Nadat massale rellen Frankrijk en de wereld de afgelopen week hebben geschokt, zegt het voormalige hoofd van de machtige Franse inlichtingendienst DGSE dat de hoofdoorzaak van de tragische situatie in zijn land vooral “de dominante ideologie is, die de massale koloniserende immigratie die de afgelopen halve eeuw heeft plaatsgevonden, heeft gerechtvaardigd en zelfs verheerlijkt,” schrijft Remix.

Pierre Brochand was van 2002 tot 2008 hoofd van de Franse contraspionagedienst DGSE. Sinds 2019 heeft hij herhaaldelijk opgeroepen tot een radicale verandering in het immigratiebeleid van zijn land, vanwege de volgens hem dreigende burgeroorlog.

In een discussie over immigratie op de publieke radiozender France Culture afgelopen april, gaf Brochand een waarschuwing af die zijn volledige uitdrukking vond in de week van gewelddadige rellen en plunderingen die Frankrijk in zijn greep hield na het neerschieten van een tiener van Algerijnse afkomst op 27 juni:

“Als we niets of weinig doen, stevenen we af op ofwel een geleidelijke implosie van het sociale vertrouwen in Frankrijk, dat wil zeggen op een samenleving waar de levenskwaliteit zal instorten en waar het steeds minder aangenaam zal zijn om te leven, ofwel, door opeenvolgende explosies, op confrontaties die van Frankrijk een land zullen maken waar men helemaal niet meer zal kunnen leven.”

Nu, in een interview dat op 6 juli op de website van het dagblad Le Figaro gepubliceerd werd, legt Brochand, zoals Le Figaro het zegt, “de dodelijke cocktail bloot van een samenleving van individuen gebaseerd op openheid en democratie en de komst van hele diaspora’s met totaal verschillende culturele achtergronden.”

Het minste wat gezegd kan worden is dat de analyse van de voormalige chef van de contraspionage in schril contrast staat met de analyse die minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zelf op 5 juli in de Nationale Assemblee maakte. Volgens Darmanin houden de rellen van de afgelopen dagen geen verband met immigratie omdat “slechts” 10 procent van de relschoppers buitenlanders waren.

In de ogen van Darmanin hebben de niet-blanke jongeren die dagenlang chaos veroorzaakten in de straten van Frankrijk, waarbij ze vaak de Koran en de naam van Allah aanriepen, geen link met immigratie omdat ze Franse burgers zijn. De Franse minister sprak zichzelf echter tegen door te zeggen dat de gemiddelde leeftijd van de relschoppers 17 jaar was, dat ze geboren waren onder het presidentschap van Jacques Chirac, en dat het sowieso te laat is om de immigratie onder controle te houden.

Helaas is dit een perfecte illustratie van de pessimistische opmerking van Brochand afgelopen april op France Culture, toen hij zei dat hij niet dacht dat er momenteel genoeg moed is onder de Franse politieke klasse om te doen wat nodig is om het ergste scenario te vermijden: dat van confrontatie.

  Het Romeinse Rijk ging ten onder als Europa

“Grenzen sluiten in naam van het voorzorgsprincipe – de Poolse manier – is in ons land nooit serieus overwogen,” zei Brochand tegen Le Figaro na de recente rellen, waarbij meer dan 700 leden van de veiligheidstroepen gewond raakten, zo’n 4.000 mensen gearresteerd werden en veel steden verwoest werden. Voor Brochand is de reden een mengeling van humanisme en economische belangen, d.w.z. de noodzaak om goedkope arbeidskrachten te importeren.

Brochand zegt dat de veranderingen die hebben geleid tot de huidige afbraak van de Franse samenleving plaatsvonden in de jaren 70, toen Frankrijk de overgang maakte van een moderne nationale staat naar een samenleving van individuen.

