Alex Guibord / Flickr / (CC BY-ND 2.0 DEED)

De hele westerse wereld lijkt zich te hebben aangesloten bij een collectieve waanzin. De zogenaamde “woke-agenda” is een soort basisprincipe geworden voor de hele mensheid. Trans- en LGBT-agenda’s, liberaal feminisme en allerlei anti-traditionele ideologieën lijken belangrijker te zijn dan welk ander onderwerp dan ook voor politici en staatsambtenaren in het Westen, schrijft Lucas Leiroz.

Meer nog, deze agenda’s worden zelfs gemilitariseerd. Onlangs verklaarde NAVO-chef Jens Stoltenberg dat de Atlantische militaire alliantie bereid is te strijden tegen homofobie en transfobie. In de praktijk voert hij gewoon een agenda uit die al lang gepland is door Amerikaanse en Europese “woke” strategen, namelijk om voorwaarden te scheppen voor het gebruik van geweld tegen conservatieve en traditionele naties.

Conservatieve staatshoofden zijn de afgelopen jaren centrale vijanden van het Westen geworden. Tot enige tijd geleden overheerste het pragmatisme nog in de internationale betrekkingen, waarbij binnenlandse morele kwesties in de met het Westen geallieerde landen werden genegeerd. Saoedi-Arabië, bijvoorbeeld, is een land dat internationaal erkend wordt voor het opleggen van extreem strenge morele en religieuze regels, en toch is het altijd een grote bondgenoot van de VS geweest.

Saoedi-Arabië zelf was een van de eerste slachtoffers van de woke-woede van de regering Biden. De democratische leider creëerde een reeks spanningen met de monarchie in de Golf omdat hij het niet eens was met de interne tradities van het land en probeerde het aan te passen aan het globalistische model van de liberale democratie. Dit was zelfs een cruciale factor voor de Saoedi’s om een proces van bredere samenwerking met multipolaire machten te beginnen – wat resulteerde in het vredesakkoord met Iran, dat tot stand kwam door bemiddeling van China.

  De Vogelgriep hoax wordt weer gerecycleerd om angst te zaaien en meer winst te maken voor Big Pharma

Het is duidelijk dat westerse landen een wereldorde van universele woke-waarden willen opbouwen. De “regels” van de wereldorde zullen ook de LGBT- en transagenda omvatten. Het doel is om de liberale ideologie in alle landen tot het uiterste te drijven en alle tradities, religies en morele waarden uit te roeien. Dit lijkt de nieuwe fase van de eeuwige liberale utopie.

Meer nog, op binnenlands niveau verergeren Westerse landen geleidelijk hun vervolging van conservatief denkende gewone mensen. Op het grondgebied van de Russische Federatie komen steeds meer Amerikaanse en Europese vluchtelingen aan die hun thuisland willen verlaten, simpelweg omdat ze hun kinderen niet kunnen opvoeden zonder dat hen een brute woke ideologische agenda wordt opgedrongen. De genderdictatuur en het LGBT-fascisme veroorzaken een migratiegolf die nu al effecten heeft die vergelijkbaar zijn met die van grote oorlogen en rampen.

Dit alles heeft grote geopolitieke relevantie. Als we de BRICS analyseren, zien we de groep als een echte coalitie van regionale machten waarvan het centrale gemeenschappelijke kenmerk het bestaan van een beschavingswaarde is. Met het orthodoxe Rusland, het confucianistische China, het hindoeïstische India, het sjiitische Iran, het duizendjarige Egypte en anderen bewijzen de BRICS een blok te zijn dat in staat is beschavingen, religies en morele waarden samen te brengen, die nooit onderworpen zullen zijn aan de groteske “innovaties” van het Westen.

Door een geopolitieke configuratie voor te stellen die gebaseerd is op pragmatische en gedepolitiseerde internationale betrekkingen, zonder inmenging in de interne aangelegenheden van verschillende beschavingen, creëren de BRICS eenvoudigweg een wereldwijd alternatief voor de woke werelddictatuur. Alleen door samen te werken, in coalitie, zullen de mensen van de wereld in staat zijn om de voortdurende en agressieve opmars van ultraliberale ideologieën in het Westen te neutraliseren.

  Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

Het is daarom noodzakelijk om een stap verder te gaan: in hun volgende bijeenkomsten is het gepast dat de BRICS-leden voor eens en voor altijd de bescherming van traditionele waarden, ten nadele van waak fascisme, als een gemeenschappelijke politieke agenda vaststellen. Het is dringend noodzakelijk om de morele kwestie een geopolitieke status te geven. Als de NAVO bereid is om geweld te gebruiken tegen conservatieven en traditionalisten over de hele wereld, dan moeten multipolaire machten zich verenigen om de verspreiding van Westerse agressie te stoppen.

Morele waarden zijn ook wapens voor zelfverdediging voor soevereine naties. Het Westen wil alle traditionele waarden vernietigen omdat dit zijn werk van psychologische oorlogsvoering en het veroveren van geesten vergemakkelijkt. De opkomende wereld moet klaar zijn om dit te bestrijden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wij weinigen, wij gelukkigen, wij band of brothersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTegen het einde van de maand wil de WHO een Orwelliaans pandemieverdrag aannemen om wereldwijd algoritmische bewakings- en controlesystemen te implementeren
Volgend artikelRusland en China voeren nu 90% van de financiële transacties uit in nationale valuta – zodra de nieuwe BRICS-valuta arriveert, is het GAME OVER voor de Amerikaanse dollar.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. de terugslag gaat héél pijnlijk worden…ze staan hoog.. maar vallen diep… het zal vreselijk worden voor de volgende generaties… Volgers..arme Kinderen..

 2. We zien een ineenstorting van het Westen.
  Politiek, ideologisch, spiritueel.
  De Brics landen beveiligen zich.
  Toch is er een lichtpuntje voor het Westen.
  De ineenstorting van morele en geestelijke waarden, roept automatisch een tegenkracht op.
  Het Westen vernietigt zichzelf, en daarmee opent het een mogelijkheid voor een nieuwe bewustwording; een nieuwe Lente, maar daarvoor moet de Westerse Cultuur (gebaseerd op ego, intellect en macht) tot de grond toe afbranden.
  Let’s enjoy the Spectacle! 🙏🧡

  • Helemaal plat krijgen ze het Westen niet want onze pragmatische aanpak “ (gebaseerd op ego, intellect en macht)” heeft ook een functie. Maar een tandje minder vind ik helemaal niet erg. Laat de instorting maar beginnen. Misschien leren we ervan. Dus.. laat de spelen beginnen. Onee, ze zijn al bezig.

 3. Spaanse onderzoekers doen opmerkelijke aankondiging: wereld wordt niet aangestuurd door mensen en dit is het bewijs

  We duiken nu echt diep het konijnenhol in. De Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna hebben zaterdag tijdens een bijeenkomst in Madrid een wel heel bizarre aankondiging gedaan. Hou je vast.

  Ze verwezen naar het werk van de Amerikaanse chirurg Roger Leir, die onderzoek deed naar mensen die beweerden ontvoerd te zijn door buitenaardsen. In een aantal gevallen haalde dr. Leir implantaten uit hun lichaam. Die bleken te bestaan uit koolstofnanobuizen en grafeen.

  De nanotechnologie die ‘gevaccineerden’ ingespoten hebben gekregen, is een geavanceerde versie van deze implantaten, zei biostatisticus Ricardo Delgado van La Quinta Columna. Volgens de organisatie is deze technologie op massale schaal bij mensen geïmplanteerd door een ‘andere’ soort die op de mensheid parasiteert.

  https://x.com/la5acolumna/status/1792924660327121238

  Vanaf het begin
  La Quinta Columna had een ontmoeting met Steve Colbern, die met dr. Leir samenwerkte, om meer te weten te komen over de implantaten. Dit is volgens de organisatie het ergste wat de mensheid ooit is overkomen.

  Deze wezens zijn hier altijd geweest en sturen deze wereld al vanaf het begin aan. En wij kunnen onze uitspraken staven met wetenschappelijk bewijs, zei Delgado.

  José Luis Sevillano van La Quinta Columna zei dat de machthebbers op alle mogelijke manieren proberen de mensheid te beïnvloeden, door middel van drugs, cultuur, harde muziek, elektromagnetische straling, enzovoorts. Ze willen de controle krijgen over onze hersenen en ons zenuwstelsel, over onze gedachten en gevoelens, zei hij.

