Schilderij van de Spaanse kunstenaar Francisco Goya

Maar zij gaat niet naar het buitenland op zoek naar monsters om te vernietigen. Zij is de weldoener van de vrijheid en onafhankelijkheid van allemaal. Zij is alleen de kampioen en beschermer van haar eigen mensen.”

∼ John Quincy Adams (een vooruitziend man – hij voorzag dat slavernij alleen kon worden beëindigd door een presidentieel decreet in een oorlog en dat het vernietigen van monsters in het buitenland de vrijheid in eigen land zou vernietigen), schrijft Helmotz Smith.

Veel van de mensen die commentaar geven op dit blog lijken mij patriottische Amerikanen. En het is duidelijk, als je de commentaren leest, dat velen van hen – waarschijnlijk de meerderheid – willen dat Rusland de oorlog wint. Dit is niet omdat ze Poetin of Rusland mogen, en zeker niet omdat ze op de “loonlijst van Poetin” staan. Helemaal niet. Deze mensen begrijpen wat er werkelijk op het spel staat.

Dit zijn mensen die weten dat de Amerikaanse oorlogspartij (een van de vele namen – deep state, borg, neocons, one percent, MICIMAC) verantwoordelijk is voor het pushen van Rusland tot de beslissing die het afgelopen februari nam. Dat het de oorlogspartij is die de NAVO ondanks de beloften heeft uitgebreid, die Oekraïne bewapent, die de fanatici die dat land besturen aanmoedigt, die alle wegen naar een vreedzame regeling blokkeert, die Kiev aanmoedigt het leven van zijn bevolking te verkwanselen. Maar wat deze patriottische Amerikanen echt zorgen baart, is de schade die de oorlogspartij hun land heeft berokkend.

De grondbeginselen van haar beleid zouden onverbiddelijk veranderen van vrijheid naar geweld… Ze zou de dicteerster van de wereld kunnen worden. Ze zou niet langer de heerser van haar eigen geest zijn…

Een Amerika van altijd en overal oorlog, van tentensteden en volle gevangenissen, van open grenzen, verdwenen productie, opiaten, ellende, armoede, corruptie. Een Amerika met eindeloos geld om in het buitenland uit te geven, maar niets om thuis uit te geven. (De honderd miljard dollar die in Oekraïne is gestort, zou een huis van 200.000 dollar opleveren voor elk van de geschatte half miljoen daklozen in de VS!) Een Amerika dat faalt, niet langer het Amerika waar ze van hielden, dat ze dienden en waarin ze geloofden. De Twitter onthullingen tonen enkele van de activiteiten van deze vijand die zich in de Amerikaanse politiek heeft genesteld. Het is erg laat en velen vrezen dat het te laat is.

  Wat gaat u doen in de naderende Derde Wereld omstandigheden?

Hoe krijgen we deze bloedzuiger van de rug van Amerika af? Stemmen kan niet veel verschil maken als beide partijen worden gemanipuleerd. Is het stemsysteem zelf corrupt? Is het rechtssysteem te vertrouwen? Speciale raadslieden die verslag uitbrengen als het te laat is om iets uit te maken? De gecontroleerde media? Sommigen geloven misschien nog in deze dingen, maar de mensen waar ik het over heb niet meer.

Zij zien maar één manier om de macht van deze interne vijand te breken: een volledige en totale nederlaag. Een nederlaag die niet kan worden genegeerd, niet kan worden wegverklaard, een nederlaag die te groot en te duidelijk is om door de gehoorzame massamedia te worden begraven.

En daarom willen deze Amerikanen dat Rusland wint. Ze houden niet per se van Rusland of Poetin of van Oekraïne – daar heeft het weinig mee te maken. Het is omdat ze dit zien als de kans voor de vernederende nederlaag die de macht van de interne vijand zal verbrijzelen. De oorlogspartij ging ervan uit dat Rusland zwak was en dat sancties de economie zouden doen crashen en Poetin ten val zouden brengen. Toen dit niet gebeurde, verdubbelden zij hun mislukte weddenschap, arrogant en zeker van hun gelijk omdat iedereen die zij lieten spreken het met hen eens was. Als (wanneer) Rusland een beslissende en onbetwistbare overwinning behaalt, zullen de veroorzakers van de ramp worden onthuld als corrupte dwazen die uw geld verspillen aan hun waardeloze fantasie.

Rusland voert ook een grotere oorlog tegen de zogenaamde op regels gebaseerde internationale orde. Dit glanzende etiket bedekt de bewering dat alles wat Amerika en zijn bondgenoten/ondergeschikten doen goed is en alles wat zijn tegenstanders doen fout, en is de vrijbrief voor de oorlogspartij om zich overal mee te bemoeien. De hoop is dat de nederlaag – volgend op het Afghanistan-debacle – de oorlogspartij zo zal verzwakken dat ze zal vallen.

  Washington's Reich Syndroom... Oorlogsplannen stapelen zich op van Rusland naar China

Tot nu toe heb ik het gehad over patriottische Amerikanen die willen dat Rusland wint, maar ik geloof dat er in elk land in het Westen mensen zijn die ook willen dat Rusland wint, omdat een volstrekte, duidelijke en onmiskenbare nederlaag de enige manier is die zij zien om hun bloedzuigers van hun rug af te krijgen.

