Zweden en Zwitserland hebben zich aangesloten bij Denemarken, Noorwegen, Finland, Ierland, Nederland, Italië, Litouwen, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en hebben aangekondigd de COVID-beperkingen op te heffen en hun land open te stellen, schrijft Megan Redshaw.

Europa zet meer vaart achter de opheffing van de COVID-beperkingen nu de pogingen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zijn mislukt en de landen de dreiging die van SARS-CoV-2 uitgaat, naar beneden bijstellen.

Zweden en Zwitserland hebben zich aangesloten bij Denemarken, Noorwegen, Finland, Ierland, Nederland, Italië, Litouwen, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en aangekondigd dat zij de COVID-beperkingen zullen opheffen en hun land zullen openstellen.

Israëlische topambtenaren hebben deze week ook aangekondigd dat zij het COVID-vaccinpaspoort van het land, de “Groene Pas”, voor restaurants, hotels, sportscholen en theaters zullen afschaffen.

De beleidsupdate zal 6 februari van kracht worden, zei de regering van premier Naftali Bennet, in afwachting van goedkeuring door een parlementaire commissie. Israël’s bewijs-van-vaccinatie beleid zal van kracht blijven voor evenementen zoals feesten of bruiloften.

“De groene pas op dezelfde manier voortzetten kan valse garanties creëren,” zei Nadav Davidovitch, een epidemioloog en volksgezondheidsarts die de regering van premier Naftali Bennet adviseert. “Het vermindert geen infecties in gesloten ruimtes zoals theaters. Het moet vooral worden gebruikt voor plaatsen met een hoog risico, zoals ziekenhuizen, bejaardentehuizen, of evenementen waar wordt gegeten en gezongen en gedanst.”

Volgens Politico zei het Zweedse Agentschap voor Volksgezondheid dat het COVID opnieuw heeft beoordeeld als “niet maatschappelijk kritisch” vanwege een beter begrip van de Omicronvariant, die milder is en geassocieerd met minder ziekenhuisopnames.

“Het is tijd om Zweden open te stellen”, zei minister-president Magdalena Andersson. “De pandemie is nog niet voorbij, maar gaat een nieuwe fase in.”

Het besluit om Zweden open te stellen kwam een dag nadat Zwitserland, dat zich beroept op hoge immuniteitsniveaus en de mildere Omicronvariant, aankondigde dat het vanaf vandaag de thuiswerkverplichting en de quarantaineregels zal afschaffen.

De regering zal ook de gezondheidsmaatregelen aan de grenzen opheffen en toeristen zullen niet langer Zwitserse COVID-certificaten hoeven te ontvangen.

De Zwitserse regering zei van plan te zijn andere beperkingen geleidelijk af te schaffen na overleg met 26 kantons, werkgevers, vakbonden en parlementaire commissies.

  Angstaanjagende officiële Canadese regeringsgegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben AIDS ontwikkeld en hebben nu 5x meer kans om aan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerden

Over twee weken zal de regering de volgende stappen bepalen om de pandemiemaatregelen te versoepelen, afhankelijk van de gezondheidssituatie, aldus een officiële verklaring.

Tot de mogelijkheden behoort een gespreide exitstrategie of een abrupt einde van alle COVID-maatregelen op 17 februari.

Denemarken classificeert COVID als endemische ziekte

Enkele dagen voor de aankondiging van Zweden en Zwitserland werd Denemarken het eerste land in de Europese Unie dat alle COVID-beperkingen ophief, door COVID te herclassificeren als een endemische ziekte.

De Deense minister van Volksgezondheid Magnus Heunicke schreef op 1 februari een brief aan de epidemiologische commissie van het parlement waarin hij verklaarde dat COVID niet langer een “sociaal kritische ziekte” was.

Op basis van de aanbevelingen van de commissie heeft de regering besloten de COVID-beperkingen te schrappen.

De “regels komen te vervallen wanneer de ziekte op 1 februari 2022 niet langer als ‘maatschappelijk kritiek’ wordt gecategoriseerd”, schreef Heunicke.

De classificatie van een ziekte als “maatschappelijk kritiek” gaf de regering de bevoegdheid om brede beperkende maatregelen te nemen, zoals het sluiten van bedrijven en het verplicht stellen van het dragen van maskers.

