Duitse stad ziet af van amusementshal vanwege moskee in de buurt

4

Opnieuw een knieval voor de islam in Duitsland: het Beierse stadje Penzberg was van plan op het industrieterrein een amusementshal te bouwen, die een uitgaansgelegenheid moest worden voor de burgers en vooral de jongeren. Maar de plannen zijn nu gesloopt door het politiek correcte stadsbestuur. Men zou van het project afzien uit consideratie met een nabijgelegen moskee.

Geen entertainment rond de moskee

Afgezien van het bedenkelijke feit dat reeds een klein Beiers stadje als Penzberg een moskee inclusief minaret (!) heeft, weegt ook de knieval voor de lokale moslims zwaar. Want in de gemeenteraad en ook in de bouwraad wordt al maanden gediscussieerd over het project. De nabijheid van een woonwijk, maar vooral van de plaatselijke moskee, alsmede de geplande openingstijd tot 3 uur ’s nachts brachten vele politiek correcte tijdgenoten in paniek en schrik, meldt Unser Mitteleuropa.

Zo was bijvoorbeeld Martin Janner (Penzberg Miteinander), die in de gemeenteraadscommissie zit, van mening dat de nabijheid van de amusementshal bij de Penzbergse moskee “problematisch” was. Gokken is immers verboden in de islam. “Respect gebiedt dat een dergelijke amusementshal niet wordt toegestaan in de nabijheid van het gebedshuis”.

Nu, na een levendige discussie, heeft de gemeenteraad besloten geen amusementshal te openen. De islamitische gemeenschap zal tevreden zijn.

Café kan drankvergunning geweigerd worden – te dicht bij de moskee gelegen

  Duitse bureaus voor Jeugdzorg overhandigen kinderen aan pedofiele pleegvaders
Vorig artikelGeert Wilders solidair met Orbán: “Nee tegen het Open Grenzen beleid!”
Volgend artikelWetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dikke pech voor de plaatselijke slaafse bevolking, ze moeten “hun” politieke leiders maar op hun plichten wijzen, desnoods met passief verzet en het blokkeren van de wegen, totdat de rest van de sheeple ook in beweging komen.
    Geen medelijden meer met een bevolking die enkel slachtoffer wil zijn!

  2. Wat is een amusementshal nog meer dan een gokhal? Wat mij betreft mogen al die gokhallen afgebroken worden. Wie denk je dat daar wijzer, lees rijker, van wordt? En wie de gokjunkies? Inclusief jongeren? Opzouten ermee. Hoef je geen moslim, christen, hindoe voor te zijn.

  3. Greengo,
    En wat worden wij wijzer van een moskee? En hoeveel zogenaamde moslims zitten niet tot over hun oren in illegale (Turkse) gokhuizen?

  4. Bijna goed met moskee en storend.
    De moskee is storend zo dichtbij een woonwijk; moet ietsje verder, b.v. in de Sahara

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in