Syaibatulhamdi / Pixabay

De groep experts van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) komt van 27 mei tot 1 juni 2024 bijeen in Genève, Zwitserland, voor hun 77e Wereldgezondheidsvergadering. Tijdens deze vergadering zullen de lidstaten van de WHO hun stem uitbrengen over de definitieve versie van de “pandemieovereenkomst” van het agentschap, schrijft Lance D Johnson.

Deze overeenkomst zal het agentschap meer macht geven over soevereine naties, inclusief de bevoegdheid om gerichte lockdowns en beperkende maatregelen te bevelen. De overeenkomst zal een wereldwijd orgaan van experts in staat stellen om surveillance-instrumenten te gebruiken en bredere mandaten te implementeren voor PCR-testen, maskers, zogenaamde vaccins en andere tegenmaatregelen. Op dit moment is de WHO bezig met het ontwikkelen van een gestandaardiseerd algoritme om het risico op overdracht via de lucht te kwantificeren.

WHO’s psychotische ARIA-tool verdubbelt de kiemfobie, analyseert aerosolen en micromanagement menselijke activiteiten

De WHO werkt momenteel samen met de Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek (CERN) aan de ontwikkeling van een online tool [PDF] die de risico’s van toekomstige virusoverdracht via de lucht in verschillende openbare en privéomgevingen zal evalueren en voorspellen. Dit surveillance-instrument, ARIA genaamd, zal de hypothetische verspreiding van ziekteverwekkers via de lucht in binnenomgevingen modelleren, zodat de WHO precieze richtlijnen kan opstellen voor risicobeperkende maatregelen voor bedrijfseigenaren, huishoudens, gezondheidscentra en andere binnenomgevingen.

Volgens de WHO werd ARIA ontwikkeld door “een wereldwijde groep van experts” die een “uitgebreide beoordeling van de wetenschappelijke literatuur” hebben uitgevoerd. Keer op keer wordt ons verteld dat we “op de experts moeten vertrouwen” – ook al heeft het advies van de WHO wereldwijd aanzienlijke schade toegebracht aan gezinnen, economieën en bestaansmiddelen.

  Het einde van Covid-19 vaccins? Deze plant helpt 100% tegen Corona

Het ARIA-instrument is een psychotische verdubbeling van de kiemfobie, sociale afstand, menselijk isolement en gedragstraining voor de onwetenden die plaatsvonden tijdens het covid-19 schandaal. In hun formules ontleden de WHO-experts de “expiratoire activiteit” van praten, spreken, zingen en schreeuwen en analyseren ze de invloed ervan op de verspreiding van virussen. De experts bespreken zaken als de “volumetrische deeltjesemissieconcentratie” en de “gravitatie” van aerosoldeeltjes van mensen die zitten en/of staan. Volgens de tool is het belangrijk om de grootte van huishoudens te controleren en ervoor te zorgen dat de samenleving zich houdt aan de maskermandaten om verspreiding te bepalen.

Uit ARIA: “Als er geen maskermandaten zijn, is de naleving van gelaatsbedekkende kleding een belangrijke parameter. Daarom is de exacte kwantificering van de risicovermindering door het gebruik van gelaatsbedekkende kleding sterk afhankelijk van de mate van naleving.”

De tool is duidelijk ontworpen door mensen die hun paranoïde leven beter geïsoleerd in een gewatteerde kamer kunnen doorbrengen. De tool gaat dieper in op het concept van “deeltjesdepositie” waarvan ze beweren dat het “voornamelijk wordt bepaald door de mechanismen van inertiële impactie, gravitationele sedimentatie, Brownse diffusie en, in mindere mate, door turbulentie, elektrostatische neerslag en onderschepping”.

