Volgens de statistieken wordt momenteel 18,1% van de bevolking van de VS gedekt door Medicare, het nationale ziekteverzekeringsprogramma in de VS, en uit gelekte gegevens is gebleken dat meer dan 48.000 van degenen die door Medicare worden gedekt, binnen 14 dagen zijn overleden nadat zij een Covid-19-vaccin hadden gekregen, meldt Theexpose.uk.

Uit statistieken die hier kunnen worden geraadpleegd, blijkt dat 59,4 miljoen Amerikanen door Medicare worden gedekt, wat neerkomt op 18,1% van de bevolking van de VS, die 330 miljoen mensen telt.

Verdere gegevens die hier kunnen worden ingezien, indien men erin slaagt toegang aan te vragen, tonen aan dat 48.465 van de mensen die door Medicare worden gedekt, zijn overleden binnen 14 dagen nadat zij een Covid-19 vaccin hadden gekregen. Negentienduizend vijfhonderd van hen die zijn overleden waren jonger dan 80 jaar, en 28.065 van hen die zijn overleden waren ouder dan 80 jaar.

Verdere gegevens die hier kunnen worden ingezien, ook hier alleen als men erin slaagt toegang aan te vragen, tonen aan dat alleen al in New York 6.586 mensen die onder Medicare vallen, zijn overleden binnen 28 dagen nadat zij een Covid-19-vaccin hadden gekregen. Uit de gegevens blijkt ook dat 2.883 mensen een myocardinfarct (hartaanval) hebben gehad, 1.316 mensen verlamd zijn geraakt, 2135 mensen een beroerte hebben gehad en 2.353 mensen een trombocytopenie (lage bloedplaatjes die spontane bloedingen uit de ogen kunnen veroorzaken) hebben gehad, allemaal binnen 28 dagen na vaccinatie.

Bovenstaande gegevens werden vrijgegeven dankzij een klokkenluider die werkt voor de Centers for Medicare and Medicade services. De klokkenluider gaf de gegevens door aan advocaat Thomas Renz, die in juli 2021 een rechtszaak aanspande nadat een andere klokkenluider onder ede had gezworen dat ten minste 45.000 Amerikanen waren overleden binnen 3 dagen nadat zij een Covid-19-vaccin hadden gekregen, volgens geheime gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

  Eén op de 73 mensen die "gevaccineerd" werden voor covid, was DOOD in juni 2022, volgens gegevens van de overheid

Via zijn advocatenkantoor Renz Law in Ohio klaagt Thomas het Department of Health and Human Services (DHHS) aan om de uitrol van het Covid-19 vaccin voor kinderen van 15 jaar en jonger tegen te houden.

De rechtszaak werd aangespannen door Renz en zijn juridisch team tegen de Emergency Use Authorisation (EUA) van de Covid-19 vaccins, waarvan zij verklaren dat er “geen lange termijn studies over de impact op volwassenen, veel minder op kinderen” zijn uitgevoerd.

Bovendien betwist de rechtszaak de wettigheid van de EUA, omdat de wet stelt dat kinderen risico moeten lopen, waarvan Renz stelt dat de “CDC stelt dat kinderen statistisch gezien een sterftecijfer van NUL procent hebben door Covid-19.”

Op zaterdag 25 september hield Renz een presentatie voor een publiek op Clay Clarks ReAwaken America Tour, waar hij de menigte van duizenden aanwezigen en miljoenen kijkers via livestream schokte toen hij onthulde:

 • Dat gegevens van het Medicare Tracking System onthullen dat 19.400 mensen jonger dan 80 jaar zijn overleden binnen 14 dagen na het ontvangen van het COVID-19 Vaccin.
 • Daarnaast zijn er 28.065 mensen overleden die ouder zijn dan 80 jaar binnen 14 dagen na het ontvangen van het Covid-19 vaccin.
 • Het totale aantal Amerikaanse burgers die door Medicare worden gedekt en binnen 14 dagen stierf na het ontvangen van het COVID-19 vaccin is 48.465 volgens de harde gegevens onthuld in het Medicare Tracking System.

Renz onthulde ook dat de FDA actief samenwerkt met CMS real-time data (CMS Medicare database) om wekelijkse rapporten te verzamelen over Covid-19 ongewenste bijwerkingen, ondanks het feit dat ons herhaaldelijk is verteld dat dit vaccin “veilig en effectief” is.

  Luchthaven scheidt reizigers die niet volledig zijn ingeënt tegen COVID-19

Advocaat Renz zegt:

“Deze informatie is nooit aan het publiek gegeven, en u zult zien waarom ze het verborgen hebben gehouden en nooit hebben gepubliceerd. Het is zeer vernietigend, en deze gegevens onthullen dat de FDA wist wat er aan zat te komen, het liet gebeuren, en duizenden en duizenden zijn gestorven of verwond geraakt.”