Samen met de immigratie van arbeiders kreeg Frankrijk te maken met wat steeds meer een immigratie van kolonisten werd (Brochand gebruikt de Franse term “immigration de peuplement”, wat ook vertaald kan worden als “koloniserende immigratie”). De overgang naar een samenleving van individuen heeft geleid tot wat hij een schaareffect noemt. In de ogen van Brochand is interne verdeeldheid dan ook de natuurlijke neiging van de multiculturele samenlevingen in West-Europa.

Dit is niet nieuw, want Pierre Brochand zei dat hij zich herinnerde dat hij, toen hij in de jaren 1989-1993 de Franse ambassadeur in Hongarije was, vlak na de val van het communisme in dat deel van Europa, vaak van zijn Hongaarse gesprekspartners te horen kreeg: “We hebben het geluk dat we uit de eerste hand kunnen zien welke schade niet-Europese immigratie in jullie land aanricht, en we willen jullie zeker niet imiteren.”

“In ieders ogen zijn we nu de ‘zieke man’ van het continent, de Veiligheidsraad, de G7 en de G20,” klaagt het voormalige hoofd van de Franse contraspionage, want Frankrijk is inderdaad het land met het hoogste percentage inwoners met een niet-Europese immigrantenachtergrond, en de immigratiecijfers hebben nieuwe historische records geslagen onder president Emmanuel Macron.

Anderen, zoals in buurland Italië waar de massa-immigratie aan het begin van de jaren 2010 begon toen de rechtse regering van Berlusconi met de hulp van Brussel, Berlijn en Parijs omver werd geworpen, weten heel goed dat wat er nu in Frankrijk gebeurt, waarschijnlijk over een decennium of twee in hun land zal gebeuren als er niets wordt gedaan.

Een illustratie van deze bezorgdheid is bijvoorbeeld te vinden in een artikel dat op 5 juli werd gepubliceerd door het Italiaanse conservatieve dagblad Il Giornale met de titel: “De wortels van Frankrijks ziekte en de angst die boven Italië hangt”.

Ondertussen is een grote meerderheid van de Fransen fel gekant tegen wat steeds meer een gevaarlijk social engineering experiment van de liberale elites lijkt te zijn, iets wat Éric Zemmour een Ribbentrop-Molotov pact tussen Westerse liberalen en de Islam tegen de blanke, heteroseksuele, katholieke Franse man heeft genoemd. Het is zelfs zo dat 74 procent van de Fransen nu vindt dat er te veel immigranten in hun land zijn en 62 procent zou willen dat Frankrijk de EU-verdragen en EU-wetgeving aan zijn laars lapt om de immigratie een halt toe te roepen.

  Zweden op voet van burgeroorlog

Dit laatste is een belangrijk punt, vooral in het licht van de uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) tegen Zwitserland die nog maar een paar dagen geleden werd gedaan en die het recht op gezinshereniging uitbreidt, zelfs voor vluchtelingen die alleen een tijdelijke verblijfsvergunning hebben gekregen en geen asiel. Laten we niet vergeten dat de EU-lidstaten volgens de EU-verdragen verplicht zijn om zich aan de uitspraken van het EHRM te houden.

“Wanneer diaspora’s buiten alle proporties aanzwellen – met minstens 5 miljoen extra aankomsten sinds 2005 – en een kritische massa bereiken die hen verward bewust maakt van hun onweerstaanbare kracht, wanneer compromissen en eenzijdige concessies bekentenissen van zwakte worden die oproepen tot overtreding, wanneer deze tegensamenlevingen het lef hebben om zichzelf op te werpen als concurrerende soevereiniteiten in dezelfde ‘ene en ondeelbare’ ruimte, wel, dan slaat het deksel van de snelkookpan eraf, zodra de gelegenheid zich voordoet,” legt Brochand uit in zijn interview van 6 juli dat gepubliceerd is in Le Figaro.

“Het is de moeite waard om er allereerst op te wijzen dat geïsoleerde rellen al 40 jaar aan de orde van de dag zijn, in elke uithoek van het land, onder het technocratische label van ‘stedelijk geweld’,” gaat de voormalige directeur van DGSE verder, waarbij hij opmerkt dat de dingen “zo ver zijn geëvolueerd dat niemand er nog aandacht aan besteedt, alsof ze deel uitmaken van het landschap.”

