De meest verwoestende video op het internet galmt nu over de hele wereld. Het is het verhaal van twee Bidens – en crackcocaïne. Mis het niet!

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochter

De Bidens: een afschuwelijk corrupte familie


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rooktVolg Frontnieuws op Telegram

  Showproces tegen Trump: de reden waarom de Democraten koudwatervrees kregen
Vorig artikelDe nieuwe COVID wurggreep, manipuleert, bedriegt; het is een variatie op de oude, opnieuw aangekleed en leidt nergens toe – behalve fascistische tirannie
Volgend artikelReiner Fuellmich: “De huidige crisis heeft niets met volksgezondheid te maken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in