Praten over de inval van Rusland in Oekraïne zonder ook te praten over de manieren waarop het Amerikaanse imperium deze oorlog heeft uitgelokt en ervan profiteert, is hetzelfde als liegen, schrijft Caitlin Johnstone.

Een van de belangrijkste verschillen tussen mijzelf en andere commentatoren die het hebben over een elitaire samenzwering om een totalitaire dystopie in te voeren, is dat de anderen waarschuwen dat we naar deze dystopie worden geduwd, terwijl ik volhoud dat we er al zijn en dat al generaties lang zijn.

Als ik zeg dat we in een totalitaire dystopie zitten, denken veel mensen dat ik dingen bedoel als vaccinatieverplichtingen of wapenwetten of belasting betalen, maar ik bedoel eigenlijk iets veel, veel groters dan dat. Ik bedoel dat we allemaal in een psychologische gevangenis zitten, gebouwd door de machtigen om te controleren hoe we zijn.

De Orwelliaanse dystopie is geen gevaar dat in de toekomst bestaat; het is er nu. Het ziet er alleen anders uit dan Orwell zich had voorgesteld. Onze machthebbers krijgen alles wat ze willen uit de huidige dystopie, net zoals ze dat zouden doen in samenlevingen die dystopische romanschrijvers voor ogen hadden.

Het is waar dat we steeds meer openlijk tirannieke maatregelen zien op gebieden als bewaking en onderdrukking van meningsuiting, maar dat zijn geen middelen om ons in de dystopische gevangenis te krijgen, maar middelen om ons daar te houden. Ze draaien gewoon de bouten van onze kooi aan.

Je kunt zien dat we in een psychologische gevangenis zitten omdat iedereen steeds gekker wordt. Geestesziekten en verslaving nemen toe, er is een epidemie van massale schietpartijen in de Verenigde Staten, en iedereen voelt zich steeds ellendiger en vervreemd. Dit komt omdat we allemaal tot in de kieuwen gepropageerd worden. We gedragen ons als slachtoffers van psychologisch misbruik omdat we dat zijn. Ons hele leven lang hebben we onze geest systematisch in een zodanige vorm laten stampen dat we denken, spreken, handelen en stemmen op een manier die onze machthebbers ten goede komt.

  Voormalig FEMA agente zegt: "Je zult in principe gedood worden"

Omdat zij de manier waarop wij denken controleren met grootschalige psychologische manipulatie, is hun controle totaal. Net zo totaal als in de beschaving die in Orwells 1984 wordt beschreven. We zullen niets doen wat ze niet willen dat we doen zolang onze geest zo opgesloten zit. Wat wij hebben is eigenlijk veel effectiever dan een al te tirannieke dystopie, omdat het lijkt op vrijheid. Ze laten je min of meer doen wat je wilt, maar gebruiken massale psychologische manipulatie om te controleren wat je wilt doen.

Wat is moeilijker te ontsnappen dan een maximaal beveiligde gevangenis? Een gevangenis waar de gevangenen niet eens weten dat ze in de gevangenis zitten.

Soms lijkt het wel of onze machthebbers in het wilde weg onderwerpen voor een cultuuroorlog verzinnen, gewoon om weddenschappen met elkaar te winnen.

“Vijftig dollar dat we ze nu allemaal kunnen laten kibbelen over gaskachels.”

“Haha! Nee. Daar gaan ze echt niet voor. Jij bent aan de beurt.”

Wie zal zonder de NAVO de uitgestrekte uitgestrekte radioactieve as beschermen tegen de andere uitgestrekte radioactieve as?

Het belangrijkste wat een journalist tegenwoordig in de westerse wereld kan doen, is de leugens, propaganda en wanpraktijken van andere westerse journalisten en nieuwsbedrijven aan de kaak stellen. Maar dat is ook het laatste wat een westerse journalist waarschijnlijk zal doen.

Op het gebied van economisch beleid zijn de Democraten niet te onderscheiden van de Republikeinen uit het Reagan-tijdperk. Op het gebied van buitenlands beleid zijn ze niet te onderscheiden van de neocons uit het Bush-tijdperk. Maar ze kunnen nog steeds het idee verkopen dat ze progressief zijn, zelfs ver naar links, door overvloedige lippendienst aan social justice.

  Wat te doen als de COVID-tirannie terugkeert

Democraten zullen je bombarderen, je uithongeren met sancties, je uitzetten, je laten doodvriezen, je laten sterven omdat je geen medicijnen kunt betalen, je tot op het bot laten werken voor centen, maar ze zullen je nooit en te nimmer een verkeerd geslacht geven.

