Tim Reckmann CC BY 2.0

Recente studies hebben een nieuw probleem aan het licht gebracht dat verband houdt met het falen van getransplanteerde nieren en andere organen: het COVID-19 vaccin – waarom schenkt de gezondheidszorg hier geen aandacht aan?

Sinds het experimentele begin in het midden van de jaren vijftig is orgaantransplantatie uitgegroeid tot wat de medische wereld nu een “standaardprocedure” noemt, ook al blijven de mislukkingspercentages hoog, schrijft Childrenshealthdefense.org.

Hoewel bijvoorbeeld nieren bovenaan de lijst van getransplanteerde organen staan, mislukt 14% tot 21% van de niertransplantaties binnen vijf jaar en wacht 15% van de niertransplantatiekandidaten op een herhalingsoperatie.

Recente studies hebben een nieuw probleem aan het licht gebracht dat verband houdt met het falen van getransplanteerde nieren en andere organen: het COVID-19 vaccin.

In een studie die in september werd gepubliceerd in het tijdschrift Transplant Infectious Disease, vonden onderzoekers acute orgaanafstoting binnen één of twee weken na COVID-19 vaccinatie bij vijf mensen die zes tot 18 maanden eerder een nier-, lever- of harttransplantatie hadden ontvangen.

In augustus meldden Japanse onderzoekers hoornvliesafstoting bij ontvangers van het COVID-19-vaccin, die zich tussen één dag en zes weken na de vaccinatie voordeed.

Deze gebeurtenissen trokken de aandacht van de Japanse auteurs omdat hoornvliestransplantaties gewoonlijk een hoog succespercentage hebben vanwege de status van het hoornvlies als orgaan met immuniteitsvoordeel.

Verwijzend naar literatuur die afstoting van transplantaten documenteert in verband met andere vaccins zoals griep, hepatitis B, tetanus en gele koorts, uitten de Japanse auteurs hun bezorgdheid over wat “de verwachte maatschappelijke verschuiving naar een frequenter vaccinatieschema” zou kunnen betekenen voor ontvangers van transplantaten.

De bezorgdheid over het effect van COVID-19 vaccinatie op mensen met bestaande transplantaties is belangrijk, maar een andere prangende vraag die nog moet worden behandeld, ligt op de loer: wat gebeurt er als een ongevaccineerd persoon een getransplanteerd orgaan ontvangt van iemand die een of meer COVID-19 vaccinaties heeft ontvangen?

Een recordjaar

Hoewel de transplantatieactiviteit in de eerste dagen van de pandemie even stilviel, was in 2021 een recordaantal transplantaties uitgevoerd in de VS – meer dan 40.000 nieren, harten, levers en andere organen.

  CDC 'corrigeert' aantal gerapporteerde sterfgevallen na COVID

Hoewel het aanbod nooit aan de vraag kan voldoen, konden de transplantatiecentra de mijlpaal van 2021 deels bereiken omdat het aantal “overleden orgaandonoren” (in tegenstelling tot levende donoren) in 2020 met 10% is gestegen. 45 van de 57 orgaanverkrijgingsorganisaties vestigden “een nieuw record voor het aantal donoren dat in één jaar werd verwijderd”.

De toename van orgaandonaties van overleden donoren vertegenwoordigt een trend van tien jaar, waarbij het stijgende aantal jonge mensen dat sterft aan de aanhoudende opioïde-epidemie wordt beschouwd als een belangrijke factor vóór 2021. In voorgaande jaren was de gemiddelde stijging echter slechts 5%.

Transplantatieorganisaties, enthousiast over de toenemende beschikbaarheid van organen, hebben zich niet beziggehouden met de vraag of sterfgevallen in het kader van de invoering van het experimentele COVID-19-vaccin de orgaandonaties uit opioïdengerelateerde sterfgevallen kunnen overschaduwen of zelfs vervangen – ook al is het aantal orgaandonaties van mensen die aan hart- en vaatfalen zijn overleden met 30% gestegen (vergeleken met 2020) en is het aantal organen van overleden 50-64-jarigen met 15% toegenomen.

