Uit gegevens van zes Duitse spoedeisende hulpafdelingen, die routinematig door de gezondheidsautoriteit RKI (Robert Koch Institute) worden verzameld, blijkt dat het aantal spoedgevallen als gevolg van ziekten van het zenuwstelsel en het hart- en vaatstelsel sinds dit voorjaar sterk is toegenomen. De hoogste gezondheidsautoriteit gelooft echter dat dit louter toeval is, bericht Journalistenwatch.com.

Sinds het begin van de massavaccinatie zijn er steeds meer aanwijzingen dat het aantal spoedopnames van patiënten met hartspierontstekingen, bloedstollingsstoornissen en zenuwaandoeningen enorm is toegenomen – genoemde aandoeningen behoren tot de vaker gemelde ongewenste bijwerkingen na COVID-19 vaccinatie. Uit gegevens die willekeurig zijn verzameld bij zes spoedeisende hulpafdelingen in Beieren, Baden-Württemberg, Saksen, Nedersaksen en Sleeswijk-Holstein in het verslag over de situatie op de spoedeisende hulpafdelingen van het RKI, blijkt dat het aantal dergelijke noodgevallen sinds begin mei aanzienlijk is toegenomen. In die tijd breidde Corona-regering van Merkel de vaccinatie steeds verder uit, prioritisaties werden opgeheven, vervolgens had de EU-Commissie eind mei ook het vaccin van Pfizer/BioNTech vrijgegeven voor kinderen en adolescenten tussen 12 en 17 jaar, de aanbeveling van de ruggengraatloze Permanente Vaccinatie Commissie (STIKO) van het RKI volgde uiteindelijk medio augustus.

De situatie is vergelijkbaar met neurologische noodgevallen. Begin mei is het aantal gevallen hier ook enorm gestegen en vervolgens op een hoog niveau blijven steken. Twee jaar geleden registreerden de zes hierboven genoemde ziekenhuizen hier ook dagelijkse aantallen tussen 50 en 80. Sinds mei 2021 liggen ze constant boven dit niveau, in sommige gevallen oplopend tot meer dan 100 gevallen.

Vreemde afname van noodsituaties met luchtwegaandoeningen

  Peiling: Corona vaccinatiebereidheid daalt en is het laagst onder gezondheidswerkers

Heel eigenaardig echter: hoewel het coronavirus een ziekteverwekker van de luchtwegen is, daalde het aantal spoedgevallen van ongeveer half november 2020 tot half januari 2021 – dat wil zeggen midden in de zogenaamde tweede golf – snel tot onder het niveau van 2019. Het aantal behandelde kinderen op de intensive care steeg hier echter weer massaal, wat werd toegeschreven aan de verzwakking van het immuunsysteem, vooral bij kinderen, als gevolg van de coronamaatregelen van de Duitse Interdisciplinaire Vereniging voor Intensive Care en Spoedeisende Geneeskunde (DIVI): Sinds begin september liggen er tot 25 procent meer kinderen op intensive care-afdelingen dan in de herfst een jaar geleden. Het feit dat aandoeningen van de luchtwegen niet correleren met het aantal corona’s moet verbazing wekken: tijdens de piek van coronagevallen in klinieken in de late herfst en winter van het afgelopen jaar zou eigenlijk een toename van spoedgevallen met aandoeningen van de luchtwegen te verwachten zijn geweest. Het tegendeel was echter het geval.

Het RKI gaf geen plausibele verklaring voor deze eigenaardigheden toen het hierom werd gevraagd door Susan Bonath, die hoopte op informatie voor haar artikel dat door RT werd gepubliceerd. Volgens een woordvoerster van het RKI kon uit de gegevens noch een algemene toename van hart- en vaatziekten en zenuwziekten, noch een mogelijk verband met vaccinaties worden afgeleid.

Onvoldoende gegevens

De auteur werd vervolgens verwezen naar de veiligheidsrapporten van het Paul Ehrlich Instituut (PEI), dat verantwoordelijk is voor het toezicht op de bijwerkingen van vaccinaties. In zijn meest recente verslag vermeldt het instituut onder de rubriek “Zeer zeldzame bijwerkingen of complicaties van vaccinaties” verschillende bijwerkingen die in de categorie hart- en vaatziekten en zenuwaandoeningen vallen of zouden kunnen vallen. “Zou kunnen” is hier het sleutelwoord, dat wordt gebruikt om het totaal van 930 hartontstekingen die in zijn laatste verslag tot 30 september 2021 zijn gemeld na vaccinatie met het Pfizer/BioNTech vaccin, nog eens 238 na Moderna, 61 na AstraZeneca en 27 na een injectie met het Johnson&Johnson vaccin, te degraderen tot het rijk van het toeval. Een ander probleem, zei men, is het gebrek aan onderzoek naar dergelijke gemelde gevallen.

  Video beweert metalen 'draad' te zien wiebelen na verwijdering uit het lichaam van gevaccineerde persoon

Waar niets onderzocht wordt, kan ook niets gevonden worden, hetzij in de ene richting of in de andere. Het is in ieder geval duidelijk dat er veel meer ernstige verdachte gevallen, waaronder overlijden, zijn gemeld met betrekking tot COVID-19 vaccins dan in de voorafgaande 21 jaar met conventionele vaccins. Waarom dit voor de autoriteiten geen reden is om dit nader te onderzoeken, temeer daar het RKI een toename van noodgevallen heeft geconstateerd die hiermee verband zou kunnen houden, is de auteur echter niet bekend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: “Het verraderlijke is het narratief”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerican Airlines vlucht 2740: Waarom piloten niet moeten vliegen
Volgend artikelIsraël heeft zich overgegeven aan de vaccinmafia – en waarvoor?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in