© Tim Loudon (CC BY-ND 2.0)

Videobeelden uit het Verenigd Koninkrijk tonen honderden stickers die dierbaren symboliseren die vermoedelijk zijn gedood door de experimentele injecties, die overal op de ramen van de BBC-studio’s in Londen zijn geplakt.

InfoWars meldt:

Verschillende van de stickers werden samengevoegd tot de zinnen “Vertel de waarheid” en “Jabs Kill”.

Een spandoek dat voor het gebouw hangt zegt ook: “BBC is het virus!”.

De BBC heeft – samen met de rest van de bedrijfsmedia – vanaf het begin van de pandemie de officiële narratieven van de regering gevolgd om het publiek bang te maken voor COVID, door te weigeren iets te berichten dat afwijkt van het script en door iedereen te demoniseren die de lockdowns, de vaccins of het officiële verhaal over de oorsprong van het virus in twijfel trok.

Veel gebruikers op sociale media prezen de daad van protest en riepen op tot meer vreedzame en krachtige demonstraties zoals deze die zich moeten verspreiden naar de VS en Canada en naar dokterspraktijken en ziekenhuizen.

Dit komt omdat het aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk sinds 2021 explosief is gestegen, waarbij de meeste COVID-doden nu vallen onder gevaccineerden.

  In het hele Westen sterven er steeds meer mensen - Niemand wil weten waarom

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen gevangenis waar de gevangenen niet weten dat ze in de gevangenis zitten
Volgend artikelWesten gebruikt Oekraïne als “instrument” tegen Rusland, Britse tanks “zullen branden” – Kremlin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. “BBC ramen bedekt met stickers die sterfgevallen vertegenwoordigen veroorzaakt door Covid prikken”

  Mooi idee zou zijn om de 90% van de bevolking enigzins uit hun zelfverkozen coma te halen om de ramen van het NOS gebouw met dezefde vlugschriften te beplakken, in Nederland blijft het oorverdovend stil.

 2. Pfff… vuile verraders… onze media duwt nog steeds naar vaccins en burgemeesters, wethouders, commissarissen, korpschefs en politie agenten handhaven ons nog steeds de hel in. Pfff… ik spreek ze overal vriendelijk aan op hun medewerking aan dit misdrijf, maar ze kijken je ALTIJD aan alsof je achterlijk bent en in een inrichting hoort. Ik bid dat het licht terugkomt in de mensheid en dat we alle verraders met pek en veren door de straten gaan jagen… en daarna levenslange dwangarbeid om het verraad van hun medemensen terug te betalen.

  • Blijf geloven in het licht.
   Wat vooral zal betekenen, geloof in jezelf.
   Of wij ooit nog eens in het licht mogen treden? Ik weet het niet.
   Maar wij zullen altijd en overal de WAARHEID MOETEN VERTELLEN.
   Alleen dan kan het licht in kracht toenemen

   • God is de Waarheid en Hij is het Licht. De Bijbel is Gods Woord. Iets als mediteren en aanverwante zaken heb ik achter me gelaten. Ieder de keuze. Maar op een dag is het klaar en gaat het licht uit en wat er in het vat zit, kan een ieder lezen in Gods Woord. Do or don´t.

     • Dat klopt niet helemaal. Meditatie in de oorspronkelijke betekenis van het woord is een overpeinzen, terwijl het in de huidige betekenis juist inhoudt dat je probeert te stoppen met denken (‘uit je hoofd’). Zo heeft hetzelfde woord in de praktijk een totaal verschillende uitwerking: in het ene geval (‘new age-meditatie’) maak je jezelf leeg, in het andere (biddend mediteren) laat je je vullen, en wel met de dingen van God.

 3. Dit komt omdat het aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk sinds 2021 explosief is gestegen, waarbij de meeste COVID-doden nu vallen onder gevaccineerden. Dit is het laatste stukje van het artikel.
  Er vallen wellicht virus doden, maar de testen zijn niet betrouwbaar dus HOEZO covid doden???
  Afgebroken immuunsysteem geeft veel doden., heeft niets meer met covid te maken.

  • Afgebroken immuunsysteem geeft veel doden., heeft niets meer met covid te maken. (correct)
   zie :Aids
   Afgebroken immuunsysteem> Dan word je overal ziek van ,en geneest slecht>als je nog geneest

 4. En het blijkt nog vele malen erger te zijn dan ik eerst dacht, nee, voor mogelijk kon houden. Schokkende documenten die nu zijn vrijgegeven laten zien dat het DOD vanaf het begin de leiding had over een militaire operatie die wij kennen als de ‘coronapandemie’. Alles is opgezet spel! Luister wat voormalig farmabestuurder Sasha Latypova te zeggen heeft tegen Clayton Morris!

 5. Ik ben voor vreedzaam en vreedzame acties maar al het gespuis wat hieraan heeft meegewerkt verdient gewoon de hel. En als die dan toevallig in het hier en nu opdoemt voor de verantwoordelijken vanwege woede vind ik het prima. Ik zal iedereen die verantwoordelijk is voor de schade in mijn familie geen rust meer gunnen als vast staat dat zij hierdoor beschadigd of overleden zijn.

  Niks vreedzaam, fuck die gasten, ze hebben nu echt geen excuus meer, hun halve patiëntenbestand is opeens uitgedund, wat voor mongool ben je dan om vol te houden dat dit “nodig” is.

  Nope, geen enkel begrip voor hufters.

 6. Verdomde vaccin criminelen, dus artsen, journalisten en redacteuren, politiekers, nep virologen en pseudo wetenschappers…. begin maar al in jullie broek te schijten…. karma is a bitch …… jullie zijn moordenaars en gerechtigheid zal geschieden

 7. Vindt het een rare , domme actie; misschien door bbc zelf georganiseerd/ gesickerd. ( overal zijn camera ‘s)

  Teksten kunnen mensen niets mee, wel in hun angst wegkruipen.
  Teksten bij je kenteken auto met telegram informatieve sites , heeft men meer aan.

  Totaal Corona overledenen; elk cijfer komt bij MSM vandaan , cdc is van hetzelfde. Ze upgraden de cijfers.
  Totaal plaatje. Of tegen een ruit aan .

 8. We are definitely heading into a new age , time. The puzzle pierces now fit – thanks for growing my consciousness 😻 The Solomon Knights https://youtu.be/QAVhLsZ-wkg

  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.

  The Secret of Life

  It sets into motion the law of cause and effect. The action produces a result that binds itself to the doer until the cause is compensated by the appropriate effect, whether forthcoming immediately or carried over from one life to another. Persons who pass their lifetime satisfying the body and gratifying the ego, unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements.

  The root of pain is egoistic actions, which (being based on delusions) lead to misery.

  Otherwise, birth after birth, man experiences the misery of unfulfilled desires.

  Liberation is stabilization of Purusha (Jiva, soul) in its real Self.

  All the divine emotions—love, compassion, courage, self-sacrifice, humility— would be meaningless without joy.
  Joy means exhilaration, an expression of the ultimate Bliss. http://yogananda.com.au/gurus/yogananda_quotes_secret_of_life_45.html#top.

  THE FALL OF THE CABAL. https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in