Het zal waarschijnlijk een ondubbelzinnig machtsvertoon zijn tegenover het Westen en de NAVO. Meer dan 50.000 Russische soldaten voeren samen met eenheden van het Indiase en Chinese leger een grootschalige manoeuvre uit in het oosten van Rusland, bericht Wochenblick.at.

Westerse miskenning van de militaire situatie

Terwijl vermeende militaire deskundigen in het Westen het Russische leger op instorten zien staan omdat het naar verluidt geen soldaten en geen materieel meer heeft, lanceert Rusland samen met de BRICS-landen India en China een grootschalige militaire manoeuvre in het Oosten. Volgens Moskou zullen tijdens de oefening van bijna een week alleen al aan Russische zijde ongeveer 50.000 soldaten, 5.000 militaire voertuigen, 140 vliegtuigen en 60 schepen worden ingezet. De manoeuvre vindt plaats op militaire oefenterreinen in Oost-Siberië, in het Verre Oosten en in de Zee van Japan.

China maakt al maanden duidelijk wat het van westerse provocaties vindt.

Het Russische leger is niet het Duitse leger of Oostenrijkse leger.

Het feit dat de “Vostok 2022”-oefening plaatsvindt met deelname van China en India zou het Westen te denken moeten geven. Ten eerste dat het Russische leger niet moet worden verward met het Duitse leger of het Oostenrijkse leger, althans wat personeel en materieel betreft. Want bij een manoeuvre samen met het buitenland wordt nauwelijks de B- of C-reeks ingezet, maar wel het modernste materieel, terwijl de Duitse Bundeswehr reeds voor de giften aan Oekraïne op het randje van het minimum zat.

Niemand geeft om de VS en het Westen

Bovendien is het ook weer een teken dat het Westen zo’n beetje alleen staat met de sancties en de pogingen om Rusland te isoleren. Met uitzondering van de EU, de NAVO, enz. steunt de meerderheid van de landen de sancties tegen Rusland niet. Het feit dat India nu samen met China aan de manoeuvre deelneemt, toont aan dat de invloed van de VS wereldwijd snel afneemt. De energieleveringen van Rusland aan India hebben de betrekkingen verder verdiept.

Zelfs daarvoor was India steeds interessanter geworden als afnemer van Russische militaire technologie. In 2018 had India een overeenkomst met Rusland ondertekend voor de levering van vijf grond-luchtraketsystemen ter waarde van 5,5 miljard dollar. Ook toen al was India in overtreding van een Amerikaanse wet uit 2017 die sancties oplegt voor de aankoop van Russisch defensiematerieel. India koopt ook het grootste deel van zijn militaire uitrusting van Rusland.

Niet alleen militair – de “BRICS-staten” groeien ook economisch naar elkaar toe.

Aan de zijde van Rusland tegen de NAVO

Het samen met Rusland de manoeuvre houden is dus meer dan een duidelijke verklaring van Indiase zijde over waar haar sympathieën en belangen liggen. En het is een teken van Rusland aan het Westen dat het bondgenoten heeft die het steunen als de VS en de NAVO blijven escaleren, en een directe hint dat het militair allesbehalve in de min is. Ook al lijkt de huidige manoeuvre “Vostok 2022” klein in vergelijking met bijvoorbeeld “Vostok 2018”. Destijds namen meer dan 300.000 Russische soldaten deel aan de oefening, evenals Mongoolse en Chinese eenheden.

Bonus:

Frontnieuws:

Een onbevestigd bericht van Hal Turner suggereert dat een Chinese militaire colonne vanuit Rusland Oekraïne is binnengetrokken. Het zou kunnen zijn dat deze beelden Chinese militaire voertuigen laten zien die aan de gezamenlijke manoeuvre meedoen, of niet. Hal Turner is een alarmist en duwt het altijd een beetje extra omhoog om het spannend te maken. Zelf denk ik dat het onwaarschijnlijk is. Maar voor de goede orde en omdat het amusant is om hem te lezen, hier zijn relaas. U mag zelf weten wat u er van vindt:

  EU staat op het punt de "realiteit" van de sancties tegen Rusland onder ogen te zien - Hongarije

Chinees militair konvooi rijdt Oekraïne binnen vanuit Rusland

Mijn voormalige collega’s van de inlichtingengemeenschap tijdens mijn jaren bij de FBI Joint Terrorism Task Force hebben mij beelden toegestuurd van Chinese legereenheden die vanuit Rusland Oekraïne binnenkomen, schrijft Hal Turner.

