Zoals gemeld in de Expose werd advocaat Dr. Reiner Fuëllmich op vrijdag 13 oktober gearresteerd toen hij een paspoort wilde verlengen. Hij werd vastgehouden in Mexico en teruggebracht naar Duitsland, waar hij opnieuw werd gearresteerd en gevangengezet. Er is weinig publiciteit geweest rond zijn arrestatie en huidige situatie, maar we hebben eerder een update over Dr. Fuëllmich gepubliceerd die op 28 oktober werd gedeeld door zijn vriendin Dr. Elsa Schieder en advocaat Dagmar Schoen. De video en het transcript kunnen hier worden bekeken, schrijft Patricia Harrity.

Vorige week deelde Elsa Scheider opnieuw een update, dit keer met een zeer korte boodschap van Dr. Fuëllmich. Het is erg kort, maar ik vond het de moeite waard om het hier te delen omdat het bevestigt dat Reiner Fuëllmich na een maand nog steeds in de gevangenis zit!

Op 9 oktober schreef ELSA.

Ik weet dat jullie het willen weten. Dus hier is de update van Bittel.tv. Er was een persoonlijk bericht van Reiner.

Het gaat goed met hem en hij is jullie dankbaar dat jullie er allemaal zijn.

Hij heeft een tv en heeft nu contact met andere gevangenen en kent de verhalen van verschillende van hen.

Het duurt ongeveer 2 weken voordat brieven worden gescreend. Hij krijgt er maar 30 per dag en is dankbaar voor elke brief.

Er waren ook berichten van Roger Bittel (van bittel.tv) dat we nu donaties kunnen doen op een Duitse bankrekening.

Ik (Elsa) zal de details verzamelen en ze naar jullie sturen zodra ik de exacte informatie heb. Voor elke donatie moet je aangeven waar het aan besteed moet worden: juridische kosten, etc. Alles moet naar de aangegeven kosten gaan.

Roger gaf ook details over de arrestatie. Omdat de paspoorten van Reiner en zijn vrouw op de een of andere manier verloren waren gegaan, waren er nieuwe aangevraagd, samen met een verlenging van hun visa. Dit was allemaal zonder problemen verlopen. Ze zouden ze op het vliegveld ophalen, omdat het consulaat gesloten was. Maar in plaats van dat ze de papieren kregen, werden ze in hechtenis genomen omdat ze de papieren niet hadden die ze geacht werden op te halen. Reiner kreeg te horen dat er ook zaken met betrekking tot hem in Duitsland waren.

Reiner’s vrouw werd uiteindelijk vrijgelaten, maar Reiner niet. Hij werd eerst naar de Verenigde Staten gevlogen en vandaar naar Frankfurt, waar het dossier werd geopend en zijn advocaten de aanklachten tegen hem konden inzien.

Roger sloot af met een bedankje aan iedereen voor hun aanwezigheid – meer dan 8000 mensen luisterden alleen al op het Telegram-kanaal. Hij vroeg ons om Reiner in onze gedachten te houden.

Hij hoopte voor zondag meer nieuws te hebben, maar benadrukte dat we in een tijd als deze soms geduld moeten hebben. (is nog niet gebeurd).

Elsa Scheider publiceerde de onderstaande foto’s op 17 november.

“Vlak buiten de gevangenis” schreef ze “Op de spandoeken staat:

Solidariteit voor Reiner Fuellmich! Bedankt voor je werk voor de Corona Commissie.

En ik wil de mensen bedanken die het spandoek hebben gemaakt en gebracht, die solidair zijn met Reiner Fuellmich. En ik wil de vriend bedanken die me deze foto’s heeft gestuurd.

  De oorlog tegen "desinformatie" winnen

Ik waardeer dit gevoel van solidariteit zo – wij met hen, wij met elkaar, wij allemaal met Reiner.

