In Neufeld in de wijk Eisenstadt-Umgebung waren een politieagent van de speciale eenheid Cobra en zijn vrouw in 2018 op weg naar huis van hun huwelijksverjaardag toen ze getuige waren van seksuele intimidatie: Een meisje van slechts 17 jaar oud werd lastiggevallen door drie asielzoekers – de agent aarzelde niet lang, stelde zich in dienst en kwam tussenbeide.

Agressieve Irakees verwond in vechtpartij

Er ontstond een vechtpartij nadat de Irakese asielzoeker de identiteitskaart van de Cobra-ambtenaar uit zijn hand had geslagen, die hij had gebruikt om zich als politieagent te identificeren. De vechtpartij verwondde zowel de uit Burgenland stammende politieagent als de Irakees, terwijl de handlangers van de ‘vluchteling’, twee Afghanen, op de vlucht sloegen, schrijft Unzensuriert.

Gevangenisstraf en boete voor politieagent en vrouw

Op grond hiervan moest de politieagent wegens mishandeling terechtstaan bij de regionale rechtbank van Eisenstadt  – de rechtbank kwam tot een opmerkelijk vonnis en veroordeelde de moedige hulpverlener, die de drie asielzoekers mogelijk had verhinderd de jonge vrouw te verkrachten, tot een boete van 11.700 euro!

De rechters in Burgenland waren echter niet compleet tevreden met deze absurd hoge boete: Daarnaast werd de verdachte veroordeeld tot zeven maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, zijn vrouw kreeg acht maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Hun advocaat, die al in beroep is gegaan, was geschokt door het schandalige vonnis:

Mijn cliënt heeft burgermoed getoond. Hij zal zich de volgende keer waarschijnlijk wel twee keer bedenken.

Kijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”

  Duitslands grootste krant BILD biedt verontschuldigingen aan voor het schaden van de samenleving door paniekberichtgeving over de Covid-19 pandemie
Vorig artikelServische leger bij grens gestationeerd om bevolking te beschermen tegen asielzoekers
Volgend artikelSchurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

    • Politici worden omgekocht , en rechters , daarom gebeurd dat , anders werden ze ook gelijk gestraft , zoals dat hoort , eerst Europa kapot maken , ontregelen , mensen worden ontevreden ( terecht ) maar agressie is in deze niet het antwoord , totale ongehoorzaamheid aan degene die ons verneuken , en die hier verkrachtend zijn gang kunnen gaan kunnen nergens terecht , NERGENS

  1. @Pierre HM van de Kletersteeg
    “Weetje nou wel zeker dat hitler dood is?” Ik denk als Hitler nog in leven was zou jalours worden op datgene wat nu wereldweid aan de hand is.

    Overigens degenen die dit soort corrupte rechters met hun waanzinnige oordelen in functie houden en door hen de burgers herhaaldelijk laten tiraniseren, zou ik ook door een langzame dood laten sterven.

  2. @Floretta. Hitler heeft al die voormalige rechters tegen de muur laten zetten. Niet eens zo een slecht idee. Mogen ze in Nederland ook met het gros van de rechters doen. En misschien komt die tijd nog wel. De geschiedenis herhaald zichzelf. Kijk maar naar de epidemieën en crisissen de afgelopen eeuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in