De vice-voorzitter van de Duitse Bondsdag heeft opgeroepen tot onmiddellijke onderzoeken naar sterfgevallen die zich voordoen binnen twee weken na het ontvangen van een Covid-vaccinatie, bericht Infowars.

“Ik denk dat het essentieel is dat elk onverklaard sterfgeval dat zich binnen 14 dagen na een vaccinatie voordoet, automatisch als een verdacht geval wordt geregistreerd bij het Paul Ehrlich Instituut,” vertelde Bundestag VP Wolfgang Kubicki vorige week aan de Duitse krant Die Welt. “Dit is duidelijk nog niet het geval.”

Die Welt meldt dat de parlementsvicevoorzitter, die in 2017 in functie werd gekozen en in 2021 werd herkozen, verwees naar een studie van Peter Schirmacher, hoofdpatholoog van de universiteitskliniek van Heidelberg, waarin onderzoekers vaststelden dat 30 procent van de onderzochte sterfgevallen “kort na de vaccinatie” plaatsvond, en “dat de vaccinatie de doodsoorzaak was.”

“We hebben het over een relevant aantal dat het noodzakelijk maakt om dit probleem systematisch te benaderen,” verklaarde Kubicki, eraan toevoegend dat autopsies “regelmatig” moeten worden uitgevoerd door gezondheidsautoriteiten als iemand binnen twee weken na een prik overlijdt.

“Dat is ook logisch omdat de voorwaardelijke goedkeuring van deze vaccins onder enorme tijdsdruk heeft plaatsgevonden,” erkende de parlementaire leider.

Met betrekking tot Kubicki’s aandringen op meer gegevens, was de adviseur gezondheidsbeleid van de Bundestag Union, Tino Sorge (Christen Democratische Unie van Duitsland) het ermee eens dat de resultaten van Schirmacher’s onderzoek nader onderzoek vereisten.

De Duitse nieuwszender Bild besprak Kubicki’s oproep tot verder onderzoek naar mogelijke vaccin-gerelateerde sterfgevallen en de alarmerende resultaten van Schirmacher’s studie.

  BREAKING: Telegraph meldt dat Pfizer schuldig is bevonden, heeft bekend het publiek te hebben misleid over de werkzaamheid van hun COVID-19 vaccin

“Twee jaar na de eerste coronavaccinatie is het de hoogste tijd voor een meer open benadering van de bijwerkingen en schade door vaccinatie,” vertelde Sorge aan Die Welt. “De studie (van Peter Schirmacher) is zorgwekkend – ook omdat ze laat zien hoe weinig we weten over de risico’s van de vaccins, zelfs na twee jaar.”

In een gesprek met Die Welt vorige week, zei Schirmacher dat zijn studie de verschillende “onbeantwoorde vragen” rond vaccinatie en de veelheid van variabelen die van invloed kunnen zijn op negatieve resultaten benadrukt.

“Er zijn belangrijke onbeantwoorde vragen die moeten worden opgehelderd, hetzij door een uitgebreide registratie van alle ongewenste bijwerkingen, hetzij als onderdeel van verder onderzoek in de zin van vaccinatieverbetering, vaccinatie-indicatie en civiele bescherming”, aldus Schirmacher: “Zijn er genetische factoren of bepaalde vroegere ziekten – bijvoorbeeld auto-immuunziekten – die predisponeren voor ernstige vaccinatiegevolgen? Vaccinatiegevolgen zijn vaccinatie-afhankelijk – maar welke kenmerken en componenten van het vaccin bepalen dit? Spelen bepaalde toepassingsvormen een rol?”

“Er zijn bijvoorbeeld hypotheses dat een onbedoelde vasculaire injectie ook een rol zou kunnen spelen bij ernstige vaccinbijwerkingen, zoals myocarditis,” merkt Die Welt op.

