Foto ter illustratie © Needpix

Incident 1: Toen het vliegtuig aan een geleidelijke daling richting zuidwest Florida begon, kreeg de gezagvoerder (PIC) stuiptrekkingen en een hartstilstand. Gelukkig stond het vliegtuig nog op de automatische piloot, zodat de copiloot tijd had om de situatie te beoordelen, zich los te maken, de PIC uit zijn stoel te trekken en te proberen hem te reanimeren. Maar zijn pogingen waren tevergeefs, bericht Principia-scientific.com.

De copiloot keerde terug naar zijn stoel en schreeuwde 7700, de internationale transpondercode voor “Ik heb een noodgeval.” Het vliegtuig landde veilig, maar de copiloot werd met administratief verlof gestuurd omdat hij zijn stoel had verlaten en het vliegtuig in gevaar had gebracht, zei onze bron.

“Later werd vastgesteld dat de PIC een fatale hartaanval had, veroorzaakt door myocarditis, een bekende bijwerking van de Covid-19 vaccinaties. Hij had zijn tweede dosis van het vaccin twee weken voor die vlucht gekregen. Zijn laatste volledige onderzoek was drie maanden daarvoor, en zijn dokter had hem een blanco gezondheidsverklaring gegeven,” zei onze bron.

Incident 2

Het tweede dodelijke incident vond een week later plaats, en ook dit was een vertrek van DFW. Vlucht 971 van American Airlines, een Airbus A321, vertrok van DFW naar LAX om 8 uur ’s morgens. Halverwege de vlucht klaagde de copiloot dat hij pijn op de borst had, maar hij schreef het toe aan het eten van een pittige maaltijd voor vertrek. Hij vertelde de PIC dat het indigestie was.

Toen het vliegtuig op 32.000 ft. over de staatsgrens van New Mexico/Arizona vloog, begon de copiloot te stuiptrekken en over te geven op de stuurknuppel. Op dat moment nam de PIC contact op met de luchtverkeersleiding en vroeg toestemming om te draaien en een noodlanding te maken in Albuquerque, NM, maar de verkeersleiding, na kennelijk overleg met American Airlines, weigerde het verzoek en dwong de PIC om de vlucht naar LAX te voltooien.

  Duitse krant vraagt alle kinderen om vergeving

De co-piloot stierf in zijn stoel, ook aan acute myocarditis. Hij had zijn tweede vaccinatie -Pfizer – 21 dagen voor die noodlottige vlucht gekregen.

“De PIC kreeg een spreekverbod opgelegd en mocht het incident met niemand bespreken op straffe van verlies van zijn baan,” zei onze bron. “Er wordt nu systematisch geprobeerd te voorkomen dat het publiek iets te weten komt over piloten die erg ziek worden of erg dood zijn in de lucht. De luchtvaartmaatschappijen willen geen geld verliezen, en de regering wil niet dat het publiek de ware gevaren van het vaccin kent. Ik weet dat de minister van transport Pete Buttigieg de luchtvaartmaatschappijen heeft opgedragen om incidenten waarbij piloten zijn omgekomen te classificeren.”

Tot slot voegde hij eraan toe dat hij op de hoogte is van ten minste 12 niet-dodelijke incidenten waarbij piloten waren betrokken die onlangs de prik hadden genomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel52-jarige Canadese cardioloog zegt tegen de ongevaccineerden “Ik zal niet huilen op je begrafenis,” dood twee weken na derde (booster) mRNA-injectie
Volgend artikelDuitsland: Ongewone toename van spoedgevallen door zenuw- en cardiovasculaire aandoeningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. ”Administratief verlof” omdat ie het leven van zijn collega wilde redden terwijl het vliegtuig nog (veilig) op de autopiloot stond. Het moet niet gekker worden in deze totale waanzinnige wereld.

    • Er zijn vele situaties op en rond vliegvelden waar je direct naar huis wordt gestuurd; als je gestrest bent heb je tenslotte meer kans om fouten te maken, dus als je eenmaal een “fout” maakt krijg je thuis de tijd om even rustig bij te komen zodat er niet méér volgen. Dat zijn gewoon standaard procedures.
      Het ergste voor deze copiloot is denk ik inzien dat de verhalen waar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in