In een verklaring maakt het Iatros-ziekenhuis in München duidelijk dat zij voorlopig geen Russische of Wit-Russische burgers zal behandelen.

In de verklaring van 4 maart zegt het ziekenhuis onder meer dat zij de invasie door het Russische leger met de hulp van de Wit-Russische regering ten strengste veroordeelt, en dat zij daarom met onmiddellijke ingang de behandeling van burgers van de twee landen zal stopzetten.

“De invasie van het Russische leger met de hulp van de Wit-Russische regering wordt door ons in de sterkst mogelijke bewoordingen veroordeeld. Daarom zullen wij met onmiddellijke ingang en tot nader order geen Russische of Wit-Russische burgers behandelen.”

Het besluit trok wijdverbreide aandacht en heeft een shitstorm teweeggebracht in plaats van gevoelens van solidariteit, het ziekenhuis volgde met een nieuwe verklaring waarin werd beweerd dat het de bedoeling was sympathie te tonen voor het Oekraïense volk. Tegelijkertijd geeft het toe dat de weigering om Russische en Wit-Russische burgers te behandelen niet goed doordacht was en dat het de geuite kritiek aanvaardt.

Volgens RTL News is het echter onduidelijk of het besluit teruggedraaid zal worden, hoewel er wel op gezinspeeld wordt, want het ziekenhuis zegt dat ze geen patiënten discrimineert op grond van hun afkomst. Naast de verontschuldiging schenkt de kliniek ook 10.000 euro aan Artsen zonder Grenzen voor haar werk in Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Facebook, Instagram veranderen de regels voor “haatzaaien” om oproepen tot geweld tegen Russen toe te staanVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland bombardeert een kraamkliniek? Marianna en de nieuwe couveuse-leugen
Vorig artikelDr. Vernon Coleman: “Deugdsignalering is de nieuwe plaag”
Volgend artikelHet doorsnijden van de mist onthult “een nieuwe bladzijde in de kunst van het oorlogvoeren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. De-humanisering. Russen zijn geen “mensen” meer. Net als ongevaccineerden een tijdje geleden. De wereld is knettergek aan ’t worden. Pandemie van het deugen. Deugchantage. Deugtirranie. Opgelegd deug gedrag.

  • Sedert de corona zwendel weten de meeste mensen wel wat voor een dievenbende de medische wereld is. Tot de onderdelen van je lichaam snijden ze, bij levenden lijve uit en worden verkwanselt. Die Jodenfooi van 10,000 zilverlingen is een klap op een belediging. Ik heb in een ziekenhuis gewerkt tussen die arrogante kwallen met hun potjeslatijn; breek me de bek niet open!

  • Ach. Met de hele Covid hype is het vaak dodelijk om in het ziekenhuis te belanden en beter er weg te blijven. Isis werd over de grens in Israel behandeld als ze gewond waren. het is allemaal of flink gestoord of allemaal opgezet en georkestreerd.

 2. Wat kunnen de burgers eraan doen wat daar in Oekraine afspeelt. Walgelijke besluit van de directie van dat walgelijke ziekenhuis. Ik zou als ik daar werkte meteen onslag nemen.

  • Helemaal met je eens Ster !!!! Te walgelijk voor woorden!! Ze MOETEN IEDEREEN HELPEN !!
   Die Directie zijn in mijn ogen RATTEN !!! Onmiddelijk ontslag op staande voet!!!!!!!!!!!!!!!
   Geen woorden voor 🙁

 3. Zorg voor een naaste wordt als politiek wapen misbruikt. Wat is er toch aan de hand met de mensheid. Diegene die voor deze beslissing verantwoordelijk zijn dienen zwaar gestraft te worden. Aan de andere kant is het ook niet erg o geweigerd te worden want ziekenhuizen zij vandaag de dag moordfabrieken. Mijn vriendin is Wit-Russisch en zowel zij, het Wit-Russische volk en het Russische volk treft geen blaam.

  • @Eddy,
   Denk maar aan WEF-BEF young global dead “leaders” overal op belangrijke plaatsen in de samenleving.
   Deze zwarte grafkanker is helaas overal uitgezaaid.