“Onze studie toont aan,” vervolgde Schirmacher, “dat fatale hartspierontsteking kan optreden als gevolg van mRNA-vaccinatie tegen SARS-CoV-2 en dat deze een typisch, uniform beeld laat zien.”

“Ook de mogelijkheid dat men eraan kan overlijden is een bewezen feit.”

In de commentaren schreven verschillende lezers dat dit meer is dan een “probleem” – het is genocide, bericht Naturalnews.

“Elke crimineel die betrokken is bij het loslaten van dit dodelijke gif moet worden opgehangen,” schreef een van hen.

  Miljardair wil "ongevaccineerd sperma" online veilen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Open brief aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerschrikkelijke verliezen: Lichamen van Oekraïense soldaten worden op het slagveld achtergelaten, mortuaria mogen geen informatie verstrekken
Volgend artikelTwee landen zullen van vorm veranderen: Aanschouw het aanvalsplan van Surovikhin in West-Oekraïne – Verticale doorbraak gericht op Lutsk-Lviv & Transnistrië (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Juist : klinkt allemaal veelbelovend,maar wat gaan ze met de werkelijke resultaten doen… verdraaien naar eigen willekeur,om het idee van vaccinatie zonder gevaar… te bevestigen??
   Het lijkt mij geen onpartijdig onderzoek,kans bestaat dat men de resultaten gebruikt om wederom de ongevaccineerden te willen dwingen alsnog vaccin te nemen!!!????

 1. Eindelijk wordt men wakker. Hopelijk wordt er nu eens DOORGEPAKT.
  Dit is het plan: nu de uitvoering nog.

  Even ter aanvulling.
  Het vaccin verkeerd nog altijd in de test fase. Het wordt nog altijd ONDER VOORLOPIGE GOEDKEURING TOEGEDIEND.
  Afgelopen week zijn er weer gegevens van Craihg Paardenkoper in de publiciteit gekomen.
  Lees deze eens je rilt ervan. https://hillmd.substack.com/p/vaccine-batches-vary-in-toxicity
  Dit hele project “ corona “ lijkt steeds meer op een proces van VOORBEDACHTE RADE te zijn.
  Er zijn zelfs tussen de verschillende farmaceuten afspraken gemaakt wie er wanneer de meest toxische injecties op de markt mochten brengen.
  Het is schandelijk wat er is gebeurt en nog gebeurt.
  En het meest onbegrijpelijke;;;; mensen zijn zo gehersenspoeld DAT ZE NOG STEEDS HUN MOUWTJE OPSTROPEN VOOR DE PRIK.

  Fijne kerstdagen allemaal.
  Hou het gezond❗️

  • Anna en anderen…dank voor jullie updates.
   Ik sta (bijna) nergens meer van te kijken. Maar toch…met elkaar afgesproken…Ja…logisch.
   Had wel bedacht dat er giftige, minder giftige en onschuldige zout water oplossingen worden gebruikt. Het zou opvallen wanneer bv in 1 klap 30% van een GGD wijk spuit locatie in korte tijd het loodje legt.

   Mijn vroegere overbuurman was vijftien jaar viroloog bij het AMC (UMC) en daarna 35 jaar verbonden aan grote provinciale ziekenhuizen. Hij vertelde september 2020 dat een veilig en werkzaam vaccin na 10 a 12 jaar op de markt kan komen. Op zijn vroegst.
   Drie jaar nodig voor de juiste samenstelling van het vaccin/inspuitmiddel. En minstens 7 a 10 jaar om korte, middellange en lange termijn gevolgen te testen. Bij verschillende groepen volwassenen. (Inspuitmiddelen voor kinderen hebben een strenger protocol),
   (Daarna wettelijke goedkeuringen, patenteren, producenten aanzoeken. Logistiek organiseren).

