Herinnert u zich nog de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19-vaccins aan hun volgers aanpraatten? De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers over te halen om de uitrol van het vaccin te steunen, schrijft Thepeoplesvoice.

YouTube en andere social media influencers speelden een belangrijke rol bij het verspreiden van de massale vormingspsychose die, zoals Dr. John Malone verklaarde, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen gehypnotiseerd werd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

We spoelen nu een paar jaar vooruit en karma slaat toe tegen diezelfde YouTubers die de prik namen en profiteerden van het geld van Big Pharma. Honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers krijgen nu de diagnose kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.

Veel onafhankelijke publicaties hebben bericht over de miljoenen gezonde mensen, waaronder professionele atleten, die als vliegen zijn neergevallen sinds de uitrol van het vaccin.

Een ethische mainstream media zou deze sterfgevallen op de voorpagina’s uitlichten en alles uit de kast halen om precies te onderzoeken wat er aan de hand is. In plaats daarvan cancelen de media iedereen die zich durft uit te spreken en verhullen regeringen het schandaal van de overtollige sterfgevallen. We leven nu in een heel andere wereld.

Grace Helbig is de nieuwste succesvolle YouTube-influencer die getroffen is door kanker, slechts twee jaar nadat ze de jab promootte bij haar 2,6 miljoen volgers.

Hieronder in de video is te zien hoe Grace twee jaar eerder haar miljoenen volgers aanmoedigde om zich te laten vaccineren en boosteren, net zoals zij deed.

  Conformiteit tot het uiterste: Ouders woedend nadat leraren gezichtsmaskers op gezichten van leerlingen met tape vastplakken

Het leven komt snel op je af.

En Grace is lang niet de enige.

Hier is een kleine greep uit de andere populaire YouTube-influencers bij wie onlangs agressieve turbokanker is vastgesteld.

Deze lijst met vaccinatietragedies groeit exponentieel. En dan hebben we het nog niet eens over het grote aantal TikTok en Twitter influencers die de diagnose kanker hebben gekregen, of de vele influencers op verschillende platforms die hartproblemen hebben gehad, waaronder myocarditis, verwoestende beroertes en plotselinge hartaanvallen.

Wie van deze influencers zal als eerste toegeven dat ze zijn voorgelogen en dat er misbruik van hen is gemaakt?

Helaas vormen deze medische gevallen slechts het topje van de ijsberg.

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad in de geschiedenis van de wereld uit te voeren, volgens voormalig vicepresident van Pfizer Dr. Mike Yeardon, die waarschuwt dat er miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen sterven.

Dr. Yeadon heeft onthuld dat de COVID-vaccins biowapens zijn die gebruikt worden als onderdeel van een ontvolkingsagenda door de Deep State.

Dr. Yeadon, die voorheen werkzaam was als vicepresident en hoofdwetenschapper van Pfizer, legde uit dat de COVID pandemie, en de daaropvolgende mRNA vaccinatiecampagne, een “supranationale operatie” was die al jaren aan de gang was en ontworpen was “om mensen te verwonden, opzettelijk te verminken en te doden”.

Yeadon zei dat hij tot de conclusie was gekomen dat de COVID-pandemie een ontvolkingscomplot was van de globalisten toen hij zijn Pfizer-collega’s op tv begon te zien verschijnen en schaamteloze leugens begon te vertellen aan de massa.

  Het "Moordvaccin" wereldwijd. 7,9 Miljard mensen

Alsof dat nog niet vernietigend genoeg is, gaf de CEO van BioNTech, het biotechnologiebedrijf dat met Pfizer samenwerkte om ’s werelds eerste Covid-vaccin te ontwikkelen, voor de camera toe dat hij geen Covid-vaccin heeft gekregen.

Toen een verslaggever van het Duitse DW-netwerk hem vroeg waarom hij niet gevaccineerd was, ontweek Dr. Ugur Sahin de vraag en beweerde dat het voor hem illegaal is om gevaccineerd te worden en dat zijn bedrijf zich moet concentreren op het produceren van miljarden vaccins voor anderen.

Dus wat is de echte reden dat Sahin zich niet heeft laten vaccineren? Zou het misschien te maken kunnen hebben met het feit dat hij het vaccin in slechts een paar uur op één dag op zijn computer heeft ontwikkeld?

