Melle Stewart kreeg een Covid-injectie toen ze in het Verenigd Koninkrijk woonde. Ze spreekt zich nu uit over haar hartzeer na het lijden aan een verwoestende bijwerking van de vaccinatie.

In februari 2020, slechts enkele weken voordat Covid de wereld over ging, genoot Melle Stewart van staande ovaties in Belfast voor haar rol in de musical “Kiss Me, Kate”, bericht David Lindfield.

Nu heeft de 42-jarige moeite om een zin samen te stellen, spreekt ze slechts langzaam en “rouwt” ze om de succesvolle toneelcarrière die ze is kwijtgeraakt.

Stewart is het slachtoffer van een zeldzame bijwerking van het AstraZeneca Covid-vaccin. Ze kreeg de injectie in mei 2021 als onderdeel van de historische nationale vaccinatiecampagne.

Net als een aantal andere Britten kreeg ze een verwoestende bloedstolselcomplicatie als gevolg van de injectie.
De bijwerking resulteerde in een beroerte waardoor ze niet meer kon praten en lopen.

Samen met andere eisers daagt Stewart AstraZeneca nu voor de rechter.

Haar man Ben Lewis zei dat ze zich misleid voelden door de overheid over de veiligheid van de prik. Hoewel ze erg had geleden, was en is ze nog steeds een “trouwe en trotse” voorstander van vaccinatie.

Verbazingwekkend genoeg heeft ze sinds haar verwonding ook andere niet-AstraZeneca Covid-vaccins genomen.

Stewart beschreef hoe het verlies van haar vermogen om zichzelf uit te drukken als acteur verwoestend was geweest.
Woorden zijn mijn leven en dat is nu weg,” vertelde ze aan The Telegraph.

“Ik zeg de woorden, maar ze eruit krijgen is een probleem.”

Stewart kreeg haar eerste Covid-vaccin op 24 mei 2021 in het toenmalige Sandown Park Vaccination Centre in Londen. Ze herinnerde zich hoe een vrijwilliger in het centrum had opgemerkt dat ze er te jong uitzag om in aanmerking te komen voor de prik van AstraZeneca.

  Het spel is voorbij en ze hebben verloren

Nog maar een paar weken daarvoor hadden gezondheidsfunctionarissen de AstraZeneca prik voor iedereen onder de 40 jaar ingetrokken, geschrokken van een verband met mogelijk dodelijke bloedstolsels in deze groep.

Stewart corrigeerde de vrijwilliger echter, omdat ze in november 2020 40 jaar was geworden. Daarmee kreeg ze de AstraZeneca jab en kreeg ze zelfs een post-jab sticker om de gelegenheid te markeren.

Twee weken later vocht ze voor haar leven.

Stewart werd 14 dagen na haar prik om middernacht wakker door een “vreemd gevoel” aan de rechterkant van haar lichaam. Ze probeerde uit bed te komen maar zakte in elkaar.

Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en kon al snel niet meer lopen en praten. Scans wezen uit dat ze een beroerte had gehad, veroorzaakt door twee bloedproppen die zich hadden gevormd in de hoofdader van haar hersenen.

Chirurgen vochten om haar leven te redden en werden uiteindelijk gedwongen om een deel van haar schedel te verwijderen in een wanhopige poging om de druk in haar hersenen te verminderen.

Onderzoek wees uit dat ze het slachtoffer was van Vaccin Geïnduceerde Trombocytopenische Trombose (VITT).

VITT is een complicatie van het AstraZeneca Covid-vaccin dat werd gemist in klinische studies. Het treedt op wanneer het immuunsysteem van het lichaam ten onrechte een normaal bestanddeel van het bloed, bloedplaatjesfactor 4 genaamd, aanvalt, waardoor klonters ontstaan die vervolgens bloedstolsels kunnen vormen.

Stewart bracht de volgende weken door in een geïnduceerde coma en kreeg bloedtransfusies om de antilichamen die de stolsels veroorzaakten te verwijderen. Na haar ontwaken bracht Stewart een langdurig verblijf in het ziekenhuis door, waar hij opnieuw leerde lopen en spreken.

  "Het bewijs dat er iets mis is, is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal" - Dr. Mike Yeadon

Lewis, een collega-acteur, stopte met werken om voor zijn vrouw te zorgen. Hij benadrukt dat het stel geen anti-vaxxers zijn, maar dat ze misleid zijn over de veiligheid van de vaccinatie door de overheid.

“We hadden de verwachting dat dit vaccin veilig was om te gebruiken, maar AstraZeneca was niet veilig in dit geval,” vertelde hij aan The Telegraph.

Het echtpaar zegt dat ze een schadevergoeding van £120,000 hebben ontvangen van de overheid.

Dit werd aangeboden aan diegenen die kunnen bewijzen dat ze ernstig gehandicapt zijn geraakt als gevolg van vaccinatie of aan de families van diegenen die door de injecties om het leven zijn gekomen.

Maar het echtpaar zei dat het bedrag veel te laag was voor hun gederfde inkomsten. Daarom hebben ze juridische stappen ondernomen tegen AstraZeneca.