WHO plant meer pandemieën, bewapent wetenschap en propaganda om mensen onder controle te houden en de aarde te ontvolken

De WHO “experts” hebben een formule opgesteld om te begrijpen hoe ongeziene deeltjes in de lucht worden beïnvloed door verschillende factoren die zij hebben verzonnen. In hun krankzinnige poging om de deeltjes in de lucht te beheersen – en in hun wilde waanidee dat ze op de een of andere manier virussen kunnen beheersen – proberen de WHO-experts gegevens over mensen te verzamelen, elke menselijke activiteit in de gaten te houden en te controleren. Terwijl ze deze gegevens verzamelen, zullen ze alleen maar proberen om elk deeltje in de lucht te micromanagen en te dicteren hoe mensen met die deeltjes omgaan voor het collectieve “welzijn van iedereen.”

  Fred Pye: 39-jarige Canadese man leed aan toevallen na injectie met Moderna, zelfmedicatie met paarden Ivermectine

De ARIA tool van de WHO is meer dan Orwelliaans. Achter alle formules en “wetenschap” gaat een wereldwijde technocratie schuil die mensen wil controleren, individuen hun autonomie wil ontnemen en hun leven bij elke stap wil bedreigen.

Jeremy Farrar, hoofdwetenschapper van de WHO, is er zeker van dat dit instrument duidelijkheid zal brengen in de aanpak van toekomstige pandemieën:

Samen met een zeer divers aantal vooraanstaande volksgezondheidsinstanties en experts uit verschillende disciplines, zijn we blij dat we deze complexe en tijdige kwestie hebben kunnen aanpakken en tot een consensus zijn gekomen. De overeengekomen terminologie voor ziekteverwekkers die zich via de lucht verspreiden, zal helpen een nieuw pad uit te stippelen voor onderzoeksagenda’s en de implementatie van volksgezondheidsinterventies om bestaande en nieuwe ziekteverwekkers te identificeren, te communiceren en erop te reageren.

De WHO heeft bewezen een totalitaire nachtmerrie van een bureaucratie te zijn. Zonder verantwoording te hoeven afleggen en zonder een volledige afwijzing van hun tactieken, zullen we in de nabije toekomst meer pandemische propaganda en maatschappelijke controle zien, gekoppeld aan meer roofzuchtige “vaccinatie” ontvolkingspogingen. We zijn allemaal betrokken bij deze oorlog, of we dat nu leuk vinden of niet, dus we moeten eraan wennen om “anti-wetenschap” en “anti-vaxxer” genoemd te worden. We moeten bereid zijn om NEE te zeggen tegen alle inbreuken op de vrijheid en het gezonde verstand en bereid zijn om onze levens en onze families ten koste van alles te verdedigen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Lees dit niet als u gevaccineerd bentVolg Frontnieuws op Telegram

  Bedrijven in New South Wales zullen aansprakelijk worden gesteld voor vaccinverwondingen

Lees meer over:

Vorig artikelIn Gerelateerd Nieuws…
Volgend artikelEen oorlog over waarden: Hoe de westerse woke-agenda landen in de richting van multipolariteit duwt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Dat de WHO vier jaar na het begin van de totale miskleun nog steeds bestaat, niet volledig is ontmanteld en verantwoordelijken niet zijn gestraft, is bewijs van de criminele intenties van de hoogst geplaatsten.

  • Toch raar dat mensen zo aanslaan op klaus swab’s toespraken
   Terwijl er overal geheime laboratoria verschijnen die al deze rotzooi ontwikkelen.
   Terwijl er overal nieuwe ziektes opduiken die er vroeger niet waren
   Bse, als, hiv/aids, mers, sars, covid, afrikaanse varkens pest, bird flu, ebola, marburg

   Deze al gezien?
   https://www.youtube.com/watch?v=c6GOs6vJO3k
   Are Humans the New Target for Fungi? | Attack of the Zombie Fungus
   Curiosity Stream

  • Of dit crazy idee:

   https://www.youtube.com/watch?v=zlSTGkDyEfM
   Genetically Modified Mosquitoes | HHMI BioInteractiv

   Tetracycline is een antibacteriële stof die door het bacteriegeslacht Streptomyces wordt geproduceerd. Het is geïndiceerd bij een groot scala aan bacteriële infecties, zowel grampositieve als gramnegatieve, en vele andere micro-organismen waaronder spirocheten, actinomyceten en een aantal protozoën. Wikipedia

   Met andere woorden, ze maken de muggen expres resistent tegen een belangrijk geneesmiddel
   Wat natuurlijk met een zeker aantal muggen generaties overgaat op de pathogene die ze dragen
   Waarom kiezen ze geen andere stof, zoals terpetine oid ???