Voorheen kostte het snelste vaccin ooit ontwikkeld meer dan vier jaar hard werken.

Maar Dr. Sahin – die samen met zijn vrouw BioNTech oprichtte – maakte een “ruw ontwerp in één weekend”.

En dit “ruwe ontwerp” kreeg slechts enkele maanden later toestemming van de FDA. Ook het vaccin van Moderna nam slechts twee dagen in beslag om te ontwerpen, zoals Business Insider eerder meldde.

Nu jonge en gezonde atleten en beroemdheden als vliegen neervallen of ernstige hartaandoeningen en kanker ontwikkelen, is de tijd gekomen om de feiten onder ogen te zien.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het onthullen van de misdaden van de elite, maar we hebben uw hulp nodig. Verspreid deze video wijd en zijd om de massa te onderwijzen over de realiteit van de rampzalige Covid-vaccin-mandaten die zoveel jonge mensen in hun beste jaren het leven kosten, en sluit u aan bij de People’s Voice Locals-gemeenschap om het kanaal te steunen en deel uit te maken van onze geweldige gemeenschap. Ik hoop u daar te zien.

  Voormalig Pfizer-medewerkster signaleert FDA-studie, waarschuwt dat Pfizer-vaccin COVID met meer dan 300% verhoogt

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse rellen tonen aan dat decennialange massale “koloniserende immigratie” kan leiden tot “ineenstorting”, zegt voormalig hoofd van de Franse contraspionagedienst
Volgend artikelTurkije’s Erdogan verraadt Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Het is de hedendaagse / moderne vorm van FACISME❗️
  Als een overheid gaat samenwerken met een “ vernietigings industrie” en dit als overheid als “ verplicht gaat promoten, dan heb je het facisme wat in het begin van de 20 e eeuw met wapens gebeurde; NU MET BIOLOGISCHE WAPENS TERUG‼️

  • Eugenetica is veel ouder dan het fascisme. Blavatsky lag bij Hitler op het nachtkastje. En het komt op zijn beurt weer voort uit darwinisme, het door scientisme verafgode evolueren tot übermensch (nee, dat is niet iemand die zich graag laat rijden). Darwin wordt als god vereerd als spot naar de God waar men vanaf wil.

   Atheïsme heeft meer mensenlevens gekost dan enige religie. Niet alleen vanwege risico door verkeerd denken maar vanuit religieuze ideologie. Want uiteindelijk is het de opstand van de satanisten, de hemelse strijd.

   • “Atheïsme heeft meer mensenlevens gekost dan enige religie.”

    Not. Te makkelijk, Simplex. Het is dat wat jij onder atheïsme verstaat en wie je daar aan vastknoopt. Maar het niet geloven in een god, of het afwijzen van religie zijn niet de oorzaak van de meeste moordpartijen in de wereld. Bovendien, wie is werkelijk atheïst? Verreweg de meeste mensen moeten in iets geloven en voelen zich zonder “dat” niet compleet.

    De werkelijke atheïsten die ik ken zijn allemaal humanist en De Dageraad types. Zo van het kaliber dat het de eersten zijn die de barricaden opgaan om jou rechten te beschermen. De atheïsten waren in bezet Nederland de eersten die door de moffen van de ether gehaald en monddood gemaakt werden.

    Even verder graven, graag.

  • No the present political atmosphere is not like fascism, but is an element of modern communism under different names and propaganda slogans. See that most elements of the contemporary system in the West, are anti-nationalistic and anti-family structure, anti-personal health. You will not see this in the former fascist states like Italy, Germany, and Franco-Spain. Communism is also against competition between subjects in society. Competition is the element that is present in nationalism that wants competition between peoples and nations, both internally end externally, and as such competition contains elements of eugenic action, the best-abled are those who have the most resources to reproduce and will die quicker. In pure free-market capitalism, this is absolute. Communism and even moderate socialism is very dysgenic, and so communists look for methods to kill off the unproductive underclasses and “enemies of the socialist system” . Look what prime socialists had to tell about that in their writings and what George Bernard Shaw wrote about that in his mercy killing statements for the Fabian society. The average IQ of the USSR dropped because of the killing of large groups of free thinkers and system opponents in civil wars, normal wars, and by sheer elimination. The meek dumb masses could reproduce and in oversupply, be killed in camps, overworking, and wars. Communist treats people as a farmer sees his herd. They will decide who is vaccinated, not the cattle themselves. Fascism was formed by people that rejected communism and its anti-national and anti-cultural elements, and the rejection of competition and personal difference. Although it has some Marxist elements in some forms of fascism, it was considered a tool against communism everywhere: Spain, Weimar Germany, Portugal Italy..All communism is against personal initiative, to keep power in central decision centres. Personal initiative is what dictates freedom as much as the right on property.

