Het Ebola-medicijn Remdesivir krijgt nu groen licht van de Amerikaanse Food and Drug Administration, de FDA, om te worden gebruikt door de gezondheidszorg in de strijd tegen Corona.

Remdesivir is een van de medicijnen die het potentieel had om te worden gebruikt om de Corona-infectie te bestrijden.

Nu wordt het medicijn goedgekeurd door de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Maar het handelt zich om een zogenaamde noodlicentie, die de gezondheidszorg in het land in staat stelt om het medicijn tegen Covid-19 te gaan gebruiken.

De beslissing komt nadat een Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat corona-patiënten die de medicatie gebruikten 31 procent sneller herstelden dan degenen die placebo kregen.

Remdesivir zal nu worden vervaardigd in miljoenen doses, ondanks het feit dat er nog verschillende vragen zijn over de behandeling.

“We moeten genoeg, lang genoeg, op een rigoureuze manier bestuderen om het effect van medicijnen echt te begrijpen”, vertelt de onderzoeker en arts Steven Nissen aan NBC.

Linkse professor: Racistisch als Groot-Brittannië Coronavaccin zou uitvinden

  Twee Amerikaanse agenten in hinderlaag in hoofd geschoten - BLM-meute voor het ziekenhuis: "We hopen dat de bitch sterft!"
Vorig artikelRapport: 8 van de 10 moslimmigranten willen dat kritiek op de islam illegaal moet worden
Volgend artikelLenin standbeeld in Finland gevandaliseerd: “Joodse massamoordenaar”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in