Het Westen wordt geregeerd door corrupte dwazen die het naar een ramp sturen – het cirkelt in het afvoerputje van de geschiedenis. De hoop is dat de Russische overwinning de zeepbel doet barsten, dat de interne vijand wordt uitgeschakeld en dat deze landen zich met hun eigen zaken gaan bemoeien, voor hun eigen bevolking gaan zorgen en de (meestal denkbeeldige) monsters daarbuiten vergeten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heim ins ReichVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky liegt nog steeds tegen de Oekraïners en verklaart “de voortzetting van de gevechten om Soledar”
Volgend artikelEen gevangenis waar de gevangenen niet weten dat ze in de gevangenis zitten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. ‘ De hoop is dat de Russische overwinning de zeepbel doet barsten, dat de interne vijand wordt uitgeschakeld en dat deze landen zich met hun eigen zaken gaan bemoeien, voor hun eigen bevolking gaan zorgen en de (meestal denkbeeldige) monsters daarbuiten vergeten’.

  Ik hoop vurig mee!!

  • Ben dan benieuwd wat hier in NL die nep msm met hun nep journalisten dan te vertellen hebben of zeggen weer ich habe es nicht gewusst wat een stelletje losers🖕💉

 2. -They are the system
  -They created the system
  -They rule the system

  Zij kunnen geld uit het niks creëren, echter dat geld die $ is nog steeds echt geld in andere delen van de wereld, dus kunnen ze oorlogen blijven voeren, mensen blijven omkopen, landen/bedrijven kunnen blijven kopen of opdoeken naar hun wens, they are the system!

  als al dat geld nu nog op de oude manier vast aan het goud gekoppeld zou zijn en de banken niet van prive lui waren maar van het volk, dat kon het er heel anders uit zien, but hey, They are the system! en dat geven ze niet/nooit op zonder slag of stoot – lees vele doden/gewonden/oorlogen

  dus vergeet praten, vergeet hun gecreëerde democratie van verdeel en heers wat in werkelijkheid hun demoncreatie is.

 3. Rome is vergaan door decadentie. O.A.
  Decadentisme, ook wel décadence of decadentie genaamd, is een geestelijke stroming die in het laatste kwart van de negentiende eeuw vooral onder de ontwikkelden in West-Europa aanhang vond. Karakteristiek is de teleurstelling over de teloorgang van zekerheden, van verlies van duidelijkheid over de na te streven toekomst, maar ook van weerzin tegenover de blinde geldzucht van de burgerlijke maatschappij en het geloof dat de wetenschap en industrie alle problemen zullen oplossen. Kunst is een vrijplaats van die banale wereld. Uiterste schoonheid en zuiverheid moeten worden nagestreefd.

  Het woord decadentie komt uit het Latijn, wat verval of periode van ondergang betekent, samengesteld uit het voorvoegsel ‘de’ wat ‘richting’ betekent, ‘cadere’ wat ‘vallen’ betekent, ‘nt’ betekent ‘agent’ en het achtervoegsel ‘ ia ”wat“ kwaliteit ”betekent. Onder verval wordt verstaan ​​het verval, verval of het begin van de ondergang; het is de val van iets, of het nu levend of onbezield is, van zijn volledige hoogtepunt tot zijn volledige ineenstorting of depressie is het een proces van slijtage waardoor de omstandigheden verslechteren. Je zou kunnen zeggen dat het een procedure is van constante schade en beperking.

 4. Het valt mij op dat onze maçonnieken niet genoemd worden, ook niet in de reacties. Is de vrijmetselarij niet de roze olifant in de kamer? Is het geen goed idee om de vrijmetselaars verboden te verklaren? Net zoals in de Republiek van 1735? Sommige motorbendes zijn verboden door de rechter, dus waarom de sekte van de vrijmetselarij niet, die veel grotere misdaden hebben begaan dan elke willekeurige motorbende? Mark Rutte en Willem Alexander van Oranje zijn vrijmetselaars, één is zelfs lid van Skull & Bones, iedereen welbekend. De halve Tweede en Eerste Kamer is lid van de loge. Het heet dan ook belangenverstrengeling. Dat alleen al is strafbaar volgens het Burgerlijk Wetboek, samenzwering is ook strafbaar. Laat staan het samenspannen met een buitenlandse macht zoals het WEF.

 5. Voor de bevolking van de Donbas. Het is schending van de mensenrechten en de EU heeft jarenlang stilzwijgend weggekeken. Denken dat je straffeloos burgers mag martelen en doden uit intense haat tegen Russisch sprekende burgers dan bega je een groffe misdaad tegen de mensheid.
  De EU had dit nooit mogen tolereren. Als je luistert naar het interview van Merkel en Hollande heeft het beaamt, dan is het verstand ver te zoeken. Een leger opbouwen omdat de NAVO en de USA samen met de EU besloten hebben dat Rusland in stukken uiteen moet vallen. Waar haal je het vandaan om een land te willen vernietigen. Wat is mis gegaan met het denkvermogen. Wat met de levens van burgers in de Donbas? Wat met de levens van bewoners Rusland? Ondanks niemand op oorlog zit te wachten, is Rusland op tijd Oekraïne binnen gevallen. President Poetin is ze iedere keer een paar stappen voor en laat hem winnen. Ze zijn razend, een streep door hun uit eigen belangen activiteiten. Laat de stinkende putten open gaan. USA en de NAVO, een kei harde klap hebben ze nodig. De NAVO heeft gigantisch veel levens laten sneuvelen met een ongekende aantal gewonden. Organisatie voor de veiligheid die alle afspraken aan de laars heeft gelapt heeft, een agressief gezicht getoond. De EU is kwaadaardig gebleken en mag als een kaartenhuis in elkaar zakken. Lijkt misschien niet zo, ik ben verre van agressief maar dit is zo vies dat het zootje mag instorten. Laat president Poetin afmaken wat zijn bedoeling was. Wat hij zei in zijn eerste toespraak over de inval in Oekraïne. De EU, NAVO, USA hebben hun eigen glazen ingegooid en verdienen een hele grote nederlaag. Laat de haat tegen president Poetin en Rusland eindelijk eens stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in