 2. En dit “ruwe ontwerp” kreeg slechts enkele maanden later toestemming van de FDA. Ook het vaccin van Moderna nam slechts twee dagen in beslag om te ontwerpen, zoals Business Insider eerder meldde.

  Ik geloof daar niks van, midden in Coronatijd heb ik ook heel vaak patenten op internet voorbij zien komen en die waren al veel en veel eerder geregistreerd. En dat is een groot verschil, immers als het in 2 dagen is ontworpen kan het nog op menselijk falen worden gegooid. Je kent het wel, onder grote druk enz enz.

  Als het spul al klaar lag is het volkerenmoord met voorbedachte rade. En dat laatste is het. En ik geloof absoluut niet dat er 1 placebo is gezet, sorry voor de gevaccineerden, het is niet leuk om te horen. Maar dat is niet logisch, want zo ontkracht je je eigen besmettingsleugen. Als het virus zo gevaarlijk was als beweerd, zet je geen placebo.

  Inderdaad karma is een bitch. Maar je, zij mochten wel de horeca in terwijl ik zielig buiten stond te kijken in de kou hoe anderen genoten van alle dranken spijzen. Onzin natuurlijk, ik heb de tent waar ik altijd kwam veel succes in de bijstand gewenst toen ze me buitensloten. En heb er tot nu toe nog geen cent meer uitgegeven.

  • Het dodelijke goedje lag al klaar. Net zoals de PCR-testen die al in 2017 massaal door landen aangekocht zijn.
   Een plandemie dus.

   • Inderdaad het ziekmakende/dodelijke goedje dat bij zoveel mensen is ingespoten is echt niet in een weekendje bedacht. Het is lang van tevoren voorbereid.

  • Groot gelijk Gijp ,ik heb een aantal mailtjes gekregen van de sportschool dat ook ik als ongevaccineerde weer welkom ben na de zogenaamde pandemie ,ze kunnen de tyfus krijgen en sport nu thuis en het bevalt me prima.

   • Zo denk ik er ook over dan zuip ik maar thuis en haal vlees bij mijn eigen slager in plaats van vlees in de horeca wat de hele wereld is overgesjouwd.

  • Nou Gijp, ik ben overal gewoon binnen geweest door de juiste tentjes uit te kiezen. Je staat vaak pas buiten als je zelf buiten blijft staan. Beetje creatief leren denken is wel handig. Met mijn eigen groene vinkje heb ik heel wat koffie taart of lunch gebruikt. Ken je dat vogeltje? Een plaatje ervan laten zien en voila.
   De foute horecazaken hadden vaak al controle bij de deur en een bord buiten staan dat je alleen met qr naar binnen mocht. Die foute zaken kom ik ook nu niet, daar wil ik zelf niet zijn, dus die sluit ik zelf buiten.
   Want ook veel ondernemers wilden dit beslist niet!
   Ze moesten vragen naar de qr code…nou, er zijn veel soorten qr codes. Boa’s moesten controleren dat ze controleerden maar niet wat.
   Of dit een volgende keer nog kan…ik denk het niet met de opkomst van de biometrie.
   Maar vandaag schijnt de zon, dus fijne dag en maak er wat moois van☕️🌞

   • Klopt Angelique, ik heb mezelf buiten gezet. En dat dat blijf ik doen.

    Goed nieuws, Rutte dondert op. Zei hij net zelf, maar zei toch net niet wat ik wilde horen. Hij wil verder demissionair.

    Ik wil dat hij vandaag opdondert en niet nog maanden demissionair door kan gaan, er is ook nog een oorlog in Oekraïne gaande en dan worden mogelijk de verkiezingen alsnog opgeschort. Zijn we nog niet van hem af.

   • Angeliue, meedoen, ook met vervalste vinkjes, is en blijft de vijand jelpen en de laffe horeca spekken.
    Wij gaan nooit meer naar deze wefhoeren!