   De termijnen van 10 a 15 jaar staan (of stonden) uitgebreid op de websites van de GGD, de WHO, het RIVM en bij universiteiten. Sinds Covid (begin 2020) is er veel gerommeld in die info. Zag ik net.
   In de trant van, ‘Ja 10, 12 jaar. Maar wij konden binnen 6 maanden een effective and safe vaccin neerzetten etc.’
   (Wat betekent dat de vereiste test periodes zijn overgeslagen en/of gevaarlijk sterk ingekort.)
   Fase1 test periode = 20 a 80 personen…2 jaar.
   Daarna testfase II met honderden personen/ + placebo groep 2 jaar/ combinaties met andere
   vaccins etc
   Test fase III = 2 a 5 jaar/ drie a tienduizenden proefpersonen: verfijnd onderzoek en monitoring
   Gewoonlijk kost ook licensing/goedkeuring door de overheid 2 jaar.
   Door de Covid ‘vaccin’ fabrieken….zijn al deze protocollen….amper of niet gedaan.

   Er staat wel een correct ontwikkel schema van voor 2020 op de site van :
   https://www.ifpma.org/wp-content/uploads/2019/07/IFPMA-ComplexJourney-2019_FINAL.pdf
   (International Federation of Pharmaceutical Manufacturers & Associations) in Geneve.

   Als ik het goed heb begrepen is een viroloog een laborant. Geen arts…
   Er zijn de afgelopen 50 jaar allerlei logen bijgekomen: virologen, immunologen, epidemiologen.

   Eind 2020: wat zegt het medisch establishment tegenwoordig vaak types in dikke villa’s/ 2 auto’s /
   6 x per jaar met vakantie/ kelders vol dure wijn) en onze nep regering: 85% overjarige pubers:
   ‘Ja dit Covid vaccin moest ff snel op de markt. Haast. Hup hup’.
   Zeggen wij, de dierenartsen van het OMT. (Koopmans/ Osterhaus) en schoolmeesters als de Jonge.
   ‘Dus de veiligheid protocollen hebben we aan onze laars gelapt. Overal. En nog steeds.
   We deinzen er ook niet voor terug om nu verder te experimenteren op kinderen vanaf 12 jaar!

   En de GGD vangt 350,- euro per injectie. De serums 20,- kosten euro per ampul.’

   Die kinderlijke gewilligheid van een groot deel van de bevolking?
   Veel Nederlanders zijn zo uitgeput, afgestompt, gegaslicht en geïndoctrineerd dat de wettelijk verplichte vaccin protocollen wat hun betreft ook het raam uitgingen. Merendeel mensen zit aan hun tax.
   ‘Serum in zes maanden in elkaar geflanst? ‘Kom maar op met die injecties’.

   Ik denk dat veel werknemer, scholieren en studenten balanceren op de rand van burn-out. Of van een bore-out.
   En kampen met een chaotische maatschappij, schulden, bestaansonzekerheid en uitzichtloosheid.
   Mensen met een uitkering cq werkers worden structureel onderbetaald en overvraagd.
   Zij hebben stress van uitgesloten en uitgestoten zijn: paria’s. In de rij bij de Voedselbank. Stadspas voor de losers. Alles tweedehands. Weinig perspectief. Want veel werk is geoutsourcet of gemechaniseerd.
   Weinig tijd en te weinig goed voedsel om goed te kunnen nadenken.
   Laat staan het elan om het grotere plaatje te doorzien.
   Laat staan dat de gemiddelde bevolking kan bevatten dat nagenoeg onze hele medische klasse zich heeft laten omkopen! Want…..ook de zwijgers stemden toe. Of keken weg.
   Mijn huisarts trok zich zonder verklaring december 2019 abrupt terug. Kort daarop begreep ik waarom. Integere man. Wilde niet meedoen. Denk ik. (Vermoedde/wist hij wat er ging gebeuren?)
   Gelukkig had de WHO in oktober 2019 een uitgebreide oefening gehouden : Wat te doen bij een (wereldwijde) uitbraak Corona virus? Locatie drill was New York. Ism John Hopkins, Bill Gates en GAVI en de andere usual suspects.
   Beetje 911 achtig.
   Daar horen we ook nooit meer iets over. De westerse wereld en hun media hebben een enorme verdwijn put.
   Een bevrijd, welvarend en gezond 2023 gewenst

 2. Little by little are they trying to play a new tune. No way should anyone forget what has been done to people, knowing damn well from day one that the vaccines where no vaccines. Why otherwise did they have to change the definition of the word “vaccine” ? Everybody that has been involved in pushing people into the needle by coercion, exclusion, threats and otherwise are vile and criminal individuals . No pardon, no forgiveness, no forgetting.

