Covid19 is gebruikt als excuus om de regering meer controle te geven over zo’n beetje alles, zo’n beetje overal. Het is, zonder twijfel, de grootste campagne om macht te grijpen, en de grootste aanval op persoonlijke vrijheid, in mijn leven. Landen lijken een wedstrijd te houden om elkaar te overtreffen met hun maatregelen, lockdowns, quarantaines en bewakingsprogramma’s, schrijft Kit Knightly.

Vanaf het begin van de “pandemie” hebben drie landen in het bijzonder het tempo bepaald – Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Sinds afgelopen voorjaar zijn deze drie landen elkaar aan het overtroeven in een race naar de fascistische eindstreep. En op dit moment zet Australië een sprint in om weg te komen van het peloton.

Steden gaan volledig in lockdown voor slechts één positieve test. Sommige Australische steden en staten zijn niet alleen volledig onder totale lockdown, maar ook steeds langer durende uitgaansverboden. De details hiervan lezen als een dystopische roman.

Mensen mogen de staat niet verlaten, laat staan het land. Ze mogen zelfs niet verder dan 5 km van hun huis komen. Ze mogen absoluut niet na 21.00 uur of voor 05.00 uur naar buiten. Mondkapjes zijn overal verplicht voor iedereen. Buiten en binnen. Geen religieuze diensten. Geen huwelijken. Zwerfhonden worden doodgeschoten, voor het geval dat.

De politie dringt “niet-goedgekeurde” winkels binnen en beboet de ondernemers, of gaat van huis tot huis om te controleren of niemand naar buiten is gegaan. Mensen die positief getest zijn worden uit huis gehaald voor een “verblijf voor onbepaalde tijd” in “quarantainehotels”.

Duizenden en nog eens duizenden kinderen worden in stadions bijeengedreven, zonder hun ouders, om (zogenaamd) vrijwillige massavaccinaties uit te voeren, ondanks de mogelijke gevaren. Het leger is ingezet om papieren en vaccinatiestatus te controleren bij wegcontroleposten.

Aan de huizen van degenen die “zichzelf isoleren” zijn overheidsberichten vastgespijkerd.

“Ongeoorloofde protesten” zijn verboden, en wie er een organiseert krijgt 8 maanden gevangenisstraf.

De ongevaccineerden wordt verteld dat ze hun huizen niet mogen verlaten:

En de nationale propagandakanalen, in handen van miljardairs, zenden deze hysterische angstzaaierij uit:

Hun regels en beperkingen worden niet alleen tiranniek, maar letterlijk krankzinnig. Het lijkt wel of er elke dag een Australische politicus of gezondheidsdeskundige in het nieuws is die iets absurds zegt.

  Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaal

Neem je mondkapjes niet af om te drinken. Wees niet vriendelijk. Kijk niet naar de zonsondergang. Plak je balkon dicht. Ga niet naar buiten om te winkelen, en bestel ook niet online:

Dit is Australië’s “Nieuwe Normaal. Dit is het nieuwe gewoon, nu. Ze hebben gezegd dat ze niet teruggaan. Zelfs als er “nul gevallen” zijn, en meer dan 80% volledig “gevaccineerd” is, zul je “toch een aantal regels in acht moeten nemen met betrekking tot maskering, sociale distantie”:

“We zullen altijd moeten leven met een zekere mate van beperkingen.”

Het wordt nog erger.

Na besloten te hebben dat de “quarantainehotels” inefficiënt waren, bouwen de Australische staten nu coronaviruskampen. Sorry, geen kampen, “nationale weerbaarheidscentra”.

Er is er al een in de Northern Territories, een ander wordt gebouwd in Melbourne en een derde is net goedgekeurd voor bouw in Brisbane. Om te onderstrepen dat deze regels niet tijdelijk zijn, zullen deze kampen niet eens voor 2022 operationeel zijn.

Voorlopig zijn deze “resilience centres” voorbehouden voor “terugkerende reizigers” om “verplicht onder toezicht in quarantaine” te gaan. Maar het is niet moeilijk voor te stellen dat ze bijna permanente installaties worden om de ongevaccineerden te huisvesten. Afgaande op de huidige snelheid van verslechtering, zie ik dat tegen het einde van de week gebeuren.