    • Dan moet je naar mijn restaurant gaan. Ik heb geen qr code gevraagd. Ik wist dat dit fout was, een. Ik stond tijdens de demonstratie vooraan en heb klappen gehad en ben opgesloten.veel horeca was laf, wij niet. Dus kom gezellig bij ons.

  • @Gijp
   Je laatste bewoording is een goede .
   Quote ik heb de tent waar ik altijd kwam veel succes in de bijstand gewenst toen ze me buitensloten.”
   😄

 3. Kan toch ook niet anders Alice, hoeveel spuiten zijn er in korte tijd gezet? Als ik uitga van 1 milliliter per persoon ( ik weet niet hoeveel het was ) en er zijn er 1 miljard spuiten wereldwijd gezet. Dan kom ik op 1 miljoen liter vaccin. Door 3 bedrijven! Maar het zullen er veel en veel meer zijn geweest. En waar kwamen al die miljarden naalden en spuiten vandaan?

  Dat doen we effe in een paar maanden?

 4. Intussen wonen wij in een van de weinige landen waar dit dodelijke gif nog volop wordt gepromoot. Zelfs aan zwangeren! Godvergeten misdadigers.
  Waarschijnlijk binnenkort geen woningnood meer.

 5. En hier heeft rotte een coup gepleegd om de boel compleet te slopen na de massamoord.
  Lijkt mij ook gedaan voor de komende geschiedenis boekjes,: grote leider opgestapt wegens onredelijk gedrag van tegenpartij en niks over genocide.

 6. Ik denk dat het kabinet laten klappen een poging tot een staatsgreep was van Rutte Vok Zo kan het parlement het kabinet niet meer wegsturen zei hij eens arrogant, maar hij is wel eruit te trappen kennelijk. Heeft de oppositie en mogelijk andere kamerleden het door gehad en komt er vandaag een eind aan Rutte? Voor mijn part dan maar even Kaag, dat wijf redt het toch niet tegen Wilders, forum en van Haga.

  Die vent moet weg.

  • Dat bedoel ik ook Gijp, maar stemmen geloof ik al jaren niet meer in.
   Als er niemand meer gaat stemmen op een paar demente naïevelingen na dan nog worden de zenders overspoeld met opkomst hier en opkomst daar winst voor die partij verlies voor de andere en de rest van de propaganda.
   En de van tevoren gewenste uitkomst word keurig door de stemcomputer berekent.

  • Gijp juli 10, 2023 at 09:42
   Die psychopaat, die gaat niet weg. Hij smirkte toch zelf dat ze ‘nog meer macht’ hebben met de status van demissionair? Dat is dus de bedoeling.

  • Pedo Rutte gaat de stoel van Ursula über Leichen overnemen en zij gaat naar de Nato, Jens Stollingsberg aflossen.

   Dat zou mij niet verbazen.

 7. meer dan ooit heb ik geen medelijden met deze onzin, ik gun het hen van harte..wat ik bedoel. is ik ben razend op hen.. zelfs op die Turken die verdomme snel de dieperik in gaan, zoveel die dit jaar ziek geworden zijn..en vele van hen na 2 spuiten want ze vertrouwden het niet meer omdat het pijn deed..nu lijden en verdwijnen er verdorie veel van hun…en overal hé..wat een rotzooi zeg..en faillissementen niet meer normaal.. zelfs waar ik bang voor was..ook in de eigen familie… rottige domme klootzakken allemaal..uw enige vrijheid ligt nu in de Dood..puur bloed blijven, de rest zijn zombies geworden…ba walgelijk egoïstisch…

 8. Als iets nutteloze mensen zijn dan zijn het zogenaamde influencers, mensen die niets kunnen maar wel miljoenen andere nutteloze eters bezig houden.

  Sommigen eten alleen maar, of lipsyncen, of filmen dat in de spiegel fotos nemen van zichzelf, mannengroepjes die dansjes doen etc. Het zit vol met nietsnutten dat tiktok, yt en de rest.

  Zij hebben hun ziel sowieso al verkocht want alles moet leuk zijn en maakbaar en dus was deze groep ook het target van de elite. En deze loosers doen alles voor roem en geld, ik zeg loosers al gaat dat finacieel niet op natuurlijk. Dit soort mensen verdiend miljoenen maar geld is niets, het gaat om je geest waar de rijkdom zich bevind.