Een endemische ziekte kan vrij circuleren, maar vormt een minder grote bedreiging voor de samenleving.

“Niemand kan weten wat er in december zal gebeuren”, zei Heunicke maandag tegen CNN. “Maar we hebben de burgers van Denemarken beloofd dat we alleen beperkingen zullen hebben als ze echt nodig zijn en we zullen ze opheffen zodra we kunnen. Dat is wat er nu gebeurt.”

Op de vraag over vaccinatiemandaten zei Heunicke:

“Gelukkig hebben we dat in Denemarken niet nodig … Ik ben echt blij dat we het niet nodig hebben, want het is een zeer verontrustend pad om die kant op te gaan.”

Søren Brostrøm, directeur-generaal van de Deense gezondheidsautoriteit, was het daarmee eens:

De Deense autoriteiten zullen nog steeds het gebruik van thuistests aanbevelen wanneer men in contact komt met grote groepen mensen en zullen PCR-tests beschikbaar stellen aan het publiek. Reizigers die het land binnenkomen, zullen nog steeds bij binnenkomst worden getest.

Andere Europese landen laten COVID-beperkingen vallen

Italië, Frankrijk, Noorwegen, Litouwen, Engeland en Finland hebben ook de beperkingen versoepeld, meldde Bloomberg.

“We moeten bespreken of het tijd is voor ons om een ander standpunt in te nemen en te beginnen met het afbouwen van de beperkingen, zelfs met een hoog aantal besmettingen,” vertelde de Finse premier Sanna Marin aan verslaggevers. “Ik hoop dat we in februari van de beperkingen af kunnen zijn.”

Tijdens een bijeenkomst in Helsinki om het tempo van het opheffen van de beperkingen te bespreken, besloot de regering alle beperkingen op bijeenkomsten op te heffen en de beperkingen voor restaurants en bars op 14 februari te versoepelen. Nachtclubs zullen tot 1 maart gesloten blijven. Voor culturele ontmoetingsplaatsen, evenementen en sport gelden geen beperkingen.

De regering van de Italiaanse premier Mario Draghi is woensdag bijeengekomen om te bespreken hoe de beperkingen kunnen worden verminderd. De regering zal zich in eerste instantie concentreren op quarantaineregels voor kinderen en is van plan de eis van tien dagen isolatie terug te brengen tot vijf.

Frankrijk heeft woensdag de verplichte thuiswerkregels afgeschaft, de voorschriften voor gezichtsmaskers buitenshuis afgeschaft en de aanwezigheidsbeperkingen in stadions en theaters opgeheven.

De Litouwse regering schrapt de eis om een vaccinatiebewijs te tonen in openbare ruimten, zoals restaurants en sportevenementen, en ongevaccineerde werknemers hoeven niet langer een wekelijkse test te ondergaan.

De versoepeling van de Franse regels is woensdag in werking getreden: de verplichte thuiswerkregels zijn afgeschaft, de voorschriften inzake gezichtsmaskers voor buitenshuis zijn afgeschaft en de aanwezigheidsbeperkingen in stadions en theaters zijn opgeheven.

Noorwegen volgde het voorbeeld en hief de beperkingen op privébijeenkomsten, bars en restaurants op en zal geen grenscontroles eisen.

Engeland kondigde vorige week aan dat het zijn COVID-beperkingen zou opheffen. Vanaf 27 januari is gezichtsbedekking in Engeland niet langer wettelijk verplicht en zijn COVID-pasjes voor de toegang tot grote zalen en clubs niet langer wettelijk verplicht.

  Vrouw heeft vreemde bijwerking van Pfizer-vaccin

De regering schrapte ook richtlijnen voor gezichtsbedekking in klaslokalen, advies voor mensen die thuis werken en beperkingen voor bezoekers van verpleeghuizen.

Op 26 januari heropende Nederland restaurants, bars, musea en theaters als onderdeel van een bredere versoepeling van de beperkingen.

Analyse toont aan dat sluitingen weinig of geen voordelen hadden voor de volksgezondheid

Er zijn weinig of geen studies uitgevoerd om na te gaan of vaccinpaspoorten en COVID-beperkingen daadwerkelijk hebben geleid tot minder COVID-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen.