Een groot dankjewel voor iedereen die om ons geeft en doet wat je kunt!!!
Geplaatst op 17 november 2023

Achtergrond Voor iedereen die nog nooit van Dr. Reiner Fuellmich heeft gehoord

Dr. Fuellmich, die zowel in Göttingen als in Californië woont en werkt, heeft zijn tijd gewijd aan de Corona Onderzoekscommissie, “met nauwgezetheid en volharding, in het diepe geloof en de hoop dat ik licht zou kunnen werpen op de donkere afgronden van de Corona-feiten”, verklaart hij op zijn website.

Tegen september 2022 had Fuellmich een netwerk opgebouwd van internationale experts en advocaten, artsen en wetenschappers en had hij meer dan 400 interviews afgenomen die de “maatregelen en spelers” blootlegden die volgens hem slechts het topje van een ijsberg waren “de kiel is veel dieper en breder dan ik eerder had vermoed”, schrijft hij.

“Toen de onderzoekscommissie Corona eenzijdig werd beëindigd, besloot ik er niet meer publiekelijk op in te gaan, maar het conflict – zoals het hoort – in de rechtszaal op te lossen. Een publiek geschil is in de eerste plaats schadelijk voor de zaak zelf – in het reine komen met wat er rond de pandemie is gebeurd”. Bron

“Daarom was het belangrijk voor mij om dit werk voort te zetten. Ik ben blij dat ik een nieuw team kan opbouwen, deels met oude metgezellen en partners, maar ook met veel nieuwe, frisse en zeer gemotiveerde mensen. Een nieuw format met nieuwe interviews zal toevoegen aan wat we tot nu toe hebben geleerd. We staan nog aan het begin en luisteren naar internationale experts en wetenschappers leidt ook voor ons tot verrassingen en onverwachte verbanden.” Bron

Dat mocht echter niet zo zijn, Howell Woltz een vriend van Elsa Schieder zei “Ik ben gewoon verbaasd dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden hebben echt een hekel aan Reiner Füellmich.”

Ik dacht dat lezers het onderstaande stuk, geschreven door Howell Woltz, misschien interessant zouden vinden

DE FARMA/GLOBALISTEN CABAL ARRESTEERDE REINER OMDAT HIJ HEN ONTMASKERDE IN DUITSE RECHTBANKEN:door Howell Woltz

“De ongelukkige Olaf Sholz en zijn regering in Duitsland zijn net zo populair als apenpokken in een homobadhuis, dus moeten ze de feiten die nu aan het licht zijn gekomen dat het vaccin dat ze hun volk hebben opgedrongen veel meer dodelijke slachtoffers heeft gemaakt dan het Wuhan-virus, de mond snoeren.

De gegevens hebben op schokkende wijze onthuld dat de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk was voor 95% van de COVID-19 sterfgevallen in de 12 maanden tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023. https://newsaddicts.com/94-covid-deaths-fully-vaxxed-study-shows/

Ze moeten de waarheid over deze 17 miljoen sterfgevallen onderdrukken – en iedereen die ze vertelt – en daarom beraamden ze een plan om Reiner Füellmich te vernietigen. Reiner en zijn vrouw verloren hun paspoorten en visa toen ze op reis waren in Mexico, dus vroegen ze vervangende paspoorten aan bij de Duitse ambassade in Tijuana. Toen ze echter naar de ambassade kwamen om de documenten op te halen, mocht Reiner’s vrouw vrijuit gaan – maar hij werd gearresteerd op grond van aanhoudingsbevelen van twee van Pfizer’s grootste begunstigden van deze misdaden tegen de mensheid – Duitsland en de E.U.!”. Howell Woltz

  COVID-19 prikken in verband gebracht met sterke toename van sterfgevallen in Nederland

E.U.! REINER IS DE VADER VAN NEURENBERG 2.0 – HET VIRTUELE PROCES TEGEN DE VAXX-CRIMINELEN

Er is geen grotere stem geweest in het blootleggen van de waarheid over het vergif dat Europa is opgedrongen door de EU en Duitsland dan deze held, Reiner Füellmich, dus vanuit een goddeloos machiavellistisch Globalistisch oogpunt snap ik het.