Volgens Brochand hebben mogelijk tussen de 100.000 en 200.000 mensen deelgenomen aan het stedelijk geweld, waardoor een situatie is ontstaan die veel gevaarlijker is dan in 2005, toen soortgelijke rellen plaatsvonden in de Franse buitenwijken. Sinds de Franse Revolutie van 1789 was er nog nooit iets vergelijkbaars gebeurd, merkt Brochand op, en deze keer zijn zelfs provinciesteden getroffen door de onlusten naast de centra van de grote steden, in tegenstelling tot 18 jaar geleden, toen de meeste rellen beperkt bleven tot de zogenaamde kwetsbare wijken.

“Ik zou de huidige catastrofe willen omschrijven als een opstand of revolte tegen de Franse nationale staat, door een aanzienlijk deel van de jongeren van niet-Europese afkomst die op het grondgebied aanwezig zijn,” zegt Brochand.

“Zullen we hieruit de juiste lessen trekken, aangezien de vitale prognose van het land op het spel staat? Zullen we andere oplossingen overwegen dan het zoveelste ‘plan voor de buitenwijken’? Zoals de zaken er nu voorstaan, betwijfel ik dat,” besluit hij pessimistisch.

  Duitse inwoners gevraagd om woonruimte beschikbaar te stellen voor asielzoekers

De woorden van Brochand echoën de woorden die Gendarmeriekolonel Philippe Cholous op 2 juli uitsprak op de Franse nieuwszender CNews:

“We moeten deze situatie analyseren, niet in termen van wat er nu gebeurt, wat verschrikkelijk is, maar in termen van wat er kan gebeuren als het uit de hand loopt. Er is duidelijk woede in de buitenwijken, maar ik denk dat er ook woede is onder de middenklasse, de goede mensen, de werkende mensen van Frankrijk. Er is ook veel wrok bij de ordehandhavers, die heel vaak in de steek worden gelaten door politici. (…) De mate van ergernis en wrok, de mate van geweld, en vooral het feit dat er in bepaalde gebieden een echte haat tegen Frankrijk heerst, waar wapens in omloop zijn, betekent dat het potentieel explosief is. En het feit dat er minder voertuigen in brand worden gestoken of bedrijven worden aangevallen, betekent niet dat het potentiële risico afneemt.”

Het is vermeldenswaard dat de Franse regering na een week van chaos niet heeft afgezien van haar plannen om het verblijf van honderdduizenden illegale migranten die in sectoren werken waar een tekort aan arbeidskrachten is, te legaliseren, wat de aantrekkende factor voor illegale immigratie naar Europa enorm zal versterken, zoals elke dergelijke legalisatie in een groot Europees land in het verleden heeft gedaan.

Volgens een op 7 juli gepubliceerde opiniepeiling voor CNEWS televisie over welke politieke leiders de Fransen het meest vertrouwen om oplossingen te vinden voor de huidige situatie in hun land, waarbij de respondenten werd gevraagd om hun eerste en tweede keuze te geven, zei 32 procent dat ze geen enkele leider vertrouwen, 27 procent wees naar Marine Le Pen, 22 procent naar haar partijvoorzitter Jordan Bardella, en slechts 20 procent naar president Emmanuel Macron, en 13 procent naar Éric Zemmour, die wordt afgeschilderd als meer rechts dan Marine Le Pen.

Macrons minister van Binnenlandse Zaken, Gérald Darmanin, kwam slechts op de vijfde plaats, aangezien slechts 12 procent van de respondenten vertrouwen in hem heeft, terwijl slechts 11 procent premier Elizabeth Borne aanwees als hun eerste of tweede keuze voor iemand die oplossingen zou kunnen aandragen voor de zich ontvouwende crisis. Interessant genoeg blijft de leider van de centrumrechtse partij Les Républicains, Éric Ciotti, met slechts 6 procent van de Fransen die vertrouwen hebben in zijn vermogen om oplossingen te brengen, achter bij de extreemlinkse leiders Jean-Luc Mélenchon (9 procent) en Fabien Roussel (8 procent).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpen brief aan Zijne Excellentie Volodymyr Zelensky, President van Oekraïne
Volgend artikelDuizenden YouTubers die Covid-prikken pushten voor Big Pharma hebben nu Turbo-kanker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. de laatste halve eeuw zegt die Schurk…de laatste 5 eeuwen.. koloniale terreur… rottige koloniale monsters…

