Uit een recent staatsrapport in Denemarken blijkt dat een overweldigende meerderheid van de migranten die uit moslimlanden zijn geëmigreerd, de vrijheid van meningsuiting wil beperken door kritiek op de islam te verbieden.

Foto: Moslimprotest in Denemarken. Massaal moslimgebed in Kopenhagen 2019 / via YouTube / Facebook

In april publiceerde het onderzoeksbureau van het ministerie van Justitie het rapport (pdf) ‘Vrijheid van meningsuiting in Denemarken’. Een studie die ingaat op de houding van de Denen ten opzichte van, en de ervaringen met de vrijheid van meningsuiting.

Het rapport leest over een peiling waaruit blijkt dat 76 procent, bijna acht op de tien, die afkomstig zijn uit moslimlanden van mening zijn dat kritiek op de islam crimineel, illegaal, moet zijn.

Als het gaat om de Deense bevolking als geheel, ook moslimmigranten, is het percentage dat een verbod op het bekritiseren van de islam wil, 18 procent.

Wetenschapper: moslims kunnen niet worden geïntegreerd

Eerder heeft Frontnieuws een artikel gepubliceerd over de Nederlandse wetenschapper Ruud Koopmans die al meer dan 20 jaar onderzoek doet naar integratie en assimilatie onder moslims in Europa en tot een duidelijke conclusie is gekomen: De islam kan niet verenigd worden met de democratie en de westerse samenlevingen. Zie hieronder:

Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren

In het artikel stelt de onderzoeker dat de reden hiervoor in de religie zelf ligt. Al in 2013 vestigde Koopmans de aandacht op een rapport met daaraan gerelateerd onderzoek waaruit blijkt dat tweederde van de ondervraagde moslims van mening is dat religieuze regels belangrijker zijn dan de wetgeving van het land waar ze wonen.

  Meer dan 80 procent van alle overvalverkrachtingen in Denemarken wordt gepleegd door immigranten

Migrant: Denen zullen uitgeroeid worden – we zullen niet integreren

Eerder deze vrijdag heeft Frontnieuws de aandacht gevestigd op een video waarin een moslimmigrant op film werd vastgelegd in het Deense Aarhus, waar hij verklaarde dat immigrantengezinnen meer kinderen krijgen dan gezinnen van Deense afkomst. Hij beweerde dat daarom met de huidige ontwikkeling het land in de toekomst zal worden overgenomen.

Bovendien is de migrant van mening dat er geen belangstelling is voor integratie volgens westerse waarden, waar politici altijd warm over spreken.

“We zullen niet integreren, we zullen doorgaan met het verneuken van jullie maatschappij … Zuig een lul!”

Bekijk de video hieronder.

Migrant: “Jullie Denen zijn beesten, jullie zullen uitgeroeid worden”

Vorig artikelGeen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren
Volgend artikelEbola-geneesmiddel goedgekeurd als Coronabehandeling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. tja, ze zeggen het zelf : hoe duidelijker wil je het nog hebben : en hoe meer er komen : hoe gekker het gaat worden : dit moet echt met alle mogelijke middelen gestopt en gekeerd worden : er is geen andere mogelijkheid dan : alles eruit en terug waar ze vandaan kwamen

  2. Ja , wij zijn de achterlijke linksen veel dank verschuldigd , het mooie dan wel weer dat zij er zelf ook onder te lijden hebben , maar er is geen weg meer terug .

  3. We hebben er geen zin meer in..al dat krapuul past zich niet aan…liggen maar te janke en het slachtoffer uit te hangen!! Moeten worden gehuisvest in de beste woningen. En dat gaat te kosten van onze eigen mensen

  4. Dit is inderdaad de énige mogelijkheid: Alle moslims eruit en terug naar herkomst!!
    Back to sender!!!!En dat ze al hun klote-imams meenemen, de prutsers!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in