  Rillingen lopen je over de rug
  “We hebben de waarheid gevonden in een wereld vol leugens. Onze wereld wordt niet aangestuurd door mensen. Het klinkt gestoord. Als je het onder de microscoop ziet, lopen de rillingen je over de rug. Een andere soort stuurt de onze aan, en stuurt aan op oorlog. Ze vergiftigen ons, via de lucht en voedsel,” aldus Sevillano.

  Hij zei dat we relatief weinig weten over deze wezens, die waarschijnlijk al duizenden jaren onder ons zijn.

  “Wat ik al sinds de jaren negentig verkondig, wordt nu bevestigd door het wetenschapsteam van La Quinta Columna,” reageert spreker en auteur David Icke.

  Bron: https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-doen-opmerkelijke-aankondiging-wereld-wordt-niet-aangestuurd-door-mensen-en-dit-is-het-bewijs/

 4. Veranderingen zullen intrinsiek gemotiveerd moeten zijn anders werkt het niet.
  Intimidatie, dwang, afpersing, bedreiging, terreur zijn nooit goede instrumenten geweest om verandering te creeren.
  Roept alleen weerstand en tegenwerking op.
  Vroeg of laat komt de boemerang terug.
  Het elitaire westen, met kreten als “uit de comfort zone komen” en “gluren bij de buren” begrijpt hier helemaal niks van.
  Sterker nog : ze willen het niet begrijpen en willen alles naar hun hand zetten om hun hebzucht te bevredigen.
  Het lijkt er op dat ze nu hardhandig tot de orde geroepen worden.
  Hopelijk komen we nu in een fase van “leven en laten leven”.

  • Dan zullen toch heus eerst de verwende relnichtjes, adenochroomvreters, kortom…….de politieke parasieten uit de regering getrapt moeten worden. Te beginnen met dat vieze stuk gladjanus onder de naam Jetten.
   Misschien dat hij in het sexueel obsessief geperverteerde homowereldje nog wat aanhangers heeft. Méér kan het niet wezen.

 5. Het wordt een burgeroorlog op 2 fronten: het volk tegen de criminele elite en mensen met gezond verstand versus het geindoctrineerd deugvee. Dat is nu al een beetje zichtbaar, maar zal logischerwijze toenemen.

 6. De BRICS is mogelijk ook als een cover in gebruik, door leden die 🏳️‍🌈 aanhangt.
  Saoedi Arabië ; de lgbtq, kan een ‘ één duidig gecreëerd spektakel uit twee opponenten zijn .

  De voortplanting van de ‘ draak ‘
  Onder het mom van 🏳️‍🌈 is een van de reden voor de balans verstoring , die nu een bliksem vaart neemt .
  Niet alleen voor de groep mens. Zie K.I. En embryo “ wetenschap” , ombouw , welke op zich een disbalans opwerpt , er komt een
  Variant op, psyche .
  Echter OOK voor de groep ‘ draak’
  Die een mi ander pad van voortplanting heeft waarbij het ‘ in Gods ontwerp van de draak’ een variant opwerpt die mi niet conservatief draak meer is, een verstoring in de balans geeft, ook psyche.

  De cover up ; lgbtq ; voortplanting op niet natuurlijke basis voor zowel de mens als mi de ‘ draak’ is voor beide partijen
  Gedoemd tot ÉÉN GROOT FIASCO. Met ongekende risico’s.

  Wat ik eerder benoemd heb;
  God heeft de soort mens en de soort ‘ draak’ geschapen.
  Met voor ieder een bedoeling .
  De één is niet beter dan de ander , maar
  ANDERS . Maatstaf moet niet zijn gelijk aan
  Maar voor de soort apart.
  De ‘ draak’ is geen mensensoort
  De mensensoort geen ‘ draken’ soort.
  Het een heeft wellicht de ander nodig voor de balans; weegschaal effect.
  Niets mis mee.

  Wat nu gaande is een verdergaande verstoring in de balans.
  Oorzaak ligt mi in een ver verleden.
  Dat de ‘ draak’ zich bezig ging houden met camouflage ; wat goed gelukt is . Anderzijds
  heeft het voor de psyche ‘ een trauma gegeven. ‘ doen als ‘ .
  De mens heeft trauma’s evenzo opgelopen door een wereld die nooit begrepen is door hen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in