   • Sorry hoor…ster…en de romeinen?….de turken….de habsburgers/de zweden/vikingers…de spanjaarden…de franden …de duitsers….de weffers van vandaag?
    Kortom Ster….janken en huilen,jammeren en wenen…help niets….nu oppakken en vooral doorpakken….revolutie en keihard de beuk erin…voor een VRIJ EN VEILIG NEDERLAND.

    • Dus nu goed weten waar men op stemt en zorgen dat er NIET gefraudeerd kan worden ermee. Want wel vreemd dat FVD meer als 60.000 leden heeft en maar rond de 200.000 erop gestemd heeft de laatste keer. Der is dus duidelijk mee de stemmen geknoeid, dat kan niet anders. Men moet met zijn alle waken bij de stem bussen en zorgen dat je als eerste erbij bent en dan goed schudden met de bakken zodat je weet dat er van te voren niet de gewenste (Kuch) stembiljetten er al in gedaan is en onopgemerkt blijft. Je hebt het recht om te waken bij de stembussen en hebt van te voren met de gemeente erover dat je het recht hebt om te waken over deze stembussen en dat je dag en nacht ook een paar camera’s erbij wilt hebben die heel NL mee kan volgen.

    • Ook zorgen dat alles openbaar komt van deze weffers en zo spoedig mogelijk en al het tuig eruit ermee.
     Geen 1ne weffer meer in het westen.
     En voor ieder die in NL woont een punten systeem
     BV
     Diefstal 1 punt, plus staf van de rechter.
     Inbraak 2 punten, plus staf van de rechter.
     Belasting fraude onder de 1000 euro 2 punten.
     Mishandeling 3 punten, plus staf van de rechter.
     Diefstal met mishandeling, 4 punten. plus staf van de rechter.
     Dieren/kindermishandeling, 4 punten, plus staf van de rechter.
     Drogeren 5 punten, plus straf van de rechter.
     Verkrachting 8 punten, plus staf van de rechter.
     Verkrachting met mishandeling dan is de punten optellen en dan kom je uit op 11 punten.
     Ga zomaar door,,,,. Ben je bij de 10 punten is het voor de buitenlander BAM het land uit en voor de NLder is de straf dubbel. Moet de NL dus 2 jaar de bak in, dat word dan 4 jaar brommen.
     Plus de rechter heeft geen ene recht om aan de punten te knoeien.
     Na 20 jaar geen punten verhoging gehad dan kan er wat punten in mindering worden gebracht als beloning bv.
     Zo blijft de mens beter braaf en worden de lastposten ook verwijdert uit de samenleving en word het veiliger voor ons alle.

 2. De dominante linkse ideologie komt neer op pamperen en bij rellen op nog meer pamperen, waarbij het geld daarvoor natuurlijk altijd bij ‘egoïstische anderen’ moet gezocht worden want linkse deugmensen hebben te ‘zwakke schouders’ om zelf te betalen voor al hun ‘grenzeloze’ solidaire humanitaire eisen.
  Op die manier is het natuurlijk wel gemakkelijk om de deugmens uit te hangen.

 3. okee….mes aanval door jongeren met bivakmutsen op padvinderskamp in Bouillon vrijdag, nu net zondag middag in Duitsland Bad Honningen mes aanval met doden en gewonden…politie geeft geen details…allu akhbar nieuws…ik heb enkel even buitenlands nieuw aangezet om het weer te zien….wij worden hier in Nederland bewust stom en achterlijk gehouden om maar politiek correct te zijn.

