De epidemie van maskeritis die Groot-Brittannië de laatste twee jaar heeft geteisterd, is nog niet genezen. Uit een zorgvuldige analyse van het winkelend publiek blijkt dat 40% nog steeds zijn masker op straat draagt en dat aantal verdubbelt in winkels en supermarkten, schrijft Dr. Coleman.

Waarom negeren zoveel mensen de ontheffing en negeren zij het gevaar voor hun eigen gezondheid? Ik geloof niet dat ze nog bang zijn. Sommigen van hen (meestal vrouwen) dragen maskers, zodat zij zich niet hoeven te storen aan make-up. Sommigen dragen maskers omdat ze weten dat ze oerlelijk zijn en het masker hun de kans geeft hun lelijkheid voor de wereld te verbergen. Sommigen dragen maskers omdat ze er goedkoop een stapel gekocht hebben bij een kraampje op de markt en ze niet verloren willen laten gaan. Sommigen hebben maskers die bij hun kleding passen en zij zouden zich ongepast gekleed voelen zonder masker op.

Maar ik denk dat de meesten van hen deugdsignalerende sukkels zijn. “Kijk naar mij, ik ben zo’n goed mens dat ik een masker draag, ook al weet ik dat ik dat niet hoef te doen.” Je kunt het in hun ogen zien: de zelfingenomenheid; het gevoel van morele superioriteit.

Het begon met recycling. De ongeletterde hansworsten die de leugens over recycling aanvaardden, die hun flessen en yoghurtkartons met kostbaar water uitspoelden en hun afval op zes, zeven, acht, negen verschillende stapels sorteerden, werden de gehoorzame maskerdragers. Het was een trainingsproces om mensen in zombies te veranderen.

De maskerdragers zijn de mensen die elektrische auto’s kopen. Zij kopen die verdomd stomme dingen omdat zij denken dat rijden in een elektrische auto hen als goede mensen doet overkomen. Als zij konden lezen en de hersens van een erwt hadden, zouden zij weten dat elektrische auto’s slechter voor het milieu zijn dan auto’s die op diesel of benzine rijden. En zij zouden moeten weten (maar doen dat waarschijnlijk niet) dat de elektriciteit die hun blikje aandrijft, geproduceerd wordt door het verbranden van Russisch gas en stukjes omgehakte boom.

  Poolse huurlingen namen deel aan aanval op Russisch grensgebied (Video's)

Nu dragen de gehoorzame, deugdsignalerende sukkels lintjes om te laten zien dat zij Oekraïne steunen en Rusland en alle Russen haten. Zij vullen dozen met blikken en pakjes bijna over datum voedsel, dat zij besloten hebben niet lekker te vinden, en brengen die dozen naar speciale centra, in de ijdele en domme overtuiging dat hun lekkers de oorlog zal tegenhouden. Hebben zij enig idee hoeveel het zou kosten om een doos met ongewenst voedsel naar Oekraïne te vervoeren?

Erger nog, de deugmensjes willen dat alle contact met Rusland wordt stopgezet. Zij willen dat Russen ontslagen worden en het land uitgezet, waar zij ook wonen. En zij willen dat de regeringen stoppen met het kopen van Russische olie, gas, tarwe en metalen. Is dat geen racisme?

Hebben de deugdsignalerende dwazen zich ook zo gedragen tijdens een van de andere oorlogen die de laatste jaren gevoerd zijn? Irak? Koeweit? Kosovo? Syrië? Jemen? Ethiopië? Soedan? Overal ter wereld zijn oorlogen aan de gang – vooral in Afrika. Maar de enige waar de deugdzaaiers zich om bekommeren, is de oorlog die hun verteld is om zich om te bekommeren. Wat te denken van de enorme aantallen mensen die het Westen in Irak gedood heeft? Hoe zit het met Guantanamo Bay? Obama beloofde het te sluiten op zijn eerste dag in functie. Acht jaar later was het er nog steeds. Ik zie niemand daartegen protesteren? Hoe zit het met de uitlevering van niet beproefde gevangenen?

Zijn die deugmensen echt zo dom dat ze niet beseffen dat hun acties de oorlog zullen verlengen en honderden miljoenen hongerdoden in Afrika tot gevolg zullen hebben? Beseffen zij niet dat zij precies doen wat de samenzweerders van de miljardairs willen dat zij doen?

  Oekraïne Situatierapport: Hoge verliezen, mobilisatieproblemen, te weinig luchtverdediging

Ja, zo dom zijn die maskerdragende sukkels. En nee, zij beseffen niet dat zij collaborateurs geworden zijn in het grootste en kwaadaardigste complot dat de wereld ooit gezien heeft.

Zij geven werkelijk om niets of niemand anders dan zichzelf.

