freepik / benzoix

Bewijs van “een enorme misdaad tegen de mensheid”: zo wordt het nieuwe boek “Pfizer Documents Analysis Reports” in het voorwoord beschreven. Het is een verzameling analyses van Pfizer-documenten waarvan de FDA de publicatie oorspronkelijk 75 jaar had willen uitstellen: een team van 3500 vrijwilligers rond Naomi Wolf en Steve Bannon analyseerde de explosieve documenten en kwam tot een vernietigende conclusie. Zelfs een vrij beschikbare samenvatting van slechts 16 kritische resultaten maakt het duidelijk: talrijke zogenaamde samenzweringstheorieën rond het mRNA-vaccin kunnen door de officiële documenten worden bevestigd, bericht Report24.

Het boek, dat het resultaat is van de samenwerking tussen Bannon’s War Room en Wolf’s DailyClout, is verkrijgbaar bij Amazon. Het vrij verkrijgbare leesvoorbeeld bevat onder meer een samenvatting van 16 kritische resultaten van de analyses van de Pfizer-documenten: hier wordt naast het gebrek aan werkzaamheid ook de veiligheid van het vaccin op de korrel genomen. De vernietigende conclusie:

Als Pfizer een tv-reclame zou hebben voor dit COVID-vaccin, zou een woordvoerder waarschijnlijk meer dan 80 uur nodig hebben om de 158.893 bijwerkingen van de eerste 12 weken voor te lezen.

Verschillende vertalingen van deze samenvatting zijn beschikbaar via het Neue-Medien-Portal – hieronder kunt u de Duitse Nederlandse versie lezen (individuele aanpassingen van de woordkeuze door Report24):

Effectiviteit

#1: Minder dan 50 procent.

De claim van Pfizer van 95 procent werkzaamheid was gebaseerd op slechts een miniem aantal gevallen van COVID-19 in de klinische proeven: 170 gevallen op meer dan 40.000 proefpersonen. De gemeten werkzaamheid van het vaccin in zo’n kleine steekproef van COVID-19-gevallen is te onbeduidend om het resultaat te generaliseren naar een populatie van honderden miljoenen mensen.

Vergeleken met het aantal deelnemers bij wie antilichaam-detectie aantoonde dat zij tijdens de studie met Covid-19 waren geïnfecteerd, werd slechts 54 procent effectiviteit in termen van beschermende werking gevonden.

Aangezien er vaccinontvangers zijn die vaak geen virale antilichamen vormen ondanks een Covid-19 infectie, werd een groter aantal gevaccineerden die tijdens de studie geïnfecteerd raakten helemaal niet meegeteld. En de werkelijke werkzaamheid was veel lager dan 50 procent – toch verleende de FDA een Emergency Use Authorization (EUA).

#2: Schade door introductie.

De klinische proefgegevens van Pfizer die zogenaamd een hoge veiligheid en werkzaamheid laten zien, komen niet overeen met de werkelijke gegevens die bij de FDA zijn ingediend.

Met betrekking tot de 32.760 vaccinontvangers met bekende schade van de eerste 12 weken na de introductie van het vaccin, meldde Pfizer:

 • Ongeveer 20 procent van de meldingen betrof de ziekte COVID-19.
 • COVID-19 was het op twee na meest gemelde ongewenste voorval.
 • Meer dan 15 procent van de COVID-19 gevallen werden als ernstig geclassificeerd.
 • Meer dan 200 mensen in deze post-marketing studie overleden aan COVID-19.
  Bezorgdheid Nederlandse broer en zus afgewezen na overlijden moeder kort na COVID-19 injectie

Veiligheid

#3: Inbrengplaats.

In tegenstelling tot de publieke verklaringen van Pfizer en de FDA, kenden beiden de gegevens die aantonen dat vaccinbestanddelen zich vanaf de injectieplaats door de bloedbaan verplaatsen, belangrijke bloedorgaanbarrières passeren (waaronder in de hersenen, testikels en eierstokken) en voor onbepaalde tijd schadelijke spike-eiwitten blijven produceren.

#4: Noodzaak van extra personeel.

Pfizer had niet verwacht dat er meer dan 158.000 individuele meldingen van bijwerkingen zouden zijn tijdens de 12 weken van de introductie van het vaccin. Pfizer moest 2.400 extra voltijdse medewerkers inhuren om de werklast te verwerken. Ondanks dit extra personeel was Pfizer niet in staat om schade door vaccins bij meer dan 20.000 mensen onomstotelijk vast te stellen.

#5: Dode baby’s.

Toen Pfizer bijwerkingen onderzocht tijdens de eerste 12 weken na de introductie van het vaccin, meldden 270 zwangere vrouwen vaccinschade. Maar Pfizer volgde slechts 32 van deze gevallen op, waarbij 28 van de baby’s stierven. Dat komt neer op een foetale sterfte van maar liefst 87,5 procent.

#6: Zogende moeders.