 2. Volgens martin armstrong zit klaas schwaab helemaal onder de grond ingebunkerd . Vanwege de grote angst op liquidaties. Blijkbaar zijn er al meerdere pogingen geweest om hem te doden. Colgens martin armstrong zou klaas schwaab zo bang zijn dat hij zich niet meer buiten durft te vertonen.
  En ook om de wetten die hij door de strotten gaat schuiven de komende maanden,de doodsbedreigingen zouden dan ernstig toenemen. En terecht mijne inziens .

  Maar goed ik geloof dat de psychopaat dood is of door een rietjes zuigt.
  Die man zijn ego is te groot om onder te duiken, dat is een narcist vol vanzichzelf .
  Die vent vind zichzelf zo geweldig dt ik niet geloof dt hij zou onderduiken,dat kan zijn ego niet verkroppen.
  Nope die is uitgeschakeld basta en nu proberen ze heel snel van allerlei wetten erdoorheen te drukken voordat de rest van de wereld ontdekt dat hij finito is.
  De aap komt wel uit de mouw.

     • Waarom denk je dat we wereldwijd zoveel overstromingen en zware regenval hebben de laatste tijd, dit moet er voor zorgen om de onderwereld vol te laten lopen met water. Elke stad heeft een ondergronds gangenstelsel netwerk van vele kilometers, die met elkaar verbonden zijn. Vele ondergrondse steden bestaan er. Deze waren altijd de ontsnappingsroutes voor de elites. Die de wereld telkens in vuur en vlam zetten en er zo telkens mee weg konden komen als het escaleerde.

      Het WHO gebouw in Genève staat al een paar jaar leeg, de leden/kopstukken zijn al geëlimineerd. Diegene die wij nu publiekelijk zien, zijn klonen/ look à likes en/of halogrammen en AI simulaties. Ingezet door beide partijen, om de bevolking niet direct te confronteren met de waarheid en de andere partij om hun macht te kunnen behouden over de bevolking. Alles wat volgens de reguliere media zogenaamd gebeurd op de aarde is een gesimuleerde werkelijkheid. Ieder heeft zijn eigen tempo om dat te doorzien in deze gesimuleerde matrix en vele zullen het domweg nooit doorzien.

   • Weer hoopporno. Niemand stuurt raketten. Kijk wat er is gebeurd en nu gebeurt. De raketten zijn al op Europeeste bodem. Wir schaffen das….

    We worden weer misleid, we leren nooit. Hou een oog op de zogenaamde asielzoekers. Misschien zie ik spoken. Maar vreemd is het wel. Alles is raar op dit moment, en de krankzinnigheid lijkt een eigen dynamiek te hebben gekregen. O, Nederland, Let op uw saeck

 3. Als iemand me kan zeggen wat tegenwoordig normaal is, zal ik waarschijnlijk antwoorden dat ik gek ben.
  Het zij zo.

 4. Zullen ze in Rusland, China en aanverwante eens goed mee lachen…meer nog het speelt in hun kaart..🤗🥊♥️🇷🇺🇨🇳⛽🌹🌹

  • En dat we niet alleen zijn in dit universum is mij al lang bekend………evenals het feit dat archonten iets uit dat wereldje van die deep state zijn die je het verdomd lastig kunnen maken……..

   Maar laat ik dit verder naar vóór mij houden. Dat ontdekken jullie straks zelf wel een keer.

