De Federal Reserve Note (FRN), een stuk papier gedrukt door private centrale bankiers dat door absoluut niets wordt gedekt, is aan het verdwijnen nu Rusland en China hun overgang naar vrijwel alle handel in roebels en yuan, de respectievelijke nationale valuta’s van de twee landen, bijna succesvol hebben afgerond, schrijft Ethan Huff.

Rapporten geven aan dat meer dan 90 procent van alle handelstransacties tussen Rusland en China nu worden uitgevoerd in niet-dollars, wat echt slecht nieuws is voor de Westerse deep state en haar wereldwijde controlematrix.

De parasieten achter de zogenaamde dollar, die niet langer de dollar is die het ooit was vóór 1913, hebben ons geld van zijn waarde ontdaan door middel van fractional-reserve banking. FRN’s zijn het equivalent van Monopoly geld, maar dan een stuk minder leuk en zeer schadelijk voor de wereld. De dag dat FRN’s verdwijnen uit de wereldwijde dominantie is de dag dat de wereld vrij zal zijn, tenminste van private centrale bankiers die elk detail van hun leven beheersen.

Vorige week had de Russische president Vladimir Poetin een ontmoeting met zijn Chinese tegenhanger Xi Jinping, over wie hij “vol lof” was, om RT te citeren. Poetin bedankte Xi voor de samenwerking met hem om het handelspartnerschap tussen de twee landen, dat snel miraculeus aan het worden is, te versterken.

Rusland en China bloeien

Volgens Poetin zijn de handel en eigenlijk alle relaties tussen Rusland en China op dit moment gebaseerd op “de principes van wederzijds respect, goed nabuurschap en wederzijds voordeel.”

Ondanks de verschrikkingen van de COVID-19 “pandemie”, die door het Westen werd veroorzaakt, zijn Rusland en China toch in staat geweest om samen te werken om de biologische aanval te overwinnen en alles wat het deed om het niet-Westen te schaden en het onderworpen te houden.

  Poetins overwinning is een geopolitieke realiteit

Ondanks “sommige acties gericht op het beperken van onze ontwikkeling,” zei Poetin, verwijzend naar de westerse agressors die zowel zijn land als China haten, bloeit niet alleen de handel tussen de twee landen, maar neemt deze ook gestaag toe.

“Een krachtige impuls om onze handelsstromen uit te breiden werd gegeven door onze tijdige gezamenlijke beslissing om ervoor te zorgen dat transacties in nationale valuta worden uitgevoerd,” zei Poetin. “Vanaf vandaag wordt 90 procent van alle betalingen gedaan in roebels en yuan.”

In 2023 steeg de handelsomzet tussen Rusland en China met bijna 25 procent tot 227 miljard dollar.

Poetin maakte deze en andere opmerkingen tijdens een tweedaags bezoek aan China, zijn eerste buitenlandse reis sinds hij werd ingehuldigd voor zijn vijfde termijn als president van Rusland. Andere onderwerpen tijdens de ontmoeting waren gesprekken over bilaterale betrekkingen, economische samenwerking en de internationale situatie in het algemeen nu het Westen iedereen waar het maar kan bestookt met meer oorlog.

Houd in gedachten dat Rusland nooit en te nimmer opzettelijk heeft gestreefd naar “dedollarisering” als nationale of internationale economie. In plaats daarvan gebeurt het gewoon helemaal vanzelf, of wat Poetin zelf beschreef als een “onvermijdelijke” gebeurtenis die moet plaatsvinden en die niet kan worden tegengehouden.

Toen Oekraïne in februari 2022 besloot om terug te vechten in plaats van over te geven wat het had gestolen, reageerden de VS op het conflict door de Russische centrale bank af te sluiten van alle dollartransacties. Dit werd verondersteld een straf van het Westen tegen Rusland te zijn, maar het resultaat is heel anders.

  Een korte toelichting op de huidige Russische tactische doctrine

Alles wat de VS blijft doen om Rusland te straffen, maakt Rusland alleen maar sterker. Ondertussen keldert de Westerse hegemonie en al het kwaad dat daar al veel te lang mee gepaard gaat, sneller dan de Amerikaanse aandelenmarkt zal doen zodra de corruptie er eindelijk uit is.

FRN’s zullen binnenkort niet meer waard zijn dan de waarde van het papier en de inkt waarop ze gedrukt zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BRICS-landen bereiden zich nu openlijk voor op een wereldwijde ineenstorting van de dollarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen oorlog over waarden: Hoe de westerse woke-agenda landen in de richting van multipolariteit duwt
Volgend artikelRusland lanceert antisatellietwapen in de ruimte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het is jammer dat het allemaal te langzaam gaat. Had graag gezien de afbraak mee te maken. Maar misschien is het sneeuwbaleffect komende. Hopelijk.

 2. het westen heeft hun bewust geholpen.

  de deep state is ook allang de baas over rusland en china.
  dit is hun plan.

  zo krijgen ze straks de wereldregering voor elkaar.
  ik ga echt niet denken dat hun zo stom zijn om het westen voor niets de afgrond induwen.

  het loopt voor hun presies volgens plan

  • Als het waar zou zijn wat jij beweert was destijds onder aanvoering van Rusland niet de BRICS opgericht. Toch maar niet meer alles zomaar als zoete koek aannemen wat op social media verschijnt is mijn advies.

 3. Je ziet de economische ineenstorting in de USA al…..het leven daar wordt onbetaalbaar voor ook de middeninkomen (in de usa is middeninkomen nu ca 150K!)

 4. The end of the US dollar…. something to be happy about?
  Once BRICS is fully in place, a new currency. Are you cheering?
  Wait a minute. Doesn’t this sound like the Globalist Agenda?!
  The old monetary system must be destroyed so it can be replaced with a worldwide CBDC.
  Who is BRICS???
  Brazil: no freedom of speech, political dissidents are locked up, you know…
  Russia: not so much freedom of speech, dissidents…. well, you know…
  India: well, just freakin’ listen to Modi!!!
  China: no words are necessary, total population control and surveillance.
  South Africa… huh!
  Who visits all these countries? a.o. Bill Gates. They all have good relations with the WEF.
  People, this is all an ILLUSION, a mind-game, a distraction. The globalists have you cheer for them!!!
  It is not about the US (and Europe, for that matter). Again, you guys make Klaus very happy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in