Met de trein van Baden-Baden-Baden naar Rastatt: In perfect Duitse taal wordt een oudere dame op de hoogte gebracht van de situatie in Duitsland, nadat zij het woord had genomen toen de man zich over Duitse vrouwen uitsprak.

Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

  Dom Zweeds meisje viert feest met “vluchtelingkinderen” – wordt in haar gezicht gestoken omdat ze seks weigert
Vorig artikelWaarom is de waarheid voor velen zo moeilijk onder ogen te zien?
Volgend artikelGepland wetgevingsvoorstel in de EU kan migratiecritici in de psychiatrische zorg plaatsen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Een krachtdadige rabbijn in Moskou die draconische censuur van alle kritiek op joden wil

  Moskou-chef Rabbi Pinchas Goldschmidt, voorzitter van de Conferentie van Europese Rabbijnen, organiseerde een debat op hoog niveau tijdens de Veiligheidsconferentie in München getiteld ‘Combating Hate Crime’. Tijdens het debat protesteerde hij dat mensen hun ongereguleerde vrijheid van meningsuiting op sociale media gebruiken om dingen te zeggen die hij en zijn mede-joden niet leuk vinden:

  Het panel richtte zich op de gevaren die worden veroorzaakt door sociale media, waaronder ongebreideld antisemitisme (blootleggen van joodse praktijken), extreemrechts extremisme (etnisch nationalisme zoals beoefend door joden) en islamofobie (oppositie tegen joodse aangewakkerde migratie), die allemaal nieuwe hebben gevonden leven online.

  Een belangrijk agendapunt was hoe sociale mediakanalen berichten sneller en efficiënter verspreiden dan ooit tevoren en dat er meer moet worden gedaan om deze kanalen te reguleren. De sprekers concludeerden dat techreuzen niet in staat zijn om te gaan met vormen van racistische haat (witte voorkeur voor hun eigen soort) en de verspreiding van extremistische (verspreidende waarheid) opvattingen over hun platforms.

  Goldschmidt riep regeringen over de hele wereld op om sociale media te reguleren om te voorkomen wat hij ‘het misbruik’ noemt. Dit zou het een misdaad maken om aan holocaust gerelateerde fraude en zionistische wreedheden tegen Palestijnen en andere niet-joden bloot te leggen.

  Tijdens het debat waren velen het erover eens dat technologie tot op zekere hoogte de democratie heeft gebroken. Zoals een groot schrijver ooit opmerkte, wordt ‘Democratie nu in Europa gedefinieerd als een‘ door Joden gecontroleerd land. ’

  Alex Samos, voormalig Chief Security Officer bij Facebook betoogde dat ‘er geen brede alliantie is van staten tegen extreemrechts (etnisch-Europese nationaliteit).’

  Waarom de ophef? Ontegenzeggelijk hebben Joden de afgelopen 100 jaar een virtueel monopolie op de pers en de media genoten, maar het gratis internet heeft daar verandering in gebracht. Het laatste wat Joden die betrokken zijn bij wanpraktijken willen is een open, gelijk speelveld van de publieke opinie omdat ze weten dat ze zullen verliezen.

  Een waarnemer zegt: ‘ze hebben het volledig achterstevoren: dat zogenaamde haatspraak nog steeds is toegestaan ​​in sociale media is het bewijs dat democratie nog steeds springlevend is. Als alle kritiek op joodse wanpraktijken wordt weggenomen, is er geen democratie, alleen totalitarisme.

  Maar we hebben hier te maken met een joodse definitie van democratie. En in een Joodse vorm van democratie is elke kritiek op Joden ten strengste verboden, verboden en bij voorkeur een strafbaar feit.

  Russia Insider Tip Jar – Keep truth alive!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in