Foto via Needpix

Gewelddadige aanvallen tegen de Duitse politie hebben epidemische proporties aangenomen, zo blijkt uit officiële statistieken, en het open-deur migratiebeleid van kanselier Angela Merkel is de schuldige, rapporteert Gatestone Institute.

De Duitse federale recherchedienst (Bundeskriminalamt, BKA) meldde in 2016 36.755 aanvallen tegen de Duitse politie – of een gemiddelde van 100 per dag, een aanzienlijke stijging ten opzichte van voorgaande jaren.

Geweld – inclusief verbale en fysieke aanvallen en zelfs moord – tegen de politie is groot in alle 16 Duitse deelstaten. Volgens het BKA was het epicentrum van het probleem in 2016 Noordrijn-Westfalen (8.929 incidenten), de staat met de grootste migrantenpopulatie, gevolgd door: Beieren (4.930); Baden-Württemberg (4,355); Berlijn (3,154); Nedersaksen (3.030); Hessen (1870); Saksen (1.573); Rijnland-Palts (1.537); Hamburg (1,339); Thüringen (1.228); Sleeswijk-Holstein (1.237); Brandenburg (1009); Saksen-Anhalt (899); Mecklenburg-Vorpommern (658); Saarland (521); en Bremen (486).

Voorlopige gegevens, die onlangs zijn gelekt naar de Duitse publieke radio, geven aan dat 2017 in termen van geweld tegen Duitse wetshandhavers een recordjaar zal zijn. Alleen al in Berlijn zijn de aanvallen tegen de politie dit jaar met 70% gestegen in het Görlitzer Park; 35% bij de Warschau Brug en 15% bij Kottbusser Tor, volgens de Berliner Morgenpost.

Officiële statistieken onthullen niet de oorzaak van het geweld, maar laten wel een piek zien in aanvallen tegen de politie sinds 2015, toen Merkel meer dan een miljoen migranten, voornamelijk moslims, uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten het land binnen liet. Anekdotisch bewijs bevestigt de beweringen van de politie dat migranten achter veel van de aanslagen zitten.

  Duitse inwoners gevraagd om woonruimte beschikbaar te stellen voor asielzoekers

In Gelsenkirchen stopten bijvoorbeeld twee politieagenten een chauffeur nadat hij door rood reed. De chauffeur stapte uit de auto en rende weg. Toen de politie hem inhaalde, werden ze geconfronteerd met meer dan 50 leden van een Arabische clan. Een 15-jarige viel een politieagent van achteren aan en wurgde hem tot het punt van bewusteloosheid. Bij een ander incident werd de politie omringd en fysiek aangevallen door meer dan 60 leden van een Arabische clan.

Senioren van het politiebureau van Gelsenkirchen hielden vervolgens een geheime ontmoeting met vertegenwoordigers van drie Arabische clans om “de sociale vrede tussen Duitsers en Libanezen te cultiveren”. Uit een uitgelekt politierapport bleek dat de clans tegen politiecommandant Ralf Feldmann hadden gezegd dat “de politie geen oorlog met de Libanezen kan winnen omdat wij in aantal overtreffen.” De clanleden voegden toe: “Dit is van toepassing op heel Gelsenkirchen, als we dat willen”.

In een bestseller beschuldigde de Duitse politieagent Tania Kambouri migranten die geen respect hebben voor de openbare orde van de verslechterende veiligheidssituatie. In een interview met Deutschlandfunk-radio zei ze:

Al weken, maanden en jaren heb ik gemerkt dat moslims, vooral jonge mannen, niet eens een minimumniveau van respect voor de politie hebben. Terwijl we buiten op straat patrouilleren, worden we verbaal aangevallen door jonge moslims. Lichaamstaal en beledigingen zoals “schijt agent” als we voorbij komen. Als we een verkeersstop maken, neemt de agressie nog erger toe, dit is overwegend het geval bij migranten

Ik wou dat deze problemen werden erkend en duidelijk werden aangepakt. Indien nodig moeten wetten worden aangescherpt. Het is ook erg belangrijk dat de rechterlijke macht, dat de rechters effectieve uitspraken doen. Het kan niet zo zijn dat overtreders de politieregisters blijven vullen, ons fysiek aanvallen, ons beledigen, wat dan ook, en er geen gevolgen zijn. Veel zaken zijn geseponeerd of daders zijn op proef vrijgelaten of wat dan ook. Ja, wat er vandaag de dag in de rechtbank gebeurt, is een grap.

Meisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht

Vorig artikel19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht
Volgend artikelGeen autorisatie voor Covid-19 vaccins in Zwitserland: belangrijke informatie over veiligheid ontbreekt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in