De beelden en video tonen een klein konvooi, heel klein; van algemene militaire transporttrucks, en enkele kleinere voertuigen die lijken op HUMVEES, die over de openbare weg van Rusland naar Oekraïne rijden.

Dit zijn de beelden die ik tot nu toe kan vrijgeven:

Het rode bord op de deuren aan bestuurderszijde is de vlag van China.

Deze eenvoudige, kleine daad verandert de hele dynamiek van de situatie tussen Rusland en Oekraïne. Oekraïne, de VS, het Verenigd Koninkrijk en de hele NAVO hebben zojuist ontdekt dat China nu actief deelneemt en aan de kant van Rusland staat.

De inzet van deze situatie is zo hoog geworden, dat hij volledig uit de hand is gelopen.

Het is geen understatement om te zeggen dat dit een wereldschokkende ontwikkeling is.

Met deze ene, kleine, bijna onbeduidende actie heeft China zojuist aan de hele wereld aangekondigd dat het nu militair achter Rusland staat, binnen Oekraïne.

Supermachten 2 en 3 gaan nu openlijk, fysiek, de confrontatie aan met Supermacht 1.

Het lijkt mij dat wij in de VS en onze Europese vazalstaat “partners” de boodschap moeten begrijpen, en wel snel: ik persoonlijk zie de boodschap als: “Ofwel stopt deze Oekraïne-onzin nu, ofwel ligt een open oorlog tussen alle drie de nucleair bewapende supermachten nu op tafel.”

UPDATE 5:28 PM EDT — HAL TURNER COMMENTAAR

Toen ik dit meldde, bedacht ik me dat het nog maar 72 uur geleden was dat ik dit aan u allen meldde:

Ernstige nieuwe ontwikkeling: China steunt publiekelijk de acties van Rusland in Oekraïne
Als onderdeel van dat verslag beschreef ik u (onder andere) het volgende:

Li Zhanshu is het hoofd van China’s wetgevende macht: de voorzitter van het Permanent Comité van het Nationale Volkscongres. Hij is nummer 3 in de rigide hiërarchie van de CPC. Een ZEER grote vis.

Waar was meneer Li vorige week?

Nou, op het Eastern Economic Forum in Vladivostok, Rusland. Hij ontmoette en sprak met de Russische president Vladimir Poetin.

Li had ook een belangrijke ontmoeting met de voorzitter van de Russische Staatsdoema, Vyacheslav Volodin, en andere Doema-leiders.

Dit is wat hij de Doema vertelde. Let goed op:

“Wij zien dat de Verenigde Staten en hun NAVO-bondgenoten hun aanwezigheid nabij de Russische grenzen uitbreiden, waardoor de nationale veiligheid en het leven van Russische burgers ernstig worden bedreigd (…) “Wij begrijpen ten volle de noodzaak van alle maatregelen die Rusland neemt om zijn voornaamste belangen te beschermen” (…) “Wij verlenen onze bijstand.”

Hoe expliciet is dat?

Nou, de Chinese president Xi Jinping en de Russische president Poetin hebben morgen een speciale ontmoeting in de marge van de top van de Shanghai Cooperation Organization (SCO) in Samarkand.

Zij zullen de Speciale Militaire Operatie (SMO) van Rusland in Oekraïne IN DETAIL bespreken. Vooral de volgende stappen.

Daarna kunnen we misschien nagaan wat Li bedoelde toen hij zei: “Wij verlenen onze bijstand.”