En rechts grijpt dat laatste maar al te graag aan als bewijs dat de Democraten in feite “te ver naar links” zijn opgeschoven en stelt dat de Amerikaanse politiek nog veel verder naar rechts moet opschuiven om al het linkse extremisme tegen te gaan.

Mensen beweren dat je de VS niet de schuld kunt geven van alle miljoenen doden als gevolg van hun “oorlog tegen terreur”-interventies, omdat veel van die doden zijn veroorzaakt door sektarische twisten, maar dat is hetzelfde als een brandstichter die zegt: “Het is niet mijn schuld dat het huis is afgebrand! Het vuur heeft de meeste schade aangericht!”

Uiteindelijk is het probleem niet kapitalisme, imperialisme, oligarchie of autoritarisme. Uiteindelijk is het probleem dat wij een diep onbewuste soort zijn die nog geen volwassen relatie heeft ontwikkeld met zijn recent geëvolueerde grote hersenen. Die andere problemen zijn daar symptomen van.

Dit kan snel veranderen. Mensen hadden waarschijnlijk lange tijd geen enkele taal, en toen opeens wel. Wij hebben de hele tijd onbewust gereageerd op onze verouderde evolutionaire conditionering en oude erfenis van trauma’s, en plotseling kan dat stoppen.

Elke soort komt uiteindelijk op een punt waar hij zich aanpast aan veranderende omstandigheden of uitsterft. Alles wijst erop dat wij momenteel dat punt snel naderen. Als wij de nodige aanpassingen doen, zullen die eruit zien als een verandering in onze relatie met het denken.

  "Google is Illuminati": David Bowie's laatste internetbericht voorspelt een angstwekkend 2023

De voornaamste klachten over Gen Z komen uiteindelijk neer op “Ze weigeren rotwerk te doen voor een rotloon” en “Ze zijn te aardig voor mensen die anders zijn”. Wat evenveel zegt over de kwaliteit van de oudere generaties als de kwaliteit van de nieuwe.

Ik loop hier altijd te jammeren over wat er nodig is om deze menselijke catastrofe te keren, maar soms denk ik dat het wel eens zou kunnen blijken dat het überhaupt nodig is dat wij oude rotzakken allemaal uitsterven en de wereld in betere handen achterlaten dan wijzelf.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ontvolking voor DummiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVernietigen van monsters
Volgend artikelBBC ramen bedekt met stickers die sterfgevallen vertegenwoordigen veroorzaakt door Covid prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Als op de Vlaamse tv een Iraanse vrouw bij Jan Jaap mag zeggen dat Iran vernietigd moet worden in zijn huidige vorm.. ondersteund door VRT beelden die gewoon Belachelijk zijn en aangestuurd door het zoveel betere Westen..waar verkrachters een opstel moeten schrijven als straf !! in België (in Zweden mogen ze beschikken..) dan is het niet aan ons om een land waar we Niets te zoeken hebben te schofferen… alsof we nog niet genoeg problemen hebben in eigen huis/stal…dus ja HET MOET ANDERS…Ps..de vrouwen Opstand begon toen Rusland en Iran op dezelfde trein zaten… alsook met China en India..enz..

  • Klopt; in Nederland lijkt er iets meer debatruimte, maar als je in België politiek actief wil zijn wordt er geacht volledig achter de Navo/Anglo-Amerikaanse drijverijen te staan en absoluut geen graten te zien in de dagelijkse hetzes die gevoerd worden in de kranten en de staats-media tegen “regimes” met elk hun wrede dicatator. Wasingthon Post, New York Times en Reuters worden trouw nagegalmd.
   Het gaat erom dat de publieke opinie zich geen vragen stelt, blij is met perfecte en voorbeeldige “de democratie” van bij ons, waarom wij in toenemende mate ons moeten bewapenen en accepteren dat er “moeilijke tijden” voor ons liggen die de schuld van Rusland zijn, waar we het bewind van de machtswellustige Poetin moeten vernietigen en het volk bevrijden met onze “Westerse Waarden”.

 2. “De wereld in betere handen achterlaten dan wijzelf”
  Kans is 0,1% de daders krijgen de wereld waar ze nu op uit zijn, in afwachting champagne drinkend in hun bunker paleizen.

  • Discobol januari 16, 2023 at 11:55 👍👍👍

   Er zit wel vooruitgang in Discobol, maar om 90% van de zombies te overtuigen van het grote onrecht wat het publiek wordt aangedaan dat is een geheel andere business.

