Over de hele wereld worden ziekenhuizen en medisch personeel betaald om frauduleus alle patiënten als covid te registreren. De honderden miljoenen griepgevallen elk jaar, over de hele wereld, worden nu allemaal als covid beschouwd. Dokters worden van bovenaf onder druk gezet om elke patiënt als covid te registreren, en ze krijgen verborgen mededelingen die hen verplichten om stervende patiënten te registreren als covid sterfgevallen. Begrafenisondernemers geven toe dat ze steeds valse covid registraties zien, en CNN technisch directeur Chester gaf toe dat ze  covid-cijfers opblazen. Een netwerk van 20 ziekenhuizen is betrapt op het opblazen van de covid-cijfers om angst te zaaien, en een Afrikaanse ambtenaar is gezien in een Zoom gesprek hoe ze de covid-cijfers kunnen verhogen. Een verpleegster getuigt hoe grote aantallen patiënten vermoord worden om het aantal covid doden te verhogen, en ontelbare mensen wereldwijd zijn verontwaardigd omdat ze ten onrechte als covid geregistreerd waren. De Italiaanse politicus
Vittorio is woedend omdat hij ziet hoe de kamer liegt: slechts een klein percentage stierf aan covid! Dit zijn maar een paar voorbeelden van een schaamteloze campagne van internationaal bedrog, om het excuus te creëren voor de huidige genocide met de giftige injecties, schrijft Dr. Vladimir Zelenko.

Dit zijn uittreksels uit (wat ik beschouw als) de belangrijkste analyse en samenvatting van wat er gaande is over de hele planeet, waar deze genocidale globalisten op zo’n ongekende schaalmassamoord plegen dat het de geest verbijstert. Voor het volledige rapport, download het hier en deel het met iedereen die je maar kunt, schrijft James Fetzer.

Is er bewijs van miljoenen doden en ernstige bijwerkingen als gevolg van de experimentele COVID-19 injecties?

Doel
Het doel van dit rapport is te documenteren hoe over de hele wereld miljoenen mensen zijn gestorven, en honderden miljoenen ernstige bijwerkingen zijn opgetreden na injecties met de experimentele mRNA gentherapie. We onthullen ook het reële risico van een ongekende genocide.

Feiten
Ons streven is om alleen wetenschappelijke feiten te presenteren, en weg te blijven van ongefundeerde beweringen. De gegevens zijn duidelijk en verifieerbaar. Bij alle gepresenteerde informatie zijn referenties te vinden, die als uitgangspunt dienen voor verder onderzoek.

Medeplichtigheid
De gegevens suggereren dat we momenteel wellicht getuige zijn van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis van onze wereld. De ernst van deze situatie dwingt ons tot de volgende kritische vraag: zullen wij opstaan om miljarden onschuldige mensen te verdedigen? Of zullen we persoonlijk gewin verkiezen boven gerechtigheid, en medeplichtig zijn? Netwerken van advocaten over de hele wereld bereiden collectieve rechtszaken voor om iedereen te vervolgen die deze criminele agenda dient. Tegen allen die tot nu toe medeplichtig zijn geweest, zeggen wij: er is nog tijd om je om te draaien en de kant van de waarheid te kiezen. Maak alstublieft de juiste keuze.

  mRNA uitvinder: "Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is"

Wereldwijd
Hoewel dit rapport zich richt op de situatie in de Verenigde Staten, is het ook van toepassing op de rest van de wereld, aangezien dezelfde soort experimentele injecties met vergelijkbare sterftecijfers – en vergelijkbare systemen van corruptie om deze cijfers te verbergen – wereldwijd worden gebruikt. Daarom moedigen wij iedereen over de hele wereld aan om dit rapport te delen. Moge het een wake up call zijn voor de hele mensheid.

Minder dan 1% wordt gerapporteerd, onderzoek toont aan dat het werkelijke aantal bijwerkingen 100x hoger ligt
Al deze informatie laat ons zien dat het aantal bijwerkingen en sterfgevallen een veelvoud is van wat aan het publiek wordt verteld. De situatie is echter nog veel erger dan de meesten van ons zich zelfs maar kunnen voorstellen. Uit het beroemde Lazarus-rapport van Harvard Pilgrim Health Care inc. uit 2009 blijkt dat in het algemeen slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld:

“Bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd. Hoewel 25% van de ambulante patiënten te maken krijgt met een ongewenste bijwerking van geneesmiddelen, wordt minder dan 0,3% van alle ongewenste bijwerkingen en 1-13% van de ernstige bijwerkingen gemeld aan de Food and Drug Administration (FDA). Evenzo wordt minder dan 1% van de ongewenste bijwerkingen van vaccins gemeld.” (Bron.)

