Dr. Lee Merritt vertelt Alan Keyes tijdens zijn programma “Let’s Talk America” op Brighteon.tv dat de mensen een situationeel bewustzijn moeten hebben met wat er op dit moment in de wereld gebeurt, schrijft Nolan Barton.

“We moeten ons de situatie realiseren. Dit is een oorlog, het is niet alleen het virus. Als je denkt dat je tegen een virus vecht, dan word je slachtoffer,” zegt Merritt.

Oorlog is al lang aan de gang

Merritt, een gerenommeerd chirurg, zegt dat hun voorgangers bij de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) dit al lang geleden hebben zien aankomen. In 1943 verlieten een aantal artsen en chirurgen de American Medical Association (AMA) om de AAPS te vormen, omdat de AMA zich aansloot bij de regering.

“De AAPS zei nee omdat we de overheid buiten de geneeskunde moeten houden. Je wilt dat de geneeskunde een zaak is tussen jou en de patiënt – niet tussen jou, een overheidsbureaucraat en een patiënt. En dat is precies het paradigma dat is gebeurd,” zegt Merritt.

“We zien niet langer dat artsen een eed afleggen om het allerbeste voor de patiënten doen. Ze leggen nu een eed af aan de CDC [Centers for Disease Control and Prevention] en volgen wat de NIH [National Institutes of Health] en CDC-richtlijnen ook moge zijn, en dat wordt gedreven door geld. Dat is wat er gebeurd is.”

Het verschil tussen de AAPS en de AMA is nooit duidelijker geweest dan bij het begin van de coronavirus pandemie.

AMA staat ten dienste van federale instanties

In april vorig jaar vertelde AMA-president Dr. Patrice Harris aan CNN’s Wolf Blitzer dat ze geen hydroxychloroquine en azithromycine zou voorschrijven aan een patiënt met COVID-19.

Het zou “ongepast voorschrijven zijn omdat de FDA [Food and Drug Administration] het medicijn niet heeft goedgekeurd voor dit nieuwe virus,” zei Harris destijds. “Het zou negatieve bijwerkingen kunnen hebben, waaronder sterfgevallen. Ook moeten we voorraden beschikbaar houden voor patiënten die lupus en andere aandoeningen hebben. Voor COVID is het niet bewezen. Op dit moment hebben we gewoon de gegevens niet.”

AAPS dient de patiënten

  Dubbel gevaccineerd 20-jarig model ontwikkelt Myocarditis, krijgt hartaanval en beide benen zijn geamputeerd

De AAPS bracht kort na het interview van CNN met Harris de volgende verklaring uit.

“Chloroquine (CQ) en hydroxychloroquine (HCQ) zijn al ongeveer 70 jaar goedgekeurd door de FDA en worden wereldwijd op grote schaal en veilig gebruikt voor malaria en andere aandoeningen. Het verkrijgen van goedkeuring voor een nieuwe indicatie is uiterst kostbaar en neemt gewoonlijk jaren in beslag. Hoewel geneesmiddelen niet op de markt mogen worden gebracht voor een “off-label”-indicatie, mogen zij wel worden voorgeschreven, en waarschijnlijk is één op de vijf recepten een “off-label”-indicatie.”

“De eed van Hippocrates stelt dat artsen de plicht hebben om ‘voor te schrijven naar mijn vermogen en mijn oordeel’.”

“Tot nu toe laten de gegevens succesvolle resultaten zien, zelfs bij sommige patiënten die bijna dood waren. De resultaten lijken het beste te zijn wanneer HCQ vroegtijdig wordt toegediend in combinatie met zink en het gewone antibioticum azithromycine. Uit gegevens uit vele landen blijkt dat maar liefst 98% van de patiënten met deze behandeling vooruitgaat, en dat er zeer weinig risico’s aan verbonden zijn, aldus onze tabel, die regelmatig wordt bijgewerkt.”

“Er zijn geen door de FDA goedgekeurde preventieve middelen of therapieën voor deze nieuwe ziekte. De ethische en humane handelwijze van artsen is het voorschrijven van middelen waarvoor een wetenschappelijke basis bestaat en waarmee op dit moment gunstige ervaringen zijn opgedaan. Hiertoe behoren HCQ en hoge doses intraveneuze vitamine C. Het alternatief is patiënten de best mogelijke kans op leven te ontzeggen.”