Uit een recente analyse, gepubliceerd door onderzoekers van John Hopkins, blijkt echter dat de COVID-afsluitingsmaatregelen die in de VS en Europa zijn ingevoerd, vrijwel geen effect hebben gehad op de volksgezondheid.

“We vinden weinig tot geen bewijs dat verplichte lockdowns in Europa en de Verenigde Staten een merkbaar effect hadden op COVID-19 sterftecijfers,” schreven de onderzoekers.

De onderzoekers onderzochten ook “shelter-in-place orders” en ontdekten dat deze de COVID-sterfte slechts met 2,9% verminderden.

Studies die alleen shelter-in-place orders beoordeelden, vonden een sterftereductie van 5,1%, maar wanneer deze werden gecombineerd met andere lockdownmaatregelen, verhoogden shelter-in-place orders de COVID-sterfte met 2,8%.

Onderzoekers ontdekten dat het beperken van samenscholingen het COVID-sterftecijfer juist kan hebben verhoogd. Zij schreven:

“[Shelter-in-place orders] kunnen een geïnfecteerde persoon thuis isoleren met zijn/haar familie, waar hij/zij het risico loopt familieleden te infecteren met een hogere virale lading, wat leidt tot ernstigere ziekte. Maar vaak hebben lockdowns de toegang van mensen tot veilige (buiten)plaatsen zoals stranden, parken en dierentuinen beperkt, of bevatten ze maskermandaten voor buitenshuis of strikte beperkingen voor samenscholingen buitenshuis, waardoor mensen gedwongen werden om op minder veilige (binnen)plaatsen samen te komen.”

COVID-lockdownmaatregelen hebben ook bijgedragen tot “vermindering van de economische activiteit, stijging van de werkloosheid, minder scholing, politieke onrust, huiselijk geweld en ondermijning van de liberale democratie”, aldus het rapport.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuits ziekenhuis weigert zorg aan 3-jarig kind vanwege vaccinatiestatus ouders
Volgend artikelHun woorden – Een eerlijke vaccinadvertentie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Er is geen pandemie meer sinds mei 2020 zelfs geen epidemie voor de redt is het net als andere haren geweest dus weg met alle maatregelen en de discriminerende QR code. Alles weer naar normaal.

  • Pandemie is er nooit geweest. Epidemie in de zin van een ziekte veroorzaakt door een ziekteverwekker (virus) ook niet. Nooit enig bewijs van geweest, gaat er ook niet komen want het is totaal BS.

  • Beperkingen afgeschaft? Hoezo? De QR code bestaat nog steeds en iedereen die niet is “gevaccineerd” én “geboosterd” mag vanaf dinsdag 8 februari 2022 niet meer meedoen in de maatschappij omdat zij het groene vinkje zullen gaan verliezen. Het gaat nog veel erger worden. We zijn er nog lang niet!

  • Er is nooit een pandemie geweest de mensen die nu dood gaan komt door de vele injecties die zij krijgen toe gediend en stop nou eens met die leugen het volk heeft door hun angst zelf mee geholpen deze pandemie aan te zwengelen en wie een stel idioten met hun mouw op gestroopt de vaccinaties te ontvangen of het hosties waren die meneer pastoor was uit aan delen, wat een stel mafkezen zijn het onnozele volk toch en daar hebben de elite wel gelijk in dat je beter zulke mensen kwijt dan rijk zal zijn. R.I.P weg met dat laf volk.

 2. In Nederland zijn we fors de LUL met een D66 minister op volksgezondheid…. de KUT QR code moet worden afgeschaft!!! Helaas past Nederland niet in het bovenstaande rijtje!!!!!We zitten nog super diep in de WEF toegangs en ID pas

 3. Zo is dat, klaar en duidelijk, er is enkel een plandemie, overheden kunnen dit niet blijven volhouden, heel het economische systeem geraakt ontregelt, het desocialiseren van de bevolking heeft een nefast gevolg voor elk levend individu, kortom voor de hele samenleving wereldwijd.
  Het elite clubje denkt, dacht met hun vergif de mensheid klein te kunnen krijgen, zo waren goed op weg, ook al hebben ze dit reeds decennia terug gepland, theoretisch kan het allemaal werken, in de praktijk is nog een andere zaak, er zijn altijd hindernissen die je niet kan voorzien, of waar je een oplossing voor hebt, het elite clubje is vertrokken vanuit het punt van hebzucht, als je hebzuchtig bent of word, weet je diep van binnen dat het niet kan blijven goed gaan, op een bepaalde keer stopt het, dat is nu éénmaal de wet van de natuur, het is de logica zelve.