Nu, 72 uur later, beginnen we precies te zien wat de heer Li bedoelde toen hij zei: “Wij bieden Rusland onze bijstand”.

Bedenk ook dat China geen enkele hint gaf over wat het ging doen. Geen “waarschuwingen”, geen ultimatums aan de VS of Europa. Ze doken gewoon op in Oekraïne en kwamen via Rusland binnen.

  Door zijn kernwapens te gebruiken kan Rusland de mensheid redden van een wereldwijde catastrofe - Voorzitter van de Russische Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid

DAT … zegt absoluut alles wat gezegd moest worden.

Dit is niet langer de VS/EU/NAVO versus Rusland. Dit is het collectieve Westen tegen (nu) twee nucleair bewapende grootmachten.

Wat Rusland mist aan marinemiddelen, heeft China net goedgemaakt. Wat China mist aan hypersonische rakettechnologie, wordt meer dan goedgemaakt door Rusland.

Wat de mankracht betreft… wel… Ik wil er niet te veel nadruk op leggen, maar wij… maken geen… een… kans.

Helemaal niet.

Wat gaan we in het leger opnemen, die blauwharige/groenharige/paarsharige freaks met oorlellen die door ringen zijn opgerekt? En degenen met piercings in vreemde delen van hun lichaam? Misschien de gefeminiseerde soja-jongens die lispelen?

En die “transseksuelen” die niet eens hun eigen geslacht kunnen bepalen door langs de voorkant van hun eigen ondergoed te kijken? Misschien zullen ze twerken tegen de Russische en Chinese troepen… waardoor ze zich dood lachen?

Hoe zit het met die voornaamwoord dingbats; misschien kunnen we ze oproepen om te vechten?

Oké. Oké, misschien ben ik een beetje te hard voor links. Misschien kunnen we al die mensen verzamelen die in de grote steden kamperen omdat ze nu dakloos zijn. Zij weten hoe ze het moeten aanpakken en misschien kunnen ze zich aanmelden om te vechten. Maar de reden dat ze dakloos op straat zijn, is dat ze drugs gebruiken om de realiteit te vermijden. Heroïne. Methamphetamine. Fentanyl. Oxycodon. Allemaal om de realiteit die gevormd en gecreëerd is door… liberalen.

Zie je wat ik bedoel? We zijn zo genaaid dat het niet grappig is. Allemaal dankzij de liberalen en democraten.

We moeten tegen Oekraïne zeggen: “We hebben alles gedaan wat we konden doen, er kan geen verdere hulp komen van de VS, de EU of de NAVO. Onderhandel zo goed mogelijk met Rusland. Veel succes.”

Want als we iets anders doen of zeggen, staan we letterlijk voor Armageddon. Punt uit.

Het enige wat nodig was om ons hier te krijgen, was de gestolen presidentsverkiezing van 2020. Veel dank aan de Democratische Partij en aan verraderlijke Republikeinen die zo gefixeerd waren op Trump, dat ze vergaten wat de rest van de wereld zou kunnen doen zodra we verzwakt waren.

Het enige waar zij om gaven was het verdrijven van Trump. Ze hebben er nooit – zelfs geen seconde – aan gedacht welke boodschap het de wereld zou sturen dat een Amerikaanse president kan worden afgezet door kiezersbedrog, het Amerikaanse Congres die fraude met een knipoog goedkeurden, dat de Amerikaanse federale rechtbanken alle rechtszaken over de fraude zouden verwerpen, en dat het Amerikaanse volk … tot de tanden bewapend … zou verzuimen op te staan en de daders af te slachten.

  Twee jaar na het begin van de SMO, het Westen is totaal verlamd

Ach, water onder de brug op dit punt.

Kijk wat onze gestolen verkiezingen en het falen van de Amerikanen om te handelen ons nu hebben opgeleverd. Kijk wat de Democraten en de verraderlijke, egoïstische, egocentrische Republikeinen – de fraudeurs in het Congres en in de rechtbanken – hebben gedaan.