  • Hi Dominique,

   Exactly!
   You are spot on!

   Btw, your name and your way of writing makes me think that you might be my niece.
   Does Hong Kong mean anything to you?

   @ redactie:
   U heeft mijn vorige reactie niet toegestaan om uw moverende redenen.
   Ik heb hierboven een minder specifieke reactie geschreven, want wellicht zat daar het heikele punt.
   Nu kan ik alleen maar hopen dat u bovenstaande reactie wel toestaat.
   Ik heb nl. compleet afscheid genomen van mijn familie.
   En wellicht is reageerster Dominique mijn nichtje die ook “wakker” is geworden.
   Ziij is familie en als ik iets graag wil is toch contact met minstens 1 iemand van MIJN familie.
   Enja, de kans is klein….
   Maar bloedverwant enzo, moet ik dit uitleggen eigenlijk?

   Mocht u deze reactie toestaan, verwijder dan het @ redactie + Ps. gedeelte.

   Ps.
   Ik surf het internet altijd vanachter een muur, reageer nooit en nergens op geen enkele website.
   Ik lees alles wat los en vast zit, maar anoniem dus.
   Echter de kans dat ik in contact kan komen met mn nichtje (van 50 jaar ongeveer) heeft me doen besluiten om voor de eerste keer een reactie te plaatsen.
   Maar dan wel met een noreply fake email.
   Wellicht kunt u dat zelfs waarderen….?

 3. Zinloos. Bijna alle sterfgevallen door de gifinjecties gebeuren na 2 weken. Alweer een streek vd criminele elite om er mee weg te komen.
  Bloed-en weefselonderzoek van laboranten iov onderzoekers en pathologen in de openbaarheid brengen heeft wel zin.

 4. Dit klinkt misschien gek: alle overledenen balsemen. Degenen die dat doen zijn verplicht om onregelmatigheden in het afgevoerde bloed te melden. Data helpt de patholoog ook weer.

  • Ja hoeft niet eens persé, als jonge mensen ineens droppen als vliegen moet er altijd sektie verricht worden volgens ethische protocollen. De WHO heeft echter bepaald dat er geen sekties verricht mochten worden na vaccinatie…Onze zorg waar wij veel teveel voor betalen volgt dit narratief blindelings ben in grote strijd met bepaalde praktijken ivm bepaalde medicijnen voor iemand…Wordt opgelegt door het VWS die handelt namens WHO..Niet meewerken is praktijk dicht en big registratie erbij.

 5. Ik sponsor de touwen wel, iemand handig met hout om wat podia in elkaar te schroeven? 🙂 Eindelijk weer eens leuk ouderwets volksvermaak op het dorpsplein ipv dat achterlijke voetbal.

 6. Twee jaar lang werd er tegen ons gelogen over de veiligheid en de effectiviteit.
  Twee derde van de mensheid is tenminste eenmaal gevaccineerd.
  Ze wisten vanaf het begin waar het op uit zou draaien. Pure genocide en niets anders.
  En nu eindelijk een serieuze poging om inzicht te krijgen in wat er nou eigenlijk aan de hand is.
  Dit is voor de bühne en niets anders. Afleiding en een poging om ons weer gerust te stellen dat er serieus iets gedaan gaat worden.
  Ondertussen gaan de ratten gewoon door met de volgende genocides.
  Oorlog en honger en wellicht in 2024 weer een ontsnapte ziekteverwekker die echt dodelijk zal zijn.

