Dreigt ons nu allemaal Corona-dwangvaccinatie?

2

Burgers worden bedreigd met verplichte vaccinaties: het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) beschouwt dwangvaccinatie niet als een schending van de mensenrechten. Deze uitspraak van het Hof kan door het Rutte-regime in Nederland worden aangegrepen om een Corona-dwangvaccinatieplicht in te voeren.

Men kan het nauwelijks geloven, het is een stap terug voor de burgerlijke vrijheid en het recht van gezinnen op zelfbeschikking:

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) erkent geen schending van de mensenrechten in een verplichte vaccinatie, zie ook Europees Hof voor de Rechten van de Mens geeft groen licht voor dwang vaccinaties.

In de Tsjechische Republiek hadden verschillende gezinnen een rechtszaak aangespannen tegen de verplichte vaccinatie van kinderen. De procedure werd doorverwezen naar het Europese Hof van Justitie. Daar heeft het Hof nu geoordeeld: “De maatregelen kunnen in een democratische samenleving als noodzakelijk worden beschouwd”. Voorts wordt gesteld dat “het doel moet zijn dat elk kind tegen ernstige ziekten wordt beschermd, door vaccinatie of door kudde-immuniteit”.

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens beschouwt verplichte vaccinatie dan ook niet als een schending van artikel 8 van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens (d.w.z. het recht op eerbiediging van privé- en gezinsleven).

Aldus wordt de burgerlijke vrijheid van lichamelijke integriteit en van vaccinatieweigering tenietgedaan. Het recht van ouders om beslissingen te nemen voor hun kinderen wordt ook omvergeworpen.

Het is duidelijk dat deze rechterlijke beslissing in Nederland door het Rutte-regime kan worden misbruikt om een Corona-vaccinatieplicht in te voeren.

  Wat gebeurt er met die miljarden nanodeeltjes waar je gastheer van bent geworden?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: Bijna elke 4e rechter bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens is nauw verbonden met Soros

Vorig artikelDe massamoord van zwarte voetballer op blanken wordt doodgezwegen
Volgend artikelVier woorden die Gates en zijn trawanten verachten: Democratie & Minimum Steun Prijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in