Dreigt ons nu allemaal Corona-dwangvaccinatie?

2
4082

Burgers worden bedreigd met verplichte vaccinaties: het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) beschouwt dwangvaccinatie niet als een schending van de mensenrechten. Deze uitspraak van het Hof kan door het Rutte-regime in Nederland worden aangegrepen om een Corona-dwangvaccinatieplicht in te voeren.

Men kan het nauwelijks geloven, het is een stap terug voor de burgerlijke vrijheid en het recht van gezinnen op zelfbeschikking:

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) erkent geen schending van de mensenrechten in een verplichte vaccinatie, zie ook Europees Hof voor de Rechten van de Mens geeft groen licht voor dwang vaccinaties.

In de Tsjechische Republiek hadden verschillende gezinnen een rechtszaak aangespannen tegen de verplichte vaccinatie van kinderen. De procedure werd doorverwezen naar het Europese Hof van Justitie. Daar heeft het Hof nu geoordeeld: “De maatregelen kunnen in een democratische samenleving als noodzakelijk worden beschouwd”. Voorts wordt gesteld dat “het doel moet zijn dat elk kind tegen ernstige ziekten wordt beschermd, door vaccinatie of door kudde-immuniteit”.

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens beschouwt verplichte vaccinatie dan ook niet als een schending van artikel 8 van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens (d.w.z. het recht op eerbiediging van privé- en gezinsleven).

Aldus wordt de burgerlijke vrijheid van lichamelijke integriteit en van vaccinatieweigering tenietgedaan. Het recht van ouders om beslissingen te nemen voor hun kinderen wordt ook omvergeworpen.

Het is duidelijk dat deze rechterlijke beslissing in Nederland door het Rutte-regime kan worden misbruikt om een Corona-vaccinatieplicht in te voeren.

Vaccinzeloot: De regering zei dat het vaccin veilig was - mijn lichaam vertelde een ander verhaal

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: Bijna elke 4e rechter bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens is nauw verbonden met Soros

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here