De Duitse autoriteiten willen een gevierde Joodse componiste en Holocaustoverlevende in een psychiatrische inrichting plaatsen en haar dwingen het COVID-19 vaccin te nemen. Inna Zhvanetskaya, 85 jaar, een in Oekraïne geboren jodin die de Holocaust heeft overleefd en in Stuttgart in Zuid-Duitsland woont, is door een Duitse rechtbank aangeklaagd voor opname in een psychiatrische instelling waar ze tweemaal onder dwang zal worden geïnjecteerd met het COVID-19 vaccin, schrijft Arseniotoledo.

Het gerechtelijk bevel dat haar gedwongen overplaatsing naar een psychiatrische instelling en haar gedwongen vaccinatie toestaat, stelt dat dit “voor haar eigen bestwil” is.  Bovendien heeft de Duitse rechtbank officieel een professionele voogd aangesteld voor Zhvanetskaya, ondanks dat zij bij haar gezonde verstand is en dit tegen haar wil is. In het gerechtelijk bevel staat dat bij Zhvanetskaya verschillende geestesziekten zijn vastgesteld, waaronder dementie, waanstoornis, narcistisch “grandeur-zelfbeeld” en egocentrisme. De rechtbank stelde ook dat Zhvanetskaya lijdt aan een hartziekte en ernstig overgewicht.

Zhvanetskaya ondergedoken, lijkt kerngezond ondanks beweringen rechtbank

Zhvanetskaya zou op 11 januari naar een psychiatrische instelling worden gebracht voor haar gedwongen COVID-19 vaccinatie. Maar voordat de autoriteiten haar konden meenemen, meldden lokale media dat ze was overgebracht naar een onbekende locatie door bevriende lokale activisten die haar arrestatie wilden voorkomen. In een videoboodschap aan Report 24 zei Zhvanetskaya: “Muziek is mijn leven, en als ze me de muziek afnemen dan nemen ze mijn leven.”

Critici van het gerechtelijk bevel hebben ook de vele diagnoses van Zhvanetskaya in twijfel getrokken. Report 24-journalist Will Huber, die in contact stond met Zhvanetskaya, merkte op dat zij niet extreem zwaar lijkt te zijn, in tegenstelling tot de bewering van de rechtbank dat zij ernstig zwaarlijvig is. Mascha Orel, de medeoprichter van We For Humanity, een humanitaire organisatie die overlevenden van de Holocaust en hun nakomelingen bijstaat, merkte op dat zij met Zhvanetskaya heeft gesproken en dat zij geen van de diagnoses die in het vonnis worden gesteld, kan bevestigen. “Ik heb een uur met haar aan de telefoon gesproken,” zei Orel. “Ze is kwetsbaar, bang en leeft al ongeveer twee jaar in deze [mentale] toestand, aangezien haar wettelijke voogd blijkbaar verschillende keren heeft geprobeerd haar in een instelling onder te brengen… Ze trok een ondubbelzinnige vergelijking: ‘Het is net als toen mijn vader aan het front was en moeder met mij en mijn broer moest vluchten.'”

Veel andere professionals uit het maatschappelijk middenveld, waaronder advocaten en artsen, hebben zich achter de verdediging van Zhvanetskaya geschaard. “Deze beslissing is een gigantisch gerechtelijk schandaal,” schreef Beate Bahner, een Duitse advocate en deskundige op het gebied van medisch recht. Zhvanetskaya’s eigen advocaat, Holger Fischer, is tegen het vonnis in beroep gegaan. Op 12 januari heeft een rechtbank in Stuttgart zijn dringende verzoek om opschorting van de verplichte vaccinatie ingewilligd. Zhvanetskaya blijft echter ondergedoken omdat de rechtbank nog steeds kan besluiten haar gedwongen op te nemen.

  Na de genocide: Zullen er genoeg vaccin-overlevenden zijn om de beschaving weer op te bouwen?

Bekijk deze aflevering van het “Health Ranger Report” waarin Mike Adams, de Health Ranger, speculeert over de vraag of miljoenen slachtoffers van COVID-19-vaccins al dan niet in massagraven verdwijnen in een “geheime Holocaust”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VACCIN HOLOCAUST: Honderdduizenden “volledig gevaccineerden” sterven WEKELIJKS, zo blijkt uit officiële overheidsrapportenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe beloofden “veilig en effectief”; we kregen “plotseling en onverwacht”
Volgend artikelHet World Economic Forum heeft een nieuw woord bedacht om de extreme chaos te beschrijven die onze planeet in haar greep houdt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. “Het fascisme, als het ooit terugkeert, zal het zich ongetwijfeld aandienen in het gewaad van het anti-fascisme.” Dat zei de historicus Prof. J. Presser ….. in 1947, twee jaar na de oorlog.

