© Province of British Columbia (CC BY-NC-ND 2.0)

Volgens nieuwe gegevens die gisteren zijn vrijgegeven, zijn er tot 12 februari, 15.923 bijwerkingen van Covid-vaccins, waaronder 929 sterfgevallen, gemeld aan het Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) sinds 14 december 2020, bericht Children’s Health Defense.

VAERS is het primaire mechanisme in de VS voor het melden van bijwerkingen van vaccins. Meldingen die bij VAERS worden ingediend, vereisen nader onderzoek voordat kan worden vastgesteld of het gemelde ongewenste voorval direct of indirect door het vaccin werd veroorzaakt.

Uit de meest recente VAERS-gegevens blijkt dat van de 799 sterfgevallen die in de VS zijn gemeld ongeveer een derde van deze sterfgevallen zich voordeed binnen 48 uur nadat de persoon de vaccinatie had ontvangen.

Zoals ook uit eerdere VAERS-rapporten blijkt, hielden 192 van de gemelde sterfgevallen – oftewel 21% – verband met het hart. Zoals The Defender eerder deze maand meldde, waarschuwde Dr. J. Patrick Whelan, een kinderreumatoloog, de Amerikaanse Food and Drug Administration in december dat mRNA-vaccins zoals die zijn ontwikkeld door Pfizer en Moderna, hartaanvallen en andere kwetsuren kunnen veroorzaken op manieren die niet zijn beoordeeld in veiligheidstests.

Van de 929 sterfgevallen die sinds 14 december 2020 zijn gemeld, was de gemiddelde leeftijd van de overledenen 77,8 jaar en de jongste 23 jaar. Tweeënvijftig procent van de gemelde sterfgevallen betrof mannen, 45% was vrouw en 3% is onbekend. Achtenvijftig procent van de sterfgevallen werd gemeld bij mensen die het Pfizer-vaccin kregen, en 41% hield verband met het Moderna-vaccin.

Deelstaten met het hoogste aantal gerapporteerde sterfgevallen waren: Californië (71); Florida (50); Ohio (38); New York (31); Kentucky (41); Michigan (31); en Texas (31).

  De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooit

CBS Detroit meldde deze week dat een 68-jarige nieuwsanker een dag nadat hij was ingeënt voor COVID overleed aan een vermoedelijke beroerte.

Er blijven berichten verschijnen over sterfgevallen onder ouderen nadat zij zijn ingeënt tegen Covid, waaronder het deze week door Frontnieuws gepubliceerde artikel over 46 verpleeghuisbewoners in Spanje die binnen een maand na ontvangst van het Pfizer-vaccin zijn overleden.

Volgens de laatste gegevens zijn er 3.126 “ernstige” bijwerkingen gemeld. De meldingen van bijwerkingen uit de laatste CDC gegevens omvatten ook:

  • 34 Miskramen en vroeggeboortes.
  • 917 Anafylactische reacties, waarvan 70% werd gemeld na een Pfizer-vaccin en 30% na het Moderna-vaccin.
  • Aangezichtsverlammingen. (Pfizer 75%; Moderna: 25%)

Tot dusver zijn alleen de vaccins van Pfizer en Moderna – goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, maar nog niet volledig goedgekeurd – in de VS gebruikt.

Het Covid-vaccin van AstraZeneca, dat geen gebruik maakt van mRNA-technologie, is deze week door de Wereldgezondheidsorganisatie goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties, waarmee voor sommige landen de weg is vrijgemaakt om het te gaan gebruiken. Maar sommige landen hebben echter gezegd dat zij het niet zullen gebruiken, omdat zij zich zorgen maken over de veiligheid en werkzaamheid.

Nieuwsberichten geven aan dat een groeiend aantal mensen, waaronder bijna 30% van de werknemers in de gezondheidszorg, nu zegt dat ze het Covid-vaccin niet willen, vanwege bezorgdheid over de veiligheid.

Frontnieuws heeft eerder deze week bericht dat bijna een derde van het Amerikaanse militaire personeel afziet van de vaccins, en ESPN meldde dat topspelers in de NBA aarzelen om het vaccin te promoten.

  Dr. Lee Merritt: Wij zijn in de vierde fase van de DNA-oorlog tegen de mensheid

Ondertussen heeft de FDA nog geen systemen geïmplementeerd om de veiligheid van de experimentele Covid-vaccins te bewaken. FDA-functionarissen vertelden The New York Times dat ze niet verwachten dat de systemen operationeel zullen zijn voordat de regering Biden haar doel heeft bereikt om 100 miljoen Amerikanen te vaccineren – bijna een derde van de Amerikaanse bevolking.

Op 19 februari hadden ongeveer 56,3 miljoen mensen in de VS een of beide doses van een Covid-vaccin ontvangen.

Hoewel de cijfers van de VAERS-databank ontnuchterend lijken, ligt het werkelijke aantal bijwerkingen volgens een onderzoek van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services waarschijnlijk aanzienlijk hoger. VAERS is een passief surveillancesysteem dat berust op de bereidheid van mensen om vrijwillig rapporten in te dienen.

Volgens de VAERS-website zijn zorgverleners wettelijk verplicht om aan VAERS te rapporteren:

  • Elk ongewenst voorval dat is opgenomen in de VAERS Table of Reportable Events Following Vaccination en dat zich voordoet binnen de gespecificeerde tijdsperiode na vaccinatie.
  • Een ongewenst voorval dat door de fabrikant van het vaccin wordt genoemd als een contra-indicatie voor verdere doses van het vaccin.

Volgens de CDC worden zorgverleners sterk aangemoedigd om te rapporteren:

  • Elk ongewenst voorval dat zich voordoet na de toediening van een in de Verenigde Staten toegelaten vaccin, ongeacht of het al dan niet duidelijk is dat het ongewenste voorval door een vaccin is veroorzaakt.
  • Fouten bij de toediening van vaccins.

Binnen de “gespecificeerde tijdsperiode” betekent echter dat reacties die buiten die termijn optreden, niet mogen worden gemeld, evenmin als reacties die uren of dagen later optreden bij mensen die deze reacties niet aan hun zorgverlener melden.

  SPIKE-EIWIT SYNDROOM overspoelt de wereld nu dodelijke aandoeningen uit het niets opduiken na de COVID-19 vaccinatie

Vaccinproducenten zijn verplicht aan het VAERS “alle ongewenste voorvallen die onder hun aandacht komen” te melden.

Historisch gezien is echter minder dan 1% van de bijwerkingen ooit gemeld bij VAERS, een systeem dat The Defender eerder in een artikel een “abjecte mislukking” heeft genoemd.

Een criticus die bekend is met de tekortkomingen van VAERS heeft VAERS in The BMJ botweg veroordeeld als “niets meer dan een façade, en een onderdeel van de systematische poging van de Amerikaanse autoriteiten om ons gerust te stellen/te misleiden over de veiligheid van vaccins”.

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

Vorig artikelDonald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga …
Volgend artikelSchandalig: Duitse huisarts weigert AfD-politica te behandelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in