Het wordt ook beter.

Het goede nieuws is dat de mensen in Australië een harde grens lijken te bereiken met hoeveel ze kunnen verdragen. We zagen al enorme aantallen bij protesten op Global Freedom Day (24 juli), en dit afgelopen weekend waren er nog grotere protesten in Melbourne, Brisbane en Sydney:

Dit soort protesten zijn de sleutel om deze strijd te winnen.

Niet-naleving werkt. Eenvoudige weigering om te doen wat je gezegd wordt, en masse, is niet te verslaan. Het laat ook andere mensen, die zich misschien uit angst en isolement schikken, zien dat ze niet alleen zijn.

  Opnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: "Ten eerste geen schade berokkenen, ten tweede voorzichtig zijn, ten derde genezen"

Als je twijfelt aan de kracht van massabewegingen zoals deze, kijk dan eens naar de moeite die wordt gedaan om ze in diskrediet te brengen.

De mainstream media zijn in groten getale naar buiten gekomen om het “schandelijke geweld” te veroordelen. De mensenmassa’s worden ervan beschuldigd gewoon “boze mannen” te zijn die “op zoek zijn naar een gevecht”. Of ze worden bestempeld als gekken en antisemieten.

De pers liegt over de aantallen en verandert wat gemakkelijk 10.000 mensen waren in “4000” of slechts “honderden” (dat is een oude truc).

Ze noemen het aantal politieagenten dat gewond is geraakt, en maken geen melding van enige demonstranten die gewond zijn geraakt. Maar vervolgens gaan ze gedetailleerd in op het aantal arrestaties, maar houden ze die anoniem zodat geen enkele dissident per ongeluk wordt vermenselijkt.

Beelden als deze komen nooit op het nieuws:

Terwijl de politiecommissarissen op tv krokodillentranen huilen over het geweld, is de waarheid dat de politie wilde dat de protesten gewelddadig zouden worden.

Geweld geeft hun een extra excuus om hard op te treden, terwijl de boodschap van het protest in diskrediet wordt gebracht. De reactie van de politie was bedoeld om dat geweld uit te lokken.

In het algemeen heeft de Australische politie zich het afgelopen jaar met opmerkelijk gemak haar rol als fascistische handhaver aangemeten. Ze hebben dreigbrieven naar onafhankelijke journalisten gestuurd, demonstranten met hun auto’s aangereden, op hun hoofden gestampt, tienermeisjes met pepperspray bespoten en met oprecht enthousiasme gevaarlijke wurggrepen uitgevoerd.

In de aanloop naar het geplande protest maakte de politie duidelijk dat zij een confronterende houding zou aannemen:

In Melbourne gingen 1500 agenten de straat op, in volledige oproeruitrusting, en bemanden de barricades in de hele straat met hun gezichtsloze stormtrooperhelmen. Ze vuurden rubberen kogels af op de menigte. Ze bespoten tienermeisjes (weer) met pepperspray.

  Viraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte

Het was duidelijk dat ze een confrontatie wilden uitlokken. Het was geen verrassing toen mensen uiteindelijk de barricades bestormden en er doorheen braken.

Het is een andere tactiek, zo oud als de geschiedenis, om een aantal undercover agenten tussen de menigte te zetten, wiens taak het is om gewelddadig te worden, de menigte op te hitsen, de eerste klap uit te delen. Het gebeurt. Altijd.

Ongeacht de retoriek van de staat en hun instrumenten in de pers, zijn er meer protesten gepland voor de toekomst. Australische vrachtwagenchauffeurs, die hard getroffen zijn door de lockdowns, plannen een vakbondsactie om het land plat te leggen, en er zijn verschillende juridische aanvechtingen in de maak.

De Australische regering mag dan de norm stellen voor Orwelliaanse controle, maar het Australische volk laat de eenvoudige oplossing zien: Verzet je. Ze winnen alleen als we het toelaten.

Om A Bug’s Life te parafraseren, we zijn veel sterker dan ze zeggen dat we zijn, en dat weten ze. Of, om een iconische demonstrant op een wit paard te citeren: “Steek over, ze kunnen ons niet allemaal arresteren.”