Toeval? Net nadat Reiner’s evenement de vaxx-criminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!
Net zoals Lorenzo de Medici besloot dat hij de priester Savonarola moest uitschakelen om de reputatie van zijn familie in Florence te verdedigen, hadden Olaf Sholz en Ursula von der Leyen het gemunt op Dr. Füellmich.

Het was niet omdat hij loog – oh nee, net als Giarolamo Savonarola wordt Dr. Füellmich vernietigd omdat hij de wettelijk vereiste vaccintests en onderzoeken eiste, waar noch Sholz noch von der Leyen ooit de tijd voor hebben genomen!

Met andere woorden, de documenten die vandaag in de Duitse rechtbank liggen bewijzen dat zij – Sholz en von der Leyen – de wet overtraden en niet Reiner Füellmich, die gewoon het bewijs eiste dat nodig was voordat ze het gif konden goedkeuren, kopen of verplichten.

En net als andere waarheidssprekers moet Dr. Füellmich het zwijgen worden opgelegd om de criminele klasse te beschermen – maar dat komt volgende maand allemaal aan het licht – zoals je verderop kunt lezen. Bron

DUS OP DIT PUNT MOET ER EEN MISDAAD WORDEN GECREËERD

Savanarola (en andere vijanden van de Medici) beweerden dat hun bank insolvabel was en het geld van Florence had gebruikt. Het geld was feitelijk uitgeleend aan de Paus (of omkoping?) en terugbetaald-maar feiten doen er op dit moment niet toe in dit soort situaties of verhalen, de beschuldiging alleen is belangrijk.

Zonder enig bewijs te zien – wat de Paus en de Kerk zou hebben vernederd – preekte Savanarola gewoon vanaf de kansel over de wandaden van de Medici totdat de mensen van Florence tegen hen in opstand kwamen en Savanarola aan de macht brachten!

Maar daar houdt de gelijkenis tussen deze twee machtswellustelingen op-(behalve misschien het feit dat Savanarola zes jaar later door de Florentijnen werd opgehangen).Bron

De aanklager die gebruikt wordt door de Europese Unie en de Duitse regering, is Viviane Fischer, een weinig bekende advocate, beroemd geworden door haar samenwerking met Reiner Füellmich’s onthulling van Duitse en E.U. misdaden.

EN DIT IS WAAR ZE ALTIJD EEN DEAL SLUITEN

Ik heb aan meer dan 400 federale strafzaken gewerkt en heb letterlijk het boek geschreven over dergelijke gerechtelijke misdaden, Justice Denied: the United States v. The People, dus ik weet hoe het werkt.

Eerst wordt het doelwit geïdentificeerd, vervolgens wordt er een misdaad verzonnen of gevonden en vervolgens worden er ‘getuigen’ klaargestoomd om te zeggen wat er in de rechtszaal gezegd moet worden.

Lavrentiy Beria, het hoofd van de Sovjet geheime politie, stond erom bekend dat hij tegen Josef Stalin zei als hij een vervelende waarheidsverteller verwijderd wilde hebben: “Laat me de man zien en ik zal de misdaad voor je vinden”, en dan ging hij of zij naar de goelag.

  Dr. David Martin geeft explosief interview: "Dit is een geplande volkerenmoord"

Dat is precies hoe het nog steeds werkt in Amerika en Europa, die helaas veel geleerd hebben van Stalin en zijn Sovjet-Unie.

De ‘misdaad’ die is gebruikt om Reiner Füellmich te arresteren is een beschuldiging dat er 1,35 miljoen euro ontbreekt van een rekening van drie personen die wordt gebruikt om hun zaken tegen de overheid(en) en farmaceutische bedrijven te vervolgen.

Het lijkt er dus op dat de aanklagers een deal hebben gesloten en de lieftallige Viviane tegen haar mentor hebben opgezet door haar op alle mogelijke mediakanalen te laten beweren dat Reiner Füellmich geld heeft gestolen van de zaak die hij persoonlijk heeft opgericht.