Redenen voor onderrapportage, de bevolking is onwetend en slecht geïnformeerd
De reden dat minder dan 1% van de ongewenste bijwerkingen wordt gemeld, is in de eerste plaats dat de overgrote meerderheid van de bevolking niet op de hoogte is van het bestaan van officiële meldingssystemen voor ongewenste bijwerkingen van vaccins. Ten tweede heeft de farmaceutische industrie de afgelopen decennia een niet aflatende mediaoorlog gevoerd tegen alle medische deskundigen die probeerden het publiek correct te informeren over de gevaren van vaccins. Een ingezette strategie is het demoniseren van namen, en het negatieve etiket “anti-vaxxer” werd gekozen om alle wetenschappers, artsen en verpleegkundigen die zich uitspreken over de verwoestingen die door vaccinaties worden aangericht, te schande te maken en de schuld te geven.

Door deze misdadige campagne van agressieve onderdrukking van gegevens over bijwerkingen, weet het merendeel van de bevolking niet dat vaccins überhaupt schade kunnen veroorzaken.

De boodschap die het grote publiek voortdurend hoort en ziet, kan niet verder van de waarheid af liggen: “Vaccins zijn veilig en de beste manier om je tegen ziekten te beschermen.” De duizenden boeken, wetenschappelijke studies en rapporten waarin de verwoestende effecten van vaccins in het algemeen worden gedocumenteerd, zijn met alle mogelijke middelen onderdrukt. Het onweerlegbare feit dat kinderen (en mensen van alle leeftijden, wat dat betreft) vandaag de dag veel zieker zijn dan ooit tevoren in de geschiedenis, terwijl zij tegelijkertijd de meest gevaccineerde bevolkingsgroep in de geschiedenis zijn, wordt keihard ontkend. De wijdverspreide propaganda door de vaccinbedrijven, die overheidsinstanties gebruiken als hun belangrijkste carrousel, heeft de mensheid decennia lang eenvoudigweg voorgehouden dat bijwerkingen een zeer zeldzaam verschijnsel zijn. Wanneer gevaccineerden dan ook ernstige bijwerkingen krijgen, komt het niet eens bij hen op dat dit door eerdere injecties zou kunnen komen.

  Fabrikant beademingsapparatuur eist: Niet langer de ongevaccineerden behandelen

Tijdens de huidige wereldcrisis zijn de aanvallen op medische deskundigen die waarschuwen voor vaccins, naar een nog hoger niveau getild. Niet alleen worden medische deskundigen gecensureerd, ze zijn nu ook van alle sociale media verwijderd, hun websites zijn door Google gede-ranked, hele YouTube kanalen zijn verwijderd, velen hebben hun baan verloren, en in sommige landen zijn medische deskundigen gearresteerd, in een poging om de waarheid over de experimentele covin injecties te onderdrukken.

Verschillende landen bestempelen wetenschappers die zich uitspreken tegen vaccins nu als “binnenlandse terroristen”. Bewijsmateriaal en wetenschappelijke feiten worden genegeerd. Het wordt gewoon niet geaccepteerd dat deskundigen accurate informatie over de ernstige gevaren van de injecties met elkaar delen.

Het is duidelijk dat alle middelen worden ingezet door het criminele vaccinkartel om te onderdrukken wat er aan de hand is met deze injecties. Door dit alles zijn talloze medici bang om bijwerkingen te melden, wat verder bijdraagt tot de onderrapportage van deze bijwerkingen. Daarnaast is de hoeveelheid wetenschappelijke informatie die waarschuwt voor deze uiterst gevaarlijke experimentele biologische middelen, en het aantal medische deskundigen dat de mensheid waarschuwt, zo overweldigend en bijna alomtegenwoordig, dat het vrijwel onmogelijk is voor een medische beroepsbeoefenaar om zich niet op zijn minst enigszins bewust te zijn van het risico dat hij neemt door een ongeteste, uiterst gevaarlijke DNA-veranderende injectie toe te dienen, zonder zijn patiënten zelfs maar te informeren over wat er in hun lichaam wordt geïnjecteerd.

Als zij vervolgens hun patiënten zien sterven, of voor het leven gehandicapt zien worden, zijn zij natuurlijk bang om ter verantwoording te worden geroepen, en hebben zij dus nog een andere reden om de ongewenste bijwerkingen niet te melden.

