U bent niet alleen! Op 28 juli 2021 heeft 29% van de Canadezen geen COVID-19 vaccin gekregen, en nog eens 14% heeft één prik gekregen. In de VS en in de Europese Unie is minder dan de helft van de bevolking volledig gevaccineerd, en zelfs in Israël, volgens Pfizer het “laboratorium van de wereld”, blijft een derde van de mensen volledig ongevaccineerd. De politici en de media hebben een uniform standpunt ingenomen en de ongevaccineerden als zondebok aangewezen voor de problemen die zijn ontstaan na achttien maanden van angstzaaierij en lockdowns. Het is tijd om de zaken recht te zetten, schrijven Dr. Angela Durante, Prof Denis Rancourt, en et al.

Het is volkomen redelijk en legitiem om “nee” te zeggen tegen onvoldoende geteste vaccins waarvoor geen betrouwbare wetenschap bestaat. U hebt het recht om de voogdij over uw lichaam te laten gelden en medische behandelingen te weigeren als u dat nodig acht. U hebt het recht om “neen” te zeggen tegen een schending van uw waardigheid, uw integriteit en uw lichamelijke autonomie. Het is uw lichaam, en u hebt het recht om te kiezen. U hebt het recht om voor uw kinderen te vechten tegen hun massale vaccinatie op school.

U vraagt zich terecht af of vrije en geïnformeerde toestemming onder de huidige omstandigheden überhaupt mogelijk is. De effecten op lange termijn zijn onbekend. Generatie-overschrijdende effecten zijn onbekend. De door het vaccin veroorzaakte deregulering van de natuurlijke immuniteit is onbekend. De potentiële schade is onbekend, omdat de rapportage over ongewenste voorvallen te laat komt, onvolledig is en niet consistent tussen de verschillende jurisdicties.

  Hoe kunnen ze deze data verklaren? – Gevaccineerde mensen hebben een groter risico om geïnfecteerd te worden dan ongevaccineerden

U bent het doelwit van de mainstream media, social engineering-campagnes van de overheid, onrechtvaardige regels en beleidsmaatregelen, samenwerkende werkgevers, en de sociale-media-maffia.

U krijgt te horen dat u nu het probleem bent en dat de wereld niet meer normaal kan worden als u zich niet laat vaccineren.

U wordt venijnig tot zondebok gemaakt door de propaganda en onder druk gezet door anderen om u heen. Vergeet niet; er is niets mis met u.

U wordt er ten onrechte van beschuldigd een fabriek te zijn voor nieuwe SARS-CoV-2 varianten, terwijl in feite, volgens vooraanstaande wetenschappers, uw natuurlijke immuunsysteem immuniteit genereert tegen meerdere componenten van het virus. Dit bevordert uw bescherming tegen een groot aantal virusvarianten en verhindert verdere verspreiding naar wie dan ook.

U eist terecht onafhankelijke peer-reviewede studies, die niet door multinationale farmaceutische bedrijven worden gefinancierd. Alle peer-reviewede studies naar de veiligheid en de werkzaamheid op korte termijn zijn gefinancierd, georganiseerd, gecoördineerd en gesteund door deze bedrijven met winstoogmerk; en geen van de studiegegevens is openbaar gemaakt of beschikbaar gesteld aan onderzoekers die niet voor deze bedrijven werken.

U hebt gelijk dat u vraagtekens zet bij de voorlopige resultaten van de vaccins. De geclaimde hoge waarden van relatieve werkzaamheid berusten op kleine aantallen twijfelachtig vastgestelde “infecties”. De onderzoeken waren ook niet blind, waarbij de mensen die de injecties gaven weliswaar wisten of konden afleiden of zij het experimentele vaccin of het placebo inspoten. Dit is geen aanvaardbare wetenschappelijke methodologie voor proeven met vaccins.

U hebt gelijk met uw roep om een verscheidenheid van wetenschappelijke meningen. Net als in de natuur hebben wij een polycultuur van informatie en de interpretaties daarvan nodig. En die hebben wij op dit ogenblik niet. Door ervoor te kiezen het vaccin niet te nemen, houden we ruimte vrij voor rede, transparantie en verantwoordelijkheid om te ontstaan. U vraagt zich terecht af: “Wat volgt er als wij de macht over ons eigen lichaam uit handen geven?

  Massavormingspsychose: Jogger aangevallen in park wegens 'overtreding' van sociale afstand

Laat u niet intimideren. U geeft blijk van veerkracht, integriteit en doorzettingsvermogen. U komt samen in uw gemeenschappen, maakt plannen om elkaar te helpen en komt op voor wetenschappelijke verantwoording en vrije meningsuiting, die nodig zijn om de samenleving te laten bloeien. Wij zijn met velen die aan uw kant staan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe NAVO wil een grondoorlog in Oekraïne
Volgend artikelUpdate van de militaire situatie in Oekraïne – Video’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. INJECTIES!!!!!

  Zooo belangrijk de juiste benaming te gebruiken.
  Zeker als je bent overgeleverd aan dictators in landen zoals Frankrijk waar vaccins (al gevaarlijk genoeg!) verplicht kunnen worden.

