Een paar maanden geleden gaf Dr. Richard Fleming een krachtige, diepgaande presentatie waarin hij liet zien wat er werkelijk gebeurt met Covid en door vaccins geïnduceerde ADE. Als onderdeel van zijn presentatie legde hij uit wat de werkzaamheid van vaccins werkelijk betekent, bericht Dailyexpose.uk.

Dr. Richard Fleming is nucleair en preventief cardioloog. Hij heeft diploma’s in natuurkunde, biologie, psychologie en scheikunde.

De Covid “vaccin” toelatingen voor noodgebruik (“EUA”) toonden geen statistische vermindering van Covid gevallen. “Ik zal het met u doornemen,” zei Dr. Fleming.

De manier waarop de werkzaamheid van vaccins werd bepaald, bijvoorbeeld de 95% werkzaamheid waarover wordt rondgebazuind, was als een verhouding van het aantal mensen bij wie de diagnose Covid werd gesteld en die het “vaccin” kregen gedeeld door het aantal mensen bij wie de diagnose Covid wordt gesteld en die het “vaccin” niet hadden gekregen.

Neem als voorbeeld de resultaten van de Pfizer proef: 8 gevaccineerden en 162 ongevaccineerden kregen de diagnose Covid. Vervolgens werd de risicoverhouding berekend: 8/162 = 0.05. De werkzaamheid van het vaccin werd berekend als 1 min de risicoratio: 1 – 0,05 = 0,95 of 95%.

Hoe werd de diagnose Covid gesteld in deze vaccinstudies?

“Het is een positieve PCR-test, of je nu gevaccineerd bent of niet, en als je symptomen hebt,” legde Dr. Fleming uit, “als je kijkt naar de lijst van symptomen [die gebruikt wordt door] Pfizer, Moderna of Janssen, dan zul je zien dat deze symptomen overeenkomen met zo ongeveer elke infectie. Of het nu gaat om SARS-CoV-2 of influenza …, verkoudheid, kanker of bacteriële infectie, het zijn allemaal dezelfde symptomen.”

  Vaccinbeschadigden: De prijs van angst

Je kunt vragen hoeveel er gediagnosticeerd zijn met Covid. Of je kunt vragen hoeveel er niet gediagnosticeerd zijn met Covid – de absolute risicovermindering (“ARR”).

Nogmaals, met als voorbeeld de resultaten van de Pfizer proef: 17.403 gevaccineerden kregen geen Covid en bij 17.349 ongevaccineerden werd geen Covid gediagnosticeerd. Dan werd 0,05% van de gevaccineerden en 0,93% van de ongevaccineerden niet gediagnosticeerd met Covid. De ARR wordt dan berekend als 0,93% – 0,05% = 0,88%.

Dr. Fleming stelde de vraag: “Als je dit statistisch bekijkt [zoals wetenschappers zouden doen] … zijn deze verschillende getallen echt betekenisvol?”

“De resultaten van deze studie tonen aan dat er geen statistische vermindering is van het aantal gevallen van Covid tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden … de absolute risicovermindering was 0,88%, geen 95%.”

Dr. Richard Fleming, What Does Vaccine Efficacy Really Mean, 3 October 2021 (14 min)

U kunt de volledige Infowars video ‘Pentagon A.I. Confirms Covid Shots Triggering Deadly ADE In The Vaccinated’, hier bekijken. Dr. Fleming’s presentatie begint op 1:29:37; de clip hierboven is genomen van tijdstip 1:54:29.

Verdere bronnen:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven
Volgend artikelZenuwafwijkingen bij baby’s die borstvoeding krijgen na C-19 vaccinatie van de moeder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Ja hoor> wow> het is allang al bekend> een bloedtest is het enige wat betrouwbaar kan zijn > PCR tests is net als allergeen test…. zegt alleen maar iets tijdelijks….bij klachten> bloedtest bij genezing bloedtest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in