De praktijkgegevens van Pfizer toonden een reeks bijwerkingen aan van vaccinatie bij moeders die borstvoeding geven, zoals overgeven, koorts, huidontsteking, rusteloosheid en allergische reacties. Bovendien kwamen bij de zogende moeders gedeeltelijke verlamming, onderdrukte lactatie, borstpijn, migraine en een blauwgroene verkleuring van de moedermelk voor.

Ondanks deze alarmerende gegevens over vaccinatie tijdens zwangerschap en borstvoeding, bleven Pfizer, gezondheidsautoriteiten en talrijke medische genootschappen met klem aanbevelen dat zwangere en borstvoedende vrouwen in het hele land de mRNA-vaccins kregen.

#7: Shedding.

De documenten van de klinische proeven van Pfizer geven aan dat de mRNA-component die de productie van spike-eiwit aanwakkert, kan worden overgedragen (shedding) door huid-op-huidcontact, door inademing, door lichaamsvloeistoffen en door geslachtsgemeenschap, zodat een ongevaccineerde persoon het vaccin kan binnenkrijgen door “blootstelling aan de omgeving”. Met andere woorden, deze uitscheiding is echt en is een probleem dat Pfizer’s eigen documenten specifiek vermelden. Maar nog in juli 2022 verzekerde de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Amerikanen dat het uitscheiden van het COVID-19 mRNA-vaccin een “mythe” en “misleidende informatie” was.

#8: Vruchtbaarheid van mannen I.

De criteria voor het opnemen van mannen in de Pfizer-studie vereisten ofwel volledige onthouding van seks met vrouwen in de vruchtbare leeftijd of het gebruik van condooms en andere “zeer effectieve” anticonceptiemiddelen, en geen spermadonatie. Dit wijst erop dat Pfizer vermoedde dat het ejaculaat van gevaccineerde mannen gevolgen zou kunnen hebben voor zowel vrouwen als ongeboren kinderen die tijdens en na de studie werden verwekt.

  Canada lanceert "Vaccinletsel Steunprogramma" - nadat het Big Pharma volledige immuniteit heeft verleend voor COVID-19 vaccin rechtszaken 

#9: Mannelijke vruchtbaarheid II.

Pfizer heeft de negatieve effecten van het vaccin op de mannelijke vruchtbaarheid tijdens de klinische proeven niet geëvalueerd omdat het bedrijf in tijdnood zat. Zij beweren dat het weglaten van de gegevens over reproductieve toxiciteit noodzakelijk was om de ontwikkeling van het vaccin te versnellen en om te voldoen aan de vermeende dringende gezondheidsbehoefte. Uit de onderzoeksdocumenten van Pfizer blijkt echter dat het bedrijf wist dat zijn vaccinbestanddelen (lipide nanodeeltjes, dragers van mRNA) de bloed-testisbarrière passeren; dat volgens eerdere studies nanodeeltjes zich ophopen in de testes; en dat zij de voortplanting schaden door de kwaliteit, kwantiteit, morfologie en motiliteit (beweeglijkheid) van het sperma aan te tasten.

#10: Mannelijke vruchtbaarheid III.

In het onderzoek van Pfizer naar ongewenste bijwerkingen tijdens de publieke lancering van het vaccin begin 2021, werd “anti-sperma antilichaam positief” vermeld onder de 1.290 gerapporteerde ongewenste bijwerkingen van bijzonder belang. De aanwezigheid van antilichamen tegen sperma in mannelijk ejaculaat is een immunologische oorzaak van mannelijke onvruchtbaarheid, aangezien de hechting van antilichamen aan sperma de beweeglijkheid ervan belemmert, waardoor de weg van het sperma naar de eicel zeer moeilijk of zelfs onmogelijk wordt.

#11: modRNA.

Hoewel mRNA van nature voorkomt in het lichaam en snel wordt afgebroken, heeft Pfizer het RNA van het vaccin (modRNA) zodanig gemodificeerd dat het (i) spike-eiwitten blijft produceren voor een niet geteste duur, (ii) talloze spike-eiwitten produceert in niet geteste hoeveelheden, en (iii) de normale immuunreacties van het lichaam uitschakelt, wat de immuniteit tegen andere ziekten zoals virussen en kanker kan onderdrukken. Ondanks deze belangrijke wijzigingen in het mRNA van het vaccin heeft Pfizer geen van de gebruikelijke onderzoeken uitgevoerd die anders de levensduur van het mRNA, de spike-eiwitten of de doses spike-eiwitten die door het modRNA worden geproduceerd, bij verschillende mensen meten.

#12: Myocarditis.

Tijdens de lancering van het vaccin, begin 2021, ontving Pfizer meldingen van gevallen van myopericarditis (ontsteking van de binnenbekleding en de spier van het hart), en een maand voordat de Emergency Use Authorisation (EUA) voor adolescenten werd verleend (mei 2021), bleek uit een peer reviewde studie dat 35 adolescenten myocarditis hadden opgelopen na ontvangst van het Pfizer-vaccin. Pas in augustus 2021, nadat miljoenen tieners het vaccin al hadden gekregen, gaven de FDA, CDC en Pfizer de waarschuwing over het risico op myocarditis bij tieners.