Er is alleen één probleem met de zaak (ze waren nooit van plan om de zaak voor de rechter te brengen) en dankzij wat graafwerk is de waarheid boven water gekomen waardoor de zaak geseponeerd moet worden.

Het geld staat nog steeds op de rekening.

Ik durf te wedden dat Viviane immuniteit heeft gekregen voor deze misdaad die nog moet plaatsvinden, in ruil voor het lezen van hun script tegen een van de beste mensen in de waarheidsgemeenschap, Dr. Reiner Füellmich. Bron

De vierde Internationale Covid Summit die de misdaden van de vaxxers onthult is op een plaats waar ze geen controle over hebben, 18-19 nov.

TOEVAL DAT DE GLOBALISTISCHE/FARMACEUTISCHE CABAL DIT MOMENT HEEFT GEKOZEN OM DR. FÜELLMICH UIT TE SCHAKELEN?

ICS 4 zal bewijs presenteren dat alle deelnemers aan deze misdaad tegen de menselijkheid in de dokken van Dr. Füellmich’s NUREMBURG 2.0 kan plaatsen

Beter nog, die waarheid zal worden onthuld in Boekarest, Roemenië volgende maand-een plaats die de Globalisten (nog) niet controleren.

ICS 3, die op 3 mei van dit jaar in het Europees Parlement in Brussel werd gehouden, is meer dan 4 miljard keer bekeken om je een idee te geven van hoe bang deze criminelen aan het worden zijn.

Wanneer vier miljard van de ruwweg zeven miljard mensen op de planeet – van wie velen beperkte communicatiemiddelen hebben – weten dat je een bloeddorstige moordenaar bent die de wereld moedwillig vergiftigt, waar ga je je dan verstoppen?

Je enige keuze is om diegenen aan te vallen die de waarheid vertellen-door leugens over hen te vertellen.

Maar dat zal uiteindelijk niet werken. De waarheid is nu bekend en ze zijn gedoemd, vooral na ICS 4 volgende maand (dit weekend) in Roemenië. Dr. Füellmich zal de geschiedenis ingaan als een held in deze strijd – en we zullen uiteindelijk winnen – maar ik smeek iedereen om te bidden voor deze goede man, Reiner Füellmich, terwijl hij zich in het hol van de duivel bevindt.

Howell Woltz Bron

Helaas hebben we alleen het woord van een paar vrienden van Dr. Fuellmich om ons op de hoogte te houden, maar ik weet zeker dat de waarheid op een dag naar buiten zal komen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pharma/EU Cabal zet valstrik voor Reiner FüellmichVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël geeft toe eigen mensen te hebben gedood op Nova muziekfestival
Volgend artikelSociopaat Netanyahu houdt vol dat Israël geen kinderen doodt na aanvallen waarbij meer dan 4000 kinderen werden vermoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ik heb altijd geleerd :
  Phillips, Ajax, Mediamarkt, EU, Bijenkorf en dergelijke bestaan eigenlijk niet. Het zijn maar namen.
  Het draait uiteindelijk om degenen die aan de knoppen draaien en die zich als het moet verschuilen achter een rechtspersoon of ander instituut.
  En je moet niet Phillips, Ajax, Mediamarkt, EU, Bijenkorf en dergelijke hebben als in hun naam een strafbaar feit is gepleegd.
  Nee je moet juist die personen hebben.
  Tja en als die kunnen aantonen (of door soortgenoten aan de onderzoekende kant geloofd worden) dat ze geen onoirbare bedoelingen hadden dan ontspringen zij zelf de dans. Tenzij bewezen wordt dat ze wel degelijk kwade bedoelingen hadden.
  Maar omdat dat heel veel centjes kost kan zo’n bedrijf of instituut meestal schikken. En dan worden krokodillentranen gehuild voor de buitenwereld en kan overgegaan worden tot de orde van de dag.
  Dus noem ze gewoon met naam en toenaam. Als je bewijzen hebt sta je sterk.
  Ik ben eens benieuwd naar de bewijzen van Reiner Fullmich. En of hij zo slim was om ergens een of meerdere kopietjes achter te laten.
  Dan kunnen we lachen.

