Berichtgeving & foto via The Gateway Pundit.

Wat een verrassing! De ultralinkse techgiganten zijn te hulp geschoten om het Biden-regime op zijn allereerste dag in functie te redden. De Democrate Jen Psaki hield op woensdag na de Peking-Biden beëdiging een persbriefing met de linkse horde in de White House Briefing Room.

Na zijn beëdiging ondertekende Sleepy Joe verschillende uitvoerende orders om de grenzen te openen, de Amerikaanse energieproductie stil te leggen en de Amerikaanse middenstand te straffen.

Tijdens de persconferentie van het Witte Huis was het Amerikaanse publiek er snel bij om Psaki’s nonsens duimpjes naar beneden te geven. Om 3 uur ’s middags had de video 10.000 dislikes.

Maar tegen 19.00 uur kwam YouTube te hulp en werden de downvotes met enkele duizenden verwijderd.

Het aantal was om 19:31 uur opmerkelijk gedaald tot 3,1 duizend stemmen. Alles om het proletariaat voor de gek te houden

Dit bewijst eens te meer hoe de techgiganten alles doen om hun ideologische bondgenoten te helpen, terwijl ze conservatieve inhoud en stemmen censureren en verwijderen.

 

Hoe de techgiganten te vervangen

  Antifa terroristen eisen dat de inwoners van Portland hun huizen verlaten
Vorig artikelDuitsland opent gevangenissen voor mensen die quarantaine weigeren  
Volgend artikelDe etnische groep domineert de Biden-regering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Je haalt die linkse kutwijven er zo uit. Blijkbaar hebben ze allemaal hetzelfde kapsel en gezicht. Amerikanen zullen zich de haren nog wel uit de kop trekken van spijt.

  2. Wanneer je naar de uren geleden kijkt, dus 6 hours ago en 10 hours ago zie je dat het aantal dis-likes in de tussentijd van de screenshots juist erg zijn toegenomen. En de likes zijn afgenomen. Daarom denk ik dat er met de plaatjes is geknoeid. Er klopt in iedergeval iets niet. De reacties daarin tegen zijn wel verwijderd, dat dan weer wel. Dit is geen aanval, maar zou het wel fijn vinden als de informatie die niet in de mainstream media komt wèl helemaal klopt, anders wordt het alternatieve onafhankelijke nieuws met die reden ook niet meer serieus genomen.

  3. Kunnen de gestoorde Misogynisten op deze site met hun vrouwonvriendelijke opmerkingen zich de Holocaust Heksenverbrandingen misschien herinneren. Of het feit dat de RK kerk ongeveer 400 jaar geleden stelde dat vrouwen geen ziel hadden en ze de toegang tot kerken ontzegde. Voor het Patriarchaat hadden we een Matriarchaat. In Ierse legendes Godinnen en geen goden. Later veranderde de RK kerk al die Godinnen in Goden. Geschiedvervalsing alom. Zelf stam ik af van Franse Hugenoten die stonden voor absolute gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Werden ze daarom door de Katholieken afgeslacht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in