#13: miRNA.

Pfizer verzweeg dat hun COVID-19 vaccin zogenaamde microRNA (miRNA) bevat, die belangrijke natuurlijke componenten zijn van genexpressie en -regulatie, en in verband zijn gebracht met vele ziekten en ook met iemands immuniteit. miRNA dat van buitenaf het lichaam binnenkomt, zoals via het vaccin van Pfizer, verandert het delicate evenwicht tussen natuurlijk voorkomende moleculen, wat mogelijk schadelijke gevolgen voor de gezondheid kan hebben die Pfizer niet eens heeft bestudeerd.

  Duitse minister van Volksgezondheid "in de war" en "geestesziek"

#14: Controlegroep.

In de menselijke proef van Pfizer in fase 3 zou de vaccingroep gedurende twee jaar worden vergeleken met een controlegroep die een placebo kreeg om de veiligheid van het vaccin te meten. Pfizer ontmantelde de controlegroep echter al na vier maanden door degenen die de placebo-injectie hadden gekregen te vaccineren. Daarmee vernietigden ze de vitale kans om door meting vast te stellen in hoeverre de vaccins causaal verband hielden met een verslechtering van de gezondheidstoestand die zich na de vaccinatie ontwikkelde.

#15: Productie.

De documenten van Pfizer geven aanleiding tot ernstige zorgen over de normen voor de productie van het vaccin: de FDA ontdekte dat de productiefaciliteit in Kansas die in 2019 en 2020 mRNA-vaccincomponenten vulde, “schimmels en bacteriën” had en “geneesmiddelen vrijgeeft zonder kwaliteitscontrole”. En bij de meest recente inspectie vond Pfizer volgens de FDA opnieuw isolaten van bacteriën en/of schimmels in kritieke zones.

#16: Comirnaty.

In september 2021 deden Pfizer en de FDA een koehandel door een versie van het vaccin genaamd Comirnaty in licentie te geven: er werd toen beweerd dat Comirnaty “consistent” of “gelijkwaardig” was aan de door Pfizer in noodgevallen goedgekeurde versie van het vaccin. Uit de documenten van Pfizer blijkt echter dat slechts ongeveer 4 procent [van Comirnaty] overeenkwam met dit EUA-vaccin, dat dus helemaal niet beschikbaar was voor het publiek. Hierop zegt Pfizer: “Bepaalde batches van het COVID-19-vaccin van Pfizer-BioNTech dat is goedgekeurd voor noodgebruik zijn gelijkwaardig aan [Comirnaty]” – precies 9 van de in totaal 190 batches.

Feit

De positieve beoordeling van Pfizer uit de klinische tests staat haaks op de realiteit: er zijn de bijwerkingen en een mislukking met betrekking tot het beloofde effect. Dit werd gedocumenteerd na de introductie van het COVID-vaccin.

Conclusie

Als Pfizer een tv-reclame voor dit COVID-vaccin zou hebben, zou een omroeper waarschijnlijk meer dan 80 uur nodig hebben om de 158.893 bijwerkingen van de eerste 12 weken voor te lezen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse Defensiecommissie verklaart oorlog aan Rusland
Volgend artikelEen opiniestuk in mainstream media Newsweek roept op tot “verontschuldigingen” en “onderzoeken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Iedereen zal ondertussen weten dat die injecties gifspuiten waren. Maar schapen trekken zich daar niks van aan. Ze leven vandaag nog, morgen dood is gewoon een andere dag.
  Als ze maar kunnen feesten vandaag, zorgen zijn voor morgen. En de elite hun zakken goed gevuld door het dom volk.
  Next please

  • Ik zie hetzelfde om mij heen. Het domme volk … weet je ik kots van ze.

   Ze laten het allemaal gebeuren… wat een zakken zijn het. Maar als het mis gaat zijn wij de schuldigen …. ik schijt op ze en van mij hoeven ze niet op hulp te rekenen.

  • ´Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic Witnesses and testimonies:Dr. Robert Redfield, M.D. Former Director U.S. Centers for Disease Control and Prevention

   Dr. Jamie Metzl, Ph.D. Senior Fellow The Atlantic Council

   Mr. Nicholas Wade Former Science and Health Editor, The New York Times; Former Editor, Science; and Former Editor, Nature´

 2. “Als Pfizer tv-reclame voor dit COVID-vaccin zou hebben, zou een omroeper waarschijnlijk meer dan 80 uur nodig hebben om de 158.893 bijwerkingen van de eerste 12 weken voor te lezen.”

  Pfizer HEEFT enorme aantallen reclames hier in de VS. Op TV, billboards, stadions etc. En meestal beperken ze zich tot hoog-tempo afraffelen van ‘de most common side-effects’, waarbij de ernstigste niet worden genoemd. Dat wordt altijd afgevangen door ‘ask your doctor if the vaccine is right for you’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in