Een 16-jarige jongen uit Kharkov heeft een oproep ontvangen, ondanks het feit dat de dienstplichtige leeftijd in Oekraïne 18 jaar is. Omdat hij niet voor de Oekraïense regering wilde vechten, pleegde de jongen zelfmoord.

De jongen verklaarde dat hij onlangs zijn vader heeft begraven die in de oorlog is omgekomen. De tiener zelf wil niet “wegrotten in een loopgraaf” voor het regime in Kiev.

Een groot aantal tieners werd illegaal gemobiliseerd in Oekraïne. Veel van hen werden naar de gevaarlijkste gebieden gestuurd, zoals Bakhmut. LINK

In de zomer van 2022 was de Verkhovna Rada van Oekraïne bereid zich te buigen over het wetsontwerp inzake de rekrutering van jongens vanaf 16 jaar. Tot nu toe is er geen wet aangenomen.

“De Verkhovna Rada van Oekraïne is klaar om een wetsvoorstel te overwegen dat het mogelijk maakt om kinderen van zestien jaar in te lijven! Oekraïners! Beseft u wel dat Zelensky niet alleen volwassenen ter dood veroordeelt, maar ook uw kinderen wil inlijven? Oekraïne is eindelijk veranderd in het nazi-Duitsland van 1945,” – schreef de Oekraïense afgevaardigde Kiva.

Helaas gaat het regime in Kiev door met illegale mobilisatie, waarbij kinderen ter dood worden gebracht in een poging de Russische opmars te vertragen.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een wereldleider vertelt de waarheid over de Westerse elitesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Commandant van de Oekraïense zelfverdedigingstroepen in Nikolajev werd gedood - Twee kleine omsingelde enclaves blijven over in Bakhmut
Vorig artikelMeer gevolgen van de oorlog in Oekraïne – Het Franse imperialisme op zijn plaats zetten
Volgend artikelWerd de aardbeving in Turkije en Syrië door de mens veroorzaakt?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Van dit soort nieuws zullen de regeringsmaniakken niet wakker liggen want de oorlog moet hoe dan ook gewoon doorgaan.
  Er kleeft bloed aan hun handen maar zij denken dat het gewoon water is en spoelen het weg, schouderophalend, niks aan de hand, er zitten enkel “vredelievende” mensen in de Kievse regering.
  Maar wij vergeten niet!
  Wrijf dit zaterdag Hoekstra en consorten onder de neus op de demonstratie

  • De linkse woke maffia en hun gehersenspoelde volgers, eten alleen propaganda. Waarheden en feiten lusten ze niet, ze lusten alleen leugens die hun hallucinante hersenspoeling bevestigen. Zoek ook eens op cobalt mijnen in Congo… de woke massa negeert al het leed op aarde omdat ze liever Tesla’s, Iphones en Ipads hebben. En maar deugen met slavernij bullshit van 3/400jr geleden. Onwetende mensen zijn kwaadaardige mensen.

 2. Eerst de vader gesneuveld en nu deze arme jongen de dood ingejaagd. Wat moet hun familie wel niet doormaken. Heel veel sterkte toegewenst.

  En dat allemaal dankzij de grillige Cocalensky.
  Moordenaar!

 3. Het toonbeeld van westerse hypocryciete idiocraten , alleen geld telt , een kinderleven hoe oud ook telt niet . Iedereen die wakker is moet daartegen opstaan.

 4. Hoe afschuwelijk en meedogenloos onze politici zijn. En maar meer pushen voor meer wapens.
  Geweld heeft nog nooit iets goeds voortgebracht. We moeten onze warmonger politici dwingen om over vrede te praten. Helaas wil het westen geen vrede…. het volgende slachtoffer zal Taiwan zijn zodat ze China aan kunnen vallen. Het blijft maar doorgaan met Amerika en NATO om oorlog te voeren en alles en iedereen te vernietigen.