  • Yep ! Dierentuin is het, jungle gaat het worden….en dan heft de politie zichzlef op bij gebrek aan baten en worden groepen agenten ook rovers voor eigen zak….klinkt nu nog vreemd maar wacht maar en je gaat zien waar dit heengaat…in een anarchie terecht komen is een ervaring op zichzelf…

   • laat ik nou vannacht op Netflix “ gangs of New York “ hebben gekeken. Ik moest hem nog altijd een keer kijken, maar dan zie je anarchie. Precies zoals je beschrijft. Voor de rest topacteurs, dus als je tijd hebt.

    • Man toch…topacteurs…
     Bekijk eens wat oudere films
     Brotherhood of the bell
     Metropolis
     things to come
     nosferatu

     Check alles van Werner Herzog

 4. p.s. het Franse nieuws is blijkbaar incompleet, er zijn volgens alternatieve bron een aantal doden gevallen bij de politie en bij gewone burgers, plus een vrachtlading zwaargewonden….word totaal stil gehouden maar de militaire hospitalen liggen blijkbaar vol niet militairen….
  Het Franse platteland is ook bezig om zichzelf te beschermen, milities zijn in oprichting in enkele departementen….nul in het nieuws, want als we het niet vertellen is het er niet….

 5. Heerlijk dat de burgemeester van Parijs zijn familie is aangevallen. Eindelijk wordt het tuig dat verantwoordelijk is voor deze ellende geconfronteerd met de gevolgen van hun daden. Mijn familie, vrienden en bekenden en ik hebben de gevolgen mogen ervaren.

  We waren tegen de massale import van deze mensen werden, door oa burgemeesters, weggezet als nazi’s (terwijl ze echte nazi’s in Ukraine steunen). Eindelijk voelt de ”elite” de gevolgen van hun beleid.

  Ik hoor de reacties van de deugmens al. Zijn kinderen zijn onschuldig en bla bla bla. De kinderen van de niet elite klasse zijn al decennia slachtoffer van hun beleid.

  Ook het argument, ja maar die burgemeester is conservatief. Ja, ja. net zoals de VVD gelukzoekers probeert tegen te houden.

  Gaat de waanzin hierdoor stoppen? Uiteraard niet. Onze welvaart moet stuk en de ”ultra elite” zal er van profiteren. Kijk naar Ukraine en Black Rock. De eerste staat (als het lukt) dat eigenlijk eigendom van giga mulinationale corporaties is. Ruland was de eerste volgens het plan maar Putin stak daar een stokje voor.

  Wat een zieke wereld waar ik pro aanval op een burgemeester ben. Ik haat geweld waar ik mijn deel van heb mogen ondervinden maar die kl**tzkken maken mijn leven meer dan lastig en onaangenaam. Het had niet zo hoeven zijn maar de keuze door de ”ultra elite” gecombineerd met de ”elite” heeft het zo gemaakt.

  Zo zonde want de wereld had zoveel mooier kunnen zijn. Ik wens de niet westerse wereld die een alternatief willen bieden het allerbeste.

  Groeten,
  Hugo

 6. Niks nieuws. De influx van niet-compatibele geloof is altijd de laatste fase van een ineenstortende civilisatie.

 7. Goh, wie had dit dan kunnen zien aankomen….??

  O! ik weet’t: de “complot-theoristen” die hier al heel lang en uitgebreid voor gewaarschuwd hebben.

  • Hoi,

   Ik ga echt niet vechten. Voordat ik ga vechten moet dit systeem imploderen. Een meederheid van de NLse bevolking doet aan politiek correct. Totdat ze niks te vreten hebben of behandeling krijgen ala de burgmeester van Parijs zal er niets vernanderen.

   De huidige ellite vind het prima om onze samenleving te vernietigen en vinden dat al zker 50 jaar prima. En profiteren van dat beleid.

   De enige logische conclusie welke je kan trekken gezien het beleid van zeker 50 jaar… Ze willen je dood. Pas als je dat snapt bereikt snap je het beleid.