 2. Denazificatie kan niet stoppen na Oekraïne. Poetin heeft nog veel werk te doen.
  Wat is de wereld een verdorven plek. De poorten van de hel staan wagenwijd open.

 3. gesponnen flauwekul verhaal
  MSM kan mi betere scenario schrijvers en acteurs gaan huren.
  de aanjagers van dit agenda gebeuren, zijn van dezelfde geloofs achtergrond .’ slachtoffer rol ‘ wordt
  Hiermee wederom geaccentueerd.

 4. Ze hebben er nog niets van geleerd , kent die rechter wel de wetten van zijn land.De neurenburg wetten art. 1 tot 10 zetten het slachtoffer volledig in haar recht , mijn besluit is dat die rechter een vervloekte nazi is en uit zijn ambt gezt moet worden.

 5. Werd die rechtbank voorgezeten door Roland Freisler, fuhrer van het Deutsche Volksgerichtshof? De Duitsers…een volk, vol van heimwee, naar die tijden toen een leider hen de dood instuurde, en zij genoten ervan!

  • Niemand geniet van een oorlog. Vraag je eerst eens af uit welke situatie de Duitsers gehaald zijn vanaf 1922 en door wiens schuld zij in deze situatie terecht zijn gekomen.
   Als er nu iemand zorgt dat wij uit de situatie, waarin we nu zitten, gehaald worden, leidt je die dan naar het schavot of ben je hem dankbaar?
   Btw hadden de gemiddelde Duitser in 1936 een hogere levensstandaard dan de gemiddelde Amerikaan, alleen door het feit dat Duitsland weigerde rente over zijn (Versaille) schuld te betalen. Laat dat even op je inwerken!

  • De meeste mensen die hier reageren met ‘nazi dit en dat’ hebben alleen de propaganda gehoord en niet de moeite genomen om te kijken naar wat er echt gebeurde in 1933-1945.
   Gelukkig zijn er nu videos die dat wel doen bv hier https://tinyurl.com/2p9afpn9. Heel verrassend en verhelderend. En de conclusie is dat we volledig zijn voorgelogen vanaf kindszijn aan en door Hollywood. Hitler vocht tegen dezelfde duistere krachten als waar we nu tegenover staan. Zoals de amerikaanse Generaal Patton zei- net voor zijn mysterieuse dood in 1945- ‘ we fought the wrong enemy’…
   Dus wees dapper, kijk naar de werkelijkheid van toen en draag het uit maar focus je aandacht op de vele aanvallen op de mensheid die deze groep nu aan het uitvoeren is via Davos, Bilderberg etc. Laat het niet verder gaan.

  • Dr. Reiner Fuelmich is een WEF poppetje. Hij behoort tot de controled opposition en met zijn fake – processen houdt hij de wakkeren rustig, in de veronderstelling, dat hij een kentering teweeg zal brengen.

   Hoevaak heeft hij al niet hoog van de toren geblazen, om vlak van te voren de keutel weer in te trekken…

   • lol, geen media, geen statistiek…lol..
    media probeert nu juist wel de statistiek te ontkennen en dan heb je nog de schaapjes die alles geloven wat de media hen wijsmaakt…hopsakee…daar ga je dan….:p

 6. STORY AT-A-GLANCE
  The film “Anecdotals” provides a glimpse into the lives of people who have suffered significant adverse reactions from COVID-19 shots. Those who spoke out about their shot-related injuries have been shamed, ridiculed and labeled unethical. Those injured by the shots have been largely abandoned by the mainstream medical community; their medical issues have been politicized, while society provides no empathy. With no programs in place to help those injured by COVID-19 shots, and many doctors afraid to even acknowledge the shot’s connection to patients’ symptoms, many of those harmed have nowhere to turn for help. The film calls for an open dialogue and a movement from humanity to acknowledge the risks of COVID-19 shots, as well as those who are suffering due to them

  https://www.theepochtimes.com/health/anecdotals-documentary_4986677.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-01-16&src_cmp=health-2023-01-16&utm_medium=email&est=%2FnF2ifiLfU8kWWDcerTOIxHt1sBXYICj44NrQpKMSjPAwelcBAaADeb1uGDutyTo8aIEuj8gyzWr

 7. De Joodse mevrouw in kwestie is inmiddels door een plaatselijke rechtbank ‘bevrijd’. De Gestaporechtbank in Stuttgart is dus teruggefloten.
  Over dit incident dient in het Duitse kabinet verantwoording te worden afgelegd, maar dat geldt ook voor het Bilderbergkabinet in Nederland die er vergelijkbare nazipraktijken op nahoud. Dus oppositie: werk aan de winkel !