Vanmorgen kwam de Victoriaanse premier Daniel Andrews op de televisie om een boodschap over te brengen. Hij veroordeelde de “Verschrikkelijke scènes. Lelijke scènes.” en het “walgelijke geweld”, en probeerde er een draai aan te geven dat dit een protest was tegen Covid, in plaats van een spectaculair wreed overheidsingrijpen:

“Het is vandaag maandag en het virus is er nog steeds… omdat protesten, hoe geagiteerd, hoe afschuwelijk, hoe gewillig ook, hier niet tegen werken.”

Maar wat we allemaal weten, en elke dag realiseren meer en meer mensen zich, is dat dit niet over een virus gaat. Het ging nooit over een virus. Het gaat over tirannie.

En protesten werken daar altijd tegen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het einde van Covid-19 vaccins? Deze plant helpt 100% tegen CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe categorie COVID-19 CARTOONS voor plaatjes plukken
Volgend artikelAustralië gaat volledig Sovjet over COVID-19: De overheid moedigt burgers aan om buren te verraden die vriendelijke gesprekken voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Ga niet naar buiten om te winkelen.
  En dan schijnt er op geroepen te zijn om voor de komende tijd voedsel in te slaan omdat chauffeurs niet meer gaan leveren.
  Nauw, dat wordt dan nog wat als daar zo streng gecontroleerd wordt.
  Je zal toch alleen maar een fiets hebben of een scootertje of motor, of alles lopend moeten doen met een karretje.

  • De volgende stap is dat zonder gifspuit je rekening wordt geblokkeerd…
   Zover mag het nooit komen!
   De terreur wordt alsmaar omhoog geschroefd, omdat er geen massale volksopstanden plaatsvinden…!
   Waar wacht men op, moet eerst 80% v.d arbeidskrachten sterven door de gifspuiten?
   Dan ligt ieder land volledig plat en is onleefbaar geworden!
   Burgers staan al met hun rug tegen de muur, dus het enige antwoord is massaal burgerverzet.
   Je hebt immers niets meer te verliezen!

   • Tegen klappen en peperspray kan je een helm en een gasmasker dragen.
    Voor klappen op je lijf zul je toch een stunt mannen pak moeten hebben.
    En dan hebben we ook nog oude mensen die boodschappen moeten doen, die zijn kansloos.
    En met voedsel verzamelen is ieder voor ze eigen.
    Ik steun de staak actie wel maar of daar nou echt goed over nagedacht is betwijfel ik.

    • Heb jij een andere oplossing voordat je rekening wordt geblokkeerd zonder gifspuit?
     In NL zijn reeds rekeningen geblokkeerd van organisaties die zich verzetten tegen de corona- terreur.

     • Staken is goed om iets te bereiken, maar dat schreef ik al.
      Maar je moet niet mensen van voedsel afsnijden.
      Daar heb je de overheid echt niet mee.
      Het maakt ze nu al amper iets uit wat ze de mensen aandoen.
      Geen voedsel kan ook wel eens staking breken dan.
      Tot hoelang blijven de mensen wachten zonder voedsel tot de overheid toegeeft?
      Een oplossing, moeilijk.
      Massaal ploegen vormen en ze te lijf gaan en kort en klein slaan die gasten.

      • Jouw oplossing is veel moeilijker. Als het echt op knokken aankomt haken velen af. Leger en politie die zich tegen het volk keren beseffen blijkbaar niet dat ook zij en hun gezinnen worden uitgemoord door de gifspuiten. Vele mails sturen naar legerleiding en politietop waarin de waarheid wordt getoond over de gifspuiten zou wellicht helpen. Het beste zou zijn als politie en leger de kant van het volk kiest, dan is de elite klem gezet! Zolang dit niet gebeurt zullen massale volksopstanden noodzakelijk zijn!

       • Het leger is DE organisatie om de elite uit te schakelen…Maar de elite heeft reeds een strategische zet gemaakt. Het gehele leger in de VS moet zich nu VERPLICHT laten vaccineren. Wie weigert wordt ontslagen of komt voor de krijgsraad wegens weigering dienstbevel. Ik snap werkelijk niet dat het VS leger zich zo makkelijk laat uitschakelen door de gifspuiten..! Is de legertop ook een groep slapende schapen?!