Tenslotte: veel medische beroepsbeoefenaren krijgen financiële prikkels om de vaccins te promoten. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld krijgen verpleegkundigen ₤10 per naald die zij in een kind steken. Ook dat is een reden voor hen om bijwerkingen niet te melden.

Er zijn ongetwijfeld meer redenen voor de enorme onderrapportage, maar dit geeft ons in ieder geval een basisinzicht in de algehele corruptie die hier in het spel is. Dit is mogelijk omdat de farmaceutische industrie een van de meest gecriminaliseerde industrieën ter wereld is, vanwege hun voortdurende politieke lobbyen, het controleren van de nieuwsmedia, en het omkopen van iedereen die hun spel moet meespelen. Pfizer alleen al schat dat ze minstens 33,5 miljard dollar winst maken met de covid injecties! Met dat bedrag kun je elke politicus, gezondheidsinstantie en mediabedrijf in de wereld kopen, om voor je te werken…

  's Werelds Top Viroloog: Spike-eiwit zorgt voor "Gewelddadige explosie van harten"

Maar dit alles is slechts de korte termijn tsunami van leed veroorzaakt door de experimentele covid injecties. Bill Gates, ’s werelds nummer 1 op het gebied van vaccins en een belangrijke drijvende kracht achter deze wereldwijde drang naar covid-vaccinaties, zei in een interview met de BBC dat de meeste ongewenste bijwerkingen zich pas na twee jaar openbaren, wat de reden is waarom de ontwikkeling van vaccins gewoonlijk vele jaren duurt. Dit betekent dat de golven van doden en gehandicapten in de komende jaren nog exponentieel groter zullen zijn. Vooral omdat er druk wordt uitgeoefend om de bevolking steeds meer booster injecties op te leggen, met vaccinpaspoorten die over de hele wereld worden ingevoerd.

Werelddeskundigen waarschuwen de mensheid en geven ernstige waarschuwingen af

Deze alarmerende gegevens brengen werelddeskundigen, zoals de Nobelprijswinnaar voor de Geneeskunde, Dr. Luc Montagnier, tot de ernstige waarschuwing dat we momenteel worden geconfronteerd met het grootste risico van wereldwijde genocide, in de geschiedenis van de mensheid. Ook de uitvinder van de mRNA-technologie, Dr. Robert Malone, waarschuwt voor deze injecties waarbij zijn technologie wordt gebruikt. De situatie is zo ernstig dat voormalig vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer, Dr. Mike Yeadon, naar voren is gekomen om de mensheid te waarschuwen voor deze uiterst gevaarlijke injecties. Dr. Yeadon heeft verschillende video’s opgenomen waarin hij zijn wetenschappelijke expertise deelt en de gevaren van deze experimentele injecties aan het licht brengt. Een van zijn bekendste video’s is getiteld “Een Laatste Waarschuwing“. Een andere wetenschapper van wereldfaam, Geert Vanden Bossche, voormalig hoofd van het bureau voor de ontwikkeling van vaccins in Duitsland, en Chief Scientific Officer bij Univac, heeft ook zijn naam en carrière op het spel gezet, door zich dapper uit te spreken tegen het toedienen van de covid injecties. De vaccinontwikkelaar legt uit waarom we mogelijk op weg zijn naar een wereldwijde immuniteitscatastrofe. Hij waarschuwt dat de covid-injecties de immuniteit van de gevaccineerden kunnen aantasten, waardoor zij gevaarlijk kwetsbaar worden voor elke nieuwe variant.

Degenen die deze criminele operatie organiseren, willen ervoor zorgen dat niemand in de wereld zal kunnen leven zonder voortdurende injecties… met enorme dood en vernietiging als gevolg, terwijl geen verzekeringsmaatschappij ooit een slachtoffer zal vergoeden, en de vaccinbedrijven 100% afgeschermd zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “globale volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry Epstein
Volgend artikelBrisant nieuws op Israëlische tv: Vaccin… lijkt nutteloos “90% van de gevallen was volledig gevaccineerd en 10% was ongevaccineerd/gedeeltelijk gevaccineerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik sta in vechtmodus, niemand kan me prikken zonder de dood in de ogen te kijken. Wie aan m’n kids komt, blijft kapot. Genoeg gezeverd nu ! Kom het maar fijn verplichten, deze Rambo is er helemaal klaar voor. No mercy… Vechten voor onze kinderen!!! Hoe sneller hoe liever. Molotovs staan al klaar! Geen medelijden met al dat tuig!!! Genoeg is genoeg