Bekijk hoe Renz zijn presentatie houdt en onthult dat meer dan 48.000 Amerikanen zijn overleden binnen 14 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin in de video hieronder.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Top patholoog: “Coronavirus is het grootste bedrog ooit begaan op een nietsvermoedend publiek”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Great Reset – De grootste bedreiging voor de planeet sinds de Tweede Wereldoorlog
Volgend artikelAustralië waarschuwt de ongevaccineerden dat ze voor onbepaalde tijd in totale sociale isolatie zullen blijven wanneer de lockdown eindigt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Om 14:00 in Zweden een pers conferentie, ik ben benieuwd.

  Gezien overal de maatregelen tegen ongevaccineerden toenemen ben ik bang dat men in Zweden (en later Denemarken en Noorwegen) ook beperkingen weer gaat opleggen.

  In NL wordt nu gesproken over G2 toegang (waar rook is is vuur), wat later dan vast G1 toegang wordt.
  Verder dat werkgevers hun werknemers naar hun vaccinatie mogen vragen; Hugo is aan het kijken of dit via de wet geregeld kan worden.

  Onze vrijheid wordt met de dag verder beperkt; wat zullen vele Nederlanders trots op zichzelf zijn hiermee!

  Mijn hoop op een goede afloop wordt met de dag minder

  • Hallo Bart het betreft alleen maar goed nieuws `Bijna alle pandemische beperkingen van Zweden zijn vandaag opgeheven, en pandemische beperkingen zijn niet langer van toepassing in bars, restaurants of bij grote evenementen. Ook de aanbeveling om thuis te werken loopt vandaag af. `

   • Het loopt niet schrikbarend op daar inderdaad. Maargoed dat is zweden, wij in NL zitten nog met de ellende.

    Ergens denk ik dat ze de laatste 10% mensen niet met rust laten wat betreft vaccinatie.
    Als het niet via de wet mag, dan gaan de bedrijven wel vaccin eisen aan de werknemers.

 2. Dit bericht wordt verspreid onder meerdere alternatieve websites.

  Een ieder die informatie kan verschaffen over Dierenbeul Psychopaat Yusuf Y uit Rotterdam kan zich richten tot dit email adres [email protected]

  Hierbij kunt u foto’s opsturen, adres, woonplaats, plaatsen waar dit heerschap zich regelmatig bevindt.

  Emails zijn volledig gecodeerd en worden met uiterste discretie behandeld waarbij geen reply wordt uitgevoerd.

  Dank u.

  https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/dierenbeul-yusuf-y-martelt-en-vermoord-zeven-katten-maar-volgens-het-om-waren-zeventien-dagen-gevangenis-wel-voldoende/

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/dierenbeul-yusuf-y-martelt-en-vermoord-zeven-katten-maar-volgens-het-om-waren-zeventien-dagen-gevangenis-wel-voldoende/

 3. Allo Allo zoef-zoef Yusuf Y.
  De moderne NSB, de Nederlandse Landverraders.
  Dat sLinkse tuig wat geoefend heeft om weer over de straten van Nederland te marcheren, z.g. om de bezorgdheid voor een herhaling van de geschiedenis (waaraan ze hebben meegeholpen) te voorkomen.
  De moderne NSB is overduidelijk bezig met iets wat misschien een voorloper is van een T4-program, in een nieuw jassen.
  Daadwerkelijk fysiek geweld gebruiken ze nog niet, ik acht mezelf instaat om me daartegen te kunnen verweren.
  Maar de moderne NSB bestookt me nu met financiële juridische bedreigingen, terwijl ik zwart op wit heb dat wat er beweerd wordt niet klopt.
  De lokale kapitalistische volksverrader, die zich in heel wat besturen heeft ingekocht, wenst geen reactie te geven.
  Ik ben altijd bereidt om een dierenbeul, een lafaards, een Bitch van een fabeltje te omhelzen.
  Een stevig knuffel te geven.
  Een omhelzing die eindigt met het geluid “knak”!
  Maar ik realiseer me dat dergelijke idioten een kans gegeven wordt door de vele landverraders van nu.
  Groen Link, Gewoon Link, de Deserteurs 66, Partij van de Afbraak, Volks Verraders Delegatie & vrienden.
  Ze vormen ’t Verraad Van Nederland!

  Rotterdam, waar ik vandaan kom.
  Rotterdam waar je over 4 km, een uur doet.
  Rotterdammer als van Jole, een grote muil hebben, dan hun fam in het verzet hebben gezeten,
  terwijl ze ik onze tijd vooraan lopen bij de capitulatie van het huidige Rotterdam en Nederland.
  In mijn tijd gebeurde er al dingen in de zorg die het daglicht niet konden verdragen.
  Dat zal alleen maar zijn toegenomen en niet op de laatste plaats dankzij de media van de NSBers Arent de Vries & Meinoud Rost van Tonningen.
  Wat niet geheel toevallig ook de club is van mensen als van Jole!

  Al dat tuig wat van oorsprong van buiten Europa is en dat sLinks volk hebben als overeenkomst dat het volksverraders zijn.
  Verrader van al het leven.
  Dat is waarom het voor mij nazi Liefhebbers zijn.
  Smerig kut volk, van verschillende kleuren en van verschillende nazionaliteiten.
  Nee, geen spel fout!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in