  • Mensen worden gewoon gekocht om reacties teplaatsen , ik kwam vorig weekend nog iemand tegen die dit toegaf te doen . Met twintig mensen spammen ze alles wat hun desinformatie beschouwen met hun voor gekauwde meningen

  • @Edwin Vissers Gideon en FVD is controlled opposition! Thierry is een zionist met een joodse vrouw. FVD is er alleen maar om ons het gevoel te geven dat we een keuze hebben en Gideon moet ons bang maken om onze mond open te trekken. Hij zegt zelf tijdens een interview bij Blckbox dat wij net als hij opgepakt worden als we desinformatie verspreiden. Pas op met alternatieve media en politiek. De deepstate heeft heel veel omgekocht en die reacties zijn ook fake, die zijn van betaalde staatstrollen (betaald van ons belastinggeld)

   • Helemaal juist Anton. Atlanticus Thierry heeft ooit gewerkt bij de Nederlandse dochter van de Deep State-denktank Council on Foreign Relations (CFR, 1921), het in Den Haag gevestigde Instituut Clingendael.

 5. Het is geen toeval dat de geschiedenis zich herhaalt in generaties als iedereen dezelfde verhalen door vertellen die van een ander zijn is na papegaaien van een ander is kopiëren dus niet van diegene zelf.

  Pas wanneer een persoon de moed heeft dit in de lijnen te gaan aankijken dat hij het verhaal van een ander (wellicht half en een deel weglaat) zal het stoppen. Je hebt niets totdat zij zeggen dat je wat hebt.
  Daarvoor had je niets……eigenlijk heb je nog steeds niets is weten dat het verhaal van een ander nooit jouw verhaal kan worden is de overtuiging van een ander negeren.

  Laten we met zijn allen geen zaken doen met de nar die een oud verhaal oproept wat eerder al is geweest.

  This is What the NARCISSIST NEVER THOUGHT you would do that makes them regret until they Die.
  Learn how to make narcissists regret their actions with these stoic techniques. Discover how to deal with covert narcissists and whether narcissists can truly change. If you’re struggling with a narcissistic mother or partner, this video is a must-watch.
  https://youtu.be/gjrulUTIxNI?si=Iv7XXvu0lrmduXOD

  People are not suffering life. They are suffering the two most fantastic faculties that human beings alone have – a vivid sense of memory…….(onbewuste mensen onthouden niets en komen nergens op terug) and a fantastic sense of imagination. False beliefs are lies that we keep telling ourselves. They can make our life miserable. Where do they come from and how can we overcome them is the question….is er een reden??? Veelal niet en zomaar gedaan…..

 6. Ik ben hoewel nog geen boek gelezen D.I. van mening dat wij bevolkt zijn door meer soort als mens ras, zeg maar.
  Ik houd het op ‘ draak’ voor het gemak.
  Kan ook ‘ slang’ of anders.
  Ieder geval een soort wat bij de schepping door God gegeven is- belangrijk mi om dit te accepteren. Een wezen wat op terreinen anders is in de originele blauwdruk .
  Ook anders is nu , wellicht is de mens van nu ook anders dan bij het ontstaan van de schepping. We hebben beelden ook mind control, die gecreëerd zijn voor ons bewustzijn. Een vb is de bijbel Adam en Eva.
  Elk soort mens of anders draak heeft kenmerken en een doel.
  Problemen ontstaan denk ik vanuit frustratie. Het ingrijpen in de natuurlijke balans van soorten is hier een voorbeeld van.
  De transgender nu actueel, is zo oud als de weg naar Kralingen mi
  Het soort ‘ draak ‘ heeft zich “ moeten” aanpassen voor acceptatie.
  Wat men nu een algemeen goed wil maken door PR , ‘ziet men het verschil niet meer en voelt de ‘groep draak’ zich veiliger. Mi is dit bij hun geboorte één ding gebleven , sexueel uiterlijke kenmerken.
  Zie ook de K.I. Uitbreiding embryowet algemeen acceptabel maken voor de massa
  Als er anders uitkomt dan de uiterlijke kenmerken van ‘ een mens’ is voordelig voor hen. Men. valt minder in het zicht als uitzondering groep.
  Je kan van een man een vrouw maken , psychologische kenmerken blijven hetzelfde mi . De draak blijft draak, in de kern.
  Rituelen (gecreëerde club voorschriften) inbegrepen.
  Ik denk dat kinderen gedood worden om hun ‘ geaardheid draak’ veilig te stellen. Ook mbt mogelijk nageslacht wat in beeld zou komen.
  Nu is de situatie, de mens als inkomstenbron voor hen, niet meer noodzakelijk. ( technologie)

  Het heeft geen zin om te protesteren,
  Het heeft geen zin om te argumenteren,
  Men kan dit namelijk NIET beargumenteren
  Dit zie je ook in antwoorden het aanvallen,
  Misleiding , afleiding.
  De mens wordt gezien door zichzelf als hoogstaand wezen , de vraag is is dit zo .
  De draak ziet zich als hoogstaand wezen , de vraag is , is dit zo.