   • >>> Twee derde van de mensheid is tenminste eenmaal gevaccineerd. <<<

    Wie zegt dat?? Ik geloof dat het nooit zo veel is en dat het in werkelijkheid dus een stuk lager blijkt. Wederom propaganda om ons te doen geloven dat..

    • @Karel, Ik vrees van niet, als ik op 3 verschillende middelbare scholen kijk en dus bij jongeren is een ongevaxxte jongere bijna uniek…..Jeugd hebben ze goed te grazen gehad zo vlak voor vakantie en dreiging dat ze anders nergens heen mochten en je vermoord anders je oma..Dat reken ik H. de Jonge die met Sataniste Lady Gaga twitterde hierover zwaar aan…Heel zwaar…Als ik een vrijbrief had liet ik hem zeer langzaam sterven voor de grootste misdaad uit de wereld geschiedenis.

    • Hier na al die tijd pas één iemand, naast ons, die niet GEÏNJECTEERD is tegengekomen.
     (nou is dit niet de meest ontwikkelde omgeving, maar daar zijn er veel van en schroeft het percentage GEÏNJECTEERDEN flink op.
     Ik vrees dat de gemiddelde cijfers kunnen kloppen.

    • Nuke Davos ik denk ook minder dan de helft van de wereldbevolking.
     De Indiërs (1.3 miljard) kennen de Britten van 200 jaar bezetting.
     Tot 1953? Geen grote vriendschap daar. VS idem dito.
     De Indiase medische Veda cultuur is 5000 jaar oud. En effectief.

     Bill Gates is aangeklaagd door een groep Indiase mensenrechten activisten
     en advocaten. Hij is al (geloof ik) persona non grata.

     In veel Afrikaanse landen amper injectie schade problemen.
     Men gebruikte al regelmatig Ivermectin bij bv rivierblindheid en andere kwalen…..Ivermectine…bekend anti parasitair anti-v iraal middel. effectief en kost bijna niets. Geen bijwerkingen.
     wiki: Het middel Ivermectine staat al decennia op de Lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO. (!!)
     Maar tijdens de griep epidemie werd Ivermectine streng erboden…in de westerse wereld.
     (In meer eenvoudige landen heeft de bevolking vaak goed functionerende immuunsystemen.)
     De clevere Afrikanen zijn blij dat ze zich niet aan de naald hebben laten rijgen.

     Zelfde bij de Amish in de VS: een agrarische, zelfvoorzienende religieuze gemeenschap. Niemand geïnjecteerd, herd immuniteit opgewekt…met weinig griepgevallen (ik geloof ook geen of heel weinig doden: Amish weigeren naar een zh te gaan) en de zaken lopen beter dan ooit.

 7. Zware spits hier met ambulances veel kerstboosters die gaan…2 weken na vaccinatie? Nou zou iets langer nemen kan je de slierten nog uit uit aderen traceren…De klappers zijn slecht bijwerkingen…

 8. Gisteravond kerstiner hier.
  Zoon vertelt: ik werd gebeld of ik bestuurslid van de volvo-club wil zijn. De man die ik zou moeten opvolgen( zeer fitte 60plusser, net gepensioneerd) is in supermarkt inelkaar gezakt en overleden agv een losgeschoten bloedprop.
  Het was even stil aan tafel..
  Vanmorgen, 1e kerstdag, om 8 uur alweer de 1e ambulance

  • Pepper.
   Wau.
   Ik denk erover mij lieve collega’s een deel van mijn collectie alu hoedjes video’s en plaatjes te sturen zo van “bedankt dat jullie zo vriendelijk zijn geweest tegenover de niet gevaccineerden de afgelopen 2 jaren”
   Maar misschien laat ik het maar liever want mijn lieve collega ’s zullen inmiddels beter weten vanuit de msm want de realiteit verbloemen gaat niet meer……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in