Terwijl u dit leest, staart onze natie nu letterlijk in de loop van twee nucleaire supermachten die hun leger in een directe militaire confrontatie met Oekraïne brengen en ons vertellen dat onze dominantie voorbij is. Het lijkt mij dat we ofwel stoppen met wat we doen, of het wordt een kernoorlog.

Goed gedaan Democraten. Jullie hebben een verkiezing gestolen voor een dementerende zwakkeling, en hem omringd met boekenwurmen, potloodnekken, die geen echte wereldervaring hebben, en geen idee waar ze ons in brachten door hun wakkere zwakte. U machtigde dezelfde mensen die onze militairen beval rode hoge hakken te dragen om te leren hoe het voelt om een vrouw te zijn, en die hen experimentele gentherapie opdrong als een nep-vaccin, dat een groot aantal van hen ziek, verzwakt of gedood heeft.

U bent weggelopen uit Afghanistan, met achterlating van 85 miljard dollar van ons belastinggeld en een hele reeks hightech wapens die onze vijanden aan de hoogste bieder konden verkopen, zodat zij ze konden ombouwen, leren verstoren of dupliceren.

U zet de ene helft van het land op tegen de andere helft door “MAGA-Amerikanen” een “macht” te noemen die “een extreme bedreiging voor het land” vormt, terwijl u “Drag Queen Story Hour” naar kleine kinderen brengt, criminelen zonder borgtocht vrijlaat, de politie ontmantelt, onze olie- en gasboringen en onze pijpleidingen stopzet, vervolgens een embargo tegen Rusland instelt zodat ONZE olie en aardgas (die wij nu moeten importeren) verdrievoudigt of meer in prijs, de economie te gronde richt en ons vervolgens in een oorlog stort over de stinkende oksel van Europa: Oekraïne.

Het ergste van alles is dat onze met sissy-mary-infested regering en de mentale zwakkelingen van links, ons allemaal naar de afgrond brengen en deze Democraten/Liberalen/Progressieven – die allemaal mentale zwakkelingen zijn – kunnen geen uitweg bedenken.

Dus zijn ze in “ontkenning” omdat ze niet kunnen toegeven dat ze fout zaten, en ze lachen Rusland (en nu China) weg door te beweren dat die twee landen slechts “aanstellerij” bedrijven, want dat is wat liberalen doen. Zij kunnen alleen maar denken zoals ZIJ ZELF eigenlijk zijn. En één ding is zeker: Democraten/Liberalen/Progressieven zijn hun hele leven slechts “aanstellerij”. Ze hebben nooit iets echts gedaan. Alles wat zij doen is deugdsignalering omdat zij een leeg leven leiden met nul prestaties.

Als dit niet zo tragisch was, zou het lachwekkend zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oh Oh! Medvedev: “De Ruiters van de Apocalyps galopperen vooruit”

Vorig artikelZullen het Westen en de NAVO wakker worden van wat er gebeurd is op de bijeenkomst van de Shanghai Samenwerkingsorganisatie?
Volgend artikelRussische televisie: Het Westen voert reeds oorlog met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Chinese schoonheden, Russische geile blondines, Indische maagden… Ik verkies dat eerder dan die vettige dikke lelijke hamburger boobies uit Amerika.
  Ik wil ook aan de goede kant staan, waar kan ik terecht?

 2. De volgende oorlog in EU zal tussen Griekenland/NATO en Turkije onstaan. De grootste NATO basis zit al in Alexandroupoli en Limnos die zogenaamd tegen Rusland is opgezet. Grootste droom van Griekenland sinds de Ottomaanse rijk is om een gedeelte van Istanbul in te nemen die Ecumenopolis genoemd zal worden. Turkije is bereid om de Griekse eilanden terug te nemen en zelf door tge gaan…, dit ten kosten van de NATO/USA. Net zoals China en Rusland, wilt Turkije een hoofdrol spelen bij het opbouwen van een nieuwe wereld orde (TURAN; Turkse rijk; United states of Turkiq), dit staat compleet los van de Kabbalah/Globalisten/The Great Reset. Net zoals BRICS zal de SCO einde manken aan de dollar/World Reserve Currency. Helaas gaan wij/VOLK samen met Rutte de Great Reset uitvoeren. Niks voor niks worden energie kosten fictief verhoogd. Dit is nog maar het begin….