   Vertrouw geen politieke partij. Alleen jij weet wat belangrijk voor jou is. Werk samen met mensen die jouw behoeften kunnen leveren en natuulijk was jij kan bieden.

   Vijheid om vrijwillig samen te werken. Een mooi ideaal wat ons ontzegd wordt.

   Groeten,
   Hugo

 8. Tsja….je moet toch wát om de aandacht af te leiden van je vaccinatie moordpartijen, als het duidelijk wordt waar je aan hebt meegedaan.

  Dan laat je een Algerijns jochie omleggen om de lont in het kruitvat aan te steken.

  Kun je wegkruipen achter de volgende puinhoop.

  • Dat niet alleen. De puinhoop verterkt je macht, help ons schreeuwt het volk. Nou dat gaan ze doen hoor. Twijfel er maar niet aan. Van de wal in de sloot. Maar dat zien ze niet.

 9. Minder focussen op migranten.
  Waren dat mensen met karakter, dan waren ze in hun land onder hun volk gebleven.
  Het zijn volksverraders die geliefd zijn bij de Europese volksverraders.
  Er kwam een reactie van het SS vrouwtje voorbij, die haar Suriname de rug heeft toegekeerd.
  Die Nederland, het land wat ze verkozen heeft boven Suriname stuk wilt maken.
  Want de globalisten van dat type hebben het nooit over het verbeteren van het leefklimaat in hun land voor hun volk.

  De acteurs die voor politici spelen, zijn geen bestuurders meer van een land.
  Het zijn volksverraders van meerdere volkeren.
  Die migranten die de boel kunnen verzieken in Frankrijk, zijn de moderne slaven van de moderne Europese slavendrijvers.
  En het eigenaardige is, dat ze graag zich laten misbruiken als slaven!
  Dat ze graag hun afkomst en hun cultuur laten misbruiken door de Westerse slavendrijvers!

  De ariërs van het 4de Reich zijn “blank & westers”!
  Kill Bill Gates, George Soros, Klaus Schwab.
  Als een niet-blanken, als nakomeling van een vermeende slaaf, moet je dan toch niet je heil hier zoeken.

  Het SS vrouwtje zal best wat meer talenten hebben, dan de gemiddelde van haar volk.
  Maar desondanks kunnen ze dat niet ontwikkelen buiten het westen, zonder blanken.
  Hoe triest moeten die volkeren dan zijn?

 10. Stel “je” het volgende voor Nederland sluit de grenzen uiteindelijk voor migratie voor personen die door verschillende veilige landen “gereisd” zijn, hoe de talkshows ontsporen in zinloos links gebrabbel van de aangeschoven nuttige idioten van het linkse gedachtegoed, Antiva gaan rellen, Stichting Vluchtelingen”werk”, het COA op hen achterste poten gaan staan, m.a.w. iedere instelling die er flink aan verdien de lusten voor de regering en hun slaafse linkse henchman de huizen sector, de lasten voor de burger.

  • Die lasten komen alleen maar ten laste van de burger die wat te verliezen heeft. Tot die ook bezwijken en dan is het doel bereikt.

   • Gijp juli 9, 2023 at 17:14

    De roverheid is aardig op weg, niemand die stil staat blijkbaar bij een influx van meer dan 1000 asiel parasieten per week. Elk jaar een flinke stad aan inwoners erbij, ach we zijn toch zo’n aardig land, wir schaffen das.

    • Beste Adriaan, natuurlijk schaffen we het niet, dat ziet een kind. En dan ga ik altijd denken als een kwaadaardige Ai met onze volksaard in gedachte. We bevuilen ons nest niet makkelijk.

     Waarom zouden we Nederland kapot maken? Is toch niet logisch. Omdat WEF het zegt?

     kan, sluit het niet uit. Maar het kan ook anders zijn. Maar als ik dit schrijf ben ik bang voor de psychoambulance. Als de hele boel in elkaar lazert, denk aan de EU wie is dan het machtigste land van Europa? Wie heeft de havens? Wie heeft de handelsgeest? Wie heeft het geld? Wie heeft de multinationals? denk aan Deagle. En als we de poten weer in de modder moeten steken doen we het. Desnoods met de Vlamingen erbij met hun enorme havens. En moeten we een deal met de Russen maken, doen we het ook. Nederland is niet zo onmachtig als we denken, zekere niet als we de Benelux weer in ere brengen.