 4. Als reeds andere landen hun restricties gaan opheffen, kunnen de andere landen niet anders dan gaan volgen, als overheid krijg je de leugens niet meer verkocht, ook niet aan de schapen, die zullen uiteindelijk gaan inzien dat ze gekloot zijn door hun overheid die in hun ogen begaan was met de bevollking, de overheid is nooit begaan met zijn bevolking, het enige wat hun telt is hun ego, en dikke posten pakken om er zo op de kap van de mensen rijker van te worden, het is de domheid der mensen die dit mogelijk maakt, daar spelen de overheden gretig op in.

   • Er is zelfs nooit een virus corona geweest en wat je nu ziet is dat de moordenaars hun hals uit de strop zijn aan het trekken ze weten dat het einde dat de mensen hun onzin nog geloven ten einde is gekomen, maar zij moeten naar mijn mening voor een oorlog tribunaal komen al die heren en de elite moeten al hun geld en bezittingen kwijt raken het geld dat dan vrij komt moet verdeeld worden onder alle landen die geraakt zijn en wel op hun gezondheid en financieel waar wij nog jaren de rekening van mogen gaan betalen.

  • Hoi Edward,

   In Oostenrijk heerst een psy op van de hoogste klasse. De bevolking wordt idd geterroriseerd maar vergeet niet dat het constitutionele hof heel ”complot theorie vragen” heeft gesteld aan de regering.

   Daarnaast gaat ze officieel pas handhaven na half maart. ik gok dat dit een methode is om zoveel mogelijk mensen geinjecteerd te krijgen zonder het echt wet te maken. Kijken hoeveel ze nog onder de noemer ”vrijwillige over te kunnen halen” en op het laatste moment kunnen zeggen. ok, tegen de wetten, het systeem werkt.

   Dat is mijn theorie. Tijd zal het leren of het echt zo zal werken. Als ik in Oostenrijk zou wonen zou ik door dit niet bezwijken.

   De Davos club genaamd de EU dacht door Davos wel even dit er doorheen te drukken. Nou, ze hebben gefaald. Der Klaus (helaas vergeten wie dat introduceerde hier maar verdiend de credits) kan zijn buik nat maken. Inclusief zijn global leaders en influencers.

   Groeten,
   Hugo

  • Hoe valt dit ‘hoera-bericht’ te rijmen met het voornemen van de EU commissie om de covid-pas (minstens) tot zomer 2023 te behouden ?
   M.i.willen ze het verzet de wind uit de zeilen nemen, om daarna dan weer hard toe te slaan. Wakker blijven en opletten…

  • Het wordt inderdaad allemaal vreemd voorgesteld. Geen van deze landen heeft tests/injecties voor mensen die het land binnenkomen afgeschaft (dus: klaar voor de volgende stap, het digitale ID)
   Het is ook nergens op principiële gronden afgeschaft, bij het volgende “nog weer gevaarlijker” virus zal het even snel weer ingevoerd worden. Dit alles weerhoudt Oostenrijk en Duitsland er ook niet van door te gaan met de vaccinatieplicht…

 5. En toch heeft het Aliën de Doorzichtige het KwallenRas beter gezegd het BlankeRas
  Profijt geboekt
  Banken bestaan niet meer
  Geld bestaat niet meer
  De mensheid is overgeleverd aan de Computer
  Iedereen is geworden een Nummer
  Brandstof pomp bediendes zijn er niet meer
  In opdracht van groot geld bezitters zijn een paar vermoord en hopla alles gaat via pas
  Zo ook Afrekenen bij het winkelen gaat via pas
  Acceptgiros bestaan niet meer
  & & & &
  Ga zo maar door .
  Mensen denk zelf
  U heeft zelf hersenen
  Worden alle veranderingen die er zijn aangebracht teniet gedaan ??
  Weet zeker van niet
  Onschuldige mensen zijn massaal vermoord om de zinnen door te drijven
  Worden de Moordenaar gestraft ??
  Weet zeker van niet
  Tenzij een held wordt geboren en Alle Criminelen in z’n geheel laat ontmantelen
  Uitkleden tot op het onderbroek
  Vervolgens laat oppakken en berechten
  Toepassen de wet als :
  Recht voor èèn recht voor allen .