De invoering van het COVID-19-vaccin is in verband gebracht met de explosieve toename van sterfte door alle oorzaken in de beroepsbevolking in 2021, waaronder een ongekend aantal hartgerelateerde sterfgevallen bij jongvolwassen ontvangers van het COVID-19-vaccin.

Verkeersdoden zijn een belangrijke bron van orgaandonaties, dus de transplantatiecentra hebben ook geprofiteerd van het 16 jaar hoge aantal verkeersdoden in 2021.

Sommige waarnemers suggereren dat deze sterfgevallen verband kunnen houden met het door het COVID-19 vaccin veroorzaakte bewustzijnsverlies achter het stuur.

Beschadigde organen?

Volgens het United Network for Organ Sharing (UNOS) treedt transplantatieafstoting op wanneer het immuunsysteem van de ontvanger het donororgaan als vreemd herkent en het probeert te elimineren.

Afstoting begint als een acuut verschijnsel, maar kan ook leiden tot een geleidelijk verlies van orgaanfuncties, chronische afstoting genaamd.

UNOS zegt: “Bij elke transplantatie treedt een zekere mate van afstoting op”, en daarom zijn immunosuppressiva, vaak levenslang, een absolute vereiste na een transplantatie.

In augustus presenteerde de onafhankelijke groep artsen en wetenschappers bekend als Doctors for COVID Ethics verontrustend bewijs van autopsies van mensen die stierven na COVID-19 vaccinatie over wat er gebeurt met de organen van ontvangers van het mRNA vaccin – organen die kunnen worden aangeboden aan transplantatie ontvangers.

  Kijk hoe Europarlementariër het hele Covid-beleid in 5 minuten vernietigt: "Tijd voor zeer onaangename vragen"

Zij merkten op dat mRNA-vaccins “door het lichaam reizen en zich ophopen in verschillende organen”, waar zij “langdurige expressie van het SARS-CoV-2 spike-eiwit induceren”, dat op zijn beurt een auto-immuunachtige ontsteking veroorzaakt – en de door het vaccin veroorzaakte ontsteking “kan ernstige orgaanschade veroorzaken, met name in de bloedvaten, soms met fatale afloop”.

Onder verwijzing naar bewijzen uit dierstudies van Pfizer onderstreepten zij ook de bijzonder snelle accumulatie van het mRNA-vaccin in de lever en concludeerden zij dat in ieder geval de bloedvaten “in elk orgaan en weefsel zullen worden blootgesteld en beïnvloed”.

Andere onderzoekers wezen op “de mogelijkheid van subklinische orgaandisfunctie bij gevaccineerde ontvangers”.

Geen transplantatie voor u

Ironisch genoeg bevelen transplantatieprogramma’s doorgaans aan dat potentiële ontvangers van organen een volledige reeks vaccins krijgen – “meestal hepatitis A en B, tetanus [difterie, pertussis, tetanus], pneumokokken, mazelen, humaan papillomavirus, griep, en andere, afhankelijk van de geografische locatie en de leeftijd”.

Gezien het gedocumenteerde potentieel van vaccins om orgaanbeschadigende bijwerkingen te veroorzaken, was dit advies al twijfelachtig – maar vervolgens maakten veel transplantatiecentra het nog erger door strenge eisen te stellen aan de COVID-19 vaccinatie.

Hoewel onderzoekers snel opmerkten dat de immunosuppressieve geneesmiddelen die door de ontvangers van transplantaties werden ingenomen, zorgden voor een “duidelijk verminderde” reactie op het COVID-19 vaccin, aarzelden vooraanstaande gezondheidszorgsystemen zoals Brigham and Women’s Hospital in Boston en UCHealth in Colorado niet om ongevaccineerde patiënten van hun wachtlijst voor transplantaties te schrappen.

De COVID-19 Strike Force van de American Society of Transplant Surgeons beveelt COVID-19 vaccinatie niet alleen aan voor alle transplantatiekandidaten, maar ook voor ontvangers, hun familieleden en levende donoren.

