De Covidvaccinaties zijn nog niet eens echt op gang gekomen en nu al moet het Paul-Ehrlich-Instituut toegeven dat alleen al in Duitsland 113 mensen zijn overleden na een Coronavaccinatie. Natuurlijk heeft dit niets te maken met de vaccinatie, verzekert de staatsradio de Duitsers. Immers, bijna alle doden waren al oud.

Opdat nu de weerstand bij artsen en verplegend personeel, maar ook in Duitsland als geheel, niet verder toeneemt, voelt de staatsradio zich weer geroepen om haar educatieve missie in het kader van het onder toezicht staande denken uit te voeren. Eerst en vooral de ‘Tagesschau’, die laat weten dat “de wetenschappers het groene licht geven, aangezien er geen bewijs is voor een toename van het aantal sterfgevallen als gevolg van vaccinatie”.

“Te ingewikkeld voor leken”

Hoe vaag deze verklaring ook blijft, voegt het ARD-tijdschrit ‘Panorama’ eraan toe: Volgens “onderzoek” is er echter “geen enkel geval bewezen waarin de vaccinatie tot de dood heeft geleid”.

Preciezere redenen willen zij echter niet geven. Want: “Voor leken is het 19 bladzijden tellende document moeilijk te begrijpen”. Het hoge sterftecijfer is gewoon te wijten aan het feit dat zoveel oude mensen worden gevaccineerd die hoe dan ook zouden zijn gestorven: “Als je een groep mensen vaccineert die statistisch gezien toch al een grote kans hebben om in de nabije toekomst te sterven, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat er iemand overlijdt in nauwe tijd samenhang met de vaccinatie”, zegt Thomas Mertens, viroloog en voorzitter van de Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO), in alle ernst, meldt Philosophia Perennis.

  "Tot 85% van de COVID-19 sterfgevallen had voorkomen kunnen worden"

“Ze waren zo oud, ze zouden toch gestorven zijn”

Als voorbeeld wordt dan de dood van een “91-jarige vrouw in het Hessische Wetzlar”, genoemd. “De bejaarde was aanvankelijk stabiel na de vaccinatie. Maar nadat ze naar haar kamer in een verpleeghuis was gebracht, verslechterde haar toestand snel. De noodarts kon de vrouw niet redden. Ze stierf dezelfde dag”.

Het doet je echt afvragen: hoe dom denken diezelfde wetenschappers en media wel niet dat mensen zijn? Wat niet mocht gelden voor degenen die “met of door” Corona stierven (ouderdom, reeds bestaande aandoeningen), moet nu de reden zijn voor de exorbitant hoge sterfte na vaccinatie.

Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

Vorig artikelMan die de schedel van een vrouw verbrijzelde wordt “de dapperste atleet in de geschiedenis” genoemd
Volgend artikelBill Gates: “Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • Niks euthanasie, moord!
   Je ziet wat voor leugens dergelijke “artsen” en hulpverleners gebruiken en hoe zij de rijen samen gesloten houden met msm.
   Links is een vieze grote criminele organisatie die moord niet schuwt.

 1. Euthanasie:

  Different countries have different euthanasia
  with the express intention of ending a life, to relieve intractable suffering”.[3] In the Netherlands and Belgium, euthanasia is understood as “termination of life by a doctor at the request of a patient”.[4] The Dutch law, however, does not use the term ‘euthanasia’ but includes the concept under the broader definition of “assisted suicide and termination of life on request”.

  Euthanasia is categorized in different ways, which include voluntary, non-voluntary, or involuntary:

  Voluntary euthanasia is legal in some countries.
  Non-voluntary euthanasia (patient’s consent unavailable) is illegal in all countries.
  Involuntary euthanasia (without asking consent or against the patient’s will) is also illegal in all countries and is usually considered murder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in