  En een gezonde geest doorziet dit en waakt ervoor geen slachtoffer te zijn van gemak dus ik vind het prima, laat ze maar keurig door selectie afsterven met hun smerige promotie/propaganda.

  • Eindelijk zegt iemand de waarheid eens. Ik erger me ook helemaal wild aan al die debiele oppervlakkige mensen, vaak 40plus ook nog…die als kinderen van 12 hun hele hebben en houden en dat van hun kinderen gebruiken om maar in beeld te zijn. ALLES wordt online gegooid. Echt, ik denk dat je het IQ van een walnoot hebt als je dat uberhaupt doet, laat staan als je dan zogenaamd nog ´journalist´ of ´filmer´ of iets dergelijks zegt te zijn ook. Ik denk echt dat je dan alleen lagere school hebt. Het zijn geboren leugenaars ook, want wat ze laten zien, is de waarheid over hun leven helemaal niet. Het zijn stuk voor stuk enorme losers. En lui. En dom. Alleen dan kan dit ´´helemaal je ding ´´ zijn. Elk intelligent mens kijkt wel uit zich zo te grabbel te gooien. Maar ze denken echt dat ze top of the bill zijn…Echt man…

  • Heb jij ook zo’n hekel aan ‘influencers’? Alleen het woord al. Alsof ik me laat beïnvloeden door zo’n domme niksnut die reklame maakt en dan mensen laat denken dat ze dat spontaan doen. Professionele sluikreclame hoeren.

 9. Van Vissen naar Waterman cycli van 2000 jaar. Is de overgang van “The Age of Believing” ze volgden blindelings….verplaatsen we nu naar “Inner Knowing” als de zon in cycli 25 het licht op aarde verhoogd nu we steeds dieper door de Photon Belt gaan en belande we in de “Kristallen Revolutie” in 2024.

  Meer belangrijker is in hoeverre ben je dan wel geworteld in jezelf?

  Beëindigen we een “Grote Cyclus” in de kosmos (2012 – 2030) in de natuur

  Van het sterrenbeeld Vissen gaat het in deze tijd geleidelijk naar het Waterman tijdperk. Het Aquarius tijdperk gaat gepaard kunnen met grote veranderingen op wereldschaal.

  De nieuwe cultuur van Waterman zou worden geassocieerd met creatieve individualiteit en niet met specifieke heersers.

  De negativiteit in Nederland is het grootst…..weinig mensen die openstaan voor verandering.

  Ben jij dat wel en goed dan ben je goed bezig en hou vol en laat je niet wegzetten.
  Het is de totale ineenstorting van de tijd. De vijf-dimensionale frequentie is nu volledig op aarde verankerd voor degenen die klaar zijn, hebben de verschuiving naar het 5D-bewustzijn gemaakt als de eerste golf.

  De tweede en derde golf zullen binnenkort volgen. Ascensie is niet langer een uitgebreide filosofie. Het is de realiteit van de Nieuwe Aarde. Het oude matrixsysteem bestaat nog steeds voor degenen die eraan vasthouden. Maar degenen die de schaduw en het innerlijke werk hebben gedaan en de donkere nachten van de ziel hebben meegemaakt, zijn degenen die vanaf nu in de vijf-dimensionale werkelijkheid leven.

  Ascending Your Consciousness = Spiritueel ontwaken.

  Leer hoe het Aquarius tijdperk momenteel onze planeet regeert en hoe je beter kunt profiteren van de spirituele richting waar de mensheid naartoe wordt geduwd.

  Aquarius workshop Choose truth and pleasure
  https://youtu.be/HWQGZjl4vbE

  Wist je dat er diep verborgen in je lichaam een plek is waar je emoties worden opgeslagen als je jezelf ‘verloren’ hebt in een ‘bedreigende maatschappij’?

  Onder 15- tot 39-jarigen is het aantal gevallen van darmkanker in de G20-landen tussen 1990 en 2019 met zeventig procent toegenomen.

  Kanker = Je verteert voelen door wrok, rancune of diep leed; onverwerkte trauma bij opgelegd gedrag ondermijnd ieders eigen gezag. Zelfontkenning = jezelf ‘verloren’ hebben in een ‘bedreigende maatschappij.

  In hoeverre ben dan tegen jezelf gekeerd om die reden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in