Een vriendin van mijn ex-vrouw is zo kwaad over de lockdown-waanzin en de daarmee gepaard gaande misbruiken, dat zij busladingen met angstige, gemaskerde passagiers op hun donder geeft en hen laat weten dat zij vreselijk beduveld zijn.

Ik moest gisteren aan haar denken toen ik in het centrum van Worthing, de badplaats waar ik nu woon, een grote caravan geparkeerd zag staan, die voorbijgangers aanmoedigde om binnen te komen voor een Covidprik, schrijft Neville Hodgkinson.

Hoewel de wachtlijsten naar verluidt nu waarschijnlijk de negen miljoen zullen bereiken, vindt de NHS nog steeds het geld om te proberen mensen te terroriseren zodat zij zich aan deze experimentele procedure onderwerpen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat er geen klanten waren toen ik passeerde.

Hoe experimenteel de uitrol nog is, wordt duidelijk uit een nieuwe internationale studie, waarin wordt nagegaan wat er in ons lichaam gebeurt als wij de mRNA vaccins van Pfizer en Moderna ingespoten krijgen, en waarin dat wordt vergeleken met een natuurlijke infectie. Een 73 bladzijden tellend verslag, met 43 auteurs, is door het wetenschappelijk tijdschrift Cell als preprint online geplaatst.

Een belangrijke bevinding is dat ons lichaam tot twee maanden na de prik een eiwit blijft produceren dat in verband wordt gebracht met risico’s voor hart en bloedvaten. Het kan langer duren – de onderzoekers gingen niet verder dan zestig dagen.

De meeste lezers zijn inmiddels wel bekend met het beruchte spike-eiwit, de “gain-of-function” eigenschap waardoor Amerikaanse en Chinese wetenschappers een vleermuisvirus tot een gevaar voor de mens maakten, en zo de Covid-19 pandemie veroorzaakten.

De vaccins injecteren kopieën van een genetische code die de productie van dit eiwit veroorzaakt, en waarschuwen het immuunsysteem voor het gevaar dat het oplevert, om zo de schade van de eigenlijke virusinfectie te beperken. De studie van Cell bevestigt dat op korte termijn de reactie van het immuunsysteem op het vaccin breder is dan die welke gezien wordt bij ernstig zieke, natuurlijk geïnfecteerde patiënten.

  Volledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente COVID-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans om te sterven als ze met COVID-19 geïnfecteerd zijn

Maar de onderzoekers vonden mRNA van het vaccin nog aanwezig op dagen zeven, 16 en 37 na de prik, “met een lager maar nog steeds merkbaar specifiek signaal op dag 60.” De productie van het eigenlijke spike-eiwit was “overvloedig” 16 dagen na de tweede dosis, en nog aanwezig na 60 dagen.

Bij 96% van de gevaccineerden circuleerde het eiwit in het bloed de eerste dag of twee na de prik, en bij 63% op dag zeven, hoewel het niveau in die eerste week dramatisch daalde.

Wat betekent dit? Volgens Dr. Robert Malone, een Amerikaans viroloog en immunoloog wiens werk de weg heeft gebaand voor mRNA-vaccins, betekent het dat wij ons midden in een “nachtmerrie van het volksgezondheidsbeleid” bevinden.

Dat komt omdat het eiwit nu erkend wordt als een gevaar op zich, ongeacht het virus. Het feit dat het nog weken of maanden na de prik geproduceerd blijft worden, verklaart mede het recordaantal meldingen van sterfgevallen en verwondingen na de inenting.

Eenmaal in de bloedbaan, worden de genetische instructies door het hele lichaam vervoerd, en de cellen die onze bloedvaten bekleden, zijn bijzonder vatbaar om het op te nemen. Wanneer zij de “spike” produceren, herkennen de lymfocyten van het immuunsysteem die als vreemd en beginnen de cellen aan te vallen, wat de vorming van bloedklonters van verschillende grootte uitlokt.