     Laat ik maar hopen dat niemand dit leest en de witte jassen belt.

     • Gijp juli 9, 2023 at 18:52

      Beste Gijp “wir schaffen das” was uiteraard sarcastisch bedoeld, oktober 2010 zei Angela Merkel dat de multiculturele maatschappij was mislukt, dus absoluut in Nederland ook.

      Groeten.

    • Hier is een tennisveld ontmanteld voor woningbouw vorige week was er opeens een bericht dat ze aszielige luitjes uit ter apel tijdelijk gaan opvangen plus dat er nog even een complete woonwijk op voormalig landbouwgrond neer geplempt wordt voor barakken.
     Het eerste huis tegenover het tennisveld is al verkocht, hoorde dat er geld wordt ingezameld om ze in de fik te steken.
     Ik zij dat ze dan met dat geld wat bommen en granaten moeten kopen die Rutte (mag je niet met kleine letter typen van de spellingscontrole) aan die opstandige Russen heeft gedoneerd.
     En ze in den haag en de gemeentehuizen terug moeten geven terwijl ze ontploffen.

   • Je hebt gelijk beste Gijp want er komt een moment aan dat al dat gratis verkrijgen van huis geld voeding enz. aan deze gasten zal beginnen strubbelen in het begin hier en daar dat dan voor de linkse deugmensjes een geweklaag gaat worden van jewelste. Uiteindelijk als er meer en meer geschoolde mensen oftewel op pensioen zijn gegaan of hier vertrokken zijn gaan er meer en meer mankementen zichtbaar worden bv.electriciteits panne of watervoorziening die gaat stoppen distributie dat begint te wankelen of overvallen gaat worden door die bendes. distributie filialen leeg gestolen enz. Deze groep nietsnutten gaan dan in hun aanvankelijke extatie van dure electra kleding enz. dat ze hebben gestolen niet doorhebben dat er een heel arsenaal van mensen nodig is om al deze zaken te laten draaien en mankementen op te lossen. Kijk maar naar zuid afrika daar waren de blanken ook niet meer nodig kijk maar wat een puinhoop het daar geworden is.

    • Lieve Margot, gaan we iets historisch zien? Als ik het goed lees in de Telegraaf online is de hele oppositie het eens dat Rutte moet opzouten. Nu nog een coalitiepartij ( of een paar dissidenten) en hij is weg!

     De leeuw kan misschien nog steeds brullen. Eerst zien dan geloven.

 11. Het eerste (?) resultaat van het Coudenhoven Kalergi plan is nu in volle hevigheid te zien geweest.
  Nu gaan veel landen Europa op weg naar de volgende crash. Het einde is nog niet in zicht, daar de WEF politici achterom kijken ipv vooruit. Ik houd het stug vol: Europa wordt doelbewust naar de donder geholpen. En daar werken de WEF marionetten maar al te graag aan mee.
  Wat zou hun beloofd zijn? Geld? Chantage? Beiden? Of voor later een mooi baantje? Of alles?
  Zij dienen in ieder geval niet het volk in Europa, volksverraders zijn het!

  • Idd, endie sukkel van de DGSE doet net of hij daar niets van weet: “Voor Brochand is de reden een mengeling van humanisme en economische belangen, d.w.z. de noodzaak om goedkope arbeidskrachten te importeren.”

   Het eigenlijke doel is vanzelfsprekend om onze samenleving, cultuur en samenhang te ontwrichten. Een braaf, dom slavenvolkje bestaand uit gemengd gekleurde schaaaapen.

 12. “Dit is geen rel, dit is een echte oorlog. Ze willen ons vermoorden. Ze hebben molotovcocktails, ze gooien ze naar ons, ze willen ons vermoorden.”

