In het Israëlische tv-journaal hieronder, komt de lelijke waarheid aan het licht: De gevaccineerden kunnen COVID krijgen en net zoals de ongevaccineerden aan anderen verspreiden.

Lees de (Engelse) ondertitels:

Video en berichtgeving via Halturnerradioshow.com.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over de nieuwe COVID-19-varianten en wie zijn de poppenspelers op de achtergrond?Volg Frontnieuws op Telegram

  Het Nieuwe Normaal (Fase 2)
Vorig artikelDr. Vladimir Zelenko – Het Vaccin Doodsrapport “Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis”
Volgend artikelItaliaanse actrice ontwikkelt paar dagen na 2e Moderna prik hartontsteking, zou het “een miljoen keer” opnieuw doen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  1. Mijn buurvrouw was gisteren naar het Ziekenhuis gegaan voor een onderzoek. Zij mocht bij aankomst het Ziekenhuis niet in omdat zij een beetje verkouden was. Deze persoon is gevaccineerd… En dan ben je toch beschermd volgens schoolmeester en leugenaar Hugo de Jonge. Dus ook NL Ziekenhuizen weten uiteraard dat het moer zegt of iemand is gevaccineerd.

    • Helemaal goed, we worden opgeschaald om levenslang boosters te laten inspuiten!!! O was er toch maar nooit aan begonnen, het probleem zit m in de korte “bescherming ” die vervalt na 6 maanden en daarna moet ie opnieuw worden toegediend om het immuunsysteem wakker te houden!!!!

    • Precies Simon, vooral ook het laatste dit was alweer een aanzet voor meer zelf quarantaine en lockdowns allemaal voor de volksgezondheid. Alsof een timmerman zegt: hé, al drie keer afgezaagd en nog te kort. Dan nog maar een keer.

    • Het valt ook direct op dat ze “enkel gevaccineerden” en “ongevaccineerden” bij elkaar stoppen om te voorkomen dat je kunt zien dat het aantal ongevaccineerden dat ziek is waarschijnlijk nul is.

  2. Moet je CNN horen over de weigeraars:……’asociaal…..dom.Zien ze de wetenschap achter het vaccin niet? …..en: Ivermectine is voor koeien en paarden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in