 8. Alchemist referred to this as alchemy of the human body from lead to its awakened state, hence the golden halos depicted on all our enlightened figures of worship. Coined by the Greeks as the “Golden Age” a state of higher consciousness. The pineal gland, also known as the third eye, is represented by the pine cone in occult symbolism. This knowledge was taught in Egyptian Mystery schools which will open the doors to spiritual perception, once the seven Chakras are properly activated. The spirit body known as “Ka” to the Egyptians. Stating that we are first souls having a human experience in a human body.
  How Earth Moves as we entering The Golden Yuga.
  Yugas The Cycles of Time Explained (Explains the Human Cycle of Swami Sri Yukteshwar) Man as a creation, is evolving. But it’s not only man that is evolving, but the planet earth is also evolving and also the entire universe is evolving. https://youtu.be/iDw4hVTztJQ

  “De mensheid heeft eigenlijk geen economisch, logistiek of sociaal probleem, maar een diep spiritueel probleem. Het gaat om een existentiële crisis: we weten nog steeds niet wat de werkelijke zin van het leven is. Niet wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. ”

  De toekomst omarmen = De komst van het Waterman-tijdperk = Diep en anders nadenken

  Elke geboorte gaat gepaard met enige strijd en pijn, en alleen iemand die bijzonder naïef is kan de stelling huldigen dat belangrijke veranderingen in spirituele, maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke domeinen, zoals we nu ervaren, zich probleemloos en zonder pijn of offers kunnen voltrekken. We zijn echter geen “pionnen op het schaakbord van de goden”.

  Het is aan elk individu om de astrologische configuraties – die in de 21e eeuw ontstaan – op te pakken en zo bewust en constructief mogelijk te werken met dat wat deze energieën symboliseren. Geen enkel planetair aspect is wezenlijk “slecht”. Zelfs de aspecten die duiden op een periode van persoonlijke twijfel en conflicten kunnen positieve resultaten opleveren die het leven verrijken.

  Het samenvallen van de verschuiving van een astrologisch tijdperk met het begin van een nieuw millennium in de menselijke tijdrekening confronteerde en confronteert ieder van ons met enorme uitdagingen. In het ergste geval zullen we waarschijnlijk doen wat mensen altijd hebben gedaan: redding zoeken in buiten onszelf gelegen politiek of spiritueel gezag, anderen de schuld geven van onze moeilijkheden en weigeren om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze persoonlijke keuzes en problemen. In het beste geval kunnen we ons voordeel doen met de transits van de langzame planeten door onze levensvisie te verbreden, ons bewust te worden van het grotere geheel waarvan ieder van ons deel uit- maakt en om persoonlijk de best mogelijke bijdrage te leveren aan deze grotere menselijke eenheid.

  “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, dat wil zeggen: innerlijk. Verandering begint ook innerlijk, en gehoor geven aan de dynamische geest van deze tijden betekent, vóór alles, dat ieder deze dynamische geest in zijn of haar eigen leven op zijn of haar eigen manier beleeft, in overeenstemming met de eigen hoogste waarden.
  Als ieder van ons dit zelfs maar een klein beetje doet, zullen er reuzenschreden worden gezet op de weg van de menselijke vooruitgang.

 9. Heeft nix met die moffen te maken. Gebeurt in Nederland net zo, als je oud wordt. Als voorbeeld mijn pa. Geprikt tegen zijn wil. Hersenbloeding. Weggewerkt in een tehuis. Onder bewind van een advocate. Nog een omvolker ook, die trien. Loopt de trut door het dorp met een kudde asielzoekers. Ze heeft helemaal niets goeds met mijn pa voor, dan hem financieel uitmelken terwijl hij wegrot in het verzorgingstehuis. Zijn eerste bewindvoerder heeft mijn pa van alles afhandig gemaakt. Geld en goederen. Mijn ooit pa helemaal kapot en aan de bedelstaf in een paar maanden. Arme man. Kon ik maar wat voor hem doen maar als kind begin je niets daar kun je je alleen maar bij neerleggen. Ze kunnen met oude mensen doen wat ze willen.

 10. Daarom…..de GGZ nooit erkennen. De industrie des doods.
  De industrie die allen op aarde ooit officieel als geestziek willen binnenharken voor de inkomsten.
  De GGZ en al die onderbedrijven waar in totaal meer dan vijf keer meer mensen werken dan waarvoor patienten.

  • Oja….ik hoop dat deze vrouw ‘DAPPERE’ mensen aan haar zijde heeft, om haar uit de klauwen van de duivels te houden. Maar vast niet….anders al lang een feit. Familieleden komen helemaal niet zoveel voor elkaar op bijvoorbeeld. Werk is veel belangrijker vaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in