Een groep bezorgde parlementsleden in Europa legt de uiterst corrupte Europese Commissie het vuur aan de schenen omdat zij de farmaceutische industrie toestaat “de democratie met voeten te treden,” schrijft Ethan Huff.

Om zogenaamd “de gezondheid van hun kiezers te beschermen” tegen de pandemie, kochten de leiders van de Europese Unie (E.U.) in Brussel miljoenen partijen “vaccins” tegen het coronavirus (Covid-19) van verschillende farmaceutische bedrijven zonder enig toezicht van echte wetgevers.

In feite werden de mensen die de Europeanen hebben gekozen om hen te vertegenwoordigen volledig buiten de deals gehouden. Alleen de Commissie, die niet gekozen is, weet wat er in de geheime contracten staat die met Big Pharma werden getekend.

Volgens Rt.com zijn complete pagina’s van deze documenten – van de weinige die zijn vrijgegeven, in ieder geval – zwaar geredigeerd. Met andere woorden, iemand wil niet dat het grote publiek weet wat er onder de dekmantel van de duisternis is gedaan.

Tal van Europese leiders, waaronder de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes, zijn het hier niet mee eens en willen antwoorden. Terhes, die zich achter een aantal anderen schaarde die dezelfde mening zijn toegedaan, sprak onlangs op een persconferentie zijn ernstige bezorgdheid uit over de situatie.

Sinds 3 november moeten alle leden van het Parlement een digitale “groene kaart” tonen om het gebouw te mogen betreden. Dit is om vele redenen een probleem, en niet in de laatste plaats omdat de wetgevers geen inzage krijgen in de Covid-19 injecties en de procedures die worden gebruikt om ze Europa binnen te brengen.

  Ondanks Corona wordt de Afrikanisering van Europa in opdracht van de EU nog steeds doorgezet

Terhes zweert vrijheid terug te brengen in Europa

Reeds in januari, zo onthulde Terhes, eisten E.U.-wetgevers “volledige toegang tot de contracten die waren gesloten tussen deze bedrijven die de vaccins produceren en de Europese Unie”.

Keer op keer kregen deze volksvertegenwoordigers nul op het rekest van Brussel, dat tot op de dag van vandaag weigert transparant te zijn over hoe dit alles tot stand is gekomen.

Citerend uit een artikel van Euractiv, legde Terhes, die de Christen-Democratische Nationale Boerenpartij vertegenwoordigt, uit dat het contract dat afgelopen november werd getekend tussen de farmaceutische reus CureVac en de Europese Commissie “beschikbaar werd gesteld aan Europarlementariërs [op 12 januari 2021] in een bewerkte vorm nadat het bedrijf ermee had ingestemd om het contract open te stellen voor onderzoek.”

Zonder te weten wat er in deze contracten staat, is er geen manier om te onderzoeken of alles op de juiste manier is gedaan en met het beste belang van de mensen voor ogen.

Terhes voegde eraan toe dat Brussel “een medisch product oplegt aan Europese burgers zonder dat ze weten wat er in deze contracten staat”. Zelfs een “derderangs advocaat”, voegt RT eraan toe, zou zoiets in een oogwenk afkeuren.

Erger nog, zelfs de E.U. parlementsleden werden in het ongewisse gelaten. Slechts een paar topmensen waren betrokken bij het opstellen van deze contracten en bij het afdwingen ervan in de “wet”.

Uit een analyse van Euractiv bleek dat “4,22% van het gedeelte over aansprakelijkheid en 15,38% van het gedeelte over schadeloosstelling was geredigeerd, terwijl 0% van het gedeelte over de verwerking van persoonsgegevens was geredigeerd”.

  Made in USA: De komende ineenstorting van de Europese Unie

Maar liefst 61 procent van de bijlagen van het contract, die de “details van de overeenkomst” bevatten, waren ook weggelaten in de versies die aan wetgevers als Terhes waren verstrekt. In totaal kon ongeveer 24% van het contract niet worden ingezien omdat het zwaar gecensureerd was.

“De rechten van EU-burgers worden ernstig geschonden door het digitale certificaat. Wij zullen vechten voor uw recht op vrijheid, dat in de E.U. hersteld moet worden!”, twittert Terhes, verontwaardigd over dit alles.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheimVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDoor verdriet verscheurde vader: “Ze hebben mijn zoon vermoord. Mijn regering loog tegen mij; ze zeiden dat het vaccin veilig was. Ik verloor de mijne, we moeten de jouwe beschermen.”
Volgend artikelFBI-agent sterft binnen 24 uur na zijn COVID prik – Weduwe reageert op vaccinpushers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Waarom de mensen vragen niet bij de prikplek een transparant contract wie is dan vernatwoordelijk voor de schade,hoe kun je dit aantonen en wat voor autopsie zal worden verricht als jij binnen 4 weken overlijdt. Ik begrijp de mensen niet dat zij met blinde ogen zich laten spuiten zijn ze naaif geworden?)

 2. Misschien wat kort door de bocht, maar je zou toch zeggen dat als men niks te verbergen had men wel wat opener zou zijn. Men heeft dus wel wat te verbergen en waarom? Daar kunnen we natuurlijk alleen maar naar raden, maar dat er dingen in staan die het daglicht niet kunnen verdragen lijkt toch wel de meest voor de hand liggende mogelijkheid.

 3. EU vertegenwoordigers waren ook nooit te vertrouwen. Net als alle regeringen.
  We wisten al dat die gifspuiten niet te vertrouwen waren. Hugo zei zelf: dat is staatsgeheim, nou dan kun je al aanvoelen dat er iets niet klopt.
  Ik hoop dat KARMA zijn werk doet.
  Wat een criminelen.

 4. Ik had de volledige (ongecensureerde) vaccin contracten van de EU en Hongarije al kunnen downloaden. De inhoud ervan geeft je kippevel ! Alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor vaccinatie-schade wordt in deze contracten afgewezen. Elke alternatieve geneeswijze (Ivermectine/hydroxychloroquine) en/of concurrentie moet onderdrukt worden ! De deelnemende landen worden zelfs verplicht van een onderpand aan de vaccin-fabrikant te geven als waarborg dat ze ZELF voor de schadeclaims zullen moeten opdraaien. Zo’n contract ondertekenen is waanzin en zelfmoord !
  De Big pharma maffia geniet hierdoor onschendbaarheid voor alle doden en leed dat ze veroorzaken.
  Reden genoeg om de ondertekenaars van deze contracten voor de rechtbank te sleuren en tot de doodstraf te veroordelen.

  • äls een kong(in) het land verlaat gedurende een aanval of bezetting, verliest hij/zij het blijvend het recht op de troon.
   Die frauderende trut, net als willempie en de kudde koters hebben geen recheten op de troon of staatsinkomen.
   Wegsturen, per direct.
   laat ze maar eens genieten van de bijstand!

 5. De grootste leugen die de duivel de mens heeft laten geloven is dat hij niet bestaat..zoek zelf maar op wat voor satanische praktijken deze zelfbenoemde wereldheersers bijwonen en uitvoeren..1+1=áltijd 2!! Of je nou in een schepper gelooft of niet, hier kan niemand feitelijk meer omheen! Ken je vijand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in