 3. Wat een extreem deprimerend artikel… maarja… die tijdlijn is er ook gewoon. Ik blijf bidden dat het licht/de liefde terug in de mensheid komt. Ik kan moeilijk geloven dat we als een kaars in de nacht worden gedoofd. Er is een scene op het einde van de 2de Matrix film, waar Neo met Agent Smith vecht. Agent Smith slaat Neo zo gruwelijk hard naar de grond dat er een krater is. Agent Smith denkt te hebben gewonnen, maar Neo staat weer op. Agent Smith wordt gek en vraag waarom Neo in godsnaam blijft volhouden weer opstaat… Neo zegt… because I can.

  https://m.youtube.com/watch?v=v5NSSIHY9f0

  • Ik ben het 1000% met je eens Nuke Davos. De nooduitgang is non dualisme. Ik ben al een jaar of 3 heel druk met meditatie en ik kan je zeggen dat het werkt. Het kost de nodige oefening en je moet jezelf informeren, maar als WIJ wakkeren ergens goed in zijn, dan is het onszelf informeren en vasthouden (oefenen). Deze oorlog draait om onze psyche, het is een spirituele oorlog. Ze willen je kop/denken slopen. Meditatie en non dualisme zijn de (nood)uitgang. Houd je haaks broeder… je bent niet alleen. Kijk bovenstaande link naar een filmpje over de matrix… er is ook een langere versie. Wat je denkt is wat je wordt, wat je voelt is wat je aantrekt, wat je inbeeld is wat je creëert, dus bewust in wat je denkt, voelt en inbeeld. Houd vol…

 4. -They are the system
  -They created the system
  -They rule the system

  Zij kunnen geld uit het niks creëren, echter dat geld die $ is nog steeds echt geld in andere delen van de wereld, dus kunnen ze oorlogen blijven voeren, mensen blijven omkopen, landen/bedrijven kunnen blijven kopen of opdoeken naar hun wens, they are the system!

  als al dat geld nu nog op de oude manier vast aan het goud gekoppeld zou zijn en de banken niet van prive lui waren maar van het volk, dat kon het er heel anders uit zien, but hey, They are the system! en dat geven ze niet/nooit op zonder slag of stoot – lees vele doden/gewonden/oorlogen

  dus vergeet praten, vergeet hun gecreëerde democratie van verdeel en heers wat in werkelijkheid hun demoncreatie is.

  Tegen dat soort, dat foute soort moet je geen genade kennen, No Mercy for them.
  Het zou een betere wereld qua leefklimaat worden, als we zonder dat soort criminele moordenaars-rulers-manipulisten-wereldwillenheersers zaten en kregen we bovendien meer vrijheid, meer levensgenot, meer ruimte met al die enge gasten verdwenen van deze wereld, No Mercy, anders blijft het door etteren.

  • @GTRenee… Demoncreatie is een treffende benaming. Ik vergelijk politiek altijd met left twix, right twix, dat verhelderd heel snel heel veel in de gesprekken die ik af en toe nog voer.

   De demonen horen in Siberische werkkampen te dwangarbeiden tot ze sterven. Houd moed, het duister dient uiteindelijk ook het licht door het verlangen naar het licht onhoudbaar sterk te maken. Niks kan dat stoppen… niks.