  • Brood en spelenuithangbord Ajax ging naar de beurs op 29.05.1998 ( 2 + 9 = 11). De namen van drie achtereenvolgende presidenten van de VS bestaan uit elf letters: Bill Clinton, George W. Bush & Barack Obama.
   11.09 heeft twee cijfers & negen letters ( 1 + 1 + 9 = 11). WTC 1 werd op 9/11 om 09:11 uur door een ‘vliegtuig’ geraakt en het instorten begon om 10:28 uur ( 1 + 2 + 8 = 11) en duurde 09 seconden.
   The Pentagon heeft elf letters en FDR (1882 – 1945) legde de eerste steen op 11.09.1941.

 2. Al die videos zijn het bewijs m.a.w. het zijn verklaringen van experts op diverse gebieden. Namen worden in die videos ook genoemd.
  Die videos zijn gewoon te downloaden m.a.w. er zijn kopietjes.

 3. Dr Reiner heel sterkte in het gevang maar blijf met het hoofd omhoog kijken hoor ik hoop voor jouw dat het kwade onderuit gehaald wordt en dat jullie uiteindelijk zullen WINNEN sterkte een mededinger !

  • Uiteindelijk zal de waarheid naar buiten komen en mensen die vals beschuldigd zijn, weer op vrije voeten!
   Weg met corrupte van de WHO en aanverwante Zakenpartners die Genocide en misdaden tegen de mensheid door Lockdowns, giftige prikken, onteigeningen en bezittingen van mensen en Bedrijven af willen pakken, waardoor veel mensen/bedrijven in de financiële puinhopen zijn gekomen!
   Dit kan en moet veranderen! Weg met alle corrupte lieden! Oppakken en voor het Tribunaal, alles is Met Voorbedachte Rade door The Great Reset in Werking gesteld!
   De maat is vol💪🔥🌍

  • Wij hebben ook zo een grote moordenaars in ons midden, Rutte en Kaag en Hugo maar zij lopen gewoon vrij, de mensen die hun vinger op de zere plek leggen worden mond dood gemaakt.

 4. Een politiek proces om tegenstanders die gelijk hebben de mond te snoeren, dat kende je vroeger alleen van bananen republieken en communistische systemen, wat is het westen diep gezonken.

 5. Rockefellers, Rotschilds, en nog wat grote enge families die overal de touwtjes in handen hebben.

  Om te zien wie over je wil heersen, kijk wie je wil tegenhouden als je wat aan het licht wil brengen. (doel ik niet op de gekochte loop jongens/alfabet figuren)

 6. Net zoals met de eerste coronaflauwekul, wist ik onmiddellijk dat het een opzetje van de deep state was…….en het was koren op de molen van het soort met zijn verstand in zijn hol.

  Ik hoop dat hij gauw weer vrij komt. Fuelmich for president!

 7. Ja maar het feit blijft staan dat hij 1,5 miljoen euro uit die pot heeft genomen om zijn huis op te knappen. Dat geld was door luisteraars ingezameld om hun doelen te helpen bereiken en om mensen die hun baan hadden verloren in de medische wereld door het weigeren van een gifprik om die een paar maanden daarvan loon te geven, ook mensen die klokkeluider waren zouden daar loon van krijgen als ze hun baan kwijtraakte en meneer verbouwd zijn huis van dat geld ,pakt dt uit de kas zo der ook maar te overleggen met de penningmeester of andere leden. Dat is en blijft diefstal . Die man kan mij echt niet overtuigen van integerheid, en dat wist ik al de eerste keer dat ik hem zag en bezig hoorde, weer zo een goeroe die met één verdoken hand in de kassa zit. Zo moeilijk is dat toch niet om te accepteren dat hij al heeft yoegegven 1,5 miljoen uit de kas te hebben genomen om zijn huis van te verbouwen en nadien goed verkocht en naar amerika verhuisd. Tja…….1 en 1 =

  • Zijn huis was weinig waard voor de verbouwing en na de verbouwing is dat voor heel veel geld verkocht, dat heeft hij wel in zijn zakken gestoken die overwaarde en terecht dat hij daar verantwoording voor af moet leggen, dis is geen complot tegen hem,maar de andere leden van hun club die aangifte hebben gedaan tegen hem van geldverduistering .