  • Hier nog een ik heb geen kinderen maar wie het in zijn hoofd durft te halen een spuit in mijn lichaam te zetten die zijn familie heb na 3 dagen een uitvaart te verwerken en nog terecht ook. Als het volk opstaat maar dan ook massaal dan zijn ze weg. Maar ik heb mijn twijfels of dit ooit zal gaan gebeuren omdat de slapende en meelopende massa te groot is mijn inziens maar ik sta klaar.Ik ben van boeren afkomst en die vochten met ???
   Een goed verstaander heb maar een half woord nodig

  • De juiste spirit ik sta ook klaar dat nazi gespuis in haag kan regelen wat ze willen ik doe niet meer mee wat ik wel zal gaan doen ik zou zeggen probeer het eens uit????

 2. Een ieder die zich nu nog niet heeft verzet en blijft meegaan in het narratief is wat mij betreft schuldig. Het keerpunt is allang bereikt en er is geen weg meer terug. De tijd van bekeren is voorbij.

 3. Inmiddels zijn miljarden mensen gevaccineerd. Dus de wereldwijde genocide draait op volle toeren. Wat wil de satanische elite. Nog meer vaccinatie- dwang om de uitroeing van de mensheid optimaal te verhogen.
  Is hun doel om uiteindelijk op een verschroeide aarde te leven waarin de wereld voor 99% tot stilstand is gekomen omdat er nog maar een handjevol werknemers in leven zijn.
  In hun psychopathische machtsmanie om de wereldbevolking 24/7 te kunnen controleren via grafeenoxide van de gifspuiten en AI, zien de satanisten blijkbaar over het hoofd dat er weinig tot niets te controleren valt als de mensheid voor 99% is uitgeroeid door de gifspuiten cq ” vaccins. ”
  Succes dus aan de elite met hun toekomst, waarin de mensheid op aarde is verdwenen door de massale gifspuiten genocide en overwegend robots hun medebewoners zullen zijn!

  • De George Guide Stones daar staat het wat hun plannen zijn. Nummer 1 van de 10 is 500 miljoen mensen op Aarde is genoeg om dat zooitje machtswellustelingen te ,,dienen,,
   Niemand weet hoe het daar terecht gekomen is en wie het gemaakt heb en toch staat het er. Maar ze zijn zelf ook bang aangelegen zie de vele ondergrondse verblijfplaatsen waarvan de bekenste is vliegveld Denver in de USA wat trouwens ook vergeven is van de satanische ,,kunstwerken,, in de vertrek en aankomsthallen. Ze kondigen het zelf al aan wat komen gaat even zo als in speelfilms
   Groet

   • Hoe gaan die psychopatische idioten de wereld draaiend houden met 500 miljoen inwoners. NL als postzegel op de aarde heeft al omstreeks 17 miljoen inwoners.
    Gaat de satanische elite met elkaar en hun 500 miljoen slaven ergens in een uithoek van de aarde leven, terwijl het overgrote deel van de wereld leeg en verlaten is.
    Voor mij zou dit horror zijn op zo’n aarde te leven! Dus veel succes aan die krankzinnige idioten.

    • Toch geen aanval op mij hoop ik ? daar zijn ze al honderden jaren mee bezig om dit te bewerkstelligen en Ciovid 19 is slehts eem instrument. Zie de protocollrn van Zion. de volgende pandemie wordt nu al aangekondigd namelijk het DIBIEL 20 virus.

 4. https://openvaers.com/covid-data

  726,963 Reports
  Through September 17, 2021
  (if 1% reported)
  15,386 DEATHS (1 %=15386 / 15386×100= 1538600 deaths 100%

  66,642 HOSPITALIZATIONS (66642×100=6664200)

  82,854 URGENT CARE (82854×100=8285400)

  114,127 DOCTOR OFFICE VISITS(114127×100=11412700)

  6,378 ANAPHYLAXIS(6378×100=637800)

  8,626 BELL’S PALSY(8626×100=662600)

  2,122 Miscarriages (2122×100=212200)

  7,267 Heart Attacks(7267×100=726700)

  6,812 Myocarditis/Pericarditis(6812×100=681200)

  20,789 Permanently Disabled (20789×100=2078900)

  3,231 Thrombocytopenia/Low Platelet (3231×100=323100

  16,057 Life Threatening (16057×100=1605700)

  28,168 Severe Allergic Reaction 28168×28168=2816800

  8,153 Shingles (8153×100=815300)

  JESUS COMMING FOR YOU!!!