 5. Ik weet nog in de tijd dat ik met enige regelmaat met acid een nacht of dag, met een kampvuurtje op een zandplaatje in t bos aan t chillen was,…dubbele dosis, 2 uur lang in een soort heftige psychose omdat t ego moeite heeft met leiding uit handen geven aan de betere versie van mezelf, en dan ineens, na een struggle, zat ik in m’n hogere bewustzijn en alles was mooi en klaar als een klontje..
  Melkwegstelsel komt aan t einde van een bepaalde cyclus, net als een cyclus dat bijvoorbeeld aarde om d’r as draait en we dag en nacht hebben, deze cyclus waar centrale zonnen en andere sterke fenomenen een rol spelen duurt natuurlijk veel langer maar men zou kunnen zeggen dat de nacht ten einde loopt en het licht is al voelbaar alsof t schemert en daardoor duistere energie weet dat t einde van de nacht aanstaande is..de gekte die bij gewone mensen loskomt zie ik persoonlijk als de periode voordat je in verhoogd bewustzijn komt, psychotisch, schizofreen, trauma’s en andere verborgen schaduwen die niet verwerkt zijn..aangezien de wereld een reflectie is van onze staat van bewustzijn is schaduwwerk essentieel zodat de weg naar een evolutionaire bewustzijnsprong mogelijk is. Mensen die waarheid zoeken en een soort leidraad hebben zijn over t algemeen meer geneigd hun leven op te hoesten zodat ze van de grond komen..
  Ik trip niet meer omdat ik voel dat t in deze tijd een stuk risicovoller is ivm extreem veel disbalans in energie. Maar bij een psychedelica gaat dat proces heel snel en dit astronomische proces is al jaren bezig en gaat nog even duren, gelukkig duurt t zo lang anders was de massapsychose nog veel groter..het is een schok als men voor t eerst bij vol dag-bewustzijn naar t verhoogd gaat omdat de matrix velden er afschuwelijk uitzien en de mensen zien er ook heel grotesk en evil en Joop klepzeikerachtig uit door de levenslange energetische onderdrukking..alleen natuur is mooi, die matrix is organisch en oorspronkelijk, alles wat door de wereld voor de synthetische matrix is gemaakt is lachwekkend en lelijk. Behalve handgemaakte voorwerpen, die kunnen ook een mooie energie uitstralen.
  Laten we hopen dat we t gaan meemaken want t alternatief zie ik niet zitten.
  Evil devolution! Dan liever een bom.

  • @Donders, Weet je wat het vervelende is…Deze WEF psycho’s gebruiken zelf psychedelica alleen op een hele foute evil manier. Maar dat maakt ze wel gevaarlijk omdat zij hun inzichten verkeerd gebruiken.
   Acid / LSD = Universe
   Psilocybine/mescaline = Mother earth.

   De aarde is mooi, het universum magisch, de mensheid echter helaas voor 80% gecorrumpeerd en klinisch dood door deze psychopaten.

 6. Het is idd een ziek zooitje .
  Kijk hoe de reclame wereld zich steeds zieker profileert.
  (ik haat reclame ) 😑
  Ze staan te bekken of het niet anders kan.
  Duidelijke homo en pot weergave .
  Neem nu die reclame voor matrassen .
  Het wijf ligt in de matras te klauwen puur suggestief.
  Doet me denken aan de mop .
  Gisteren zo heerlijk geneukt !!
  Zelfs de buren vroegen om een sigaret ! 😃
  En hele hordes lopen in polonaise te hossen en klossen .
  Ik mis schijnbaar iets , kan het hele gebeuren niet kortsluiten 🙂
  Maar ja gelukkig kan ik hier met(en van) de nodige gelijk gestemden hun draadjes mee lezen .
  Het zou toch wat eenzamer en benauwd worden als je geen andere kleuren kan zien .
  FN Rules !!

  • En waarom niet gewoon de tv uitzetten en nooit meer aanzetten? Zie je ook geen reclame. Pure zelfkastijding als je blijft kijken. Ik keek al weinig maar bij de eerste persco over de plandemie werd ik al kotsmisselijk van het toneelstuk wat zo overduidelijk werd opgevoerd. Sinds die tijd helemaal geen tv gekeken. Lekker rustig.

   • Precies mijn redenatie. Heb de Tell Lie Vision tien jaren geleden afgekoppeld om ´m nooit meer aan te sluiten. Heb ´m meegegeven aan mensen die ´m wel weer konden verpatsen en heb ze dat van harte gegund.

   • Ja je moet hem niet per ongeluk aanzetten had ik in de gaten na 2 jaar. Was niet snel genoeg 10 minuten zitten kijken naar pure massa psychose en nu dus (T)aids op mijn netvlies.

 7. Eigen commentaar op de laatste alinia:
  OH, ja, jammeren wat er nodig is? Kom dan met voorbeelden, geef aan hoe en wat de mensen kunnen doen om het tij te keren. Demonstreren is aardig maar zet geen zoden aan de dijk.
  Wat is het meest kwetsbare in onze maatschappij? >> Communicatie >> zonder communicatie geen soepel lopende ingrepen op weerstand tegen maatregelen. Natuurlijk heb je daar ook last van – maar organiseer een simpele berichtendienst. in iedere gemeente een aantal mensen die berichten over kunnen brengen naar andere gemeenten. En dan bedoel ik privé personen.
  Gaat langzaam maar werkt zonder electronica.
  Haal de telefoon masten omlaag, of ontregel ze, kunnen ze in Frankrijk ook met 5G.
  Organiseer HACKERS in je organisatie die de communicatie verbreekt, doet Rusland ook.
  Wellicht zijn er meer ideeën die kunnen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in