  Een definitie van “vaccin” later wijzigen is niet rechtsgeldig.
  Van belang mocht er nog rechtspraak bestaan

 2. ‘k Ben alleen benieuwd wat het vervolg wordt van de plandemie.
  Gisteren kwam ik al een bericht op Twitter tegen dat Ernst Kuipers zou hebben gezegd dat er weer een lockdown moet komen als er te weinig mensen de “boosterprik” nemen.
  En de VN werkt samen met de WHO aan de agenda 20-30.
  Luister maar naar deze video: https://www.youtube.com/watch?v=3rc6YWOWgpM

  • Ga er maar van uit dat de nieuwe variant al klaar ligt in een of ander bio lab. Ga er ook maar van uit dat de mRNA spuiten ook al klaar liggen vol met grafeen en/of andere zooi. U moet en zal die doodsspuit krijgen. In eerste instantie mogelijk voor de schapen die de boosters niet haalden. In tweede instantie om nog meer schapen te creeren en af te maken……..

   • als er geen a bommen hadden ze allang een wereldoorlog begonnen om volk op te ruimen .en de graaiers te beschermen die de economie uitbuiten ,want die onderbreken de cirkel met afromen. En dan loopt het economisch systeem spaak,
    dus de ziekten uit een lab komen eraan

  • Als de overgrote meerderheid van de mensen die een uitnodiging voor het boostervergif NEEN zeggen is het ‘game over’ voor alle criminelen en + genocidale bende! Zo simpel is het in feite! Dan kunnen we ‘afrekenen’ !

   • Natuurlijk, dat wisten veel mensen allang, waarom dan toch altijd alle andere mensen de kolen uit het vuur laten halen?
    Begrijpelijk, je ouders, familie, misschien gehandicapten, denken anders!!!!!, waarom dan verder denken? Gehandicapten kosten de gemeenschap geld, oude mensen gaan dood, gehandicapten leven net iets minder lang dan de gemiddelde Nederlander. Dat heet bij deze criminele regering véél geld.
    Laten we even niet vergeten dat deze regering, althans de mensen die erin zitten, niet zoals de gemiddelde Nederlander iedere dag een pakje brood mee moeten nemen naar hun werk, deze mensen worden op hun wenken bediend.
    Bijna zielig zoals ze zich gedragen.
    Niemand met gezond verstand gelooft dat wie dan ook in de kamer die de prikken aanbeveelt, zelf die prik heeft gekregen.
    Ook niemand die hieraan heeft meegewerkt wil bloed of een orgaan van mensen die ook maar 1 van die prikken heeft gekregen.
    Waarom doen erg veel mensen dan toch mee aan die verkeerde propaganda ?
    Ze begrijpen vast niet dat ze hun eigen graaf graven.

 3. hoe kan het dat zo weinig mensen kritisch zijn. Waarom voelde wij vanaf dag 1 dat het niet klopt. Waarom wij wel en gingen al die andere mensen braaf hun spuit halen. Zelfs met alle gedragswetenschappers en psychologen kregen ze ons niet om, fascinerend.

  • Omdat ze zo ongelooflijk dom zijn en ook nog vol haat zitten, die geprikten. Lees af en toe commentaren op twitter en ik begrijp echt niet hoe mensen zo ontzettend dom zijn, ik snap het gewoon niet. Waar komt dat toch vandaan? Die haat ook.

 4. Ja, en een groot aantal 3 keer gevaccineerden hebben
  nu allemaal griep!. Hun immuun systeem is fucked-up en die
  van mij is volledig in tact. Zij zullen steeds vatbaar zijn voor
  allerlei ziekten. Cognitief zijn ze ook al niet sterk meer; ze kijken
  je soms zo verdwaasd aan als je iets zegt ten nadele van de
  vaccinaties.
  Inge

  • opmerkelijk he dat gedrag. ik merk dat ook ja.
   maar goed idem hier: mijn immuunsysteem werkt feilloos, ben in mijn volwassen leven nog nooit ziek geweest of zelfs maar in de buurt. En ben toch al 42. Ik denk op mijn 14e voor t laatst ziek. je moet je immuunsysteem natuurlijk wel goed onderhouden. gezond eten, slapen, geen stress, sporten, koud douchen etcect. het is niet zo moeilijk allemaal eigenlijk

   • Thomas, Ik ben reeds 72 en ook mijn immuun systeen werkt prima. Nooit ziek geweest of griep gehad ( ja misschien in m’n heel jonge jaren) en slechts voor een paar dingetjes geopereerd waarvan je niet ziek bent.
    De jaarlijkse griep prik aanbieding gaat bij mij direct de afvalbak in.
    Verder spring ik nog 3x pw op mijn racefiets en geniet in Azie volop van de zon,dus Vit. D. eet gezond en al 17 jaar geen stress meer van werken. Nee ik geniet volop van het leven en laat mij niet injecteren met dit gif.

 5. De troep werkt in op de pijnappel klier. Je kan dat zien door een beetje te lezen over wat er in zit, en daar wat wetenschappelijke documentjes over te lezen. Je kan dit zelf ook doen, want alle informatie is te vinden. Hier is een samenvatting:

  https://zonderreden.substack.com/p/the-covid-vax?s=w

  Het is echt geen complotterij, of zweverige shit. Kennelijk zijn ‘ze’ al jaren aan het experimenteren om de kern van de mens uit te schakelen met die SARS waanzin.

 6. Met frequenties kun je alle ziekten en kankers genezen. RIFE heeft dit reeds bewezen in de jaren 1890-1912. Thibetaanse monikken doen dit al sinds mensenheugenis. Alleen onze ‘geneeskunde’ doet alsof hun neus bloed.

 7. Het stond wettelijk reeds vast… dus waar is deze brief voor nodig?
  Wat gaat er wettelijk nu gebeuren met de massa „ mee lopers in de pas“ van het Pharma Regime ? Elke officier die dit niet aanpakt de bak in?‼️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in