Studies bij patiënten die na de injectie gestorven zijn, hebben aangetoond hoe de lymfocyten vooral in de hartspier infiltreren en daar ontstekingen veroorzaken. Longen, lever, nieren, baarmoeder, schildklier en huid lijken kwetsbaar voor een soortgelijke reactie.

  Het grote sterven gaat door: Mainstream media censureert informatie over stijgende COVID-vaccinsterfte

Hartchirurg Dr. Steven Gundry heeft gemeld dat de meeste patiënten in de nasleep van de prik veranderingen vertonen in biochemische markers die duiden op schade aan hart en bloedsomloop.

“Deze veranderingen blijven ten minste twee en een halve maand na de tweede dosis van het vaccin bestaan,” zei hij in een waarschuwing van november 2021 aan de American Heart Association.

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de T-celinfiltratie van de hartspier drastisch doen toenemen en dat zij de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie kunnen verklaren.”

Zijn waarschuwing lokte een heftige reactie uit van sommige vakgenoten en een afgezwakte versie verscheen spoedig daarna.

Maar een soortgelijke waarschuwing werd vorig jaar juni al gegeven door de Canadese vaccindeskundige Dr. Byram Bridle, die de wetten op de vrijheid van informatie gebruikte om een tot dan toe vertrouwelijk “biodistributie”-onderzoek bij dieren te verkrijgen, dat voor Pfizer was uitgevoerd door Japanse onderzoekers. Daaruit bleek dat het spike-eiwit niet alleen op de plaats van de prik inwerkt, maar door de circulatie naar vele plaatsen in het lichaam wordt vervoerd.

“Ik ben erg pro-vaccin, maar zorg er altijd voor dat de wetenschap goed gedaan wordt en dat we de wetenschap zorgvuldig volgen voordat we overgaan tot de openbare uitrol van de vaccins,” zei Bridle. Met Covid was de uitrol een grote vergissing, voegde hij eraan toe. “Wij beseften niet dat wij, door mensen te vaccineren, hen onbedoeld inenten met een toxine.”

Hij zei dat nu bekend was dat “het spike-eiwit, op zichzelf, bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het hart- en vaatstelsel, als het in omloop komt. Inderdaad, als je het gezuiverde spike-eiwit in het bloed van onderzoeksdieren spuit, krijgen ze allerlei schade aan het hart- en vaatstelsel, en het kan de bloed-hersenbarrière passeren en schade aan de hersenen veroorzaken.”

  Het Nieuwe Normaal (Fase 2)

Op het eerste gezicht lijkt dat misschien niet zo verontrustend, zei hij, omdat de prik in de schouderspier werd ingespoten.

“De veronderstelling is tot nu toe geweest dat deze vaccins zich gedragen als al onze traditionele vaccins: ze gaan nergens anders heen dan naar de injectieplaats, dus blijven ze in onze schouder. Een deel van het eiwit zal naar de plaatselijke afvoerende lymfeklier gaan om het immuunsysteem te activeren.”

Maar voor het eerst hadden de wetenschappers dankzij de biodistributiestudie kunnen zien waar het mRNA na de prik naartoe gaat.

“Met andere woorden, is het een veilige veronderstelling dat het in de schouderspier blijft? Het korte antwoord is: absoluut niet.”

Malone zegt dat de bevindingen van Cell kunnen betekenen dat een genetisch hulpmiddel dat in de producten van Moderna en Pfizer is ingebracht, en dat bedoeld is om onmiddellijke vernietiging van het mRNA door het immuunsysteem te voorkomen, “zo goed werkt dat het mRNA zich volledig onttrekt aan de normale opruimings-/degradatiewegen.” Dientengevolge zijn de spike-eiwitniveaus na de prik zelfs hoger dan gezien wordt bij iemand met een ernstige ziekte van Covid-19.