 5. Dit onderstaande zegt mij in ieder geval genoeg, en ik heb medelijden met die dappere minister van economie Mona Keizer… HULDE
  “Degenen die deze criminele operatie organiseren, willen ervoor zorgen dat niemand in de wereld zal kunnen leven zonder voortdurende injecties… met enorme dood en vernietiging als gevolg, terwijl geen verzekeringsmaatschappij ooit een slachtoffer zal vergoeden, en de vaccinbedrijven 100% afgeschermd zijn.”

 6. Tegen allen die tot nu toe medeplichtig zijn geweest, zeggen wij: er is nog tijd om je om te draaien en de kant van de waarheid te kiezen. Maak alstublieft de juiste keuze …

  Dat is dus niet besteed aan de WEF dienende psychopaten zoals Rutte, de Jonge en Kaag alsmede de laffe, wegkijkende NSB’ers in de eerste en tweede slaapkamer …

  … als er ooit nog gerechtigheid gaat komen en dat is maar zeer de vraag dan geldt voor deze landverraders en collaborateurs maar één vonnis; de doodstraf en dan hebben we het slechts nog maar over “ons” eigen VerNEEderigNSBland.

 7. Mensen die geprikt zijn, zijn gepatenteerd en behoren toe aan het bedrijf waar de prik vandaan komt. Ze zijn geen mensen meer en hebben ook geen mensenrechten.

  Dus feitelijk, de enigen die je zonder problemen kunt weigeren in je zaak zijn juist de geprikten! Die hebben geen poot om op te staan, terwijl de echte mensen niet gediscrimineerd mogen worden volgens de wet.

  Let that sink in.

 8. Ik ga voor 100% mee in de opmerking van Jan V hierboven, het keerpunt naar het oude gewoon is reeds voorbij “wij” met zijn allen hebben de politiek de kans gegeven om deze draconische beleidsmaatregen straffeloos te kunnen uitvoeren, zonder enig verzet of gecontroleerde oppositie. Wen er aan dat de dood op elke deur komt kloppen gevaccineerd of niet gevaccineerd, de dood zal daar geen onderscheid in maken naar mijn mening.

 9. Hopelijk zijn we ook nog getuigen van het grootste tribunaal aller tijden waar alle kopstukken en medeplichtigen ter dood veroordeeld zullen worden !! Geen genade voor deze misdadigers !!

 10. vroeg of laat gaan we afrekenen met elite maar dan gaan we grondig doen tot geen van hun over is eb=n dat zeg ik hoogmoedig uit mijn naan STEFANUS DE OVERWINER

 11. Beste Mensen

  Wat zijn wij dieren genaamd Mensen toch mopperpotten
  Het is maar een spel
  Speel mee
  Ga niet mokken
  Men late zich nemen
  Van achter als van voren
  Van boven of van onder
  Van links of van rechts
  Laat gebeuren wat gebeurt
  Toen alles bij elkaar werd gestolen geneukt was er toch ook niks te klagen ?
  Toen was het Kees feest tralala
  Zogenaamde Goede tijden van Barbarismen
  Nou dan … doe dat zelfde ook Nu als straks in Zogenaamde Slechte tijden van Barbarisme
  Heel goed gekeken bestaan er twee niet
  Alleen maar èèn
  Nog Verleden Toen nog Straks of Later Toekomst
  Dat zijn maar Hallucinaties verbeeldingen in een verbeelding
  Want wat Nu plaatst vind is de eerste fantasie
  Illusie van via het Ego bekend als het kleine ikken alles syndroom
  Izznogood valse verlangens raadpleeg dat kinder tekenfilm
  Komt toch nooit uit
  En maar stampen met de voeten
  Van … Oooo waarom waarom waarom lukt het mij niet
  Maar niks gaat ooit lukken van een ik of Ego
  Die kunnen niks anders dan
  Toe eigenen
  Verbeelden eigen te maken wat niet van het Ego is
  Wat betekend Ego ?
  De Alien , het KwallenRas , Blank , de Doorzichtigen
  De handelingen door dezen zijn Hersenloos Barbaars Moordlustig Neukgraag Terroristisch Gewelddadig Opstandig
  Gedragen als een onschuldig kind maar het niet zijn

  Liefde kennen de Egoïsten helaas niet
  Laat staan Universele Liefde

  Daarom ….
  Gaat op zoek naar Uzelf
  Dat daar is het enige waar men baat bij heeft

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in