Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

De mainstream media hebben eindelijk toegegeven wat alternatieve nieuwsorganen al jaren melden: COVID injecties veroorzaken ernstige hartproblemen bij miljoenen mensen over de hele wereld.

Volgens een nieuw onderzoek van de FDA is er een verhoogd risico op beroertes, hartaanvallen en overlijden voor mensen die de COVID boosters krijgen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Het explosieve officiële onderzoek werd deze week door meerdere mainstream media vermeld, waaronder ABC News.

“Er is geen reden tot paniek, en er is nadrukkelijk geen reden om te stoppen met het gelijktijdig geven van COVID- en griepprikken aan oudere volwassenen,” zei Dr. Peter Chin-Hong, een specialist op het gebied van infectieziekten aan de Universiteit van Californië in San Francisco.

ABC News meldt:

“Deze gegevens moeten door patiënten en hun artsen in overweging worden genomen, maar er is geen reden voor ongerustheid. Het verhoogde risico op een beroerte lijkt klein te zijn en moet worden afgewogen tegen het bekende voordeel van deze vaccins bij oudere mensen,” zei Dr. Dan Barouch, directeur van het Center for Virology and Vaccine Research aan het Beth Israel Deaconess Medical Center.

Vorig jaar merkten gezondheidsautoriteiten een veiligheidssignaal op voor ischemische beroerte bij volwassenen ouder dan 65 na het ontvangen van het bivalente COVID-vaccin, wat aanleiding was voor verder onderzoek.

“Er zijn aanvullende gegevens nodig voordat we deze bevindingen als definitief kunnen beschouwen. Het is goed dat de FDA deze veiligheidsgegevens beschikbaar heeft gesteld om het publiek te informeren,” zei Barouch.

Volgens het onderzoek was er een 20-35% verhoogd risico op een beroerte bij oudere volwassenen die beide injecties tijdens dezelfde bezoeken kregen.

  Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?

“Ik weet niet of het risico op individuele patiëntenbasis veelzeggend is,” zei Dr. Amesh Adalja, een specialist op het gebied van infectieziekten aan het Johns Hopkins University Center for Health Security.

Volgens Chin-Hong is ook aangetoond dat infectie door COVID en griep het risico op een beroerte verhoogt, evenals een groot aantal andere levensbedreigende gevolgen die verband houden met ademhalingsziekten zoals longontsteking.

De Food and Drug Administration vertelde ABC News in een deel van een verklaring dat ze “vertrouwen blijven houden in de veiligheid, effectiviteit en kwaliteit van de COVID-19 vaccins die het agentschap heeft geautoriseerd en goedgekeurd.”

“Het onderzoek dat in deze preprint paper wordt beschreven, maakt deel uit van onze voortdurende inspanningen op het gebied van veiligheidstoezicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende gegevensbronnen,” vervolgde de verklaring.

De Centers for Disease Control and Prevention herhaalde dat de huidige richtlijnen voor vaccins hetzelfde blijven. “De COVID-19 vaccins voldoen aan de zeer hoge veiligheidsnormen van de FDA en CDC. Honderden miljoenen mensen in de Verenigde Staten hebben veilig COVID-vaccins ontvangen onder de meest intensieve veiligheidsbewaking in de geschiedenis van de VS,” aldus het agentschap in een deel van een verklaring.

Deskundigen herhaalden dat patiënten zich tot hun zorgverlener moeten wenden om meer te weten te komen over de voordelen en mogelijke risico’s van vaccinatie. Oudere volwassenen die ervoor kiezen om voor het gemak zowel de griepprik als de COVID-prik op hetzelfde moment te krijgen of in twee aparte bezoeken, kunnen beide een redelijke beslissing nemen, legde Adalja uit.

“Voorlopig zal ik mijn moeder niet afraden om zowel de hoge dosis griepprik met als de COVID-prik te halen, zelfs niet tegelijkertijd,” zei Chin-Hong.

  Kijk: WHO-chef geeft toe dat infostrijders NWO-agenda hinderen

“Uiteindelijk hebben we doorlopende gegevens in andere landen en in de komende jaren nodig om de beste praktijken te bepalen,” voegde hij eraan toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGEVAAR OP KOMST: Majoor Jeffrey Prather en Mike Adams waarschuwen voor escalatie van het Midden-Oosten naar de Derde Wereldoorlog
Volgend artikelPalestijnse ambassadeur bij de VN: 70% van 7.000 burgerdoden zijn vrouwen en kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. nee goyim, wij weten het beter en we zullen doorgaan met jullie vol te spuiten voor een beter klimaat…..o nee voor je oma, of nee uhhh wat was t ook al weer, zolang je maar geen vragen stelt en gewoon gehoorzaamd!

  2. Ik ben heel blij dat er geen prikken meer worden gegeven aan kinderen (In Nederland, andere landen weet ik niet) en volwassenen nemen zelf de beslissing, dus dragen ze ook zelf de consequenties. Er was vanaf het begin genoeg info te vinden, dus eigen domme schuld als je zo’n prik hebt genomen. Ik kan (met volwassenen) geen medelijden hebben eerlijk gezegd.

  3. Nee echt dit artikel is fakenieuws, klopt niets van!! Wij hebben de beste virologe in Nederland en dat is wel ene Marion Koopmans en die weet het gewoon: Myorcarditis komt 1000x vaker voor NA infectie dan Na vaccinatie. Dit is mijn uitspraak en daar moet U het mee doen.😂😂😂😂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in