“De bureaucratie van de FDA heeft het testen vertraagd en de verstrekking van beschermende middelen belemmerd. Beroepsverenigingen zoals de AMA, gouverneurs en medische en apothekersraden zouden de al lang geaccepteerde praktijk van het voorschrijven van FDA-goedgekeurde geneesmiddelen voor nieuw ontdekte toepassingen niet moeten verbieden. Deze ongekende inmenging in de uitoefening van de geneeskunde kan duizenden onnodige doden tot gevolg hebben en de beheersing van een dodelijke pandemie vertragen”.

Deze verklaring is in lijn met het motto van de groep: omnia pro aegroto, wat betekent “alles voor de patiënt”. De AAPS heeft de AMA er in wezen van beschuldigd patiënten liever dood te laten gaan dan te behandelen zonder federale toestemming voor bepaalde medicijnen.

  Een reis door de geest van een Covid prik-fanaat

PCR-tests zijn het bewijs dat COVID-19 niet de echte vijand is

Merritt noemt de polymerase kettingreactie (PCR) tests als bewijs dat het virus niet de echte vijand is.

“Als je de brochure leest, staat er precies in hoe je de test moet doen. Draai het 20-30 keer. Als je meer dan 30 keer doet, krijg je valse positieven. Als je de test meer dan 35 keer doet, is hij in principe zinloos. Het is als een kapotte klok die twee keer per dag de tijd juist heeft,” zegt Merritt.

Toch doen alle laboratoria over de hele wereld gemiddeld 45 cycli. Merritt wijst erop dat die laboratoria worden geleid door labmanagers die weten hoe ze tests moeten uitvoeren en hun personeel opleiden.

“Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Geen van hen heeft de fout gemaakt om te weinig cycli uit te voeren en valse negatieven te krijgen. Het gaat allemaal dezelfde kant op. Er is geen echt voordeel aan het overcyclen van de tests, behalve om de mensheid bang te maken voor de volgende stap, om ons ervan te overtuigen dat er ondanks de lockdowns een vreselijke ziekte rondwaart en dat het zo welig tiert,” aldus Merritt.

De vijanden richten zich op kinderen

Merritt waarschuwt dat de vijanden het op de kinderen gemunt hebben, dus er is geen betere tijd om tegen hen op te staan dan nu.

“Ik heb zonen die ik een betere wereld wil geven dan dit. Het gaat niet zozeer om ons – het gaat om onze kinderen. Ze komen achter onze kinderen aan, en er zijn veel manieren om dat te laten zien,” zegt Merritt.

Er is al een tijdje een psychologische operatie aan de gang, en de kinderen zullen het meest getroffen worden. Die operatie heet gezichtsmaskers mandaat. “Ze geven niet echt om wetenschap,” zegt Merritt.

  Het vaccinmoordwapen van de globalisten is het speerpunt van hun ontvolkingsagenda

Ze vertelt Keyes dat maskers traditioneel worden opgezet bij slaven en bij sektevolgelingen.

“Het is een sektesymbool van ‘Ik zal stil zijn, ik zal gehoorzamen, ik zal me onderwerpen, ik zal mezelf veranderen in wat jij wilt dat ik ben.’ Dat is wat sektesymboliek voor maskers is,” legt Merritt uit.

Maskers zijn vooral schadelijk voor kinderen. Het langdurig dragen van maskers kan niet alleen leiden tot sociale vervreemding, maar ook tot trauma’s en ontwikkelingsachterstanden bij jongere generaties.

“Ze beschadigen onze fundamentele menselijkheid door ons af te scheiden van medemensen in onze unieke menselijke manier. Neem je dat weg, ontwikkelen we niet goed, en zullen we niet gelukkige mensen zijn,” zegt Merritt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBewijs dat het vaccin veel meer doodt dan het redt
Volgend artikelOnderzoekers: Prik doodt minstens 5 keer meer dan Covid, dus waarom vaccineren we kinderen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

    • Inderdaad nogal vele ’toevallige’ zaken. Interessant voor degene die het interesseert. Paar jaar geleden heb ik de volledige opname gezien van de astronaut of wat had de man voor een rol (?) die toegaf dat de hele maanlanding totally fake is geweest. Geen idee hoe de naam is van deze persoon en de opname is nogal van slechte kwaliteit. De handgebaren overigens van de NASA-Crew spreekt boekdelen. Later in de tijd heb ik een filmpje gezien van een recentere opname van een NASA man die uitlegde dat het onmogelijk is om voorbij een bepaald punt te komen .. Belt nog wat. Ook filmpjes gezien waar raketten werden afgevuurd die tegen de koepel aan knalden en keihard terug kwamen. Dus ook al ‘is er leven op Mars’, ze gaan er niet komen, schat ik in. Althans niet met een raket van NASA. Misschien hopen ze weg te komen via de portalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in