  Dank U .

  • Inderdaad, de mensheid wordt met de dag dommer en dommer door alle elektronische snufjes. De meeste mensen zoeken alles op via hun telefoon en denken niet meer zelf na. Alles gaat met chips, pasjes etc. Computers leken/ lijken een geschenk voor de mensheid, maar het tegenovergestelde is helaas waar… Dienstverlening bestaat ook bijna alleen nog maar digitaal. Menselijk contact wordt minder en minder en minder… Ik hoop echt dat dit gaat stoppen en we teruggaan naar minder digitale zooi.

   • Gaan we ook, maar alleen maar een klein handjevol. Hopelijk vinden we er nog wat vrinden onder… de meesten zijn óf zeer individualistisch, óf ze willen domineren, en dan gaat het daar ook fout. (ik kan het fout hebben).

    • Wij doen mee…en we zullen elkaar hard nodig hebben om weer eenvoudige gemeenschappen op te bouwen.
     Individualistisch kan niet ook al ben ik verre van “communetype”.
     Kennis en kunde delen en wie weet ons blijvend verdedigen tegen…

     • Ik ben ook geen commune type Ab maar met het soort gezelschap als hier kunnen we wel in stand blijven denk ik. Hopelijk worden we ook niet gestoord door…

     • Hoi Ab en Immortal,

      Als ik mag avonddromen (want het is geen dag meer smile). Mensen kunnen gewoon niet totaal individueel leven en welvaart hebben is een contradictie in terminus. Met elkaar ruilen is een must om welvaart te hebben.

      Bijzonder genoeg hebben al een aantal kleine, productieve, gemeenschappen dieren als bijvoorbeeld burgemeester aangewezen omdat ze de machtspelletjes in hun kleine gemeenschap zat zijn. Dit is slechts 1 voorbeeld https://nypost.com/2020/08/08/a-dog-has-been-mayor-of-this-california-town-for-8-years/

      Als ik de underdog (smile) zou zijn in zo een gemeenschap zou ik liever een hond hebben die recht spreekt dan een D66 rechter die zo goed als altijd voor de status quo gaat.

      Ik wil best wel eens een post schrijven voor FN over hoe ik een decentrale oplossing zie aangezien ik groot fan ben van decentrale oplossingen.

      Groeten,
      Hugo

  • Binnenkort kan je niet meer aan de olie komen die ervoor nodig is.
   het afgelopen jaar zijn er nog maar 3000 nieuwe dieselauto’s verkocht.
   Terwijl een nieuwe dieselauto het summum van milieuvriendelijkheid is. Zeker als je het vergelijkt met een electrieken auto.

    • Dat is de electrokutkar ook. Het meeste kankerverwekkende stof veroorzaakt door autos komt van de banden en remvoeringen, en dat blijft dus zo bij de EV’s.

     En als we het over grijze energie en gedelokaliseerde vervuiling hebben moet een EV zo’n 8 jaar functioneren voordat het een netto vervuilings- en CO2 winst oplevert. Daarbij is CO2 goed voor onze planeet en slechts een ander lulverhaal zoals het cojona narratief om ons aan het sociaal cerdietsysteem te krijgen.

     Dan hebben we het nog niet gehad over de eindeloze investeringen in benodigde infrastructuur en de vervuiling die de bouw daarvan veroorzaken zal.

     Voorbeeldje: Frankrijk wekt jaarlijks 500TWh aan electra op, nu als het hele franse wagenpark op electra overgaat moet daar ruim 200TWh bij en dus honderden miljarden aan extra infrastructuur. Debiel? Ja, de huidige EV plannen zijn debiel.

     Er is een EV oplossing die de huidige infrastructuur blijft gebruiken en waarbij de voertuigen een 2 tot 5 maal grotere actieradius hebben, maar daar zijn onze regeringen totaal niet in geïnteresseerd. Kijk hier:

     https://www.rolandgumpert.com/
     https://www.youtube.com/watch?v=G3iKJ4IMick

     Zo zie je maar weer dat het onze zgn leiders helemaal niet om het beschermen van onze planeet gaat. Opruimen dat gespuis!