Zij beweren deugdzaam dat het besluit om transplantaties te weigeren aan ongevaccineerde mensen is gebaseerd op de wens om “zinloze transplantaties en de verspilling van organen die andere kandidaten ten goede zouden kunnen komen, te voorkomen”.

Een arts van de Universiteit van Chicago, die beweerde dat hij “het recht had om kandidaten die het COVID-19 vaccin weigeren te discrimineren”, beschreef de discriminatie niettemin als “te ernstig” en vroeg zich af: “Men moet zich afvragen hoe ver de [transplantatie] gemeenschap zal gaan”, en vroeg zich af: “Zullen ze meerdere boosters verplichten?”

Veel geld

  Geheime tracering van ongevaccineerden, wordt weigering strafbaar?

Ook al is orgaantransplantatie gehuld in nobele levensreddende woorden, het is ook een groot winstcentrum voor de moderne geneeskunde.

Volgens prognoses voor de periode 2021 tot 2028 zal de markt voor orgaan- en weefseltransplantaties verdubbelen van 7,24 miljard dollar tot 14,67 miljard dollar – en in deze cijfers is geen rekening gehouden met de bloeiende zwarte markt voor verhandelde organen.

Marktanalisten denken dat de groei zal worden gevoed door zowel vraagfactoren – zoals de toename van chronische ziekten die “catastrofale schade aan weefsels en organen” veroorzaken – als een groter aanbod – waaronder een toename van orgaandonaties die door beroemdheden zijn toegezegd.

Aangezien de toegang tot organen de belangrijkste belemmering voor transplantatie blijft, is er de afgelopen jaren ook een tendens geweest om donatie toe te staan van donoren met “suboptimale” of “uitgebreide criteria” – bijvoorbeeld ouderen, mensen met leververvetting, donoren met maligniteiten of virale hepatitis, of donaties “na hartdood”.

Zullen organen die besmet zijn met het COVID-19 vaccin gewoon een andere categorie “suboptimale” donaties zijn?

Recente studies van het bloed van ontvangers van het COVID-19-vaccin suggereren dat de bezorgdheid over een besmette bloedvoorraad ook kan overslaan op de orgaanvoorraad en het leven van ontvangers van transplantaties in gevaar kan brengen.

Als zich problemen voordoen, zullen die waarschijnlijk worden afgedaan als gewone afstoting van transplantaten, zonder dat iemand de verraderlijke rol van het nieuwerwetse COVID-19-vaccin of toekomstige mRNA-vaccins opmerkt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dodelijke injectie; frontlijn arts geeft huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door vaccin veroorzaakte ziektesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs het HIMARS Multiple Rocket Launch System een game changer?
Volgend artikelTerwijl Duitsland zelfmoord pleegt: Nederland trekt zich niets aan van gezamenlijke EU-sancties tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Bij transplantaties loop je tegenwoordig het risico met door de COVID/corona of een of andere variant “besmet” orgaan of welk een onderdeel van een menselijk lichaam te ontvangen. Nu zou ik indien nodig pertinent geen besmet bloed willen ontvangen want wat zijn de consequenties? Dood? Het komt klauss sschwab wel erg goed uit.

 2. Dat is een probleem wat ik vanaf de eerste dag dat er gevaccineerd werd, heb benoemd.‼️
  Eindelijk wordt men wakker‼️
  IK BEN NIET GEVACCINEERD OM REDEN DAT IK GEEN mRNA IN MIJN LICHAAM WIL.
  Dus kan ik geen bloedtransfusie meer krijgen tenzij ik zeker weet dat de persoon waarvan het bloed is , niet gevaccineerd is, ( maar dat is moeilijk te controleren) en ik kan geen orgaan transplantatie ondergaan met een orgaan van een gevaccineerd iemand.

  Dit is een vorm van VERKAPT iemand mRNA toedienen.
  Het nucleïne zuur uit deze injecties kan de celkern binnen dringen en daar genetische veranderingen geven en zelfs ook via een omweg wil ik dit niet in mijn lijf.
  Pas us op. Laat je niet ompraten.