De egoïstische, schijnheilige Oekraïne-ondersteunende collaborateurs maken deel uit van een nieuwe plaag: de plaag van de deugdsignaleerders.

En dit is de plaag die ons uiteindelijk allemaal zou kunnen vernietigen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereldwijde schokgolf: Rusland kondigt na westerse sancties exportverbod op grondstoffen aan 
Volgend artikelDuits ziekenhuis weigert Russen te behandelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Gelukkig zie ik hier in de winkels nog weinig mensen die een masker dragen.Als ik dan toch iemand zie die nog een masker draagt zeg ik die persoon dat het niet meer moet.Meestal niet zo een fijne reactie…..

  • Yep. Gisteren bij de Appie, gezin met drie kinderen, allemaal dubbel gemuilkofd. De oudste dochter was het er duidelijk niet mee eens, maar met een extreem linkse deugpappa…

 2. Ik roep al jaren hoe dom de meeste mensen zijn. Vooral de ‘hoog-opgeleide’ en bet-weterige medemens.
  Ze leggen de prioriteiten van het leven, de essentie van het leven veelal bij de meest nutteloze zaken en personen neer. Nu langzaam de meeste kwartjes beginnen te vallen verzandt deze groep in een totaal ontredderde en hulpeloze situatie.

  Dát is pas humor.
  Ik ben er helemaal klaar mee.

  • Helemaal mee eens. Het probleem is dat de dommen onder ons, de grote meerderheid dus, ons mee naar beneden trekken. Of we het nu willen of niet. Het helpt door je niets aan te trekken van de propaganda, maar dat moet m.i. samengaan met het optuigen van parallelle initiatieven. De criminelen maken alles waar wij op vertrouwen kapot dus moeten we voor onszelf gaan leren zorgen. Het is de burger + mkb tegen de politiek en grootbedrijf. Kregen we dat besef maar in de koppen van de massa.

  • Ik denk dat je hier een aantal mensen zinloos raakt die wel de capaciteit hebben om op niveau te studeren. Gezien 99% vd bevolking oerdom is (zoals jij als ik dit lees) dan zou je met jouw opmerking bijna geen lapjes zien.
   Vervelend dat je gefrustreerd bent over je onvermogen en je leerplicht in lbo klasjes hebt uitgezeten en dom werk (als je al werkt) moet doen.

   Probeer een beetje na te denken. Deugmensen, dat is het soort waarbij mijn nekharen altijd al overeind gingen staan. En het waren verre van de intelligentste, daarom hafden ze de aandacht en geliefd zijn bij schoolmeesters, autoriteiten etc. nodig.

   Het zou mooier zijn als we ons verstand, kennis, vaardigheden, kracht, middelen etc. samenvoegen.

   Zoals door meerderen en mijzelf al eerder gevraagd: hoe o hoe stoppen we deze waanzin naar de afgrond nog???

   • quote “Vervelend dat je gefrustreerd bent over je onvermogen en je leerplicht in lbo klasjes hebt uitgezeten en dom werk (als je al werkt) moet doen.” end quote

    Waar haal jij de wijsheid vandaan om te suggereren dat deze persoon in een LBO klasje heeft gezeten? Stomme ZELFINGENOMEN ULTRA-LINKSE ARROGANDER!!!!

    Waar heb jij dan zelf ingezeten? In een fascistisch LINKS klasje ofzo?

    • Sorry dat ik ook jou raak.
     Stumper…ik zal je verklappen dat ik niks met welke politieke onzin heb. Niks deugt in dat niet werkende systeem.
     Maar nog meer van dit soort opmerkingen en ik ga er naar neigen dat ik het goed vind dat schwabbertje domkoppen uitroeit. Elke gek heeft best goede punten. Zoals Hitler de snelwegen heeft uitgevonden…

     Sterkte!

     • Waarvan akte!! Niet alleen de snelweg, maar ook het ziekenfonds, de AOW, een verkeers-regelement, de grammofoonplaat ( anders dan die was-cylinder van Edison) de magneetband ( en helical-scan ( video-recorder) enzovoorts. Niet alles was kommer en kwel. En anders dan de tirade van Tetris; ik ben pensionado, en heb mijn werkzame leven doorgebracht als monteur ( electronentemmer) En met LBO-ers is ook niks mis. Zoek een goeie timmerman of loodgieter, en u weet er alles van!

    • “wiens brood men eet…”
     gaat daar veel op.
     Ik zag een artikel vd RUG die gewoon schreef dat je die injectie (ze noemden het per abuis vaccin) voor een ander doet.
     Alles is aan het verloederen en terugkijkend al heel veel jaren.

     Kijk je in de geschiedenis dan zijn intelligente mensen (lastige mensen) geëlimineerd.
     In bedrijfsleven op hoog niveau gewerkt en als je macht en geld wilt dan moet je sluw en politiek zijn.
     En liefst narcistische psychopaat.

