Boven: volledig gevaccineerde tennisster Nikoloz Basilashivili gedwongen Australian Open te verlaten met pijn op de borst

Om het stijgende aantal doden ten gevolge van het Covid-vaccin te verdoezelen, heeft het medisch establishment een nieuwe term uitgevonden: Sudden Adult Death Syndrome: voor voorheen gezonde personen die dood neervallen door een hartstilstand.

In een poging om de golf van sterfgevallen te verklaren bij verder gezond lijkende volwassenen die “gevaccineerd” zijn tegen het coronavirus, heeft het medisch establishment een nieuwe term gemunt, “Sudden Adult Death Syndrome,” of SADS, waarvan het doet alsof die uit het niets en zonder enige verklaring is verschenen, schrijft Ethan Huf.

Net als Sudden Infant Death Syndrome (SIDS), dat ook uit het niets verzonnen werd om sterfgevallen van kinderen door vaccins te verklaren, wordt SADS een “mysterieuze” aandoening genoemd, die iedereen op elk moment kan treffen, zonder duidelijke reden.

Mensen jonger dan 40 jaar wordt nu gezegd dat zij onmiddellijk naar de dokter moeten gaan om hun hart te laten controleren, omdat zij een verborgen geval van SADS zouden kunnen hebben. De aandoening kan dodelijk zijn, zo wordt ons verteld, en is een “overkoepelende term om onverwachte sterfgevallen bij jonge mensen te beschrijven,” volgens The Royal Australian College of General Practitioners.

Iedereen van elke leeftijd, zelfs als hij gezond lijkt, kan risico lopen, zo wordt ons verteld. Maar er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die de prikken hebben genomen en mensen die hun natuurlijke immuunsysteem met rust hebben gelaten, en dat is de echte clou van dit alles.

Australië opent eerste SADS-register van het land om golf van gevallen te volgen
Zij zullen het nooit toegeven, maar de plotselinge toename van SADS valt rechtstreeks samen met de ontketening van Operatie Warp Speed, die duizenden miljoenen mensen in dodelijke spike-eiwitfabrieken heeft veranderd. Deze spike-eiwitten verscheuren hun hart- en vaatstelsel en maken hen vatbaar voor een vroege dood.

Als iemand in zijn eigen familie anderen kent die onverwacht gestorven zijn, of zelf flauwvalt of een aanval krijgt tijdens het sporten, dan zou dat een teken van SADS kunnen zijn, beweren Australische media.

Eén persoon, de 31-jarige Catherine Keane uit Dublin, is onlangs in haar slaap gestorven, terwijl zij bij twee vrienden inwoonde. Haar moeder Margherita vertelde aan de Irish Mirror dat Catherine op een dag gewoon niet kwam opdagen voor een maaltijd, voordat ze levenloos in haar bed werd gevonden.

“Ze werkten allemaal vanuit huis, dus niemand lette echt op toen Catherine niet naar beneden kwam voor het ontbijt,” zegt Margherita. “Ze stuurden haar om 11.20 uur een sms en toen ze niet antwoordde, controleerden ze haar kamer en ontdekten dat ze was overleden.”

“Haar vriendin hoorde om 3:56 uur een geluid in haar kamer en gelooft nu dat zij toen gestorven is.”

Voor haar vroegtijdige dood zou Catherine regelmatig naar de sportschool gegaan zijn en “elke dag 10.000 stappen gelopen hebben,” aldus haar moeder.

“Ik put enige troost uit het feit dat zij in haar slaap is gegaan en geen pijn heeft gekend en daar ben ik dankbaar voor. Ik maakte me altijd zorgen over de kinderen die in de auto reden, maar dit had ik nooit zien aankomen. Ik had nooit gedacht dat ik ooit in mijn leven een kind zou verliezen,” voegde Margherita eraan toe.

Er duiken nu zoveel gevallen van SADS op dat het Baker Heart and Diabetes Institute van Melbourne naar verluidt het eerste SADS-register van Australië aan het openen is om ze allemaal op te sporen.

“Er zijn ongeveer 750 gevallen per jaar van mensen onder de 50 in Victoria waarbij hun hart plotseling stopt (hartstilstand),” zo wordt een woordvoerder van de groep geciteerd.

“Daarvan wordt bij ongeveer 100 jongeren per jaar geen oorzaak gevonden, zelfs niet na uitgebreid onderzoek, zoals een volledige autopsie (SADS-fenomeen).”

Cardioloog en onderzoeker Dr. Elizabeth Paratz voegde eraan toe dat het nieuwe SADS-register van het Baker Heart and Diabetes Institute niet alleen het eerste in Australië is, maar dat het ook een van de weinige in de wereld is die ambulance-, ziekenhuis- en forensische informatie op één plaats heeft gecombineerd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBinnenkort hooivorken in Europa?
Volgend artikelPRIDE-maand gaat van start met uitbraak van APENPOKKEN in de homoseksuele gemeenschap
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Slim, geef het een naam eindigend op syndrome, zorg dat de C19 vaccinatie status niet meegenomen wordt in de diagnose en klaar. De mensheid slaapt gewoon door en haalt z’n volgende prikje in de herfst.

  2. Toch wel handig, 1 zo’n naam, dan hoeven we niemand meer aan het verstand te brengen dat al die verschillende, vreselijke, dodelijke bijwerkingen van de injecties komen. Nu hoeven we iedereen alleen nog maar duidelijk te maken dat SADS veroorzaakt wordt door de injecties. Dat maakt het voor mensen waarschijnlijk makkelijker te begrijpen en accepteren.

  3. Lijkt wel de eerste minder succesvolle pogingen tot dood-op-de-timer. Mss mbv de straling. Mensen uitzetten als ze niet meer voldoen.

  4. Er komen mRNA Pharma fabrieken in Afrika, zij willen de Afrikanen ook vermoorden tot nu toe hadden zij gelukt maar de elite wil ook de Afrikanen beschadigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in