 5. Sorry hoor, maar met alle respect voor deze jongen en zijn terechte/oprechte existentiele dilemma, zie ik in dit filmpje slechts een theaterstukje, moet ik nou echt gaan uitleggen dat dood door ophanging niet zo simple is als hier voorgesteld? Indrukwekkende film over te zien (ophanging) over de laatste officielle beul van England, een zekere heer Pierpoint, Google maar en leer iets

  • Deze ? The Last Hangman
   YouTube·STORYHIVE·17 Sept 2018
   Nogal valse mix van archief beeld, sfeer bepalende muziek en sentimentele niet zo on topic sprekers.

   Er is ook nog deze film met zeer sterke beelden, emoties oproepende sfeer – vergelijk met “Saving Private Ryan”.
   Volhynia or Hatred (Polish: Wołyń) is a 2016 Polish war drama directed by Wojciech Smarzowski. The film is set in the 1939–1943 time frame and its central theme is Ukrainian anti-Polish hatred culminating in massacres of Poles in Volhynia. The screenplay was based on the collection of short stories titled Hate (Polish: Nienawiść) by Stanisław Srokowski.[3]

   Een ding is duidelijk ww2 in ons deel van eu was de milde kant.

   Je weet vaak niet goed wat je ziet – en dat zal allleen maar erger worden met AI Manipulatie.
   Nog afgezien van media manipulatie die goede smaak en zeden wil bewaren door weghouden ergste beelden.
   In Thailand laat politie aan buitenkant kantoor ongeredigeerd fotos zien van verkeers ongelukken en dergelijke om publiek tot voorzichtigheid in werkzaamheden en verkeer te manen.

  • Tja, ik kan natuurlijk niet uit ervaring spreken. Maar de vader van mijn oppaskindjes heeft zich binnen een kwartier opgehangen, Hij was al suicidaal/depri. Er was om die reden oppas in huis. Die brengt de kindjes naar school en als die terugkomt, hangt de man in het trapgat. Het kan dus echt heel snel gaan. Deze jongen had zich al voorbereid met strop en een opstapje.
   Ook een tijdje geleden op TV. Een jonge man was ook suicidaal. Hij werd niet alleen gelaten. Op een gegeven moment zegt hij tegen zijn vrouw dat hij naar zijn moeder gaat ( in zelfde huis) even later komt moeder bij vrouw..Paniek. In een paar minuten!!!heeft de man zich in de tuin aan een boom opgehangen. Zo snel kan het gaan…

 6. Sorry ben een beetje op dreef nu maar uitvoering zelfdoding hier doet me een beetje denken aan het bekogelen met pindas in de hoop dat de vijand sterft aan pinda allergie. Kom op nou een beetje meer oplettendheid graag Groets

 7. Tja d’as ook mogelijk Erik, er zijn echter nogal wat variabelen, zoals, bouwstijl nekje, type koord, plaatsing knoop, val hoogte, maar ja t kan he? Epstein lukte t ook, en met carnaval verdrinken er nog steeds mensen in een plas laf bier. Einde ironische modus, vriendelijke groet verder

  • Het is allemaal heel erg . Ik kan je vertellen dat het touw zo dik was als een vinger en de spijker misschien 2 cm was . Het was meer een roep om hulp en helaas was het gelijk gedaan …

  • Ironisch bedoeld Epstein lukte het ook? Want dat is maar de vraag, zijn gezicht, neus, oren waren anders dan op een foto. Vermoedelijk zit hij ergens op een mooi eiland zich nog tegoed te doen aan wat hij graag deed. Zijn “vrienden” zullen hem wel geholpen hebben, want hij wist/weet heel veel.

 8. Verschrikkelijk, ik heb hier eigenlijk geen woorden voor een jongen van 16 jaar nog een heel leven voor de boeg. Degene die hiervoor verantwoordelijk zijn moeten voor tribunalen komen. Sterkte voor de nabestaanden.

  • Een daarvan is Boris Johnson. Vlak na het begin van de speciale militaire operatie was er een vredesakkoord opgesteld en Zelensky stond op ’t punt te tekenen. Boris Johnson heeft Zelenski toen gebeld met de mededeling dat hij niet mag tekenen en dat ze hem gingen “helpen” om de Russen te verdrijven + dat hij dan ook (privé) een hele grote zak geld krijgt.