        • Gisteren een bericht gelezen dat piloten van bommenwerpers, gevechtsvliegtuigen en tankvliegtuigen zijn weggelopen omdat ze het vaccin niet willen!! Het begint toch wel!!

       • Zo simpel is het wel.
        Als het leger en de politie de kant van de bevolking kiest is het afgelopen.
        De staat kan dan omver geworpen worden.
        Zonder die steun zijn ze niks.
        Maar dat moet dan wel gaan gebeuren.
        Laten we het hopen.

       • Als mensen geweigerd worden om nog maar zich enkel te voorzien in levensnoodzakelijke zaken, dat de winkels en bedrijven de politie de toegang ontzeggen, krijgen ze van hetzelfde pak een laken, dan kan je als uitbater hetzelfde doen wat de overheid doet, pas controle, als ik winkelier zou zijn heb ik het recht om dit te doen, en als zeggen dat dit in strijd is met één of andere wet, ze dit zelf doen met de hele bevolking.

  • Ik zie gas pistolen, stroom wapens en knuppels.
   Daar ga je geen oorlog mee winnen.
   Wel handig voor in huis misschien tegen inbrekers of zo.

  • In mijn gang ligt een stuk VMVK kabel van 30 cm.
   Dat is die grijze dikke kabel die in de grond ligt. Is niet echt flexibel.
   Daar 2 cm van gestript waardoor het koper vrij is van de stroom draden.
   Daar wil je echt geen mep van krijgen, dan ligt je hele kop in 1 keer open.
   En altijd een mes in mijn zak bij me.

   • Zo’n kabel kan je ook in je auto liggen.
    Als ze het zien , dan ben je net op weg naar de gamma of net geweest.
    Al die andere dingen ben je meteen kwijt.

 2. ‘Er is een regeringsonderzoek gestart nadat functionarissen in New South Wales, Australië, asielhonden hadden neergeschoten en gedood die door vrijwilligers zouden worden gered – naar verluidt in een poging om te voorkomen dat de vrijwilligers Covid-19 verspreiden.

  “Het doden van onschuldige reddingshonden vanwege menselijke paranoia van een virus dat een overlevingskans van 99,8% heeft, is meer dan wreed”, schreef een commentator op Twitter. “De wereld is gek geworden.”‘

  https://humansarefree.com/2021/08/australian-council-shot-shelter-dogs-dead.html

 3. Dit zijn puur sovjet methoden! Stalin hongerde miljoenen boeren, de koelakken uit door alle oogst en granen in beslag te nemen, omdat zij wegerden om zich te laten onteigenen, gevolg, miljoenen Oekrainers verhongerden! Er was ook een eiland waar mensen zonder eten werden vastgehouden, dit leidde tot kanibalisme, want elke nieuwkomer werd gelijk geslacht en opggeten! Dat is het communisme, wat ze ons ook op willen leggen! En antisimiet kan niet, want alleen de Palestijnen, Arabieren en Palestijnse joden zijn semieten. Wat hier zich jood noemd zijn de nazaten van de Khazars, nepjoden dus, maar ze maken wel wereldwijd de dienst uit!

 4. Hoi Bert. Altijd je mondje bij je. Ik heb gelukkig een taser. En vroeger was er sprake van de kraak en ik kan me herinneren dat we leerden om spiralen bedden te gebruiken bij de deur en daar stroom op zetten als er iemand aan kwam. Maar ik ben ervan overtuigd dat dat niet uit zal maken. En hoe Arabische landen zichzelf noemen heeft weinig te maken met wat er nu speelt. Maak je liever zorgen over de enorme schat die de taliban van Amerika gekregen hebben als cadeau om hun oorlog mee te voeren. Echt massa s wapens om maar te zwijgen over het enorme berg geld waar ze nu van kunnen profiteren. En waarom worden de militairen terug gehaald? Waarschijnlijk om mee te doen in de corona oorlog tegen hun eigen burgers. Zo zie ik het.

  • Ik schreef al, wel goed voor thuis gebruik.
   Maar je moet niet op internet vermelden wat jij precies thuis heb liggen.
   Er zijn er meer die hier mee lezen.

   En kijk even bij de reacties, daar staat iets voor je oog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in