Man die de schedel van een vrouw verbrijzelde wordt “de dapperste atleet in de geschiedenis” genoemd

Controversieel MMA profiel bejubeld. "Identificeert zich als vrouw"

1
Screenshot

Een transseksueel MMA-profiel dat de schedel van een vrouwelijke tegenstander verbrijzelde, wordt nu omschreven als “de dapperste atleet in de geschiedenis”.

MMA-vechter Fallon Fox onthulde in 2013 dat hij een man was die zich “identificeert als vrouw”, wat een controverse veroorzaakte.

Het jaar daarop kreeg Fox aandacht toen hij de schedel brak van een vrouwelijke tegenstander, Taika Brents, tijdens een bloedige wedstrijd.

Brents, die het overleefde, zei na afloop dat ze nog nooit zo’n kracht van een vrouw had ervaren.

Cyd Zeigler, scribent op de LGBTQ site Outsports, dat onderdeel is van het mediabedrijf Vox, beschrijft Fallon Fox nu als “de dapperste atleet in de geschiedenis”.

Volgens Zeigler moest Fox een “haatstorm” doorstaan die geen enkele LGBTQ-persoon in de sport ook maar in de buurt is gekomen. Maar nu zou Fallon Fox zich voorbereiden op een comeback.

Man identificeert zich als vrouw: wint zilver in damescompetitie

  De zelfhatende blanke 'Baizuo' - een groeiend maatschappelijk probleem
Vorig artikelCritici moeten het zwijgen worden opgelegd om miljardairs te laten blijven profiteren van de pandemie
Volgend artikelDuitsland: reeds 113 mensen overleden na Covidvaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in