“Hoewel er maar een relatief klein aantal mensen gewond is geraakt of erger, is het de plicht van de overheid om te zorgen voor de zeer weinige mensen die het juiste hebben gedaan voor het land en de samenleving,” vertelde Lewis aan de krant.

Het echtpaar woont momenteel in Brisbane om dichter bij de steun van hun familie en vrienden te zijn.

Ze hebben een inzamelingsactie opgezet om hun inkomstenderving en Stewarts voortdurende zorg en herstel te ondersteunen.

AstraZeneca gaf een verklaring als reactie: “De veiligheid van patiënten heeft onze hoogste prioriteit en regelgevende instanties hebben duidelijke en strenge normen om het veilige gebruik van alle geneesmiddelen, inclusief vaccins, te waarborgen.”

“Ons medeleven gaat uit naar iedereen die dierbaren heeft verloren of gezondheidsproblemen heeft gemeld.”

  De Geest van 'Covid' keert opnieuw terug: Ontwaken de doden?

Het bedrijf beweert dat bewijs herhaaldelijk heeft aangetoond dat de Covid-prik van het bedrijf, Vaxzevria genaamd, veilig is.

“Van Vaxzevria is voortdurend aangetoond dat het een aanvaardbaar veiligheidsprofiel heeft en regelgevende instanties over de hele wereld verklaren consequent dat de voordelen van vaccinatie opwegen tegen de risico’s van uiterst zeldzame potentiële bijwerkingen,” aldus de farmaceutische gigant.

“De Medicines and Healthcare products Regulatory Authority (MHRA) heeft volledige marketinggoedkeuring verleend voor Vaxzevria voor het Verenigd Koninkrijk op basis van het veiligheidsprofiel en de werkzaamheid van het vaccin.”

Stewart’s verhaal over haar beproeving komt slechts enkele dagen nadat twee rechtszaken van andere slachtoffers van AstraZeneca in het Verenigd Koninkrijk werden aangespannen.

Een van de eisers is IT-ingenieur Jamie Scott, die een hersenbloeding kreeg de dag na zijn eerste prik van AstraZeneca, waardoor hij blijvende hersenbeschadiging opliep.

Zijn advocaten zullen aanvoeren dat de prik “gebrekkig” was en dat de gegevens over hoe effectief de prik tegen ziekte beschermde “enorm overdreven” waren.

Een andere zaak is aangespannen door de weduwnaar en twee kinderen van Alpa Tailor, 35, die overleed aan bloedproppen in haar hersenen nadat ze de prik had gekregen.

Als deze zaak succesvol is, zou de schadevergoeding voor de vaccins elk ongeveer $1 miljoen kunnen bedragen.

Met 90 Britse families in vergelijkbare situaties kan de totale rekening oplopen tot meer dan $100 miljoen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Iemand probeert je nog steeds te vermoorden, laat dat niet toeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse economie stort in nadat land afzag van kernenergie – Prijzen rijzen de pan uit, industrieën imploderen
Volgend artikelVideo: Eerste beelden massaal gebruik Russische RBC-clusterbommen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. “Verbazingwekkend genoeg heeft ze sinds haar verwonding ook andere niet-AstraZeneca Covid-vaccins genomen.”
  Lost for Words… hoe dom kun je zijn?

  • hear hear, ze luisteren niet naar hun lichaam maar na de medische wereld, regeringen en MSM e.d. die hun dit hebben aangedaan, voor dat soort geld 1 + 1 = 3 totaal gebrainwashed en slepen de rest van de mensheid mee in hun woeste rivier stroom downwards.

    • De wereld zou inderdaad beter af zijn ZONDER dergelijke idiote ku tten !
     Trouwens , niemand kan Astra Zeneca of welke andere covid vaxxin producent gerechtelijk vervolgen….staat in het contract. Enkel de STAAT is aldus verantwoordelijk !!

 2. Weinig medelijden met dit soort mensen die ondanks een zware handicap blijven geloven in vaccins die geleid hebben tot veel ellende.

 3. ”Woorden zijn mijn leven en dat is nu weg” Ik ken in mijn directe kenissenkring 2 mensen met hetzelfde euvel, na vaccinatie.
  Het komt dus vast door de global warming, net de verwarming maar weer hoger gezet.

 4. En nog steeds denken het juiste gedaan te hebben:

  ““Hoewel er maar een relatief klein aantal mensen gewond is geraakt of erger, is het de plicht van de overheid om te zorgen voor de zeer weinige mensen die het juiste hebben gedaan voor het land en de samenleving,” vertelde Lewis aan de krant.”

  Eenmaal een zeloot, altijd een zeloot !

 5. Hoe dom kun je zijn om de rest dan als nog wel te nemen.Een gewaarschuwd man telt voor twee.Dat dit gebeurd is was een overduidelijke waarschuwing voor haar.Maar dan toch nog je verstand op nul zetten en dom weg de anderen wel nemen.Die word compleet op gevreten door de spike eiwitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in