    • Wacht maar, tot zo’n professor in de Diversiteit een baan zoekt. Hunnie wacht , net als de dorpsomroeper, de treinstoker en de kunststudente ( die geit dacht vast, dat ze ná haar studie als curator van het Rijksmuseum zou worden aangesteld) de werkloosheid wacht. Die uitkering kunnen ze wel op hun buik schrijven. Want ál ons geld moet naar de EU/UN.

   • Ik ben het niet met je eens gezien het fijt dat ik en mijn ouders ook niet hoog opgeleid zijn en doen niet mee aan het moorden wij willen onze vrijheid, mijn vader en ik heb mijn land opgebouwd met vele anderen wij laten ons niet beïnvloedden wij vochten voor onze rechten en ware tevreden met wat wij hebben maar nu zie wat hoog opgeleide mensen zijn lafaards verraders zij zijn niet meer instaat om zelf te denken wij leven voor onze kinderen maar het zo genaamd hoog opgeleid volk kan nauwelijks nog zijn eigen veters strikken.

 3. Wat een mooi verhaal. Ik zie ze in NL ook nog steeds met
  maskers op lopen, zelfs buiten, stelletje zeloten.
  Inge

 4. Al die deug mensen kijken stee vast het NOS en RTL nieuws, als enige waarheidsbron. Alle andere zijn voor hen fake informatie. Met zulke mensen kun je eigenlijk over geen enkel onderwerp praten wat niet op de NOS of RTL op de TV is geweest. Je hoort ze enkel het propaganda verhaal napraten. Ik denk in middels van het heeft geen zin om hen uit die massa hypnose te halen, zij zullen het toch niet begrijpen, laat staan willen luisteren naar jouw. Zij hebben ook allemaal hun 3 prikjes gehad moet je maar denken. Aan dit laffe volk heb je niets.

  • Ja ik zelf ook maar ik erger mij er wel kapot aan dat schaapjes volk heeft ons wel 40 jaar terug in de tijd gezet, angst en haat zijn hun drijfveren bang dat ze iets mislopen het zijn lozers kan je beter kwijt zijn als rijk.

 5. Vraag die viruslapjesdragers of je wat gemist hebt. Is het virus weer terug? Nee?? O, gelukkig maar. Ik schrik enorm omdat ik zie dat er weer mensen rondlopen met slavenkap. Ik was al bang dat ik iets gemist heb. Ik kijk namelijk geen tv en lees ook geen kranten. Leuk om die dwazen voor joker te zetten.

 6. Zelfstandig werkwoord, vier lettergrepen. Oftewel, hoe de Verenigde Nazi’s ( Heil Banki Moon, witmensen allerlaatst ) er in zijn geslaagd om mensen vies van zichzelf en hun medemensen te maken!!! BANG-MA-KE-RIJ. De corona is 1 op1 ingeleverd voor de Oekraïne ( ik dacht eerst dat het een nieuwe, door de WHO ( geleid door een politischen üntermensch, die in Ethiopië reeds uitgekotst is) bedachte variant van de corona was. Fuck de EU/UN; clubjes die er alle belang bij hebben, om conflicten uit te lokken, danwel deze voor immer in stand te houden. Teneinde hun volvette broodwinning tot in den eeuwigheid amen te garanderen.

 7. Hoogopgeleide dat is nu HET grote probleem van tegenwoordig.
  Mensen die een goed leervermogen hebben dus DOMWEG goed lesstof kunnen opnemen en vasthouden zonder er bij na te hoeven denken. Ze worden op hoge functies neergezet vanwege dit gegeven. Hoogwaardigheidsbekleders.
  De meest intelligentlozen bekleden zo’n functie.
  Mensen met intelligentie maar zonder dat leervermogen, uiteindelijk de betere op die plekken krijgen gewoon geen kans omdat ze het papiertje niet bezitten maar wel het natuurlijk vermogen.
  Ook dat zit in het huidige systeem verweven.
  Domweg doen wat opgedragen wordt.

  • Klopt niet helemaal.
   Het zijn de sluwe mensen op de hoogste posities.
   Intelligente zijn altijd al geëlimineerd omdat ze het beste willen en het noodzakelijke
   Dat zijn gevaren voor de sluwe vossen.
   Lees de geschiedenissen er maar op na.

   (ik heb in het verleden absurde salarissen aangeboden gekregen om vooral NIET mijn invloedrijke werk te doen).
   De sluwe geldgraaiers bleven aan…..)

  • Zij hebben het mens zijn verloren het zijn gewoon een stelletje meelopers en kunnen zelf niet meer denken of menselijk zijn dat is hun allemaal afgenomen door de elite en menen dat wij niet zonder ze kunnen, wat een eikels verwaande kwasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in