 3. “Helaas gaan wij/VOLK samen met Rutte de Great Reset uitvoeren.” Hier raakte ik je draad kwijt… probeer je te zeggen dat ‘ze grate reshit’ alleen door Rutte en schapen uitgevoerd wordt?

 4. Logisch, al die wereldleiders behoren tot het plan en daarom heeft een opstand weinig nut!
  Ja, waarschijnlijk zullen enkele marionetten zoals lokale politiekers die niet op tijd vluchten door het volk gestraft worden. Maar verwacht weinig resultaat…
  De zogenaamde vijand zal de miserie en chaos in onze strot duwen.
  Denk ook dat onze kleine Erdogan nog veel plezier gaat hebben, haha.

 5. Amerika, laat staan de E, kunnen een conventionele oorlog tegen een tegenstander die bijna net zo goed is als die van hun niet winnen. Het collectieve westen heeft technologisch betere spullen. Helaas niet de industriele basis. Waarom is de industriele basis zo belangrijk? Het pentagon heeft net een aanbesteding geplaatst voor de productie van 12k extra, bovenop de 14k per maand die ze al krijgen, 155mm artillerie granaten per maand. Wat ik heb kunnen achterhalen is dat de Russen sinds 2010 zeker ergens tssen de 1.6 en 1.7 miljoen per jaar produceren. Even ter illustratie, Ukraine gebruikt 5-6k van die munitie per dan en de russen tussen de 60 en 70k per dag.

  Het is niet voor niets dat er zoveel projectie is. Weet je nog ergens eind maart dat de pers stelde dat de Russen in no time zonder raketten en artillerie zou zitten? Nee dus. Wat zie je steeds meer erkend worden in het collectieve westen? Ehhhmmm we kunnen niet meer wapens sturen want bijna op.

  Of het is een enorme psyop uit het westen of, wat ik denk dat waar is, dat het westen voornamelijk super high tech wapens heeft welke perfect zijn om met amper verliezen landen als Lybie en Syrie plat te gooien maar niet de industrie heeft om een lang conflict uit te vechten omdat het niet genoeg kan produceren.

  Groeten,
  Hugo

 6. De boodschap is duidelijk genoeg.
  Voor de zombies alhier zal ik de boodschap vertalen.

  genoeg is genoeg.
  Stop wapen leveranties, en stop sancties.
  Voor de Oekies; overgave of we vernietigen jullie land totaal.

  Simpeltjes niet?
  Zoals maanden terug gezegd: je moet een slapende beer niet porren.

  En de Nato en USA? Die zijn invergelijk met deze nieuwe macht helemaal niets.

 7. Natuurlijk mengt China zich in deze strijd. Is iedereen vergeten dat China maar liefst 9% van alle lanbouwgrond in Oekraïne heeft opgekocht in 2017?? Alsof die hun investering laten slopen door een expansie geile Navo waardoor ze deze gekochte grond zullen verliezen.

 8. Dreigen en bluffen het handelskenmerk van de russen . Mij maken de russen niet bang. Nu gewoon ff doorpakken zit jullie vriend putin straks in scheveningen of hangt ergens aan een paal ofzo en hebben we ook geen vijand meer’ besparen we een hoop op defensie
  Bericht voor china hou je zooi maar of betaal wat hoger tarief invoerrechten

 9. Waarom zie ik een heel ander doel? Ik zie wat het uiteindelijke doel is, het doel is om het blanke ras uit te roeien. Is het jullie ook opgevallen, dat die zogenaamde vaccins hoofdzakelijk in blanke naties worden gegeven. Dat deze zogenaamde oorlog moet uitmonden in de totale uitroeiing van het blanke Europa, Amerika en Rusland. Want het zal vroeg of laat uitmonden in het nucleaire oorlog, want het westen begint het af te leggen tegen de andere partij. Daarom worden de wapens steeds een beetje krachtiger totdat de kernwapens van stal gehaald worden. Want ook die massale immigratie is alleen in blanke naties. Dat jij als blanke niet trots mag zijn voor je eigen ras of land.

