Phillip Adams en zijn slachtoffers © Privé

Een blank medisch echtpaar en hun drie jonge kleinkinderen werden in koelen bloede vermoord. Maar het incident werd snel doodgezwegen in de media toen duidelijk werd dat de moordenaar een zwarte voormalige professionele American football-speler was.

Voormalig NFL speler Phillip Adams pleegde de massamoord op woensdag in Rock Hill, South Carolina.

De slachtoffers waren dokter Robert Lesslie, 70, zijn vrouw Barbara Lesslie, 69, en twee van hun kleinkinderen: de 9-jarige Adah Lesslie en de 5-jarige Noah Lesslie.

Een vijfde persoon, James Lewis, 38, werd doodgeschoten aangetroffen buiten het huis van het echtpaar, waar de misdaad werd gepleegd. Een zesde persoon wordt behandeld voor ernstige schotwonden, schrijft de San Francisco Chronicle.

Phillip Adams nam zijn eigen leven na de schietpartij. Hij was een patiënt van Lesslie en zijn ouders woonden naar verluidt in de buurt van het huis van de dokter.

Velen reageren nu op het feit dat de wrede daad zo weinig aandacht krijgt in de Amerikaanse mainstream media met landelijke dekking.

“Ik heb deze massaschietpartij niet vermeld zien worden in de omroep of de reguliere media”, merkt de populaire burgerjournalist Andy Ngo op in een wijdverspreid bericht.

Massaschietpartijen krijgen in de VS meestal veel media aandacht – zolang de dader blank is. Hierdoor is de wijdverspreide perceptie ontstaan dat bijna alle massaschietpartijen door blanken worden gepleegd – terwijl in feite zwarten en andere niet-blanken verantwoordelijk zijn voor een zeer groot deel van de moorden.

Weer een blank moordslachtoffer door zwarten dat wordt genegeerd door de mainstream media

  Globalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi
Vorig artikelVoormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”
Volgend artikelDreigt ons nu allemaal Corona-dwangvaccinatie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Realiteit is simpel: negers scoren per definitie heel laag op de IQ schaal. Heel veel zijn geestelijk gestoord; nog meer gewelddadig.

    Ik zie het blanke ras niet als lager, maarals hoger ontwikkeld.
    lagere criminaliteit, hogere scholing, minder geestelijk gestoord 9behalve lnksen dan)

    Kijk naar de Somalische mannen die in NL komen 48% zo gek als een ui en te stom om voor de duvel te dansen.

    Er is maar een categorie die nog stommer is: dat zijn die linksen die de schoenen van negers kussen en zich “schuldig”voelen voorslaven verleden, en medelijden hebben met Floyd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in