  • Er is nog een probleem. Gezien de vele oversterfte ( wat in Nederland nog steeds niet onderzocht mag worden ) neemt het aantal donoren toe.
   Dit is begrijpelijk.

   Maar mensen die dit orgaan ontvangen krijgen het wel van een persoon waarvan men NIET WEET wat de exacte doodsoorzaak is. ( want dat mag niet worden onderzocht‼️)
   De complicaties van vaccinatie en de (soms) daarop volgende sterfte van de donor kunnen zeer divers zijn.
   Variërend van Bloedstolsels ( taaie substantie in de bloed vaten ) hersen aan doeningen myocarditis pericarditis. Tumoren in “ geslachtsdeel gebonden “ organen. Ander vormen van kanker met een zeer snel verloop. Enz enz enz
   Helaas worden de complicaties liever als “ onverwachtste ziekten bestempeld “ ( met als gevolg overlijden ) dan dat ze onderzocht worden.

   ( Voor de nabestaanden misschien maar beter zo, maar zo komen we nooit achter de waarheid‼️)

   Als de donor aan z’on ondefinieerbare ziekte overlijd en de ontvanger krijgt dit orgaan ingepland dan gaat het dubbel op. De patiënt is mogelijk overleden aan de gevolgen van het vaccin, en de ontvanger van dit orgaan krijgt de ziekte gratis met zijn “ nieuwe orgaan “ ingeplant.

   Komt nog bij dat een getransplanteerde persoon afweer onderdrukkende medicijnen moet slikken, en dat als hij of zij gevaccineerd is; door deze vaccinatie het natuurlijke immuunsysteem al grotendeels buiten werking is gesteld zodat het slikken van NOG MEER IMMUUN SUPRESSIE MIDDELEN nog meer en nog sneller het ontvangen orgaan zal afstoten…met als gevolg overlijden.
   Kortom orgaan transplantatie na vaccinatie is nu dubbel gevaarlijk.

   • @Anna
    Goed verwoord.
    Nu sta ik even op nul wat betreft Meester Prikkebeen zijn opmerking .
    Lijkt mij een gevalletje “slaat kant nog wal”
    Doet hij vaker zinloze kwinkslagen lanceren .
    Groeten Anna

  • Kort gezegd, alle Ongevaccineerde mensen worden voor de rest van hun leven buitengesloten van de medische wereld. Zorg maar dat je niets krijgt (Lichamelijk) geef nooit toe aan de spuit des dood. Maarrrr je moet wel gewoon je maandelijkse premie betalen. Anders heb je weer een ander probleem ? Wat een K.U.T wereld is het geworden, niets is meer te vertrouwen.

   • Daarom heb ik de allerlaagste premie bij mijn ziektekostenverzekering.
    Ook omdat ik toch al geen toegang meer kreeg tot medische hulp. Toen ik tijdens werkzaamheden een stuk glas had opgevangen wilde geen dokter me helpen om me ervan te verlossen. Best een traumatische ervaring, geen hulp bij zoiets. Het heeft vele dagen geduurd voordat iemand bereid was het uit me te plukken.
    Het maakte wel duidelijk wat er gaande is. Omdat het bij anderen ook gebeurt. Dokters zijn alleen nog voor de rijken en de armen betalen daarvoor.
    Ben ook geen orgaandonor. Hoef ook niks van een ander. Ook geen bloed.
    Ga ik dood dan is het maar zo.
    Dan zal ik voor het huis van een van de verantwoordelijken de pijp uit gaan. Op een manier die ze nooit meer uit hun hoofd zullen krijgen.

 3. C-19 en varianten plus de gen therapie gaan voor veel ellende in de toekomst zorgen.

  Dat artsen/ medici chirurgen e.d. zich nooit de vraag hebben gesteld, of transplanties van “gevaccineerde” organen goede resultaten opleveren, snap ik niet.

