Afbeeldingen: Migranten via freepik, achtergrond via freepik / BackyardProduction

De Duitse regering heeft aangekondigd voorstander te zijn van een gelijkmatigere verdeling van vluchtelingen over de Europese Unie nu het land te kampen heeft met meer dan 1,3 miljoen Oekraïense migranten.

Kanselier Olaf Scholz “is een groot voorstander van een solidaire verdeling van vluchtelingen en vindt dat… secundaire migratie binnen de EU in het bijzonder moet worden aangepakt en opgelost,” aldus een woordvoerder van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken in de Duitse krant Die Welt vrijdag, bericht Infowars.

Duitsland is de belangrijkste bestemming voor Oekraïense vluchtelingen tijdens de door het Westen gesteunde proxyoorlog van het land tegen Rusland. Polen en Tsjechië hebben de op één en twee na grootste cohorten migranten verwelkomd, met respectievelijk 960.000 en 360.000 Oekraïners.

Het land biedt royale voordelen, met een maandelijkse toelage van 563 euro of 610 dollar. Ondertussen bedraagt de arbeidsparticipatie van Oekraïense vluchtelingen in Duitsland slechts 20% – veel lager dan in andere EU-landen, aldus de Duitse staatsomroep Deutsche Welle.

Het door Berlijn voorgestelde beleid houdt in dat Oekraïense migranten die illegaal naar andere EU-lidstaten zijn verhuisd, worden teruggestuurd naar de landen waar ze oorspronkelijk asiel hebben aangevraagd. Sommige vluchtelingen in de dienstplicht leeftijd zouden teruggestuurd kunnen worden naar Oekraïne, volgens een expert geciteerd door Die Welt.

Kiev heeft zich ingespannen om de terugkeer van burgers in de militaire leeftijd te bewerkstelligen, omdat het ontduiken van dienstplicht een groot probleem blijft. In april kondigde het land een plan aan om consulaire bijstand te weigeren aan dienstplichtige Oekraïners in het buitenland, waardoor ze gedwongen worden om dienstplichtcentra in Oekraïne te bezoeken om toegang te krijgen tot diensten.

  Britten & Amerikanen springen van het zinkende schip - BBC: "Oekraïens tegenoffensief mislukt - Russen winnen de oorlog"

Oekraïne heeft Oekraïners met geweld onder druk gezet naarmate de oppositie tegen de oorlog met Rusland in het land groeit, door mannen in de dienst leeftijd op te sluiten op publieke locaties en ze te onderwerpen aan een korte trainingsperiode voordat ze naar de frontlinies worden gestuurd. Vorige maand ontstond er een schandaal toen een 14-jarige jongen werd mishandeld en vastgehouden door dienstplichtofficieren, maar vervolgens werd vrijgelaten nadat de tiener zich kon legitimeren om zijn leeftijd te bewijzen.

De druk om Oekraïense vluchtelingen op te vangen heeft de spanningen in heel Europa opgevoerd, waar anti-immigrantenpolitiek toeneemt. De Republiek Ierland kondigde onlangs bezuinigingen aan op de uitkeringen voor migranten, te midden van een groot woningtekort in het land.

Ander binnenlands beleid dat is opgelegd in het licht van het conflict tussen Kiev en Moskou is zeer controversieel gebleken; de verwachte groei van het Duitse BBP voor 2024 is gekrompen tot slechts 0,3% omdat de sancties op Russisch gas de industrie van het land blijven treffen. De afschaffing van tarieven op Oekraïense landbouwproducten heeft geleid tot protesten van boeren in het hele continent.

Ook binnen de Europese Unie zijn de politieke spanningen opgelopen. Hongarije, Servië en Slowakije behoren tot de lidstaten die zich verzetten tegen de bewapening van Oekraïne.

Vorige week werd de Slowaakse premier Robert Fico neergeschoten door een aanvaller die ontevreden was over het regeringsbeleid met betrekking tot de Westerse proxyoorlog. Er zijn beelden opgedoken van de mogelijke aanvaller die Fico’s regering tijdens een protest uitmaakte voor “verraders” omdat hij weigerde militaire steun te verlenen aan het regime in Kiev.