  Maar door de jeugd van kleins af aan, nu al bij 4 à 5 jarige geïndoctrineerd worden om geslachtsveranderingen te ondergaan, zodat er geen nageslacht meer mogelijk is daarna. Dat er grootste leugens worden onderwezen op scholen over klimaat, over de ware geschiedenis, voor het gender neutraal te zijn e.d. Een eigen gezinnetje stichten de grond in geboord wordt, is al decennia bezig. Door het zogenaamde feminisme dat vrouwen ook carrière moeten kunnen maken en gelijke rechten hebben met een beetje meer dan mannen. Zodat de man als enige kostwinner verdwijnt.

  Te gelijkertijd de kosten van levensonderhoud laten stijgen, zodat het gezin stichten er nooit meer van komt door alle hoge kosten van onderhoud en dat we afgeleid worden door reclames om ons steeds meer in de schulden te steken voor al die zo nodige hebbedingetjes. Allemaal dingen om het blanke nageslacht zo minimaal te kunnen houden.

  Met die bewuste massa immigratie de sociale woningen aan de immigranten te geven en de blanke autochtonen op de wachtlijsten te zetten, zorgt er ook voor dat het blanke gezinnetje stichten er nooit meer van komt. Overheden die ons steeds meer verboden en verplichtingen opleggen, terwijl die overheden ons beroven van onze levenskrachten, door fiatvaluta en private banken. Zodat alleen zij (de eigenaars van die banken) er super rijk en machtig door worden en de blanke bevolkingen straatarm.

  Nu met de extreme verhogingen van de energie prijzen, zorgt voor dat alles duurder wordt en de economie uiteindelijk instort. Zodat we onze zogenaamde schulden niet meer kunnen betalen. De massa immigratie in de blanke landen krijgen alles gratis en hebben daar geen last van. Zodat de blanken worden onteigend van alles wat ze hebben. Om uiteindelijk aan gewezen zij om aan te kloppen bij de staat.

  Door de overheden ook nog eens het fiatgeld digitaal willen maken en deze koppelen aan ieders vaccinatie status. Zodat het bijna onmogelijk is om je hier van kunt onttrekken, van ik doe niet eraan mee. Zal bijna iedereen zich moeten laten doden of zich om laten bouwen tot cyborg door die mRNA vaccins. Zodat wij blanken als cyborgs zonder wil, zonder eigendom, zonder nageslacht, zonder wat dan ook. Dan is het over en uit met het blanke ras, als de enige scheppende van alle rassen. Alle huidige technologie is afkomstig van het blanke ras, vele rassen hebben het gekopieerd.

  • Jij snapt het.
   Hier heeft Hitler destijds al voor gewaarschuwd. Dit is hét plan van de internationale jood. Het Germaanse ras is het sterkste ras en moet zich mengen in al het andere om zo de vereniging uit te dunnen. Zo krijg je over een tijd een volk dat niet op kan komen voor normen en waarderen omdat dit is vervaagd door de inmenging. Niemand staat dan ergens stevig genoeg voor.

   Het uitgangspunt dat Hitler al het niet-Germaanse volk uit wil roeien is volkomen onzinnig. Hitler wil alleen de menging ervan niet. Hij heeft nooit een specifiek volk wat aan willen doen. Dat specifieke volk hem wel vooral door fake news destijds.

 10. Uhm was zo moeiulijk voor de gast dat dit filmpje heeft gemaakt voor het even duidelijk te laten zien dat het de chinese vlag was ?? LOL Frontnieuws

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in