Europees Hof voor de Rechten van de Mens © Denis Simonet (CC BY 2.0)

Het is de eerste keer dat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens de kwestie van verplichte vaccinaties behandelt. Volgens het EHRM zijn gedwongen vaccinaties voorgeschreven in het “belang” van de samenleving. Deskundigen zeggen dat de uitspraak een rol kan spelen bij het afdwingen van Covid-19 vaccinaties, bericht RT.

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) heeft donderdag 08 april 2021 geoordeeld dat gedwongen vaccinaties legaal zijn en noodzakelijk kunnen zijn in democratische samenlevingen. De uitspraak kwam er na de afronding van een klacht die Tsjechische gezinnen bij het hof hadden ingediend over de verplichte inentingen van kinderen. De uitspraak van het hof luidt:

“De maatregelen kunnen worden beschouwd als ‘noodzakelijk in een democratische samenleving'”.

Hoewel de uitspraak niet rechtstreeks betrekking heeft op het Covid-19 vaccin, menen deskundigen dat zij gevolgen kan hebben voor de vaccinatiecampagnes tegen het virus, met name bij degenen die tot dusver hebben geweigerd het vaccin te aanvaarden.

Bron: screenshot https://hudoc.echr.coe.int/

De zaak was voor de rechter gebracht door gezinnen die een boete hadden gekregen of wier kinderen de toegang tot een kinderdagverblijf was ontzegd omdat zij niet hadden voldaan aan hun wettelijke verplichting om te vaccineren.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De greep van Soros op het ECHR door Frans weekblad onthuld

Virale video toont arts die politici waarschuwt tegen Covid-19 vaccin - "Lepels en vorken kleven aan hun lichaam"

12 REACTIES

 1. Nee, daar is niets democratisch meer aan, dit is dwang. Welkom in ons nieuwe built back better, communistische systeem. Dit kunnen ze misschien in China flikken, maar niet hier! Dit zijn geen mensenrechten, dit geen enkel recht!

 2. Het oordeel van het Het Europese Hof voor de ‘Mensenrechten’ dat verplichte vaccinaties legaal zijn, is ongehoord. En dat noemt zich hof van de mensenrechten!
  Het is zo wie zo tegen de code van Neurenberg en tegen de grondbeginselen van de Verenigde Naties. Ook in de grondwet in veel landen in de wereld is zo’n beslissing niet ondersteund.
  Het toont maar weer eens aan hoever de corruptie zit, tot in de hoogste rechtsorganen.
  Dit alles is geleidelijk zo gekomen door de hebzucht en het streven van macht en status van lieden op hoge posten. Dit was extra versterkt door de machthebbers die al heel lang op de achtergrond een Nieuwe Wereldorde aan het plannen was(Illuminaten, Deep State)
  Ze zitten nu in de laatste fase en zullen er alles aan doen om hun greep op de mensheid niet te laten verslappen, want steeds meer mensen(maar in totaal per land helaas te weinig) ontwaken.
  Dankzij het Internet, wat nog steeds redelijk vrij is (ondanks toenemende censuur van de Media en de sociale netwerken, doorzien steeds meer mensen de corruptie in hun land en zijn ook meer mensen op de hoogte van de plannen van de Illuminaten.
  Om mensen te verplichten tot een vaccinatie is om eerder genoemde redenen volstrekt onaanvaardbaar, juridisch illegaal, tegen de Bijbel en mensen verachtend.
  Let wel, we leven in een wereld waar goed slecht wordt genoemd en slecht goed.
  Het satanische tuig (want dat zijn ze), draait alles om en via massale propaganda en doemscenario’s van de corrupte media (24/7) en overheid, worden de mensen angstig gemaakt en overspoeld met onwaarheden, zowel over covid-19, een virus wat nergens ter wereld is aangetoond, als over andere zaken. Het is teveel om hier te vermelden.
  Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat (de meeste) mensen zich laten hersenspoelen en alles maar aannemen wat er gezegd wordt, door de regering/overheid en Mainstream Media.
  (Bijna) niemand die kritisch nadenkt of gaat zoeken op Internet naar alternatieve nieuwsbronnen om zo de waarheid te kunnen ontdekken. Gemakzucht, lafheid, meelopen met de rest en muilkorf op, dat is het motto. Verstand op nul, angst op oneindig. (zombiegedrag)
  Dit gedrag zal echter ernstige consequenties hebben. Men leert maar niet van de geschiedenis.
  De meeste voorspellingen in de Bijbel (voor God die buiten de tijd leeft zijn dit echter geen voorspellingen, maar geschiedde zaken) zijn uitgekomen en de rest zal ook uitkomen.
  De antichrist (Het Beest uit de zee) met zijn merkteken (er is al een “messias” opgestaan in Israel! kan zich pas openbaren als de Gemeente van Christus is weggenomen uit deze wereld.
  Dit kan nu in feite elk moment gebeuren, net als de geplande 3e wereldoorog.
  De Great Reset(=Nieuwe wereldorde) is waar ze op uit zijn. Een wereldreligie (met aan het hoofd Het Beest uit de Aarde, dit is hoogstwaarschijnlijk de huidige paus(een Jezuit), paus Franciscus, een economisch /financieel systeem zonder cashgeld, geen vrijheden meer en geen bezittingen .Ieder persoon op aarde zal het merkteken (electronische. tatoeage in de rechterhand of voorhoofd moeten nemen, i.c.m. het dan verplichte vaccin. Zonder deze (de Bijbel zegt het), kan men niet kopen of verkopen.
  De enigste uitweg die mensen nog hebben, mits ze geloven in Jesus Christus, is dat ze uit deze wereld worden weggenomen, want het wordt straks letterlijk de hel op aarde.
  Lees het boek “Openbaringen” er maar op na.
  Meer hierover, zie http://www.dewegwyzer.nl

 3. Kunnen worden beschouwd- dit is een uitspraak, waar de volksverraders , alle kanten mee uitkunnen en het habeas corpus recht, staat daar lijnrecht tegenover.
  Nog steeds is er geen enkele politieke omgekochte/gechanteerde volksverrader, zowel regerend als oppositie, die bewijs durft te eisen, dat het zogenaamde covid 19 virus bestaat , door middel van verifieerbare genetische code, foto of isolaat.
  Wat een ratten.

 4. publiceer foto’s en namen van deze neprechters zodat ze achter hun beslissing kunnen staan, wel zo redelijk..

 5. Beter controleren. Dit is uit zijn verband getrokken om weer angst te zaaien. het gaat om een proces van 2006. Dus fakenews. Jammer. Ik had van jullie beter verwacht.

 6. Nu gaan er doden vallen, dit is een oorlogsverklaring…….de familie van politie en militair etc zit ook in de burgermaatschappij….die laten ze nooit in de steek hun eigen familie.
  Of sorros en rotschild, claus en zn h*erenh*nden politici gaan hangen, of er vallen meer slachtoffers in 1 grote europese burger oorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here