  Wat is dat voor wetenschap,.als je niet verder kijkt als het narratief van big pharma.

  Transplantaties komen voort uit wetenschappelijk geneeskundig onderzoek.

  Hetzelfde met bloedtransfusies.

  De onaangetaste natuurlijke mens, word bedreigd door shedding en bovengenoemden.

  Ik denk dat we ons moeten in naatuurkundige geneeskracht.

  Het ziekenfonds opzeggen, dan bespaar je heel wat.

  Wat een wereld.

 4. Ik ga liever dood dan dat ik op 1 of andere manier wordt geïnfecteerd met het mRNA duivelse serum. Ik doe niet mee aan die collectieve zelfmoord en deels modificatie. Tot ze dwang toepassen maar dan neem ik wel minimaal 5 van die geestelijk ontzielde uitvoerders mee. 100%

 5. Vorig jaar een verzoek via de post tot bloedafgifte ontvangen van de bloedbank.(Normaal krijg ik die enkel van de spermabank, grapje…)
  Maargoed, nooit heb ik bloed afgegeven,en nu willen ze mijn elixer.Mooi niet.
  Al eens een artikel over Sanquin gelezen dat ze enkel ongevaxed bloed wilden.
  Stay Clean.Be Healty

  • Tja, wellicht zou je wel willen helpen, maar ook een feit is dat ze dan je bloed hebben en dus ook je dna. En wat doen ze daarmee???
   Er is nog zoveel wat we niet weten, dus wees zuinig op je dna.
   Dat geldt ook voor transplantaties. Jouw dna wordt vermengd met dna van een ander persoon. Schijnt opmerkelijke veranderingen in een karakter te kunnen geven. Interessant onderwerp, waarover veel te lezen is.

 6. Geen gifspuiten. Geen bloedtransfusies en geen organen. Ik geef niks en ik hoef ook niks. Geen polonaise aan mn lijf. Dus krijg je geen doktersbehandeling bij een gebroken arm (vanwege ontbreken vaccin of qr) dan ook geen betalingen meer aan de covidian zealots.

 7. Kuipers is helemaal geil geworden nu ze willen gaan rotzooien om menselijk en dierlijk dna te mixen…Dat vierkantig hoofd welleens gezien van die kale psychopaat, lijkt wel menselijke versie van SF film Alien. D666 Misbaksel die er ineens was i gekozen uit de diepte van de hel.

 8. Het wordt gemakkelijkheidshalve altijd “vergeten” dat om orgaantransplantaties mogelijk te maken de wettelijke definitie van “dood” gewijzigd moest worden. Een orgaan van een overleden persoon kan je niet transplanteren want dat is een dood orgaan. Enkel van levende donoren kan een orgaan overgeplant worden. Mensen met een transplantatie-orgaan zijn dus orgaandieven en medeplichtig aan moord. Artsen die hieraan meewerken zijn moordenaars.
  Dat de medische sector een criminele bende is weten we al enkele decennia.

 9. Kortom is dit waar ze heen willen En zo wil de overheid jou onder controle krijgen in de toekomst. CBDC and Johnnys Cash en de Smart Money https://hetanderenieuws.nl/johnnys-cash-en-de-smart-money-nachtmerrie-nederlands-ondertiteld/ Er zou een heel nieuw apparaat moeten worden ingericht met een focus op preventie en het “algemeen welzijn” Voeding, geestelijke gezondheid, sport en ontspanning ter versterking van het immuunsysteem. De westerse wereld kan hierin een voorbeeld nemen aan de holistische oosterse benadering. Lichaam en geest zijn verbonden en veel van onze hedendaagse ziekten worden veroorzaakt doordat het systeem niet in balans is. Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben de samenhang al aangetoond. Pillen zijn niet altijd nodig. Conclusie: het is tijd voor een grootschalige reorganisatie maar dat kan alleen als alle partijen bereid zijn om samen te werken in het algemeen belang.
  https://medium.com/@createyourownworld/holistische-gezondheidsvisie-2c2dc72e920a

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in