    • Er is een film van een uur vol uitleg hoe hij aan dat geld kwam en in zijn huis stopte helaas is dat verdwenen ,ik zag dat dit eruit is geknipt en bewerkt. Maar heb zelf toen twee keer naar dat filmpje met zijn uitleg geluisterd en hijz egt gewoon dat hij dat geld heeft genomen om zijn huis te verbouwen. Hij is en blijft een geldwolf, gaf zichzelf 30.000€ salaris iedere maand. Tja en dat om een tribunaal op te zetten.sommige mensen willen graag wensdenken, maar deze man deugd niet. Jammer genoeg.

     • Er zit vermoedelijk wel een zwart randje aan..helaas. Heel erg jammer, want zijn aanpak leek zeer professioneel.
      Geld is ook zo verleiderlijk om te gebruiken voor eigen gewin, als het bij bakken wordt gestort in vol vertrouwen. Mensen die in hem geloofden en in hem de juiste man vonden om aangedaan leed en onrecht te bestrijden. N.b. iemand die bekendheid genoot en zoveel expertise heeft. Als dit waar is, hoe dom ben je dan om geld te verduisteren terwijl zijn zaak een zaak van levensbelang zou kunnen zijn? Eerlijkheid duurt het langst, en dan was zijn Neurenberg 2.0 zaak wellicht de beste zaak van de eeuw geweest. Waaruit vanzelf dan verdiende roem en ook rijkdom vloeit. Te mooi om waar te zijn verhaal..?
      Ik twijfel of hij belasterd is of zelf de oplichter is.. Maar zijn onderzoek lijkt me een verloren zaak.
      Als de beschuldigingen waar blijken te zijjn. Maakt geld toch niet zo gelukkig! 🙁

 8. Groot respect voor de moed en kennis van Rainer Fuellmich.
  Dit is duidelijk een opzet, om hem uit te schakelen.
  FREE : Julian Assange, Gonzalo Lira, Rainer Fuellmich !

 9. Voor een breder inzicht
  Volg het telegramkanaal : corona-ausschuss.de
  Vrouw van eerste uur: Viviane Fischer en 2 andere advocaten
  functioneert nog steeds geven een zeer breed beeld van “coronagedoe”
  Oud spreekwoord: “waar rook is is ook vuur “

 10. Ook in Duitsland: de directeur van rechtbank Nordhorn, dr A. Vos, verklaarde in september ’22 schriftelijk dat een Nederlandse stichting, logischerwijze gevestigd in Nederland, geen beklaagde kon zijn in een Duitse civiele zaak. De tegenpartij was Deutsche Telekom.
  Nu is er weer een civiele zaak gestart tegen deze stichting, met de onwettige monopolist nvb, energiebedrijf, eigendom der stad Nordhorn, als tegenpartij, en ineens doet de opvolgster van dr Vos alsof dit nu wel zou mogen………. Pure corruptie dus.
  Bert Dasselaar, ook een Nederlander, is de advocaat van de tegenpartij, en hij neemt het niet zo nauw met de Nederlandse en Duitse wetgeving.
  Bestaat er eigenlijk nog wel recht in Duitsland: het lijkt er niet op………
  Alle brieven hieromtrent zijn/worden geretourneerd wegens het ontbreken van jurisdictie voor Duitse ‘recht’banken…………….. Wordt vervolgd

 11. HET IS WEL WAARSCHIJNLIJK DAT REINER MOET WORDEN UITGESCHAKELD IN DEZE ONMETELIJKE STRAFZAAK TEGEN DE VERZONNEN COVID PANDEMIE EN HET BIOWAPEN DAT BIJ MILJOENEN MENSEN IS INGESPOTEN EN HUN VERVROEGDE DOOD BETEKENT.
  de vrijmetselaarsbestrijdingsdienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in