  Oekraïners geven eigen regering naast Rusland de schuld van conflict - opiniepeiling

Fico heeft benadrukt dat Slowakije humanitaire hulp zal blijven bieden aan Oekraïne, maar de populistische leider beweert dat het niet in het belang van het kleine Centraal-Europese land is om wapens naar het land te sturen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De tests zijn afgerond: Massaproductie van de Russische nucleaire Poseidon torpedo’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSCRIPTED: Nieuwe vaccins zijn al ontwikkeld en opgeslagen voor een grieppandemie die nog niet eens bestaat
Volgend artikelMSM zwijgen als rechtbank oordeelt dat PCR Covid-tests 97% onnauwkeurig zijn – ongeschikt voor doel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Wat klopt er niet?
   Het feit dat het merendeel de zijde van Rusland heeft gekozen of naar Rusland is gevlucht doet niks af aan het feit dat er veel naar het westen zijn gevlucht. Die twee zaken sluiten elkaar niet uit.

   Ukraine had voor het begin van de ellende iets van 50 miljoen inwoners.
   Ruwweg 8 miljoen woonden in de oblasten die zich bij Rusland hebben aangesloten. Een aantal daarvan zullen aanhangers van Zelenski zijn geweest en naar het westen zijn gegaan, net zoals er een aantal in de meer westelijke oblasten naar het oosten zijn gegaan, dus laten we die 8 miljoen even aanhouden.

   Dan heb je nog zo’n 42 miljoen mensen over. Als er zo’n 4 miljoen naar het westen zijn vertrokken dan is dat geen belachelijk aantal. Er kunnen dan nog steeds zo’n 4-5 miljoen naar Rusland zijn vertrokken, doet niks af aan de instroom naar het westen.

  • Oekraïne is 15x groter dan Nederland, in 10% is oorlog , als een Nederlandse boer daar gewoon doorboert en veilig is , dan is het voor iedereen veilig .

 1. Als er sprake is van ‘vluchteling’
  Voldoet de Oekraïner 100%
  Ontvlucht een oorlogsgebied
  Een oorlog die vanaf 2014 voorbereid is.
  Een “president” die afspraken niet nakomt.
  die vredesproces, heeft stopgezet.
  van een soevereine staat een EU / VS
  Partnerschap heeft gemaakt dmv bewapening, herverdeling van grond

  Er wordt een scenario afgewerkt, eigenlijk
  Is alles wat je ziet een theater spektakel.
  Mensen worden erin geluisd
  Verdeel en Heers
  Hoe meer verdeeldheid, des te voortvarender verloopt het voor hen.
  ‘ de balans ‘

  dat mede landgenoten voorstander zijn van dit scenario, laat zien hoe ‘het niveau’ is.
  Ook wel ‘ beschaving ‘ genoemd.
  Het gedachtengoed en de gevolgen die dit heeft ligt niet bij de top alleen.

 2. De EU heeft een nieuwe functie. Als een land zeer slecht beleid heeft gevoerd waardoor het in de problemen komt……. Dan dumpt het de gevolgen op landen die geen desastreus beleid gevolgd hebben. Ja beste mensen, het is steeds meer in het (korte) termijn belang van EU landen om (lange) termijn desastreus beleid te voeren.

  Logisch beleid voor NL;
  – Pensioenpotten allemaal uitkeren aan de inleggers, nu, 100% belastingvrij en mensen mogen belastingvrij alles in belastingparadijzen stallen.
  – Alle publieke schulden maximaal laten oplopen en wederom belastingvrij uitkeren.
  – De schuldencrisis vervolgens dumpen op de rest van de EUropeanen want ”democratisch en solidair”
  – De NLse vissersvloot maximaal uitbouwen, maximaal subsidies ervoor vanuit de EU krijgen en zo maximaal profiteren. Als de visstand kelderd, tja, andere landen moeten maar ”democratisch en solidair” zijn.
  – Zoveel mogelijk industrie ed in grensgebieden localiseren en van omliggende landen eisen de gevolgen te mitigeren want ”democratisch en solidair”
  – Een ministerie van EU subsidies opzetten om zo ”democratisch en solidair” het maximale uit de EU halen.
  – De bijdrage aan de EU minimaliseren want we zien een crisis aankomen en dat ”democratisch en solidair” want we willen Duitse problemen achteraf voorkomen.
  – Etc.