  – Guillaume Faye

 13. Ik was eens in Zeeland op op de Zeelandbrug, waar bange vrouwtjes dezelfde soort veiligheid zoeken als bij de fietsen die ze met hun voorwiel tegen een rij publieke banken aanzetten, ze gaan aan de auto voor hen hangen en scheppen de grootste gevaren. Zo zit politiek ook in elkaar, ook de kernwapens die ze tegen de grenzen van Rusland aanduwen. Het is deze opdringerigheid die vooral het knusse Nederland met zijn illusies kenmerkt.
  Wat betreft de gevallen Nederlandse regering (gerelateerd aan de Franse rellen, het is een reflex), ze hebben hun karma geoogst van een parlementair debat om FvD te verbieden.
  De individuen die met een bepaalde partij dit land willen overleveren, oogsten individueel karma waar ze groepsgewijs immuun voor denken te zijn, dat is hun illusie van de verkeerd gerichte en gemanipuleerde angst, waar ze als een dier in de koplichten van het verkeer worden meegesleurd.

 14. De zionisten zien wat komen gaat.
  Dus nemen ze ons mee in hun collectieve zelfmoord.
  Poortje CERN misschien , dumbs, bushalte Antarctica of de ia metaverse misschien?
  Het is , of wij hersen of de hele wereld gaat er aan verbrande aarde techniek.

  Beter staan als knielen.

  • Zag trouwens een post filmpje dat er in Parijs geen drol aan de hand was en dat het antilafa in scène gezette bs is.
   Bussen reden rustig mensen winkelde.
   Plaatselijk worden middenstanders hun winkels afgebrand en banken met rust gelaten.
   Beetje de mostly peacefull riots in begin nwo/coronie usa zooi.
   Er gebeuren dingen maar in hoeverre is er een burgeroorlog aan de hand.
   De Staten landen probl een reactie oplossing riekt wel.
   De angst moet ons weer om hulp laten roepen bij de nw0.
   Mij nie gezien , geen gesmeek aan mn personlijke mishandelaar.
   En ik ga ook niet tussen beide komen.

   Ik ga alla sun Tzu wachten tot de stof optrekt.

 15. Migrantenrellen in Frankrijk, verspreiden zich: nu Zwitserland en Duitsland!

  HAL TURNER
  08 JULI 2023

  Migrantenrellen in Frankrijk, verspreiden zich: nu Zwitserland en Duitsland!
  De woeste migrantenrellen die al meer dan vijf dagen in Frankrijk plaatsvinden, beginnen zich te verspreiden. In Zürich, Zwitserland, werd een locomotief van een passagierstrein in brand gestoken (video hieronder) en in GieBen, Duitsland, troffen relschoppers het Eritrea-festival (video hieronder).

  We beginnen in Zürich, Zwitserland, toen een trein in brand werd gestoken:

  We gaan nu naar Duitsland, waar “Afrikaanse migranten” het Eritrea-festival bestormden en willekeurige Duitsers in elkaar sloegen toen ze hen tegenkwamen.

  Degenen onder ons aan de rechterkant haten het om te zeggen “Ik zei het je toch”, maar hier zijn we – alweer – met een andere “complottheorie” die juist blijkt te zijn.

  Jarenlang waarschuwden wij aan de rechterkant dat de linkse en bedrijfsglobalisten opzettelijk derdewereldbewoners naar onze geavanceerde samenlevingen brachten om als een soort “stoottroepen” tegen ons te gebruiken.

  Dat is precies, precies wat er gebeurt.

  Zie je, de linkervleugel wil geen goed opgeleide, comfortabele, geëngageerde samenleving omdat dergelijke samenlevingen eigenlijk aandacht besteden aan wat onze nederige, snotterende ambtenaren in de regering eigenlijk doen.

  Wat links wil, zijn nuttige idioten die ze kunnen gebruiken om gepeupel wakker te schudden. Dit verstoort de vrede, waardigheid en samenhang van de samenleving.>>>

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/migrant-riots-in-france-spreading-switzerland-germany-now

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in