Foto: freepik / serhii_bobyk

De Britse regering heeft verklaard dat de scherpe daling van het geboortecijfer een “wenselijk resultaat” is omdat het zal helpen “de planeet te redden.”

Volgens een verontrustend rapport van het Office for National Statsitics dat vorige week uitkwam, daalde het aantal levendgeborenen van 2021 tot 2022 met 3,1% en was het aantal het laagst sinds 2002, schrijft Thepeoplesvoice.

In het rapport stond ook: “Bijna een derde van al die geboortes vond plaats bij vrouwen die niet in het Verenigd Koninkrijk geboren waren. Dit is het hoogste percentage levendgeborenen van niet in het VK geboren vrouwen sinds het begin van onze gegevens, waarbij India nu het meest voorkomende geboorteland is voor niet in het VK geboren ouders,” aldus James Tucker, hoofd van ONS Health Analysis.

De scherpe daling baart regeringsfunctionarissen echter geen zorgen. Volgens de Britse regeringsadviseur professor Sarah Harper CBE zijn de dalende geboortecijfers in het Westen “goed voor… onze planeet.”

“Ik denk dat het een goede zaak is dat de landen met een hoog inkomen en een hoge consumptie het aantal kinderen dat ze krijgen, verminderen. Ik ben daar heel positief over,” zei de regeringsambtenaar.

Infowars.com meldt: Misschien wel de ware sinistere agenda van de Britse regering en andere door globalisten gecontroleerde naties onthullend, werd Harper bekroond met een Commander of the Order of the British Empire (CBE) voor haar “diensten aan de demografie,” wat blijkbaar inhield dat er minder burgers geboren worden.

Kijk maar naar de ONS grafiek hieronder voor een glimp van de duizelingwekkende daling van het aantal levendgeborenen in de afgelopen tien jaar in het Verenigd Koninkrijk.

  Digitale Tirannie en het Rockefeller-Gates WHO "Vaccin-Certificaat Paspoort": Op weg naar een scenario voor de Derde Wereldoorlog

Het is ook de moeite waard om op te merken dat het aantal geboortes steeg vlak voor de Covid-pandemie en de uitrol van het vaccin, waarna het aantal levendgeborenen weer daalde.

The Telegraph bericht dat een krimpende bevolking in “rijke landen” de koolstofvoetafdruk van die landen zal verminderen, zonder te vermelden dat zowel China als India veruit de grootste vervuilers op de planeet zijn.

Gezien het feit dat mensen op koolstof gebaseerde levensvormen zijn, wordt het populaire internetgezegde, “U bent de koolstof die ze willen verminderen,” met de dag meer waar.

Het Britse parlementslid Miriam Cates van de Conservatieve Partij was bij TalkTV om erop te wijzen dat het feit dat mensen het gevoel hebben dat de mensheid slecht is voor de aarde, een ernstiger probleem is dan klimaatverandering, dat gebruikt wordt om ontvolking te promoten.

“Dit soort gevoel dat de mensheid slecht is voor de aarde en dat we de bevolking moeten verminderen, brengt ons in een veel ernstiger probleem,” zei ze.

Wanneer zal de mensheid wakker worden en beseffen dat de globalisten-elite hen letterlijk dood wil hebben?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ze menen het serieus om u insecten te laten etenVolg Frontnieuws op Telegram

  Globalisten publiceren tijdschema voor gezondheidstirannie

Lees meer over:

Vorig artikelBuitenlandse huurlingen onthullen schokkende aantallen slachtoffers in Oekraïne – media
Volgend artikelDe ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • zolang het aantal geboortes nog altijd meer dan twee keer zoveel als het aantal sterf gevallen is blijft het voorlopig groeien, dan is 3 % inderdaad niet zo veel.

   • Minder geboortes zal de wereld redden.
    Maar om de economie te redden moeten er mensen geïmporteerd worden omdat er te weinig mensen zijn die werken.
    Waar is de logica ?

    Ach ja, voor de knel beroepen zoals minister en postjespakkers.

 1. Ach…….dit gaat het tuig gebruiken om ( ook voor zichzelf ) te verbloemen dat het een zootje laffe handlangertjes is van iets, waar ze te laf voor zijn om naar te kijken.

  Hoezo stompzinnige zelfbedonderderei….

  Dat heet teugeswoordig
  cognitieve dissonantie……Das waar ook. Zou het bijna vergeten. Je moet ze derlui deftigheid toch gunnen.

  Maar het zijn wèl de vervolgstappen in het verdoezelen van de niet aflatende misdaden tegen het mensdom…….dus laten we ze op deftige wijze tegen de muur zetten.

 2. Als alle rijke mensen hun geld zouden gebruiken om de armoede de wereld uit te helpen, dan verminderd de wereldbevolking vanzelf, want mensen die het goed hebben vermenigvuldigen zich niet meer zo veel. Kijk maar naar de rijke westerse wereld waar we mensen moeten importeren omdat de bevolking afneemt.

 3. Wat als de vloeibare ‘griep’medicijnen gaan doorwerken in de onvruchtbaar gemaakte generatie jongeren…. de explosief toegenomen aantallen ‘spontane’ miskramen zijn inmiddels alarmerend!

  ….de genocide is pas net begonnen.

  • Alleen bij de blanken , alles wat hier de grens over wandeld is nog getest of geprikt, ook de afgelopen gevaarlijke covid jaren was dat bij hen niet nodig .
   Zegt genoeg .

 4. Daar waar het geboortecijfer echt zou moeten dalen (Afrika) blijft het – dank zij de Westerse medicijnen – gewoon verder exploderen.
  Zoals gewoonlijk bestaat de ‘oplossing’ er weer in de eigen blanke bevolking hiervoor te laten opdraaien.
  Vele van ‘onze’ politici en media zijn inderdaad de vijanden van hun eigen bevolking geworden.
  Maar ja, waarom ook niet. Het domme kiesvee blijft toch gewoon verder voor hen stemmen.
  Het grootste gevaar komt niet van dat handvol politici maar van de miljoenen onnozelaars die voor hun (blijven) stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in