  • Stook ik vaker wat hout weg in de achtertuin 🙂 Even wat vaker de buurt uitroken, CO2 is goed voor de planten.

  • Als binnen een paar jaar de helft van de bevolking dood is, dan gaan er hele rare dingen gebeuren.
   Kijk maar naar een paar van die dystopische films.

   • Ja, het is nog effe wachten op de pandemische sterfte, denk ik… die is al een paar keer aangekondigd maar komt maar nooit (net zoals die tribunalen zotternij.) Ik denk nog steeds dat het niet gaat komen. Het gaat erom werkende GMO’s van mensen te maken, niet om ze uit te roeien. Die dood vallen, dat is meegenomen. Die overeind blijft, dat is de winnaar.

 6. Oostenrijkse regering gaat onverminderd door, hallo wie is ook alweer geboren in dat land, ja ons Adolf en deze word daar nog steeds aanbeden, en dat is geen fabel voor zuid Duitsland geld het zelfde.

  • We leven nog steeds in een wereld waarin de plannen van Hitler nagevolgd worden, en dat is omdat de ontwerpers daarvan nooit veroordeeld of opgeknoopt zijn maar slechts een paar jaar na WOII al weer leidinggevend waren bij de oprichting van wat later de EU geworden is. Denk o.a. aan Walter Hallstein.

   Veel van het ergste schorem werkte voor het IG Farben kartel (BASF, Bayer, Hoechst), dat ook nu achter vele snode plannen zit. Hier een zeer informatieve lezing (er gaat er een rond op Telegram die van NL ondertiteling voorzien is): https://www.youtube.com/watch?v=BL8jPMtAVg0

 7. “De groene pas op dezelfde manier voortzetten kan valse garanties creëren,” dit roepen we in NL ook al heel lang. En Israel gooit het ding weg, maar NL niet. Ja, ja, die ongevaccineerden zijn nog steeds het grote gevaar. De vraag is dan verder, hoe gaat Israel de pas dan nu wel voortzetten, als het op deze manier valse garanties creeert… hmmmmmm. Neem nog een boestertje of twee…

 8. Blijf vooral alert, de flauwekul pandemie is zo goed als voorbij, maar onze minister van ´volksgezondheid’ zal erop gebrand blijven en wachten op ´het juiste moment’ om zijn 2G verassingsbom toch af te werpen.

  • Ja Dobby. Gelijk heb je hoor. Maar gelukkig ben ik nog steeds niet in de stemming om te jubelen. Mijn hoede laat ik dus niet zakken.

   • Hoi Dobby en Immortal,

    Ik laat mijn waakzaamheid een klein beetje zakken tot het najaar. Dan komen er waarschijnlijk nieuwe issues aan.

    Mijn nummer 1 aan waarschijnlijke issue is een totaal gecreeerd voedseltekort door de kunstmest tekorten. Zeg een QR code voor voedsel wat je kan en mag kopen. Echt, leg een voorraadje aan.

    Groeten,
    Hugo

    • Die zie ik ook aankomen Hugo, daarom een voorraadje aangelegd met van alles dat lang houdbaar is blik, glas, rijst, pasta’s enz. Ook stookolie en flessengas en hout. Waxinelichtjes van die grote, gaan wel 8 uur lang mee. Generator fris gemaakt en voldoende brandstof ingeslagen. (zal ook af en toe maar eens nodig zijn) 27mc zender weer van zolder gehaald en nieuwe antenne op het dak gezet. Hopelijk heb ik het allemaal niet nodig maar je weet maar nooit wat het volgende word waarmee ze ons willen pesten.

     Groeten
     Lee

 9. Geloof je het Zelf? , … Ik hoor net nog dat er per 8 Februari iets veranderd met de geldigheid van het “kut corona pas” … want misschien mag je dan niet meer naar binnen bij je favo restaurant, of je sportschool…en moet je jezelf weer laten inspuiten met die shit…boosteren dus!!!

