Screenshot X (Twitter)

Bret Weinstein heeft onthuld hoe de corrupte relatie tussen Big Pharma, de media en het politieke establishment ertoe heeft geleid dat miljarden mensen de gevaarlijke COVID-19 injectie namen.

“Eigenlijk is de farmaceutische industrie elke dag van het jaar bezig met het afschilderen van de eigenschappen die ze bezitten als nuttiger dan ze zijn, veiliger dan ze zijn,” vertelde hij Tucker Carlson vorige week in zijn X show. Het probeert “het medisch establishment, de [academische] tijdschriften, de [professionele] verenigingen, de ziekenhuizen, de overheid over te halen om mensen medicijnen te geven die ze anders niet zouden nemen,” schrijft Lifesitenews.

Weinstein is een voormalig professor evolutionaire biologie aan het Evergreen State College in Olympia, Washington. Hij kreeg nationale media-aandacht in 2017 toen hij kritiek uitte op een “Dag van afwezigheid” die blank personeel en faculteit aanzette om niet op het werk te verschijnen. Het evenement was bedoeld om het bewustzijn over raciale ongelijkheid te vergroten.

Weinsten, die zichzelf omschrijft als “progressief, links-libertair”, is de afgelopen jaren tientallen keren verschenen op de podcast Joe Rogan en in alternatieve media om te discussiëren over politiek, de medische industrie en verschillende behandelingen voor COVID-19.

Hoewel hij in eerdere interviews heeft toegegeven dat hij voorstander is van lockdowns en de injectie zelf, vertelde hij Carlson dat Big Pharma een “intellectuele eigendomsfraude” is die zijn invloed in verschillende industrieën aanwendt om zijn gevaarlijke producten te promoten.

  Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken

“De winsten stijgen naarmate de ziekte wijdverspreid is, naarmate de ziekte ernstig is, naarmate concurrerende medicijnen onveilig of ineffectief zijn, naarmate de overheid een medicijn wil verplichten, naarmate het medisch establishment de standaard voor zorg zal verklaren,” zei Weinstein.

“En dus, toen COVID gebeurde, gebeurde dit allemaal op een andere schaal omdat het groter was dan alles wat ooit eerder was gebeurd. Maar niets van dit alles was nieuw voor de farmaceutische industrie, en het was allemaal nieuw voor ons.”

“De meesten van ons realiseerden zich niet hoe uitgebreid hun trukendoos is,” voegde hij eraan toe.

Carlson en Weinstein bespraken ook de negatieve effecten van de COVID-prik. Weinstein zei dat de prik misleidend de naam “vaccin” kreeg en dat er een kans van 1 op 800 is dat het ernstige bijwerkingen veroorzaakt.

“We zien duidelijk een toename van kanker, en een toename van kanker die ongewoon is, vooral in hun snelheid,” merkte hij op. “Kanker is een van de faalmechanismen van het lichaam. En deze zeer nieuwe technologie had dat duidelijk als risico.”

Weinstein zei ook dat hij een “geloofwaardige schatting” had gezien dat de prik wereldwijd bijna 17 miljoen doden heeft veroorzaakt.

“Ik denk dat veel van ons, noem ons maar ‘normies’, het moeilijk hebben om zich het adembenemende kwaad voor te stellen dat nodig is om zo’n tragedie te laten plaatsvinden of te laten plaatsvinden voor winstbejag,” zei hij.

“Maar als je je eenmaal op dat hellend vlak begeeft, als je je eenmaal op je gemak voelt bij het veroorzaken van doden, dan geloof ik dat het heel gemakkelijk wordt om te rationaliseren dat het grotere goed gediend is met X, Y of Z,” voegde hij eraan toe.

  Mainstream media publiceert video: Gevaccineerde verpleegster Tiffany Dover zou nog leven!

“Ze zijn op het punt gekomen dat ze bereid zijn om een enorme hoeveelheid doden te veroorzaken, blijkbaar zelfs op het punt dat het in het openbaar is onthuld, stoppen ze niet, wat nog een verbazingwekkend feit is,” legde hij verder uit. “Je zou je kunnen voorstellen dat ze op dit punt in verlegenheid zouden zijn gebracht om te stoppen met dit vaccinatieprogramma.”

In 2020 probeerde Weinstein een tweepartijdig “unity” ticket te vormen om een presidentschap van Donald Trump of Joe Biden te voorkomen. In die tijd probeerde hij zonder succes voormalig Congreslid van Hawaï en eenmalig Democraat Tulsi Gabbard en Texas GOP Rep. Dan Crenshaw te nomineren. Hij klaagde dat nieuws over zijn pogingen werd gecensureerd op Twitter. De broer van Weinstein, Eric, die de term “intellectual dark web” bedacht, heeft bekendheid verworven als hedgefondsmanager voor Thiel Capital.

Weinstein stelde verder dat zijn algemene “hypothese” van wat er gebeurde tijdens COVID is dat Big Pharma een “enorm lucratief product had dat het niet op de markt kon brengen omdat een veiligheidstest het zou hebben onthuld.” Maar het enige dat “dat obstakel zou omzeilen was een noodsituatie die ervoor zorgde dat het publiek een remedie eiste zodat ze weer aan het werk konden, hun leven konden leiden, wat ervoor zou zorgen dat de overheid het veiligheidstestproces zou stroomlijnen zodat het deze dingen niet zou ontdekken.”

“De hypothese in kwestie,” vervolgde hij, is dat Big Pharma “een noodsituatie gebruikte om [een veiligheids]obstakel te omzeilen om een ongelooflijk lucratieve [mRNA] technologie [op de markt] te brengen … om het langs de dingen te sluipen die normaal gesproken zouden voorkomen dat een gevaarlijke technologie als deze op grote schaal wordt ingezet.”

  Covid totalitarisme: De vergoddelijking van dwaling

“We hebben de neiging om ons voor te stellen dat de farmaceutische industrie erop gebrand is om medicijnen te vinden die ons gezond maken,” stelde Weinstein uiteindelijk. “Dat is niet zo. In feite is pharma gezond als mensen ziek zijn.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik heb er spijt van dat ik het COVID-vaccin heb genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden is alles waar mensen bang voor waren dat Trump zou zijn
Volgend artikelGeheime tunnelsynagoge in New York al 30 jaar in verband met seksueel misbruik van kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Je moet soms wat geduld hebben om podcasts te bekijken en beluisteren van B.W. maar vaak erg leerzaam en interessant. Tucker is helemaal los sinds zijn ontslag bij Fox.

  2. Wie zit bij de CDA , hoofd van pfizer en moderna en de hoger elite met geld de joodse mensen…..die zijn niet te vertrouwen misschien is dit met opzet gedaan.

  3. Daar heje der weer zo een. Voorstander van lockdowns, voorstander van vaccinatie………..en dan met dit komen aanschijten om de ernst van de vuiligheid af te zwakken!?

    Slim wel. Hoe buig je de tegenstand lichtelijk af. Doe dat honderd keer. Een spijtbetuiginkje en een paar grote namen als slachtoffer, en je hebt een herhaling van de Neurenberg tribunalen uit de 2e Wereldoorlog.

    Cynisch? ……..Yep! Zoals deze hele aanpak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in