Groen licht voor medische apartheid in Europa – COVID-19 vaccinpaspoorten worden tegen de zomer geproduceerd

Het supranationale globalistische project EU heeft zijn zinnen gezet op de invoering van een medisch apartheidssysteem. Op woensdag kwamen de EU-landen overeen om tegen 26 juni een zogenaamd “digitaal groen certificaat” op te stellen, dat zal worden gebruikt om te bepalen welke burgers mogen reizen en diverse evenementen mogen bijwonen.

Velen hebben gewaarschuwd dat een totalitair sociaal controle- en kredietsysteem – vergelijkbaar met het systeem dat al in de technocratie van China is ingevoerd – in de vorm van een vaccinpaspoort ook in Europa zou kunnen worden ingevoerd. Dit lijkt nu werkelijkheid te worden nadat de EU-landen woensdag zijn overeengekomen om voor 26 juni een zogenaamd “digitaal groen certificaat” te ontwikkelen.

Het paspoort maakt het mogelijk burgers te weigeren naar het buitenland te reizen of culturele en sportevenementen te bezoeken, afhankelijk van de vraag of zij positief of negatief hebben gereageerd op een Covid-19 test, of zich hebben onderworpen aan de experimentele vaccinatie.

Wat critici een medisch apartheidssysteem noemen, zal naar verwachting uiteindelijk nog verder worden uitgebreid om burgers in groepen in te delen, waarbij sommigen zich vrij in de samenleving mogen bewegen terwijl anderen in hun bewegingsvrijheid worden beperkt.

Het vaccinpaspoort is volgens de EU belangrijk met het oog op het zomerse toeristenseizoen, in Nederland ziet het Rutte-regime in principe geen bezwaar tegen het idee, schrijft het staatspropagandablad AD. De liberaal Rutte ziet geen probleem in het beperken van het vrije verkeer van Europeanen of het invoeren van een totalitair en privacy-schendend systeem.

Met de gemeenschappelijke EU-vaccinpaspoorten moeten alle vaccins die door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn goedgekeurd, door de verschillende EU-landen worden aanvaard. Landen kunnen echter zelf beslissen of zij naast deze vaccins nog andere vaccins aanvaarden, zoals die uit Rusland of China.

De tweede golf komt inderdaad, maar het is de golf van zelfmoorden

Het paspoort kan ook op nationaal niveau in elk EU-land worden gebruikt, bijvoorbeeld om aan te tonen dat iemand is ingeënt om van de staat toestemming te krijgen concerten of sportevenementen bij te wonen.

Dr. Naomi Wolf legt uit “Waarom vaccinpaspoorten gelijk staan aan slavernij voor altijd”

1 REACTIE

  1. De Nazi’s, gedemoniseerd door de Internationale Joodse Elite, omdat het haar grootste gevaar betekende. Dezelfde Joodse elite heeft nu de macht en dezelfde elite vreest dat haar grootste vijand weer wakker wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here