  • Klopt. Dubbel-vax worden nu ook als niet-vax beschouwd. Die boosters moeten er in. Hoe dan ook. Alleen de beste GMO blijven uiteindelijk overeind, de rest haalt het niet. Als het je lukt alle boesters te doen zonder te bezwijken dan wordt je beloond en mag je meedoen in de NWO. Ga maar gauw boesteren.

   • Idd. En het ergste is nog dat mensen er met open ogen intrappen. Als je zegt dat het totaal niks toevoegd (behalve rotzooi in je lijf) en opbouwende afhankelijkheid van de farmacie en de staat, staan ze je nog vierkant uit te lachen ook. Ik heb het opgegeven om te waarschuwen.

    • Ik ook. Ben het zat. Denk nu nog alleen maar aan hoe kom ik door die shitzooi heen en hoe kan ik het laatste stuk v mijn leven nog zonder ellende uitzitten in deze kutwereld van ziopaten en debielen.

 10. Bij de feiten blijven!! In het bronbericht wordt alleen gesproken over wat Rutte heeft gezegt in de laatste persconferentie. Er wordt niks gezegt over het opheffen van de regels, en het open stellen van het land op de manier zoals hier boven dit bericht wordt gesuggereerd. BS dus!

 11. Straks mag je je eigen huis niet meer in zonder die belachelijke QR om jou te “beschermen” tegen jezelf. Je zou toch zomaar eens “besmet” kunnen zijn met “covid”.

  Het gaat er om die boesters er in te krijgen. De hele wereld MOET en ZAL die gifspuit krijgen! Wat er van overeind blijft zijn de NWO uitverkorenen, de GMO’s, en die mogen hun handjevol spaargeld nog gebruiken onder voorwaardes. De rest is bezweken en hun geld wordt opgeraapt door de Ziopaten. Hoppa. Dat hebben ze dan ook weer voor elkaar, en dan kunnen ze “naar Mars”.

  En dan? Wat hebben we dan? Een stuk of wat volledig gedigitaliseerde menswezens die niet meer normale nakomelingen kunnen maken, en die aangestuurd worden vanuit de Starlink satellieten. Mars was nooit haalbare kaart, vermits deze “planeet” onderdeel is van een veel grotere planeet, waarop ook de Aarde zich bevindt, in kraters. Zou zo maar kunnen. En de ziopaten zitten met een handjevol WEFfertjes uit eigen broedkas die de meute verminkte en dociele zielepoten aan het werk moeten houden. Of krijgen ze allemaal een hersenimplantaat om ze superslim te maken? Waarvoor zouden ze superslim moeten zijn? Om naar Mars te gaan? Nee, Antarctica wordt gesmolten.

  Hahahahaah! En de aftakeling wordt steeds zieliger en triester. De Ziopaten zijn inmiddels ook afgestorven, Elon Musk en de andere gekkies zijn er ook niet meer, en de satellieten flikkeren uit de lucht want er is geen goed beheer meer en ze maken alleen maar ruzie over bezit van het luchtruim, en de arme GMO half-robotjes die 11 boesters hebben overleefd en die via hun superchip een levensimpuls ontvingen, liggen dan knetterend te kreupelen en te stuiptrekken op de straatkeitjes omdat ze niet meer aangestuurd zijn. Zie je het voor je?

  Ga maar gauw je boesters halen!!!

 12. Er is zelfs nooit een virus corona geweest en wat je nu ziet is dat de moordenaars hun hals uit de strop zijn aan het trekken ze weten dat het einde dat de mensen hun onzin nog geloven ten einde is gekomen, maar zij moeten naar mijn mening voor een oorlog tribunaal komen al die heren en de elite moeten al hun geld en bezittingen kwijt raken het geld dat dan vrij komt moet verdeeld worden onder alle landen die geraakt zijn en wel op hun gezondheid en financieel waar wij nog jaren de rekening van mogen gaan betalen.

 13. Ik zou mij dood schamen als ik geënt zou zijn dat betekend dan gewoon dat je te dom bent om nog in leven te zijn het onrecht dat de gevaccineerde zijn en nog worden aan gedaan is met geen pen te beschrijven wat voor een laf volk wij zijn ik hou mijn hart vast als er werkelijk iets aan de hand zou zijn ik ben meer bang voor ons volk als voor de vijand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in