  Ik denk dat draken zeker ‘ hoogstaand zijn’
  In de rangorde ; men heeft mi hoger en andere ontwikkelde gaven. Zoals misleiden van de massa is daar één van. Hier moet je slim voor zijn om dit duizenden jaren te doen.
  De mens, ziet zich als hoogstaand ‘ op sociaal gebied ‘ dit was zeker zo en is door overruling , segmentatie door de draak ,
  Verminderd. Voor de zieke is er een ambulance, voor de ouderen een verzorgingshuis.
  Ook hier zit er één lijn , belasting geld en
  WHO , wederom tussen.
  Hoogstaand in ‘ het zien’ is de mens, niet (ben geen uitzondering op die regel)
  Blind vertrouwen , uitvoeren van regels,
  NSB vindt zich slim en intelligent; is het tegenovergestelde. Denkt slim te zijn omdat de ander hun truc niet doorziet. Zelfde tools als de draak, echter zij zijn mens, hierbij.

  We hebben een beeld van God , dat deze ‘ energy’ goed is , is ook zo .
  Alleen werkt dit voor die, met goede bedoelingen is, onwetendheid die je onwetenden niet kwalijk kunt nemen.
  ‘ je kunt een blinde niet kwalijk nemen dat hij de boom niet ziet’
  God heeft een andere kant, OOK
  Of je een slechte of een goede draak bent , en of je een goed of slecht mens bent .
  Hangt af of men deze duisternis ooit gaat beleven.

  Laat ik niet vergeten , GOEDE draken te noemen die wel ‘ hun intelligentie ‘ op het goede voor de mensheid en zichzelf, hebben geïmplementeerd in het verleden en heden.
  Het is niet allemaal narigheid wat de klok slaat. Wat nu gebeurt gebeurt reeds duizenden jaren.
  Bill ‘ ik gun ieder het beste , ik hoop / wens dat hij tot ‘ zien’ komt in een andere richting. Vrees dat dit nog niet is opgenomen in de reglementen.
  Ook hier is slaafsheid een ‘ ding’ vermoed ik.

  .

  • Het bedekte zicht ( penis ) wat in beeld kwam van jacinda ardern in een filmpje .
   Hoeft niet noodzakelijk te wijzen op perversiteit .
   Kan ook vanuit de draak gezien ; trots zijn op .
   Wij mensen , leven in een andere beleving.
   Echter er zijn ook andere soorten met andere waarden ; die noodzakerwijs niet per definitie slecht of goed zijn.
   Gebrek aan Flexibiliteit is een minpunt mi van de mens , zie de slaafsheid voor Mind control , discriminatie op religie, ras en anders. Het niet willen nadenken, wel de hersens hebben valt NIET onder onwetendheid bij God.

   • Beschaving;
    Mogelijk het zoeken terug naar de kern van oorsprong.
    om eigenbelang , comfort (denken), polarisatie in perspectief te plaatsen. Het übermensch/ -, het uber-draak gegeven is in beide partijen aanwezig, weg van enige bescheidenheid.
    de draak , heeft kwaliteiten
    de mens , heeft kwaliteiten
    hier tussen wellicht varianten, heeft kwaliteiten.
    Loslaten van oordeel.

  • Waarom zou ik een uur lang naar het gezever van die satanische slangen luisteren, ik heb hun plan tot in de treure gehoord, gaat ze toch niet lukken. Schwab is de eerste die een koppie kleiner is gemaakt en vele zullen volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in