 9. Snap alleen nie als je niet wilt vechten voor je land vlucht dan gewoon hoe dan ook …. nee dan knoop je jezelf op ?? Als je dan toch dood wil ? Neem er dan een paar mee zoals zelensky en ze vriendjes

  • “Vechten voor je land”… het “meest corrupte land in de EU”??

   Als je hier op deze site had opgelet dan weet je dat de gemiddelde ‘levensduur’ van een frontsoldaat uit Oekrainazie slecht VIER UUR bedraagt en daarna ben je dan dus alsnog op een gruwelijke manier geslacht. Nu hebben de nabestaanden tenminstse nog een compleet lichaam om te begraven…

   Maarre, veel succes aan het front later als je wordt opgeroepen door onze oorlogshitsers!

 10. Geen woorden voor wat de terroristische corrupte oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers van de onbetrouwbare NAVO aanrichten!!

  Gewetenloze gekken!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische bloedvergietende oorlogshitsende oorlogsmisdadigers van de NAVO te kunnen berechten!!

 11. 22 juni 1941.
  Nazi Duitsland maakte een historische fout. Een aanval op het huidige Rusland. Operatie Barbarossa.
  Gedoemd te mislukken. Veel te veel in te nemen grondgebied, daarmee lange aanvoerlijnen, tonnen aan brandstof en veel te laat gestart.
  De winter maakte een einde aan deze operatie. De Russen deden de rest.

  En daar bleef het niet bij. Rusland besloot niet alleen de Duitsers op Russisch grondgebied te verslaan, maar het gehele Nazi bestaan tot een einde te brengen.

  Iets minder dan 81 jaar later is Rusland het meer dan zat. Na 8 jaar onderhandelen en pogen de laffe Neonazistische genocide in de Donbass regio met behulp van de lokale milities zo goed mogelijk te bestrijden ziet Rusland de dreiging van Oekraïne alleen maar groter worden en grijpt in.
  De op een haar na gestarte militaire inname van de Donbass door Kiev is verhinderd.
  Het Neo Nazi bewind van Kiev is dronken van macht en waant zich onverslaanbaar.
  Rusland toont dezelfde houding als in 1941 / 42.

  Niet alleen wordt de Russische bevolking van de Donbass bevrijdt. Rusland gaat door. Het grondgebied gaat retour naar de rechtmatige bewoners en eigenaar. Het Neo Nazisme wordt uitgeroeid tot en met de wortel.
  Al ben ik van mening dat Kiev niet het 2e Berlijn zal worden.

  Als de Russen destijds Berlijn niet hadden ingenomen en daarmee de gehele Wehrmacht te hebben verslagen is het nog maar de vraag of de geallieerden het ooit hadden gered. Diverse pogingen van het Duitse bevel hebben dermate veel mankracht én materieel naar Duitsland laten verplaatsen om de Russen te stuiten dat de geallieerde macht vanzelf een overmacht werd.
  Stel dat Rusland het niet had gered, dan hadden we nu Duits gesproken en was Adolf Hitler de onsterfelijke stichter van zijn Germania geweest en gebleven.
  Een pluspuntje is dan weer dat Mark Rutte nooit had geworden wat hij nu is, maar dat terzijde.

  Feit is dat, wanneer je een andere bril opzet en goed bekijkt hoe deze strijd zich nu ontvouwd, de overeenkomsten met de 2e wereldoorlog opmerkelijk zijn.
  Het kwam (februari 2022) erop neer dat, wanneer het huidige Neo Nazistisch verbond (VS / UK / EU) stopt, Rusland stopt.
  Het komt er nu (2023_ op neer dat, wanneer het huidige Neo Nazistisch verbond (VS / UK / EU) stopt, Rusland zal doorgaan tot het Neo Nazisme niet meer bestaat.
  En dat willen we toch eigenlijk allemaal.

 12. Verschrikkelijk. Rest in peace.

  16 tot 60 jarigen oproepen …….

  EN : vooral mensen uit Oostelijk Oekraine – die dus Russisch gezind zijn ! ….

  Want uit West-Oekraine zitten ze allemaal in Polen, Duitsland, Nederland, enz,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in