  Je kan dagdromen en een beetje lol maken over de farce en tragedie die de EU heet.

  Groeten,
  Hugo

 3. Oekraïne is groter dan Frankrijk, en alleen rond om de middellandse zee word in verhouding gevochten.. er blijft genoeg land over om deze mensen daar op te vangen, in de Oekraïne zelf. Ze gaan deze zomer ook gewoon daar op vakantie en weer naar het strand aan de zwarte zee!!!

  • Maar niet meer op de Krim. Mooier zelfs als Zuid Frankrijk. Hoewel Zuid Frankrijk ook prachtig is natuurlijk.

   Tja, Oekraïne heeft gegokt en verloren, kijken of Odessa ook Russisch wordt? Of Lvov?? En als het een beetje tegen zit Warschau en Berlijn ook. Het zijn bijzondere tijden.

 4. Ik vind dat iedereen die deze oorlog wil laten voortduren Oekrainers moet gaan herbergen.
  Hoeveelheid Oekrainers die opgenomen moeten worden is afhankelijk van inkomen.
  Ik ben voorstander van onderhandelen.

  • Wat moet je anders, maar de bloeddorst is nog niet gestild. Lees de oude wapens zijn nog niet op. Lees de oorlogsbuit is nog niet groot genoeg. Straks een Oekraïense weduwe te koop op de westerse slavenmarkt. Kindje erbij voor extra pret. Ziek 🤮

 5. Een gelukszoekers-stel met vier kinderen bleek goed voor 3800 € schoon in de maand.

  Het bleek van dat tuig te wezen met overal recht op en nergens verplichtingen aan. Werden uit een weggeefwinkel verwijderd wegens volslagen onbeschoft gedrag. Kwamen onder politiebegeleiding terug ( wegens discriminatie)…..en die mensen in die weggeefwinkel hadden het maar te pikken.

  Iedere mentaal gedepriveerde hufter kan zich dus onder politiebegeleiding, over de rug van deze samenleving vol komen vreten……ondersteund door de uitvretersbende van de ambtenarij.

  Soort zoekt soort ……. niewaer niewaer. Werken hoeft niet. Laat de boeren maar dorsen. Wij vreten de boel wel op. Wel zorgen dat die boeren derlui grote smoel houden als wij aan het woord zijn.

  Stel je nou toch eens voor zeg niewaer niewaer!

 6. Een winkel is geen publiek terrein, beste Inhetmeer, maar privaat terrein.
  De winkelier had toegang kunnen weigeren, of de winkel kunnen sluiten. In Ukri land wonen verhoudingsgewijs veel joden, Zelenski is dat ook. Vandaar de gigantische corruptie en de brutaliteiten naar buiten toe. Ukri land moet het tweede Israhell worden, dat verklaart al die enorme politieke heisa.

  De politie weet ook dat de winkel privaat terrein is. Maar de druk is hoog, en die ligt op een ander vlak. Dergelijke brutale streken noemen we joden streken en hoogst waarschijnlijk werd de Duitse winkelier bedreigd met anti-apekool, evenals de klacht bij de Duitse politie, die daarom onder druk bezweek en intervenieerde.

  Vergeet niet dat de joodse vrijmetselaar Merkel, bovendien van de “verkeerde kant”, jaren terug een generaal van het Duitse leger op staande voet ontsloeg, omdat hij wees op het joodse karakter van de Sovjet Unie, Stalin en al zijn opvolgers. Hij had volledig gelijk, maar “mocht” het niet zeggen.

  Gelukkigerwijs had ze geen greep op de grote en beroemde schrijver Soljenitsyn, die dat joodse karakter van de Sovjet Unie aantoonde in zijn boek van twee delen, “Deux Siècles ensemble”, (Fayard, Paris, 2002). Het is in het Duits vertaald, en verkrijgbaar op de antiek boeken markt. Duitsland kent de meest idiote wetten, als het gaat om anti-apekool.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in