 4. Marianne: Ratten hebben het beste immuunsysteem; daar kan je best jaloers op zijn. Zelf heb ik, door ervaring wijs geworden, meer respect voor ratten dan voor mensen; in het bijzonder de slaven van de farmacie, de doctoren .

 5. Mensen schijnen te vergeten dat Russen de afstammelingen zijn van hen die de joodse bolsjevistische communistische revolutie overleefden, waarin de meesten van Slavische afkomst uitgemoord werden, inclusief babies. Daarnaast de Holodomor in de Ukraine waarbij 10 millioen christenen van Slavische afkomst uitgeroeid werden. Wie is wie. Wie van de Drie zou een leuk spel zijn. Allemaal DNA controleren. Alhoewel ook zinloos. Bekeer je tot een bepaald geloof en je stamt zomaar genetisch van Semitische Abraham af. Wat natuurlijk een totale onmogelijkheid is want zo zit Genetica niet in elkaar. Of zoals Stefan Lanka bewees Virussen bestaan niet en Andrew Kaufman de hele theorie wb genetica is ook uit een hoge hoed getrokken. Computerspelletjes met aan elkaar plakken van formules die in de realiteit niet voorkomen en niet te bewijzen zijn in een echt laboratorium.

 6. In this context, in accordance with Article 51 (Chapter VII) of the UN Charter, with permission of Russia’s Federation Council, and in execution of the treaties of friendship and mutual assistance with the Donetsk People’s Republic and the Lugansk People’s Republic, ratified by the Federal Assembly on February 22, I made a decision to carry out a special military operation.

  The purpose of this operation is to protect people who, for eight years now, have been facing humiliation and genocide perpetrated by the Kiev regime. To this end, we will seek to demilitarise and denazify Ukraine, as well as bring to trial those who perpetrated numerous bloody crimes against civilians, including against citizens of the Russian Federation…Vladimir Putin

  President of Russia Vladimir Putin

  Ik steun diegenen die opkomen voor echte slachtoffers van oorlogsmisdaden. Wat in die regio al 8 jaar, na een door het westen en Israel georkestreerde coup bezig is. Ik weet echter niet of Putin te vertrouwen is. De geschiedenis van de joodse bolsjevistische communisten stemt niet erg hoopvol. De Slavistische bevolking destijds grotendeels uitgeroeid en vervangen. Wie is wie.

 7. Was er niet een of andere leus… Iets in de trant van “dit nooit meer” of zo?
  Blijkbaar hebben een hoop mensen dezelfde geheugencapaciteit als onze minister president…

 8. Dit mag niet, als zorgmedewerker hoor je iedereen in nood, zonder aanziens des persoons, te helpen.
  Ik ben geen rechter, geen politieagent, geen autoriteit. Ik ben zorgverlener, en daarmee komt een verantwoordelijkheid.

 9. Poetin doet goed. Zonder zijn interventie zouden de mensen uit de Dombas regio uitgemoord worden.
  Waarschijnelijk met steun van DE; die hebben vast nog wel wat blauwdrukken van de Ëndlösung” liggen.

  Alleen zijn methoden vind ik niks.
  Hij heeft zware precisie artillerie en raketten en bommenwerpers.
  In zijn plaats zou ik data verzameld hebben van alle militaire posities; en die gelijktijdig plat gooien. Dat kon binnen 10 minuten gebeurd zijn.

  Niet de grote steden aanvallen, maar afsluiten.Water/gas/electra/internet sluiten.
  Dan had hij al gewonnen.

 10. Wat betreft economische boycot door EU en USA: Ik zou Tjernobyl en 4 andere centrales ondermijnen.
  Ultimatum stellen; niet aan voldoen: dan Tjernobyl opblazen.

  Paar dagen tijd geven; niet voldoen, andere opblazen….
  Wedden dat ie zou winnen, zelfs voor er eentje werd opgeblazen?

  Ondertussen uiteraard de gaskraan naar Europa dichtdoen.
  Gut, wat zou Lulletje Rozenwater op zijn neus kijken in NL

 11. Zou het kunnen dat bij gevaccineerden er in hun hersens iets uitgeschakeld is wat hun denken beinvloed ? Merk hier ook rare manieren van denken rare beslissingen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in