“Dat dit niet meer gepubliceerd of onderzocht is, toont het grove regelgevende plichtsverzuim aan van Pfizer, BioNTech, Moderna, NIAID VRC (het Vaccine Research Centre van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases) en die hele ploeg … Ik weet niet hoe ik dit sterker moet schrijven.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Bridle: Er is geen pandemie van de ongevaccineerden – De gevaccineerden veroorzaken de variantenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanadees parlementslid wijst op de corrupte invloed van het WEF op Trudeau’s regering, wordt beschuldigd van het verspreiden van “desinformatie” 
Volgend artikelReiner Füllmich: “Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Dit sluit naadloos aan bij de vele andere berichten over het prikken wereldwijd.
  Ik geloof niet blind alles, zoals ik ook niet blind de msm geloof.
  Echter is het een feit dat kritische vragen en tegengeluiden bewust uit de media gehouden worden, wat op zich al voldoende reden is om alle alarmbellen te laten afgaan.
  De aantoonbare leugens die door de politiek en de door hun ingehuurde medici verspreid worden, die een ieder kan zien, zijn een goede eerste stap naar bewustzijn voor mensen die nog achter de politiek en media aanlopen.
  Er is hoop. Alles komt goed. Maar nooit vanzelf

 2. Spike eiwitten, gain of function en vleermuisvirus. Verder hoef je niet te lezen om te zien dat het hele artikel pertinente onzin is. Als je dan de naam Robert malone de “viroloog” ziet staan weet je dat je ver van dit artikel vandaan moet blijven. Frontnieuws, waar ben je mee bezig? Waarom deze gevaarlijke misleidende onzin in stand houden?? Er is geen virus, geen pandemie, geen gain of function blablabla. Pleurt toch op met die onzinartikelen!

  • Sorry, ik vind jou reactie een beetje ongepast, er zijn steeds meer mensen die informatie zoeken, dus FN blijft steeds weer de feiten op de tafel te leggen, het 1e feit is, mRNA injecties zijn een nieuw fenomeen om gifstoffen in het lichaam te injecteren, ze dienen iets anders dan als een normale Vactinatie, hoe ze dit uitgedacht hebben is nu bijzaak, het feit is dat de mRNA injecties nooit in een langere tijds periode is onderzocht, op bijwerkingen.
   Besef deze hele toestand is om de wereldbevolking uit te roeien tot 500 miljoen. Dat is het plan, van de NWO, WEF, VN.

  • Ja, mijn haren gaan ook overeind als ik lees dat ‘normale’ vaccins goed zouden zijn. Omdat we accepteren dat baby’s worden ingespoten met gruwelijke vaccins, die ook dodelijk kunnen zijn, kan dit gebeuren. Als alleen al vaccinvrij de verhalen en ervaringen leest weet je genoeg en dan je eigen ervaringen en van mensen om je heen. Wordt wakker. Dat iemand nu nog kan schrijven dat die pro-vaccin is, is onbegrijpelijk en ja dat hoort niet thuis in frontnieuws. Ik ben blij dat iemand dat durft te schrijven. Natuurlijk mag je kritisch zijn en blijven, we accepteren (nog steeds) veel te veel. We zijn meer geprogrammeerd dan de meeste mensen (ook van zichzelf) denken.

  • Maak , creeer zelf een nieuws blad Bouli
   gezeik , over virus bestaat niet en zo meer .
   Feit is dat mensen ernstig ziek zijn geweest medio maart / april 2020. De enige echte piek mi , mogelijk door lucht, 5G, water wie de oorzaak weet zit ws in de freemason trollenclub. Die mensen uitroeien als hun hoogste doel ziet. ( oorzaak is mi een parasiet= mijn logica)
   Wat iemand zegt of schrijft is één ding.
   Of jij alles als waar of onwaar beschouwd is twee .
   Ieder creëert zijn eigen waarheid, mijn waarheid zal nooit hetzelfde zijn in de puntjes als die van jouw of welk media bedrijf dan ook ,
   Dat is ons unieke “ik” autonomie, zelf denkend vermogen.

   Weet iemand waar ik ivermectine kan krijgen, laat het even weten of hoe je dit fabriceert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in